Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Din kærlighed for Icardi er tilsyneladende så stærk, at det alene resulterer i at du gør rigtig meget for at sætte Lukaku i så dårligt et lys som muligt.

Jeg får helt lyst til at købe en Icardi trøje til dig med hans nye klub når det forhåbentligt snart er sket med en transfer væk herfra.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Foggy
Der er ikke meget plads at løbe dybt på. De italienske hold lurer hurtigt, hvordan de taktisk skal lukke ned for den slags løb.

Nu er Lukaku jo ikke en tynd pind. Det er muligt, at de forsøger at værne sig med en mur, men når en mand på knap 100 kg kommer buldrende, så brager han jo bare hul i muren. Det der gør ham farlig er, at han både er stærkere og hurtigere end langt de fleste forsvarsspillere. Og har målnæse.

Så længe han ikke skal spille med ryggen til mål, så skal han nok komme frem til chancer.

Jeg kan heller ikke se, hvad pointen er i, at han skal slå indlæggene.

Det skal han død og pine heller ikke. Bare en bonus-info. Det skader jo i hvert fald ikke, vel? Og det bliver nævnt af andre, behøver man jo ikke være 2 meter høj for at score med hovedet. Jeg tror sågar han lagde op til et Lingard-hovestødsmål i en kamp mod Chelsea.

---
altså manden, der revset sin holdkammerater på twitter, fordi de havde tabt en kamp, med ham på banen

Hva?
Skrevet af Flying Dutchman
1) Det er selvfølgelig ikke hykleri. Jeg er som regel komplet og aldeles ligeglad med spilleres gøren og laden i andre klubber end Inter. Når der så, som i det her tilfælde, skulle være tale om én enkel episode i en karriere, der tilmed involverer über-primadonnaen Pogba, gør at jeg om muligt er endnu mere ligeglad med det. Jeg kan love dig, at hvis Lukaku begynder at skabe sig så tosset som Cirkus Wanda (og det så ofte, som har været tilfældet), så vil jeg være lige så irriteret på ham, som jeg har været på Icardi.

Ingen over klubben.

2) Ja, vi stoler på GdS og DiMarzio, samt på Pedulla og CdS fordi de har opbygget et renommé, der gør at man kan stole på dem. Når du skriver dine rygter derimod, så tingler samtlige mine kildekritiske sanser. Bare den der med den "anonyme spiller" gjorde, at jeg ikke læste resten af sætningen.

3) Jeg er tilbøjelig til at være enig med Stankovic. Din kærlighed for Icardi ser ud til at være gået over i et spirende had til erstatningen. Jeg vil egentlig gerne spørge dig igen; vi kan vel blive enige om, at Icardi - uanfægtet din kærlighed til ham - er fortid i klubben? Og at der som resultat deraf skulle findes en erstatning? Er Lukaku så ikke bare en tilnærmelsesvis fuldgod erstatning for Icardi, i al fald på papir? Og hvis nej, hvem havde du hellere set?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
...men når en mand på knap 100 kg kommer buldrende, så brager han jo bare hul i muren.

Det ville i så fald give et frispark til det forsvarende hold.
Skrevet af Interforlivet
@Rossoneri: Da ikke hvis ham der brager igennem muren har Milan-trøje på!? Hvis jeg kender dig ret;)
Skrevet af Rossoneri
Nej, og der ville være tale om sammensværgelser og justitsmord hvis man spurgte Inter-fans og ikke mindst jeres ledelse.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det ville i så fald give et frispark til det forsvarende hold.

Ja, og man må heller ikke bruge mursten til at opbygge et forsvar. Der røg den analogi.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Som minimum!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Man må så heller ikke stoppe en spiller med ulovlige metoder, jeg er ikke et sekund i tvivl om at Lukaku nok skal få fremtvunget en del straffespark på den baggrund.

For i øvrigt kræver det at de rent faktisk kan komme ind på kroppen af manden og lukaku er netop ganske dygtig til at holde på bolden. For i øvrigt i det øjeblik de sætter flere på Lukaku giver det så bare plads til Martinez.
Skrevet af Rossoneri
@z4e
Jeg forsøger selvsagt ikke at starte en diskussion om Lukakus fysiske styrke.

Han blev bare omtalt som en der spillede amerikansk fodbold, snarere end europæisk.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Come on. La Pioche gav en glimrende karakteristik af ham som du og Z4E så åbenbart misforstår. At han bliver beskrevet mere som en amerikansk fodboldspiller er noget vås.

Jeg troede seriøst det var for sjov det du skrev i første omgang.
Skrevet af Rossoneri
Jamen så fangede du det også helt rigtigt - tillykke med det.
Jeg kommenterede deraf også blot på en formulering som jeg synes lød komisk - netop fordi det var beskrevet som en spiller der væltede én eller flere modspillere - som i amerikansk fodbold.
Skrevet af Interforlivet
Subtile smil på læben er svære at have med at gøre når man udelukkende kommunikerer på skrift og ikke kan se hinanden, Rosso.

