Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KasparNissen
Ingen tvivl om det I4L.

Du/vi har alle retten til at være skeptiske. Kim000 har dog ret i, at det er subjektivt, og derfor også svært at definere ens præcise følelser omkring Inter.

Jeg kan ikke lide Conte, og det kan i heller ikke, men jeg er ligesom nødt til at støtte op omkring det :o
Grande Inter!
Skrevet af Interforlivet
@Kaspar: Det er nemlig lige præcis meget individuelt.

Forhåbentlig begynder vi sæsonen med 10 sejre i træk og 30 mål på kontoen. Sker det, kan det nemlig sagtens være at de individuelle og subjektive holdninger til Conte på bænken begynder at ligne hinanden mere og mere;)
Skrevet af KasparNissen
Ingen tvivl om at det burde trække i den positive retning ;)

Grande Inter!
Skrevet af Slettet(511433202601)
Real har lige offentliggjort Jovic.
Så det er ikke Real, der køber Icardi.
Jeg få mere og mere ondt i hjertet omkring tanken, at Juve får Icardi og vi får Dybala.
Jovist, er jeg utilfreds med Conte og Marotta, men Dybala. Så hellere Icardi og hans såkaldte problemer, end en Dybala, der IKKE er den målscorer, der snakkes om ved siden af "Dzeko"...så hvorfor ikke holde i Icardi, der kan spille en såkaldt targetman ved siden af Lautaro. De har gjort det godt ved siden af hinanden inden Icardi svipser.
Jeg ser ingen grund til at bruge penge på en 33 årig og en Dybala, der kun er 9 måneder yngre og en dårligere målscorer end Icardi.

Men håber rygterne om uenigheden varer ved og begge klubber dropper tanken.
Inter vurderer åbenbart begge spillere lige og vil bytte direkte, Juve vurderer Dybala til 100 mio € og Icardi til 70-80 mio €. Altså Juve vil have os til at betale differencen.

Jeg syntes det vil være en MEGA dårlig forretning for os.
Derudover husk på, at Dybala aldrig spillede under Conte, så hvordan han vil bruge ham også kan ende med en lottokupon.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er rene spekulationer og ikke en tøddel mere, der er absolut ingen garanti for at Dybala overhovedet vil til Inter, eller at Inters interesse er andet end netop en interesse.

Lige nu er det ikke synderligt nemt at gøre sig klog på om vi har en aftale med Lukaku eller Dzeko, der er vidt uenighed i hvem af de to der er første prioritet og hvem der kommer. Medmindre vi får en stærk angriber der kan banke 20+ mål ind som makker i en 3-5-2 eller to wing forwards i en 3-4-3 (eller hvad du nu vil kalde dem) der begge kan banke min 10-15mål ind så giver hverken Lukaku eller Dzeko synderligt meget mening.

Så for mig set er det alt for forhastet at overhovedet hente en af de to før man har de andre på plads, de to ryger om alle omstændigheder ikke først på markedet.
Skrevet af Urban
Det lader i den grad heller ikke til at Conte, er vild med Wanda, hvis rygterne taler sandt. Så der er meget der tyder på et Icardi skifte.

Jeg ved heller ikke om jeg er vild med Dybala. Jeg kan godt lide ham, fordi han kan noget ekstraordinært, men han er også en humørspiller a la Recoba, og vi har brug for stabilitet, også på målscorefronten.
Og hvis KM2012 har ret, at Conte ikke brugte ham i Juve tiden (måske fordi han var for ung?), ja så giver det ikke så meget mening.

Jeg kan dog ikke se hvem vi ellers skulle hente istedet for Icardi, som vil kunne udfylde 20 mål pr. sæson, hvis ikke det skal være Dybala.
Jovic ville jo være et oplagt bud, men han er solgt.
Cavani er rigtig dyr i drift.
Morata har udtalt han vil blive i Atletico på livstid.
Immobile?
Belotti?
Zapata?
Nicolas Pepe måske?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(511433202601)
Og hvis KM2012 har ret, at Conte ikke brugte ham i Juve tiden (måske fordi han var for ung?), ja så giver det ikke så meget mening.


