Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Duck
Lad nu vær ned at genstarte det hele, Duck. Og drop det polemiske pis med “påstande” og “rygcrawl”. Det er sådan noget barnligt vinder/taber-sprog uden plads til en debats forklarende og uddybende elementer.


Det er jo helt sort at beskylde mig for at være polemisk og barnlig, når det var dig der fik afleveret noget gedigent vrøvl om et ligegyldigt SoMe-slogan. Det kunne måske opfattes racistisk, fordi noget med "i en tid med racismeproblemer", men selvfølgelig var det alligevel ikke racisme, men det kunne måske opfattes racistisk, selvom Inter ikke er racister, men sloganet er historieløst fordi, ja, her opgav jeg helt ærligt at finde hoved og hale i det hele.

Med ønsket om en god dag.
Skrevet af Facchetti
Hørt på vandrørene: “På baggrund af det nye slogan skifter Inter navn til Nazionale FC, og køber nu kun italienere”.
Skrevet af Stankovic
Samt tager Lazios ørn med i logoet.
Skrevet af Acheron 3
Og Mussolini-monumentet uden for Stadio Olimpico.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af OC
Og tøsen Conte er allerede gået igang med sit brok om manglende spillere - præcis som han har gjort i samtlige af de klubber han har stået i spidsen for.

Hvem havde mon set den komme?

Den her sæson imploderer før den er begyndt, og vi ender uden for top 4. Med verdens fjerde-dyreste træner i spidsen.

Ma vai...
La prende Vecino.
Skrevet af Stankovic
Hvor læser du det henne?
Skrevet af OC
På hans egen pressekonference.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaab...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Ja vi rykker sikkert også ud af ligaen og mister det halve hold Efter sæsonen... Conte har fra start gjort det klart at han havde behov for angribere . Det er sgu da klart han brokker sig over det , når vi snart er i august .

Shit en pessimistisk tilgang
Pazza Inter Amala
Skrevet af OC
Ja vi rykker sikkert også ud af ligaen og mister det halve hold Efter sæsonen...


Nej, men vi ryger nogle år bagud i udviklingsprocessen. I år var en gylden mulighed for at rykke tættere på Napoli/Juventus, men i stedet kommer vi til at stagnere eller blive overhalet af historiens dårligste Milan-hold, eksempelvis. Derudover kommer det til at koste mange, mange, mange penge.

Conte har fra start gjort det klart at han havde behov for angribere . Det er sgu da klart han brokker sig over det , når vi snart er i august .


Han har Icardi i folden, men har så valgt at følge klublinjen. Det er en idiotisk beslutning (kigger man på det sportslige), men okay: fair nok, at træneren støtter op om den sportslige ledelse. Selvsamme sportslige ledelse, der gør at vi nu ikke har råd til at købe Lukaku, fordi prisen på Icardi er styrtydykket efter deres ´mangement´.
Se hvordan det hele er cirkulært?

Hvad der er mindre fair, er at Conte har - og den her tror jeg aldrig jeg har set før - brugt store dele af sin pressetid (senest i dag) på at tale Lukakus værdi op i medierne, fordi han i sidste ende er ligeglad, så længe han får sin vilje. Sådan har det altid været.
At hele vores sæson skulle gå og afhænge af om Conte får lige præcis Lukaku og Dzeko, køber jeg ikke. Så er du simpelthen for snæversynet og begrænset i den trænergerning, hvis alt afhænger af det. Og læg mærke til, at jeg ikke sig spillere som den, men præcis de to. Så er der noget grueligt galt i den sportslige vision, hvis alt progression af klubben i trænerens hoved lægges op på købet af Romelu fucking Lukaku.

Cavani+Lautaro+Dzeko+Politano er langt mere spiseligt og hypotetisk finansielt mere medgørligt.
La prende Vecino.
Skrevet af Stankovic
Nej, men vi ryger nogle år bagud i udviklingsprocessen.


Du mener den proces vi håbløst har været i gang med siden 2011?

