Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
De har holdt møde i aftes, så mon ikke der findes en mellemvej, hvor vi giver en smule mere end vi vil og de tager en smule mindre end de vil.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, åh gud!

Nok er France Football en pålidelig kilde, men jeg tillader mig at affeje det her som ´gurketidsrygter.

Eller...

Måske håber jeg bare...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
De Rossi, skulle efter sigende også være på vej. Han ville passe godt ind i politiken om italienere, talenter og de rutinerede. Og så er han Marottas favorit stigning, nemlig gratis..
Jeg har bestemt intet imod ham som bredde spiller.

Ej heller har jeg noget imod Alves som bredde spiller. Han kunne også være spændende, og jeg tror også han ville passe godt i en 3-5-2.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(511433202601)
Jeg tror ikke på Alves og især ikke De Rossi.
Førstenævnte vil gerne til England eller tilbage til Barca.
Sidstenævnte kan jeg ik se blive i Europa og hvis han sku, så bliver det nok ikke hos i Italien hos en af hams elskedes direkte konkurrenter.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Urban
IDK. Man gør meget for en træner!
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror ikke, man skal regne med, at De Rossi ikke vil skifte til Inter, alene fordi vi er konkurrenter med Roma. Nok nærmere tværtimod. Der blev da smækket noget med døren her forleden og det ville ikke undre mig, at De Rossi har noget at bevise overfor Roma.

Desuden har han selv udtalt, at Roma forrådte ham, så han kan (på italiensk logisk manér) ikke forråde dem.

PS: Det skrevet, så kan jeg se meget lidt pointe i at hente snart 36-årige De Rossi. Jeg kan ikke se, han kommer til at bidrage med noget, rent fodboldmæssigt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Det giver rigtig god mening at tænke langsigtet med både 36 årige Dani Alves og snart 36 årige De Rossi. Vores gennemsnitsalder for truppen er jo i forvejen på kun 29 i følge transfermarkt...

Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja puha det går ikke med så ungt et hold i Italien lad os forhøje gennemsnitsalderen til plus 30

Hvilket jo tydeligt indikere at vi har rigeligt med erfaring... lad os nu hente noget med fremtid ind end det klassisk 1-2 sæson frem.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har som altid udgangspunktet, at alder er blot et tal - for mig handler det mere om, hvad de to spillere kan bidrage med. Hvis vi henter en 36-årig, der dog kan bidrage med en hulens masse både på og udenfor banen, så er det jo bare super.

Jeg kan ikke se Alves bidrage med begge disse ting, mens De Rossi velsagtens kunne være et fedt impuls i omklædningsrummet, så tror jeg ikke, han kan flytte os fodboldmæssigt.

Nej tak herfra.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Jeg har som altid udgangspunktet, at alder er blot et tal


Det er det bare ikke hvis man skal opbygge et længerevarende fundament. Har man allerede en solid kerne som både består både af erfaring og ungdommen sult, så kan man spæde det yderligere op den ene eller den anden vej. Det handler om balance.

For ofte har jeg i de seneste sæsoner manglet at se sulten fra vores spillere. Dani Alves har efterhånden vundet alt der nærmest kan vindes og De Rossi er kraftigt nedad bakke.
Skrevet af Flying Dutchman
Nej nej, man kan ikke have et hold, lutter bestående af spillere der er 30+ år gammel. Så langt er vi enige. Du har også helt ret i, at vores gennemsnitsalder er 29 år, hvilket ikke er odiøst, men ikke desto mindre ikke noget der set på papiret burde invitere flere spillere der er ældre end det.

Men altså.

Vores reelle kerne - måske det du kalder "et længerevarende fundament" - er straks langt yngre; Handanovic trækker meget op, men De Vrij, Skriniar, Brozovic og Lautaro er gennemsnitligt 24,5 år gammel. Når vi så lander Barella, er det jo heller ikke noget, der kommer til at trække det tal op. Så jeg er ikke så bekymret om balancen på det her hold, ej heller at vores kerne/fundament bliver for gammel.

Desuden er der altså en reel pointe i, at hente spillere, der måske har en nærmende udløbsdato, men som både på og udenfor banen kan bidrage med en hulens masse - eks. Godin.

Jeg vil gerne nok en gang understrege, at jeg ikke kan se pointen i De Rossi og i endnu mindre grad i Alves - men det er ikke med deres alder som argument. Jeg kan ikke se dem flytte den her trup i en opadgående retning (igen, som Godin, på trods af hans 33 år), hvorfor det bliver en øvelse i futilitet at tilknytte dem. Det er efter min ydmyge mening også det eneste argument, der bør bruges.

For ofte har jeg i de seneste sæsoner manglet at se sulten fra vores spillere. Dani Alves har efterhånden vundet alt der nærmest kan vindes og De Rossi er kraftigt nedad bakke.

Helt enig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Handanovic trækker ikke gennemsnittet mere op end Martinez trækker det ned. Oveni vil Godin trække i samme retning.

D´Ambrosio, Asamoah og Perisic er også alle +30år.

De Vrij, Brozovic, Vecino og Politano er eller kommer til at være imellem 26 -27 inden den kommende sæson og peaker altså nu.

