Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@flying
Som udgangspunkt ville jeg påstå at Sensi primært er en kreativ spiller mens Barella i højere grad lever af sin dynamik.

Jeg har ikke fået set noget fra jeres pre-season, men ville have troet at Sensi skulle være en form for playmaker der kunne slå pasninger fra en dybere position.
Men det ved du, selvsagt, mere om. Min betragtning er baseret på Sassuolo.

Men jeg er selvfølgelig helt enig i at han også kan tage løbene fra sin centrale position.
Skrevet af Rossoneri
@z4e
Synes faktisk du er lidt hård ved Sensi. I min optik er han ret god i sine løb med bold.

I Sassuolo spillede han selvfølgelig meget som balancespiller på 6eren, men til tider var det også som 8er - samme plads som han har spillet for landsholdet.

Jeg synes man med rette kan trække nogle paralleller til Verratti (som type).
Skrevet af Flying Dutchman
Sensi har scoret to mål her i opstarten, hvoraf den ene netop kom fra at spille bolden op til en angriber og tage et smart løb i dybden. Den anden kom i øvrigt også på baggrund af et enormt klogt løb, men var et afstandsskud.

Det er snarere Brozovic der har rollen med at slå boldene fra den dybe position.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Ja, sorry. Tænkte ikke som 6er, men som kreativ 8er.

Han er super spændende og fedt at både Barella og ham får chancen i en af de største klubber.
Skrevet af Flying Dutchman
Ja. Barella har været en ønskespiller hos mig i noget tid efterhånden, så ham er jeg svært begejstret for vi har landet - men Sensi har om nogen været sommerens oplevelse! Jeg er svært begejstret for tanken om de to og Brozovic på vores midtbane, krydret med Gagliardini og Vecino når der skal spilles med muskler.

Hvis vi lige kunne lande en angriber mere, ser det endog meget lyst ud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Det er lidt skræmmende at vi har betalt 80 mio. euro for en angriber, hvor konsensus synes at være, at 14 mål ville være mere end rigeligt.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Prisen er selvsagt høj - måske også for høj. Men ift hvad?

Det synes at Conte meget specifikt har søgt en spiller med hans kvaliteter og karakteristika, til at være omdrejningspunkt for offensiven.

Efter min mening, skal Lukaku ikke udelukkende måles på mål og assists. Man må også se på om han rent faktisk formår at facilitere et offensivt koncept.

Problemet er så at I ikke rigtig har andre spillere med hans profil. Hvad sker der hvis han går i stykker?
Skrevet af Flying Dutchman
Angribere skal ikke kun måles på mål, men også på hvor gode de gør deres medspillere. Hvis Lukaku - firkantet stillet op - ender sæsonen på ti mål, men samtidigt sikrer at Lautaro banker 18-20 mål ind, mens han også sætter vores midtbane noget mere i scene, end vi har set de sidste par sæsoner, så er det money well spent.

Desuden er 80 mio. € ikke meget i et marked, hvor Atletico kaster 126 mio. efter en 19-årig, United 87 mio. efter en yderst middelmådig midterforsvarer og City om én eller anden årsag synes, at Joao "mit niveau er som vinden blæser" Cancelo er 65 mio. € værd.

Slutteligt var der altså et Icardi-formet hul i vores angreb, som skulle fyldes ud - det er sket nu, og det i form af en spiller som var specifikt ønsket af træneren.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Præcis, at bedømme en angriber alene på mål fortæller mig, at man derved har en taktisk filosofi som kunne optimere. Det siger sig selv, at hvis modstanderen hovedsageligt skal koncentrere sig om en enkel angriber som kan score de primære mål, så har modstanderen en stor force i dette.

Eksempelvis, så den måde Mourinho brugte Zanetti til at mandsopdække Messi på tilbage i 2010 viste i den grad hvor store problemer Barcelona havde når alt ellers skulle ske gennem Messi.

