Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Jeg er så anset heller ikke uenig i, at Icardi set over det hele er mere skarp en Lukaku. Jeg er bare ikke enig i, det vil betyde en væsentlig forskel for os - ikke mindst da Lukaku er bedre til at sætte sine medspillere i scene.

Statistikkerne som InterFelice og jeg gøglede med i går viser i al fald, at Icardi og Lukaku, rent statsmæssigt, er meget, meget ens.

NB! Jeg vil gerne lige indskyde her, at jeg stadigvæk er udmærket klar over, at man kun kommer så langt med stats alene, så længe man ikke laver en komparativ analyse af spillestil, egenskaber, taktik, forskelle mellem PrL og Serie A, og så videre.

Jeg gider bare ikke bruge tiden på at lave den analyse...

Endvidere er jeg også helt med på, at det står langt fra skrevet i sten, at Lukaku bliver en succes i Inter, bare fordi han har været det i andre klubber.
Jamen så er vi sådan set fuldstændig enige:)

Jeg er i øvrigt også enig med dig i at 40 mio. for Icardi er for lidt. 40 mio. euro forslår jo som en skrædder i helvede på nutidens transfermarked. Så kan vi som du skriver, lige så godt lade ham blive og agere reserve.
Skrevet af Slettet(042125212608)
OMG hun er jo helt blæst... Jeg glæder mig til den dag hvor en anden klub må døje med hende!
Skrevet af Stankovic
Hun bekræfter kun hvad jeg gentog i går.
Skrevet af Urban
FD:

Endvidere er jeg også helt med på, at det står langt fra skrevet i sten, at Lukaku bliver en succes i Inter, bare fordi han har været det i andre klubber.


Rigtigt.
Men jeg tænker også at når nu Conte er SÅ opsat på ham, så må det næsten være fordi at der en højere mening med at det netop skal være ham, i kraft af formation og taktik mv. Derfor synes jeg også det er fornuftigt at forvente en del fra ham.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Jo jo, men det er heller ikke min pointe. Jeg forsøger bare at dække mig ind...

Enhver transfer er jo i sidste ende en kalkuleret risiko. Man kan formindske risikoen ved at lave sit research ordentligt (som vi må håbe, Marotta, Ausilio og Conte gør), men ikke desto mindre...

Jeg er dog, ligesom dig, helt sikker på at der er en plan med Lukaku og at det ikke er for sjovt, at vi går så hårdt efter ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Agoume er åbenbart først hentet officielt i dag. Desuden har vi forlænget med Esposito.

Ausilio og den sportslige sektor lader ikke ligge på den lade side.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Nu bliver jeg snart træt. Først Vidal, og nu Matic.. Vi vil gerne give Ninja i bytte, plus 11m euro.. Om jeg begriber det!?

Vores midtbane kommer til at være heavy loaded!
- Brozo
- Vecino
- Barella (ikke officel)
- Sensi
- Valero (lader ikke til at ville skifte)
- Gagliardini
- Joao Mario (Han skifter formentlig)
- Ninja

Og dette er jo kun de centrale midtbane folk.
Jeg kan til nøds forstå en udbytning med Ninja og Vidal. Men Matic?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Så længe det ikke er i én af de store italienske aviser, Di Marzio eller en pålidelig engelsk kilde, ville jeg tage det med en gran salt - men det er måske bare mig.

Jeg føler mig i øvrigt pænt overbevist om, at Valero og Mario begge er fortid, når sæsonen går i gang - og jeg har desværre også en idé om, at Gaglia smutter (Torino ligner en oplagt destination).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af NickRomano
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Interforlivet
Det skal man nemlig ikke:) Nutidens transfermarked er vanvittigt og uforudsigeligt i en sådan grad at man nærmest intet kan udelukke.

Men lad os nu se. Jeg bliver altså stadig (lidt) overrasket hvis Barcelona ender med at købe Lautaro for hele 800 mio. kr.
Skrevet af Stankovic
Barcelona kan knap nok skrabe 800 millioner sammen til Griezmann så jeg tror næppe de finder det samme beløb til Lautaro
Skrevet af Urban
FD:
Ja, du har ret ift. kildekritikken, men alligevel vil rygterne om at vi gerne vil af Ninja, stadig ikke helt aftage.
Og det er nok dét jeg ikke forstår. I min verden vil han passer perfekt ind hos os.

Jeg er med på Contes nul tolerence politik, men alligevel synes jeg at Ninja viste sig fra sin bedste side, særligt sidst i sæsonen, og så vidt jeg husker, gav han en undskyldning, tog sin straf om kom videre med holdet. (Noget Icardi kunne lære af)
Med tanke på at vi har CL og gerne vil i CL igen næste år, så har vi brug for kvalitetsspillere, og gerne som rotation også - lig dertil den sum vi kan få for ham, er ganske lille.

Jeg vil hellere beholde ham, fordi kvaliteten i mine øjne, langt overskrider værdien af ham.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Stankovic
Nainggolan blev hentet ind, hvilket gav ham en chance for at bevise, at han ikke var færdig på et højt niveau som det ellers så ud til sidst i Roma.

På trods af denne chance greb han den på ingen måde i første halvdel af sæsonen. Tværtimod virkede det som om at hans attitude og indstilling til det at være professionel og et forbillede var lidt jammerlig primært udenfor banen.

Selvfølgelig kan en undskyldning rette en smule op på det, men det ændrer stadig ikke på, at han er et sted i sin karriere hvor han burde være det modne forbillede somn er dedikeret. Han kan passende kigge på De Rossi for inspiration.

Af den årsag kan jeg godt forstå hvis Conte føler at Nainggolan har fået en chance.
Skrevet af Interforlivet
Wow. Det er altså alligevel noget af en offensiv udmelding som kunne gå hen og bide os noget så gevaldigt i røven.

Jeg vil faktisk gerne kalde det en tåbelig udmelding.
Skrevet af a j o o b a
Befriende synes jeg. Alt det bøvl der har været med ham og hans agent^kone. Så fedt.. måske taber de lidt penge på det, men ja... Han er en top angriber, men fedt Inter ikke finder sig i længere. Tror de forventer Martinez stepper op - og så at de henter Lukaku
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Interforlivet
Måske taber de lidt på det?

Det her er jo det samme som at barbere en stor del af prisen helt selv - det er indiskutabelt.

Samtidig risikerer man at stå med ikke blot én men to meget utilfredse spillere hvis det ikke lykkes at få dem
solgt inden vinduet lukker igen.

Det er et stort og fuldstændig unødvendigt sats efter min mening.
Skrevet af Stankovic
Dejligt at ledelsen viser at de offentligt ikke accepterer bullshit. Hvis bare den tidligere ledelse havde gjort det samme tidligere var Icardi/Wanda ikke blevet så forvænt med at kunne rage alt til sig.
Skrevet af Stankovic
I øvrigt en fremragende udtalelse med at man ikke vinder ligaen med talent alene, men at man gør det samlet som et hold. Langt om længe er det ud med divaerne. Signalværdien overfor truppen og kommende spillere er vigtigere i det lange forløb end de penge man taber i salg her og nu.
Skrevet af Rossoneri
Jeg er meget overrasket over udmeldingen omkring Ninja.

I følger Inter tættere end jeg, men jeg synes bestemt at han havde et godkendt forår. Dertil kommer at han vel næsten er prototypen på en Conte-midt.

Er der sket andet bag kulissen?
annonce
0