Skriniar er 24 og Lautaro fylder 22. Oveni kan det nøgtern konstateres at de to på stående fod er de eneste under 25 spillere vi har i den kommende sæson hvis ikke der hentes udviklings spillere ind og vil dermed være de eneste der giver projektet et længere fremadretter udviklings perspektiv, det er ikke efter nogle målestoksforhold synderligt imponerende. Vores hold peaker nu og det kommer vi ligesom ikke udenom, så det vi ser i disse dage er formentligt så godt som det bliver med det her hold. Det her hold har ikke voldsomt meget udviklingspotentiale og det skal der ændres på hvis vi vil noget mere end top 3-4 for vi kan modsat Juve. Real, Barca, PSG og de engelske ikke købe os til det her og nu, dertil er de spillere der vil formå dette være alt for pebrede end vores økonomi tillader og så hedder det egen avl eller købe spillere der har brudt igennem til ligaerne men som skal vidreudvikles men vi kan selvf. også blive hvor vi er og hente den ene efter den anden halv udbrændte spiller omkring eller over de 30 til klubben, jeg syntes blot ikke den opskrift lyder særligt tillokkende, fint nok som krydderi men vi skal have spillere der også kan bringe holdet frem og som giver projektet holdbarhed og det kræver nu engang at man kontinuerligt investere i u25 spillere.

For mig set er Godin rigeligt og så kan vi for min skyld hente udelukkende u25 til alle andre positioner, for erfaring er ikke en mangelvare på det her hold.
Skrevet af Slettet(511433202601)
En måned før Icardi sagen starter siger Marotta følgende:

"We have no doubts that Mauro Icardi will remain here, as we are happy with him and vice versa," Marotta told DAZN. "The only remaining issue is when to put pen to paper on the contracts."

I samme interview siger han vi forhandler med Godin.
Jeg har bare ikke set os officielt sige han skifter til os, ej heller er han præsenteret. Nogen grund til det?
Mange andre klubber har jo offentliggjort dem, der har skrevet kontrakt med udløb til sommer. Eksempelvis Ramsey.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Undskyld, men du kan da ikke i ramme alvor mene at fodboldspillere sådan pr. defintion peaker når de er 26-27 år? Det er i min optik faktisk en temmelig skør påstand.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Man siger at spiller i gennemsnit peaker mellem 28-31 år.
Så er der keeperne, der peaker i en alder mellem 30-34 år.

Men det afgørende er jo spillernes mentalitet i forhold til fysikken, performance og træning.
Messi og Ronaldo er jo gode eksempler på deres "peak" har stået på i lang tid, så er der Balotelli typer, der peakede tidligt, mens andre som Bendtner aldrig har nået det.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(042125212608)
Interforlivet grunden til jeg nævner 26 som start peak er jo at rigtigt mange markspillere i dag peaker tidligere og holder deres peak længere end tidligere, det er ikke længere unormalt at de holder den kørende indtil start 30´erne. Især defensive ser man ofte holde den kørende til midt trediverne idag... målmænd er og har altid været lidt noget andet da erfaring og have roen spiller en stor rolle på den position.

Vi har jo selv på vores hold haft Icardi og Skriniar for blot at nævne nogle som levere et vanvittigt niveau i en tidlig alder og det er nok en smule optimistisk at tro de ligefrem udvikler sig og bliver markant meget bedre spillere, der hvor de kan udvikle sig er nok først og fremmest på det mentale og erfaringsmæssige plan. Ideen om at spillere først peaker som 28 årig vil jeg nu nok mene er forældet som var det man oprindeligt sagde, dertil er der simpelthen for mange yngre spillere der i dag levere et niveau til at man bør holde fast i den definition.

Skrevet af Interforlivet
Lige præcis, KM. Man kan selvfølgelig sagtens sige noget om et generelt billede (specielt med henblik på fysikken), men det med at peake som fodboldspiller vil nu også altid være en meget individuel sag i og med at det psykiske aspekt spiller en så stor rolle som tilfældet er.

Det er dem du nævner i øvrigt alle (måske med undtagelse af Messi som er lidt fodboldgud-agtig) glimrende eksempler på.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Men hvad så med eksempler som Zidane og Modric for bare lige at nævne nogle off the top of my head. De var nærmest begge to bedst efter de var fyldt 30.

Og igen, det er ikke fordi jeg forsøger at generalisere. Jeg mener bare at det netop er så individuelt at det er umuligt at komme med forudsigelser omkring spilleres peak - udelukkende på baggrund af deres alder.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg fatter til stædighed ikke, at man som Interfan i ramme alvor kan skrive ting som "spillere peaker når de er 26-27 år gammel" og deslige, når det mest succesfulde hold i Inters nyere tid var bygget på og båret af spillere som Lucio (32), Samuel (32), Zanetti (36), Stankovic (31), Milito (30), Eto´o (29), Chivo (29), Julio Cesar (30) og Cambiasso (29).

Hell, vores startopstilling i Champions League finalen havde en gennemsnitsalder på 30,3 år...

Alder er blot et tal. Så længe en spiller kan gøre vores hold bedre, er jeg så anset ligeglad om vedkommende er 18, 28 eller 38. Det handler om evne - ikke hvad der står på fødeattesten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0