En angriber som Ivica Olic var I min optik helt eminent på trods af at hans scoringsstatistik ikke er prængende men acceptabel. Hans hårde arbejde i front satte nemlig andre holdkammerater i scene, da han var en mundfuld at have styr på for forsvarende. Valgte de ikke at holde styr på ham scorede han alligevel en del gange. Måske det er noget i den retning vi vil opleve med en Lukaku-Martínez duo.
Skrevet af OC
For os er det jo selvfølgelig væsentligt, hvor mange penge man bruger. Chievo skal jo heller ikke skue efter hvad City bruger som pejlemærke for deres egen ageren på markedet, og det samme gør sig i mindre grad gældende for os.

Contes 3-mandsforsvar har over sommeren forvandlet Skriniar til en middelmådig fodboldspiller, og vi på stående fod på 0 målchancer efter 60 minutter mod Valencia.
Det er efterhånden et tema, at har meget af bolden, men af vi ikke kan kreere os frem til noget.
På den måde viderefører Conte Spalletti-stilen på fin vis.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Sjovt, vi ser åbenbart to forskellige kampe.

For os er det jo selvfølgelig væsentligt, hvor mange penge man bruger. Chievo skal jo heller ikke skue efter hvad City bruger som pejlemærke for deres egen ageren på markedet, og det samme gør sig i mindre grad gældende for os.
.

Ikke når vi allesammmen handler på én og samme marked. Medmindre du selvfølgelig synes, at vi skal begynde at kigge på spillere fra de lavere hylder...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Ikke når vi allesammmen handler på én og samme marked.


Chievo skal altså bruge Citys transferageren som deres egen målestok. Gotcha.

Medmindre du selvfølgelig synes, at vi skal begynde at kigge på spillere fra de lavere hylder...


Som at bytte Radja Nainggolan ud med spillere fra Vagliari og Sassuolo? Der er klubben way ahead of you.
La prende Vecino.
Skrevet af OC
Hvilke chancer havde vi i så fald før Cillessen parrerede Lautaros ufarlige langskud?
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Chievo skal altså bruge Citys transferageren som deres egen målestok. Gotcha.

Prøver du at være sjov eller skorter det oprigtigt med forståelsen af hvad jeg skriver?

Som at bytte Radja Nainggolan ud med spillere fra Vagliari og Sassuolo? Der er klubben way ahead of you.

Åh ja, fordi Nainggolan var jo bare en kæmpe succes for os. Brandkamp efter brandkamp efter brandkamp. Jeg kan i øvrigt godt se, det er enormt vigtigt hvor spilleren kommer fra, fremfor det talent, han besidder. Skid hul i, at Sensi og Barella er enormt talentfulde og har været oplevelser her i opstarten - de kommer jo fra Sassuolo og Cagliari. Føj! Det minder mig om dengang vi hentede Skriniar i Sampdoria og Handanovic i Udinese. Skrækscenarier.

PS. Din egen tidligere begejstring for Barella in mente, tages din kritik af netop den handel ikke seriøst herfra. Det er lige lovligt Rasmus Modsat nok.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC vi har ikke de mest kreative spillere på det her hold, og det har vi reelt ikke haft siden Sneijder, så du får uagtet hvem træneren hedder ikke det her hold til at kreere utal af chancer. Det skrevet så må det på sigt hjælpe at vi ikke kun har Brozovic på midten men at han nu får en spillere der rent faktisk kan aflevere og at vi har fået Lukaku på top og Martinez tilbage.

Men super kreativt bliver det nok aldrig uden spillere/talenter i Pepe klassen som vi også var sat i forbindelse med henover sommeren.

En skriniar skal som alle andre lige finde sig selv i et nyt system og det er heller ikke nu de skal præstere.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
For lige at gøre det klart (og vist nok også gentage mig selv), så tror jeg at Lukaku bliver en stor gevinst for jer.
Det tror jeg også han gør.