Conte stoppede i Juve i 2014 og Dybala kom til Juve i 2015.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvorfor en 3-4-3 nok også giver mere mening eftersom det nok egentligt er nemmere i øjeblikket at finde to der kan banke de 10-15 kasser ind end en der banke 20+ ind. Den største udforing er desværre nok den at de løsninger ikke kommer for peanuts, vi ligger formentligt i 70-200m euro investering for de 1-2 spillere, medmindre vi kan hive et sydamerikansk talent op af hatten, selvom den opskrift ikke indtil videre har været synderlig succesrig.

Ser hvertfald ud til vi kan skyde en hvid pil efter Chiesa, Fiorentina ser hvertfald ud til at have lukket den dør og skulle den være åbnet vil han i hvertfald ifølge Sky kun til Juventus og står det for troende så vil jeg ærligt talt heller ikke have ham her, nej så må han heller end gerne holde sig langt væk. Jeg stadig også skeptisk om hvorvidt han også ville være den rigtige, men det ser også ud til at være temmelig ligegyldigt.
Skrevet af Stankovic
Skal vi til at lede efter offensive talenter i Sydamerika, så måtte man for min skyld gerne skue til Amsterdam i stedet, hvor en iskold dansker netop har det instinkt som jeg mener at vi mangler hvis vi skal være uden Icardi.

At det så nok desværre er utopi...
Skrevet af Stankovic
Kim000, fodbold er i det store hele business og netop Mourinho har i andre af hans tidligere klubber levet efter dette. Han var hos os i to sæsoner - To sæsoner kun! Godt nok med en afslutning med the treble men alligevel. Han er jo hellere ikke en tidligere legendespiller for os.

Jeg vil på ingen måde blive overrasket hvis han vælger Rube en dag, da der siden 2010 er sket rigtig meget både for ham men så sandelig også i Inter. Det Inter han efterlod minder jo på ingen måde om det Inter der er der i dag.
Skrevet af Interforlivet
@Stankovic: Med dette siger jeg ikke at man skal tage alt hvad Mou siger for gode varer. Men vi kan da vel hurtigt blive enige om at Mous udtalelser omkring hans forhold til hele Inter-familien ikke just vidner om at han har samme indstilling til sin position i klubben(s historie) som du tilsyneladende har?

For mig er det med de to år sådan set heller ikke særlig relevant. Mou tog utrolig hurtigt hele Inter-mentaliteten til sig da han var træner. Samtidig formåede han at samle en trup på et plan som jeg i min tid som Inter-fan aldrig har set mage. Det samme gjorde han med alle os Interisti. Dét (sammen med den trofæhøst i 2010 som ingen andre italienske hold nogensinde har formået at kopiere) står for mig som en af de største og vigtigste præstationer i nyere tid i Inter-historien. Og derfor anser jeg ham for at være et Inter-koryfæ - intet mindre. Af samme grund ville jeg også føle mig decideret svigtet hvis han en dag blev træner for snydepelsene.

Jeg håber og tror han har det på samme måde.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Skal vi til at lede efter offensive talenter i Sydamerika, så måtte man for min skyld gerne skue til Amsterdam i stedet, hvor en iskold dansker netop har det instinkt som jeg mener at vi mangler hvis vi skal være uden Icardi.


aaaaah. Iskold og instinkt?
Manden, der blev slået af holdet af en 35 årig og en kant?
Så hellere sydamerika.

Dolberg har nu i 2 år vist et Bendtner niveau og ikke det niveau han startede ud med i første sæson.
Han har i 3 år i Æresdivionen scoret 4 mål mere end hvad Icardi alene scorede i sidste sæson.
Så nej, jeg ser ikke ham som den vi mangler og som kan holde det niveau som Icardi har lagt i de fleste sæsoner.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Interforlivet
Helt enig, KM. Efter min mening er Dolberg ikke i nærheden af at have niveau til at spille i en klub som Inter.
Skrevet af Stankovic
Dolberg har nu i 2 år vist et Bendtner niveau og ikke det niveau han startede ud med i første sæson.


Prøv at sæt dig lidt ind i hans historik. Især hans skadeshistorik.
Skrevet af Stankovic
Interforlivet:

Hele anden del af dit indlæg er jeg som sådan ikke uenig i, da det jo skitserer historik og ikke meget mere. Men en Mourinho som står uden arbejde efter et par uheldige klubophold tror jeg simpelthen ikke på ville kategorisk afvise en storklub som Juventus, hvis Juventus henvendte sig her og nu.

