Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Fint, Z4E.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ KM

Ligesom os, ja vi har måske en chance, men det gør ikke vi kommer på niveau med Juventus.

Det er jo en oxymoron. Vi kan ikke både have en chance, men samtidig ikke komme på niveau med Juventus. Det er enten eller.

Så nej, vi kommer ikke nærmere Juventus pga vi i en sæson kommer til at spille godt med Conte, hvor de sejler med Sarri...vi skal gøre det i en periode før vi kan måle os med Juve.

Det aner du ikke det første om.

At du såmænd mener, at vi ikke er markant dårligere end dem, selvom vi er 20+ efter dem, det viser at du tænker med hjertet og ikke hjernen.

Du har åbenbart stadigvæk ikke læst hvad jeg skriver. Jeg skriver direkte, at Juventus har et bedre hold end vi har. Jeg skriver til gengæld også, at Juventus´ trup ikke er markant bedre end vores. At du så synes noget andet er fair nok, men det ændrer ikke på min holdning. Juventus´ vandt i sidste sæson et mesterskab uden at spille godt, men på en god dosis kynisme og en endnu bedre holdånd. Vi tabte til gengæld sæsonen på gulvet henover vinteren, fordi vi gik i stå mentalt og ikke spillede som et hold.

Nu vil jeg aldrig påstå, at hvis vi havde fået 20-24 point i december og januar, fremfor de 12 vi fik, at vi havde hentet Juventus - men så havde vi i al fald været væsentlig tættere på.

Hvilket nok en gang leder mig tilbage til min pointe; at det bliver spændende hvad der kommer til at ske med Juventus´ "sejren er vigtigere end metoden" kontra Sarri´s "vi skal spille flot fodbold og så vinde", samt at Conte får skik på den her trups til tider forfærdelige mentalitet.

Bemærk nok en gang, at jeg ikke påstår, vi partout er Juventus primære udfordrere i næste sæson, lad stå scudetto kandidater. Men det er altså lige så dumt bare at afskrive os med det samme.

Ja, du forholder dig positiv og afskriver intet og alt kan ske, ja det er jeg enig i, men at forholde sig SÅ positiv, at man tror en Conte kan ændre på det og Sarri ødelægger det i Juve, som jeg læser mellem linjerne (Z4E nok også), der syntes jeg at du nok ikke er realist omkring tingene og at du tænker med hjertet.

Tja, det kunne jo være, at du/I skulle stoppe med at læse mellem linjerne og bare læse selve linjerne. Jeg skriver STADIGVÆK ingen steder, at det er sikkert, Conte kommer til at ændre alt, mens Sarri laver omvendte manøvre i Juventus. Jeg skriver heller ingen steder, jeg tror det kommer til at ske.

Det eneste jeg skriver og fortsat holder fast i, at det der sker hos os og hos Juventus lige nu giver mange muligheder for ændringer i status quo´en, og at vi så absolut ikke skal afskrive vores chancer allerede nu - selvom der ingen tvivl skal herske om, at Juventus stadigvæk er klare favoritter til titlen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Det er de længste diskussioner om reelt ingenting :D
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Enig. Det er et eller andet sted rent ud sagt latterligt, at jeg skal forsvare, at jeg mener, det godt kan have en positiv indflydelse for os, at vi har fået Conte og Juventus får en træner med en helt anderledes spillestil og -filosofi, end de har haft de sidste mange år.

Jeg troede, det var ren logik. Det er det åbenbart ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Et godt råd. Log af, kom hjem fra arbejde eller hvad i nu har gang i og kom ud i den friske luft. Kig forbi igen senere til aften.
Skrevet af Stankovic
Dagens griner indtil videre. Set i Juve tråden:

please hold dine Inspark under 1 milliard bogstaver fremover


Når man ikke er til lange eller saglige diskussioner, men mere er til flere ligegyldige oneliners og knep-dig indlæg.

Der må jeg sige at deltagerne her ikke er pleje for antallet af bogstaver. Gudskelov da.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg skulle ellers lige til at skrive et fornærmende kort indlæg, Deki! Nu ved jeg ikke, om jeg tør...

https://sempreinter.com/2019/06/21/inter-have-almost-sold-out-san-siro-season-tickets-for-new-season/

Bare lige for at citere den gode OC igen; "ingen over, ingen ved siden af". Det er vildt, at sælge 40.000 sæson billetter allerede nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
https://www.football-italia.net/139699/milan-inter-agree-new-san-siro

Halløj! Kan det være vi endelig er kommet igennem den sædvanlige omgang bureaukratiske bullshit?

2022...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
I øvrige nyheder skulle Valero være ønsket i Fiorentina. De vil efter sigende gerne betale det der resterer af det amortiserede beløb, så det er jo bare fint hvis det kan lade sig gøre. Sympatisk spiller, ikke helt dumt at have på bænken, men tiden er rendt fra ham - og da især med Conte ved roret. Valero vil nok også gerne selv tilbage til byen, han elsker mest.

Der går hårdnakkede rygter om, at Icardi og Lukaku skal indgå i en byttehandel - detaljerne differentierer bare; nogle medier mener, det bliver et lige bytte, andre mener, vi skal betale en lille pose penge, mens helt tredje medier beretter at vi får Lukaku og en mindre sum penge for Icardi. Sidstnævnte lyder fint for mig.