Jeg tror ikke nødvendigvis at han bliver den store målscorer - faktisk vil jeg blive overrasket hvis han scorer mere end 15 kasser. Her synes jeg at @foggy har en glimrende pointe i at Lukaku kan få problemer udfra at der (typisk) vil være væsentlig mindre plads at løbe på.
Det tror jeg også I har ret i (altså at han vil opleve vanskeligheder i forbindelse med dybtstående italienske forsvar - i hvert fald til at starte med). Jeg vil dog ikke blive overrasket hvis han laver mere end 15 mål. Slet ikke.

Jeg tvivler samtidig på at Lukaku er tænkt som et fyrtårn man slår bolde op i hovedet på - det er, til trods for hans størrelse, ikke umiddelbart hans metier.

Jeg tror dog derimod at han kan blive enormt brugbar som link-up spiller, hvor han med sin store fysik både vinder mange bolde, samtidig med at han er god til at holde fast i den.

De helt store vindere i det spil, tror jeg bliver Lautaro (hvis han er tænkt til at spille ved siden af Lukaku og en spiller som Barella, der er rigtig dygtig til at tage løbene fra sin midtbaneposition. Jeg er, i parentes bemærket, røvmisundelig på at I har hentet ham (Barella).

Jeg forstår godt at Conte har været meget opsat på at hente en spillertype som ham (Lukaku).

Som jeg ser det, skal man nok ikke forvente at jeres midtbane kommer til at bryde kæderne med løb med bolden på fødderne.
Derfor giver det bedre mening at have et fixpunkt omkring modstanderens felt, som man kan spille udfra. Herfra kan løbene uden bold så komme.
Jeg er meget enig. Og jeg tror også det er den form for strukturering af angrebsspillet som Conte har for øje.

Skal man se på det spillemæssige ift Icardi, så tilbyder han ikke dette. Man kan omvendt tænke sig at Icardi og Lukaku ville være en modbydelig duo - men sådan skal det, som bekendt, ikke være.
Desværre! Selvom Icardi og Inter har gang i en af de grimmeste og længste skilsmisser i italiensk fodbolds historie, så kan jeg ikke lade være med at ærgre mig gul og blå over at vi pt. har Lukaku og Icardi i truppen men ikke har tænkt os at lade dem spille sammen. Suk.

Jeg kan også se fornuften i Dzeko-rygtet.
Hører mange der mener at han er set som Lukakus alternativ. Det er ikke min (ydmyge) vurdering.

Dzeko har også en veludviklet spilintelligens ift at forudse sine medspilleres pasningsbaner - det fornærmer man næppe Lukaku ved at påstå ikke er hans største kompetence.

Med Lukaku der kan tage noget fokus, tror jeg han kunne blive en særdeles farlig herre.

Men lad os nu se hvad mercatoen byder på her de sidste par uger - kan forstå at Fonseca forventer at Dzeko bliver.
Jeg er igen helt enig med dig. Jeg tror heller ikke Dzeko er tænkt som et alternativ til Lukaku. Jeg tror også samtidig vi kunne få glæde af ham som rotationsspiller. Hans evne til at spille med ryggen mod mål er stadig af meget høj kvalitet selvom hans målnæse øjensynligt ikke er hvad den har været.

Men ja, jeg tror nu heller ikke Roma har tænkt sig at lade ham gå. Så jeg er personligt spændt på om vi henter en anden - og i så fald hvem det bliver. Det håber jeg meget vi gør, for ellers ser vi godt nok tynde ud i angrebet, synes jeg - også selvom det så nok vil betyde at Politano skal indtage rollen som "3.-angriber".
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi har stadig kun 21 pladser at gøre godt med, hvilket betyder vi skal sælge før vi kan købe. På stående fod har vi 23 spillere af ikke egen avl over 21år, hvilket er to over den tilladte grænse, så skal vi have en ny ind dkal vedkommende være under 21år eller så skal vi skibe tre spillere ud af truppen, af disse bliver det formentligt/forhåbentligt Perisic, Icardi, Mario eller Valero, Selvom jeg gerne så Candreva på listen så kommer det så ikke til at ske (desværre)
Skrevet af OC
@FD

Prøver du at være sjov eller skorter det oprigtigt med forståelsen af hvad jeg skriver?