Vi kan dog diskutere dette længe da det jo er ren teori.
Skrevet af Stankovic
I øvrigt så sidder jeg nu stadig og griner lidt pinligt højlydt over dit indlæg KM. Det er jo helt hjernedødt at sammenligne 1) Bendtners seneste sæsoner med Dolberg og 2) sammenligne Icardis sæson som eneangriber med en ung fodboldspiller som i den grad fik hæmmet sin ene sæson af skader.

Det er jo for pokker da normalt at en ung angriber mødes af mental modgang. Og især når han render ind i en længere skadesperiode imens at hans klubkammerater gør det aldeles glimrende. Jeg mener stadig at han har et mindset både på og udenfor banen, som efterhånden er unikt i en fodboldverden, hvor alt for mange især offensive spillere teer sig ondsvagt. Alene mængden af netop disse spillere kender vi jo for godt i Icardi, Mario, Gabigol, Kondogbia, Karamoh, Brozovic i en periode osv. Lidt dansk jordbundhed kunne sgu godt bruges i vores trup.
Skrevet af Slettet(511433202601)
1) Bendtners seneste sæsoner med Dolberg


Nu er sammenligningen rettet mod Bendtners generelle niveau.

2) sammenligne Icardis sæson som eneangriber med en ung fodboldspiller som i den grad fik hæmmet sin ene sæson af skader.


Icardis sæson som eneangriber? Ved du hvor svært det er at spille som eneangriber, hvor du tit er den eneste i feltet?
Jeg sammenligner hans samlet 3 sæsoner i ÆRESDIVISIONEN, ikke PRL, LaLiga el Serie A. Han har scoret 33 mål i 77 kampe i den liga, så begynd at sammenlign hans sæsoner med DE RIGTIGE store talenter, der kom ud af hollandske liga. Der er DOlberg middelmådig.

Derudover så er der 4 års forskel mellem de 2, så det er ikke en rutineret ræv du sammenligner Dolberg med.

Jeg mener stadig at han har et mindset både på og udenfor banen, som efterhånden er unikt i en fodboldverden, hvor alt for mange især offensive spillere teer sig ondsvagt.


Den må du komme længere ud på landet med. Manden er blevet kritiseret af sin træner for ikke at vise gejst og lyst. Selv når han scorer, viser han ikke en attitude af at han gider fodbold.

Så nej, han er ikke stærk mentalt.

Alene mængden af netop disse spillere kender vi jo for godt i Icardi, Mario, Gabigol, Kondogbia, Karamoh, Brozovic i en periode osv. Lidt dansk jordbundhed kunne sgu godt bruges i vores trup.


Kom endnu længere ud på landet med den. Icardi skal du nok holde lidt uden for denne sag, for han har ikke været et problembarn som mange gør ham til og modsat mange, så leverede han i stort set alle sæsoner.
Gabigol og Kondogbia var kun et problem hos os pga de savnede en chance på holdet og længere snor. De har succes i deres respektive klubber før og efter os. Derudover så du dem ALDRIG te sig åndsvagt uden for banen.
Mario og Karamoah er noget for sig selv. Svag mentalt.
Brozovic havde en periode hvor han kom i fokus pga sin "gejst" og mimik ikke var tydelig. Den samme "gejst" og mimik som Dolberg har.

Så nej, Dolberg har ikke en stærk mindset. Hvis man skal bruge 2 år på at komme sig over skader, så har man ikke et godt mindset. Icardis første år er da klart et bevis på en, der havde et godt mindset. Da han var skadet kom han altid stærkt tilbage.

Så nej, Dolberg er ikke god nok til os og hans mentalitet er ikke det vi har brug for. Han er ikke en, der går forrest og leverer varen år efter år, som en Icardi, Zlatan og Vieri.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Flying Dutchman
Efter min mening, er Dolberg heller ikke god nok til en topklub i én af top fire ligaerne. Han startede med lyn og torden, og jeg medgiver, at skader har spillet ham et puds - men han er jo netop gang på gang blevet fravalgt til fordel for Huntelaar. Han ligner desuden heller ikke en mand med selvtillid. Nej tak herfra.