Barella skulle efter sigende have afvist både Roma og PSG, så det er vel efterhånden en vink med en vognstang til Cagliari om, at hvis de gerne vil sælge ham, at det så bliver til os og til en lidt mindre sum, end de ellers fisker efter. Men mon ikke vi smider et par ungdomsspillere oveni...?

Slutteligt er der nok en gang tale om, at Kovacic kommer til os på lån. Jeg har ikke set den kære Mateo spille i en menneskealder, så jeg aner ikke om det er en god idé eller ej.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Nyheder omhandlende San Siro orker jeg næsten ikke at bruge tid på da man nu i så mange år er blevet skuffet. Men på et eller andet tidspunkt må den amerikanske hedgefond og kineserne for alvor se idé i det.

Valero kan jeg nu godt lide. Jeg tror på at han kommer til at få en rigtig fin karriere som træner, hvis han vælger at gå den vej, da han virker taktisk klog og ret omgængelig. Af den årsag kommer jeg til at savne ham, da han vil være en fin sparringspartner for vores yngre spillere.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er så anset ikke uenig med dig i, at vi med sporadiske mellemrum drukner i stadionnyheder, og at der er gået lidt Peter og Ulven i det - men det er lidt som om det, siden Sunings ankomst, bliver en lille smule mere konkret og håndfast for hver gang.

Desuden er La Repubblica ikke bare hvad som helst en kilde...

EDIT: Jeg er i øvrigt enig i dit besyv af Valero.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Der er ingen tvivl om Suning og nu også Elliot længe har haft konkrete planer om stadioner med to retninger på projektet - Enten at bygge nyt eller renovere.

Hele humlen er dog, hvordan de får den drejet med kommunen, som vil eje stadion uanset om der bygges nyt eller renoveres. Indtil der kommer noget nyt omkring dette aspekt er der meget lidt værdi i nyheder omkring stadion planerne.

har dælme svært ved at se at icardi skulle accepterer at smutte til Nordengland. Det sker næppe. Snarere er vi vel næsten afhængige af at sælge til Napoli eller Juve - måske PSG.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Interforlivet
Jeg tænker ligesom L´Imperatore at sandsynligheden for at Icardi (læs: Wanda) skulle acceptere et ophold i Manchester (of all places) er forsvindende lille. Desværre. For det kunne da være en glimrende byttehandel set med Inter-briller (og egentlig også med Man U-briller).

Skulle det lykke os at hente både Barella og Kovacic vil jeg være overordentlig tilfreds. Det vil virkelig styrke vores midtbane både i kvalitet og bredde. Samtidig tror jeg at Kovacic og Conte kunne være et spændende match (måske har de allerede arbejdet sammen i Chelsea kommer jeg lige i tanke om!?) da Kova har udviklet sig til at være en spiller med force i det fysiske. Det passer ikke nødvendigvis så dårligt sammen med en træner som godt kan lide hårdtarbejdende og dynamiske midtbanefolk.
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, der skal nok noget overtalelse til for at rykke Wanda Luksus Nara til Manchester. Det skal dog retfærdigvis siges, at byen har oppet sig - og London er ikke langt væk...

Jeg tror dog også, at Icardi snart har forstået, at det ligesom er slut - og hvis han vil gøre sig forhåbninger om at føre karrieren videre, at han ligesom skal begynde at kigge omkring sig.

Angående et nyt stadion, så tror jeg ikke at planen er, at kommunen skal eje det nye. For så vidt jeg kan forstå, er det mening at Suning og Elliot køber "matriklen", for derefter at bygge et nyt Meazza (man kunne forestille sig på Ippodromo), hvorefter man så piller det nuværende ned.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
(måske har de allerede arbejdet sammen i Chelsea kommer jeg lige i tanke om!?)


Det har de ikke :)

Jeg ser os gerne hente Kovacic.
Barella har jeg min tvivl om vi får, selvom rygterne siger han kun vil til os, så skal hans agent nok presse på så han ryger til PSG.

Jeg er lidt nervøs for Lukakus dårlige taktiske evner som angriber kan gøre han flopper. Han er et fysisk monster, men har tit været dårlig til at placere sig i feltet rigtigt og at opsøge hullerne i feltet, noget som Icardi har været rigtig god til, også i denne sæson, men afslutningerne har ikke været der.
Lukaku er guld værd hvis han er i topform, men han skal altid bruge flere chancer end eks. Icardi til at score, selvom han er i topform. Nu hvor vi heller ikke altid skaber 10 åbne chancer i en kamp, vil han så kunne klare presset? Især også hvis tilskuerne vender sig imod, han kunne ikke klare presset i Chelsea og United.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes, du har nogle fine pointe, KM - men jeg er ikke enig i:

Især også hvis tilskuerne vender sig imod, han kunne ikke klare presset i Chelsea og United.

Han fik jo aldrig chancen i Chelsea. Det blev til 15 kampe, mestendels fordi han havde Torres, Anelka og især Drogba foran sig i køen.

Desuden synes jeg, at han, alt taget i betragtning, har præsteret fint i United.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Så godt det med Skriniar. Elsker den mand!
Skrevet af Stankovic
Sensi og Barella. Det er lækkert at få endnu mere italiensk islæt ind i truppen.
Skrevet af Interforlivet
@Stankovic: Men stadig bare rygter ik?
annonce
0