En smiley kan hjælpe:)
Skrevet af Rossoneri
I know. Af princip bruger jeg dog ikke smileys, men jeg vil overveje et "fnis" eller "hehe". Hehe
Skrevet af Slettet(042125212608)
Perisic: Ser ud til at der er fundet en aftale med Bayern, det forlyder der er tale om et lån pålydende 5m € med en købsoption på yderligere 20m €.

Så mangler vi blot at sende Mario, Icardi og evt. Valero afsted.

Men vi går meget i minus dette marked, at vi kun lykkedes med at udleje Nainggolan og Perisic med købsoptioner siger vel alt hvad der behøves at siges.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Haha. Det er endnu bedre!:)
Skrevet af OC
]Men vi går meget i minus dette marked, at vi kun lykkedes med at udleje Nainggolan og Perisic med købsoptioner siger vel alt hvad der behøves at siges


Jeg er lidt spændt på, hvad du mener det siger.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
@interforlivet
For lige at gøre det klart (og vist nok også gentage mig selv), så tror jeg at Lukaku bliver en stor gevinst for jer.

Jeg tror ikke nødvendigvis at han bliver den store målscorer - faktisk vil jeg blive overrasket hvis han scorer mere end 15 kasser. Her synes jeg at @foggy har en glimrende pointe i at Lukaku kan få problemer udfra at der (typisk) vil være væsentlig mindre plads at løbe på.

Jeg tvivler samtidig på at Lukaku er tænkt som et fyrtårn man slår bolde op i hovedet på - det er, til trods for hans størrelse, ikke umiddelbart hans metier.

Jeg tror dog derimod at han kan blive enormt brugbar som link-up spiller, hvor han med sin store fysik både vinder mange bolde, samtidig med at han er god til at holde fast i den.

De helt store vindere i det spil, tror jeg bliver Lautaro (hvis han er tænkt til at spille ved siden af Lukaku og en spiller som Barella, der er rigtig dygtig til at tage løbene fra sin midtbaneposition. Jeg er, i parentes bemærket, røvmisundelig på at I har hentet ham (Barella).

Jeg forstår godt at Conte har været meget opsat på at hente en spillertype som ham (Lukaku).

Som jeg ser det, skal man nok ikke forvente at jeres midtbane kommer til at bryde kæderne med løb med bolden på fødderne.
Derfor giver det bedre mening at have et fixpunkt omkring modstanderens felt, som man kan spille udfra. Herfra kan løbene uden bold så komme.

Skal man se på det spillemæssige ift Icardi, så tilbyder han ikke dette. Man kan omvendt tænke sig at Icardi og Lukaku ville være en modbydelig duo - men sådan skal det, som bekendt, ikke være.

Jeg kan også se fornuften i Dzeko-rygtet.
Hører mange der mener at han er set som Lukakus alternativ. Det er ikke min (ydmyge) vurdering.

Dzeko har også en veludviklet spilintelligens ift at forudse sine medspilleres pasningsbaner - det fornærmer man næppe Lukaku ved at påstå ikke er hans største kompetence.

Med Lukaku der kan tage noget fokus, tror jeg han kunne blive en særdeles farlig herre.

Men lad os nu se hvad mercatoen byder på her de sidste par uger - kan forstå at Fonseca forventer at Dzeko bliver.
Skrevet af Flying Dutchman
Er der nogle der har et bud på, hvor kampen bliver vist i aften? Hverken Strive eller Viaplay er hjælpsomme.

@ Rosso

Fine betragtninger, som jeg langt henad vejen er meget enig i. Du "glemmer" dog lidt Sensi i dit regnestykke, som, ganske ligesom Barella, er god til at tage løb uden bold fra midten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nej man kan vist ikke påstå vi har de mest driblestærke spillere på den midt. Midten kan vel reelt set kun komme til noget gennem pasninger, stikninger og dybdeløb fra Barella og Sensi når man har bolden og ved at bryde modstanderen og slå en hurtig kontra, ingen af disse er specielt dygtige med bolden i løb så det er ligesom givet på forhånd vi ikke kommer til at se det, men det har vi så reelt heller ikke set i årevis, så det vil ikke ligesom være nyt for os.

Hvor mange kasser Lukaku banker ind er umuligt at sige på forhånd, ligeså lidt som hvorvidt forsvarene lykkedes med at holde ham fra fadet, men ellers enig i dine ellers gode pointer. Jeg tror dog stadig ikke en 14-20mål er urealistisk. Jeg forventer en Martinez banker en 12-15mål ind får han chancen dertil, men jeg tror ikke han ligefrem går hen og score 20 dertil mangler han kynisme og erfaring.
annonce
0