Det er logik for burhøns, at alle fodboldklubber formelt er på det samme marked.
Men derfor skal alle klubber jo ikke bruge hvad de rigeste klubber i verden - som dem du nævner. Især når ens sportsdirektion ikke har formået at få nogle som helst væsentlige indtægter.
Det er også logik for burhøns.

Åh ja, fordi Nainggolan var jo bare en kæmpe succes for os. Brandkamp efter brandkamp efter brandkamp. Jeg kan i øvrigt godt se, det er enormt vigtigt hvor spilleren kommer fra, fremfor det talent, han besidder. Skid hul i, at Sensi og Barella er enormt talentfulde og har været oplevelser her i opstarten - de kommer jo fra Sassuolo og Cagliari. Føj! Det minder mig om dengang vi hentede Skriniar i Sampdoria og Handanovic i Udinese. Skrækscenarier.


Hvorfor den dryppende sarkasme og passive aggressivitet? Det var dig selv der bragte det med en lavere hylde på banen.
Anfægter du da, at Cagliari og Sassuolo er en lavere hylde end eksempelvis Valencia (Cancelo), Roma (Radja) og Barcelona (Rafinha).

PS. Din egen tidligere begejstring for Barella in mente, tages din kritik af netop den handel ikke seriøst herfra. Det er lige lovligt Rasmus Modsat nok.


Det er så også ret useriøst, at jeg åbenbart ikke må synes, at han er en god spiller (selvom han har været utrolig tam her i opstartsfasen), og så brokke mig over transferprisen, som er alt for høj.
Nuancer - i den her henseende - er så ikke noget man opererer med. Det de facto godt at man har fået en god spiller, færdig slut.

Z4E@

OC vi har ikke de mest kreative spillere på det her hold, og det har vi reelt ikke haft siden Sneijder, så du får uagtet hvem træneren hedder ikke det her hold til at kreere utal af chancer. Det skrevet så må det på sigt hjælpe at vi ikke kun har Brozovic på midten men at han nu får en spillere der rent faktisk kan aflevere og at vi har fået Lukaku på top og Martinez tilbage.


Du mener ikke, at spillerne er købt med Contes system in mente, eller hvordan? Det virker nu til at være ret ligetil.
Jeg har svært ved at se, hvordan Contes angrebsmønstre - som i høj grad består af bolde fra fløjen ind i banens bredde til vores angribere, som så skal agere i de små rum - bliver bedre af Lukaku som besidder en Serie 3 angribers førsteberøring.

En skriniar skal som alle andre lige finde sig selv i et nyt system og det er heller ikke nu de skal præstere.


Af ren interesse - har du set én eneste træningskamp henover sommeren? Han har været en fisk ude af vand, decideret.
La prende Vecino.
Skrevet af Ludski
OC - Jeg kan godt forstå at manglende scoringer kan være bekymrende, men når holdet reelt ikke har haft en førsteholdsangriber med før igår så synes jeg lige man må vente og se. Derudover skal man huske inden man kritiserer barella, skriniar etc. At midtbanen er fuldstændig nyetableret, og at forsvarerne ikke normalt har spillet tremandsforsvar og nok skal vende sig til det.
Jeg tror at mange af spillerne som barella, lukaku, martinez og endda skriniar først kommer til at shine rigtigt, når det nye system er kommet ind under huden på dem. Ganske forståeligt at spillerne er begrænset af at skulle forstå måden vi skal spille på, inden de begynder at træde særligt i karakter. I min optik selvfølgelig.