Nu har vi fået folk ind som før har vist at være kompetente med netop at udstikke en retning, hvorfor at de fortjener en reel chance.
Skrevet af Interforlivet
Jeg er helt enig med OC her. Vores ageren på transfermarkedet hvad angår angribere (både ham vi vil have og ham vi vil af med) er fuldkommen håbløs. Udtrykket "At skyde sig selv i foden" har sjældent været mere passende efter min mening.

Jeg ved ærlig talt ikke om jeg skal grine eller græde.
Skrevet af OC
Du mener den proces vi håbløst har været i gang med siden 2011?


Narj, jeg mener rettere den der har været udstedt under Suning, som førte os til Spalletti og CHL for første gang siden 2011. Lad os sige processen siden 15/16-sæsonen?
Moratta og Conte signalerer ikke en process, men en clean-slate afvikling, hvor man sender to af klubbes tre største stjerner ud af klubben, fordi de mener, at det er det der skal til.

Nu har vi fået folk ind som før har vist at være kompetente med netop at udstikke en retning, hvorfor at de fortjener en reel chance.


Aha.
Derfor kan jeg vel godt kritisere de ting de laver/udsigten til det de laver?
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg kan se vi fortsætter med den dystopiske indstilling, jeg tror efterhånden ikke klubben kan finde en træner, spiller eller agere på en måde der ikke kan drejes i den retning.

Jeg kan godt se det ændre meget at udtale dette uger efter man har sendt flere officielle bud af sted! United ved ligesom godt vi vil have Lukaku det ændre Intet at udtrykke det i al offentlighed!
Skrevet af Stankovic
Giv nu Moratta og Conte et helt transfervindue inden at vi kritiserer dem.
Skrevet af OC
Hvorfor? Ud fra den præmis, må al eventuel ros vente til efter transfervinduet også.
La prende Vecino.
Skrevet af Observatøren
Jeg må indrømme, at jeg er noget skeptisk ifht. Nærmest alt hvad der foregår i Inter for tiden. Jeg følger ivrigt med, og nogle få ting kan jeg se idéen i, mens jeg synes størstedelen af vores handlinger råber til himlen. Jeg forholder mig dog passivt lige nu og holder vejret i håb om, at det hele viser sig at være genialt (selvom jeg tvivler). Om nogle måneder skal der evalueres på den første tid, og når vi rammer jul kan vi måske begynde at komme med de første konklusioner. Hvis det hele viser sig at være genialt og jeg kan se ideerne er lykkedes, samt at planen viser sig at være holdbar. Jamen så står jeg selvfølgelig klar med al ros i verden. Hvis det omvendt viser sig at være en stor rodebutik og intet har lykkedes, jamen så ved jeg simpelthen ikke hvad jeg gør. Jeg frygter det værste, men krydser naturligvis fingre for det bedste. Åhh Gud jeg synes dette mercato er svært at være tilskuer til.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg syntes ærligt talt det er en storm i et glas vand, ikke mindst skabt af sensationshungrende og luddovne "journalister" og en stor fanskare der er præget af Inters årtier lange katastrofe beslutninger og som i effekt deraf altid forventer det værste.

Det her er jo absolut ingenting i forhold til det kaos der herskede i 90´erne, kaoset efter tripletaen. Vi har i årtier haft inkompetent ledelse, der har taget nogle himmelråbende beslutninger, fyret trænere for et godt ord, skiftet en hele trupper ud på en sommer, hentet spiller ind uden antydningen af en rød tråd eller talent og generel rod, modsigelser og inkompetence på direktionsgangene såvel som i ejerkredsen.

Det her kan simpelthen ikke bekymre mig, dertil har jeg simpelthen set for meget i årernes løb.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
Det her kan simpelthen ikke bekymre mig, dertil har jeg simpelthen set for meget i årernes løb.
Men det vil så sige at du nu lige pludselig er enige med os "kritikere" i at ledelsen plus Conte agerer temmelig tåbeligt for tiden!?
Skrevet af jzprG
Lige et lille sidespring, sjov oversigt hvor Inter eftersigende er nr 2 på listen over klubber med mest gæld!

https://ronaldo.com/dk/fodboldnyheder/top-20-klubber-med-stoerst-gaeld/20/
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
annonce
0