Angående sammenligningen mellem Mourinho til Juventus og Conte til Inter, så fungerer den jo kun på papir og kun hvis man enten er neutral eller elsker begge klubber lige højt (oxymoron!). Det er da klart, det vil smerte os noget, hvis Mourinho træder til i Juventus - men det gør det jo, fordi vi er Interfans. At Conte går den modsatte vej, har, i al fald hos denne på meget snart 21. år fan, meget lidt effekt. Men i det her tilfælde snupper vi jo én fra rivalerne, fremfor at vi mister én til dem - hvorfor diverse udsagn som "prøv at sammenligne det med, hvis Mourinho..." heller ikke holder.

For mange Juventus fans er det sikkert pænt træls, at én af deres buddies skifter til ærkerivalerne, men i de forskellige Inter-fora jeg frekventerer, sporer jeg nu en vis optimisme og (kynisk) glæde.

For mig bliver det afgørende, hvordan Conte griber sæsonen an og ikke mindst hvordan han griber Derby d´Italia an. Der får vi nok et svar på, hvor Conte´s loyaliteter virkelig ligger.

Angående en angriber, der skal score 15-20 mål per sæson, så er det også lidt en tam diskussion. Jo, hverken Lukaku, Dzeko og Dybala har scorede deropad i den netop afsluttede sæson - men en spillers karriere er vel forhåbentligt ikke kun defineret af én sæson?

- Dzeko var ligatopscorer i 16/17, scorede 16 mål i forrige sæson og gjorde det fint i de kampe, jeg har set i år med ham (på et i øvrigt skidt kørende Roma hold). Desuden stod han for 7 assists, hvilket trods alt nok er det, Conte er interesseret i ved ham. Han var altså direkte involveret i et Roma mål hvert 160. minut - hvilket er fint nok, dog uden at være prangende.
- Det samme med Lukaku. Han bankede i 16/17 25 (!!) mål ind, for et decideret gennemsnitligt Everton-hold, og har siden da holdt et pænt snit, på et United hold på afveje. Ét mål hvert 177. minut i den netop afsluttede sæson er heller ikke skidt - især da det har set noget plan- og idéløst ud i de United kampe, jeg har set.
- Dybala har heller ikke haft sin bedste sæson, men at påstå, han ikke er typen der banker 15-20 mål ind, er jeg slet og ret forkert. Det viste han, han kan i både 15/16 og 17/18. Tilføj dertil, at han har fået væsentlig mindre spilletid i 18/19, end han gjorde førhen og så ser hans stats for den sæson straks også mere tilforladelige ud - især når man tænker på, han også har seks assists på samvittigheden.

Så ja, på papir har disse tre herrer ikke haft den bedste 18/19 - men dertil bør knyttes at a) deres karrierer ikke består af den ene sæson og b) der også ligger noget historie bag.

Betyder det så, at jeg ønsker Dzeko til klubben? Hell no! Jeg ser Lukaku som et noget mere spændende alternativ. Dybala? Ja da. Men ikke med Icardi i bytte.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Gabigol har altså kun haft succes i Brasilien, jeg behøver forhåbentligt ikke forklare at der er et temmelig stor skridt imellem de to respektive ligaer.

Gabigol er langtfra den første som spiller godt i Brasilien og kun godt i Brasilien, det er set lidt for mange gange før og han er egentligt den typiske arketypen på en Brasiliensk spiller som pga. hype og stor beundring i hjemlandet bliver hentet af en europæisk klub og som ender med en gevaldig maveplasker, det lå næsten i kortene at det ville ske. Martinez som var væsentligt mindre hypet har vist hvordan man skal komme til og det er ved at ligge en arbejdsindsats noget Gabigol efter alt forlydende ikke syntes var nødvendigt, formentligt fordi det havde steget ham til hovedet.

Kondogbia fik ikke en lang snor? Okay han havde to sæsoner til at vise sit værd og var meget inde omkring start 11, hvor meget længere snor skulle han have? Kondogbia viste i sin tid at han absolut ingen spil forståelse havde, selv simple taktiske beskeder kunne han ikke eksekvere. Kondogbia var for i øvrigt kun god i sin sidste sæson, i denne har det været so and so og han har vist sig at have nogle seriøse glasben der har holdt ham ude i omk. halvdelen af sæsonen, efter denne ligner han lidt en spiller der går utroligt let i stykker.
Skrevet af Stankovic
Du spilder min tid KM. Ærlig talt gider jeg ikke at spilde min fritid på at argumentere imod postulater og meningsløse sammenligninger.

Z4E har så valgt at argumentere sagligt på noget af det. Held og lykke Z4E.
annonce
0