Jeg er sgu meget godt tilfreds med de fremtidsudsigter, jeg mener, at holdet leverer lige nu.

Jeg føler dog næsten at en nyhed om et icardi-salg kunne gøre mig lige så begejstret som et stort køb. - Sagaen SKAL slutte snart. Han skal væk.
Inter Amala!
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Det er logik for burhøns, at alle fodboldklubber formelt er på det samme marked.
Men derfor skal alle klubber jo ikke bruge hvad de rigeste klubber i verden - som dem du nævner.

Det er nemlig logik for burhøns. Markedet er hvad den er og når man gerne vil have en topangriber, så må man betale. Jeg gentager; 80 mio. € for en angriber, der siden han var atten har spillet førsteholdsfodbold i en top fire liga, er ingenlunde meget. Det er meget muligt, at vi ikke har de økonomiske muskler som City har, men det giver ikke rabat.

Kort og godt; vil man have gode spillere, så må man betale mange penge. Sådan er livet.

Men du havde måske helst set, at vi havde droppet Lukaku og satset på... ja, på hvem egentlig?

Især når ens sportsdirektion ikke har formået at få nogle som helst væsentlige indtægter.

Tja, når nu Calcio e Finanza så sent som for tre dage siden udgiver en rapport, at ikke kun vi har råd til vores indkøb, men at der også er plads til mere, forstår jeg ikke helt den her bekymring. Kineserne har gjort rigtig meget i at øge klubbens værdi, og det høster vi fordelene af nu.

FFP-wise er vi så langt i det grønne, vi ikke engang kan skimte det røde.

Hvorfor den dryppende sarkasme og passive aggressivitet?

Sarkasme? Ja. Men passive aggressivitet alligevel? Det skulle ikke forstås sådan, så det beklager jeg.

Fordi det var en dum kommentar. Man kan jo ikke bare argumentere, at erstatningerne af en given spiller ikke er i orden, bare fordi de kommer fra midterhold i ligaen. Vi har hentet to af de største midtbanetalenter i italiensk fodbold, og så er jeg så anset ligeglad med om de kommer fra Juventus eller Pro Sesto.

Det var dig selv der bragte det med en lavere hylde på banen.

Ja. Og fra konteksten er det også meget tydeligt, jeg ikke snakker om klubber fra den lavere hylde, men spillere. Det ved du også godt. Du så allerhelst, at vi ikke havde smidt 80 mio. € efter Lukaku (og tilsyneladende også 45 mio. € for Barella, og det først næste sommer), så lad mig spørge igen; hvem havde du hellere fået ind for de penge? Eller havde du hellere set Inter bruge mindre penge på ringere spillere?

Nuancer - i den her henseende - er så ikke noget man opererer med. Det de facto godt at man har fået en god spiller, færdig slut.

Netop, det skorter på nuancerne. Du lever åbenbart stadig i midt-00´erne, hvad angår transferpriser. Jeg kan ikke understrege det her nok: 80 mio. € for Lukaku og 45 mio. € for Barella er ikke meget. Det er sådan markedet er. Og når vi så samtidig tilsyneladende stadigvæk er langt indenfor vores finansielle limit, forstår jeg virkelig ikke hvad du brokker dig over.

Det er i og for sig meget beundringsværdigt, du gerne vil hente gode til virkelig gode spillere for færre penge - men det er samtidigt også enormt urealistisk at det kan lade sig gøre. Der bliver ikke givet rabat til os, bare fordi vi har færre penge end City, hvilket efterlader os med to reelle alternativer til vores hidtidige ageren:

- Ikke købe så mange spillere som vi har gjort, for derved at holde omkostningerne ned.
- Ikke købe nær så gode spillere, der så også er billigere, men som ikke flytter os en tøddel i forhold til der, hvor vi gerne vil henne.

Du vælger selv. Pest? Eller kolera?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0