Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er i øvrigt ikke uenig i, at 80 mio. € for Lukaku, 45 mio. € for Barella og 126 mio. € for Joao Felix isoleret set er alt, alt, alt for meget. Men det er en anden debat til en anden dag.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC selvfølgelig er de købt til Contes system, præcis som Vecino og Valero i sin tid blev købt til Spallettis system. Igen en Spalletti burde jo teoretisk set have resulteret i mere chanceskabende spil end hvad blev realiteten, så blot fordi en træner på papiret burde resultere i dette, så er det ikke ensbetydende med det sker.

Men jeg tror ikke nødvendigvis en anden træner og hermed mere offensiv, ville være bedre på den chanceskabende konto, for der er ingen garanti for at vi overhovedet kunne få fat i de spillere dette ville kræve, uagtet om træneren så ønskede dette. Disse kreative offensive spillere koster jo snildt 80-150m euro pr. stk, hvilket er langt over vores økonomiske formåen og den eneste anden mulighed ville så være uslebne diamanter der ofte ikke har fået megen omtale, spillere i deres karrieres efterår eller på Bosman, det ville heller ikke ændre en tøddel på vi stadig skulle finde en angriber af en hvis kaliber og de koster jo 70m og opefter.

Oveni er vores historik med at hente de rigtige kreative spillere og rent faktisk få succes med den type spillere minimal.

Det kan så godt være Conte bold er dødkedeligt og chancefattigt, men hvis det kan fungere så er det til at leve med og vi har også ressourcerne der kræves til at hente spillere dertil, hvorimod jeg stadig stiller mig tvivlende overfor om vi har de nødvendige resourcer til den mere offensive af slagsen.

Men som jeg skrev skal systemet også køres ind, og du kan ingenlunde vurdere det ud fra nogle venskabskampe eller på nuværende tidspunkt. Oveni er de 8dobbelte vindere i Juve ikke specielt sket ved underholdende, chanceskabende fodbold.


Skrevet af OC
Det er nemlig logik for burhøns. Markedet er hvad den er og når man gerne vil have en topangriber, så må man betale. Jeg gentager; 80 mio. € for en angriber, der siden han var atten har spillet førsteholdsfodbold i en top fire liga, er ingenlunde meget. Det er meget muligt, at vi ikke har de økonomiske muskler som City har, men det giver ikke rabat.


Det er meget for en spiller, der blev købt af United for sikker samme pris, og de fleste (med forbehold) synes har været en fiasko. Der er nok en grund til, at klubben ville af med ham, og satsede på Rashford, Greenwood og.lign.

Men du havde måske helst set, at vi havde droppet Lukaku og satset på... ja, på hvem egentlig?


Jeg havde selvfølgelig hellere set Icardi - som kender klubben og ligaen, og har været gennem så meget med os, og som jeg i øvrigt ser som en bedre (for ikke at nævne billigere) spiller end Lukaku - ryge en fredspibe med ledelsen og få slået en streg over bøvlet.

Jeg er ikke uenig i, at det for øjeblikket er et trægt marked for angribere. Derfor forstår man heller ikke Marottas frembrusende stil, med at låse Icardi ude og offentliggøre for hele verden at der var ét - og kun ét emne vi var interesserede i. Gæt hvad det gør for transferprisen på både først- og sidstnævnte.

For at svare på dit spørgsmål, så havde jeg foretrukket en Cavani - Lautaro-konstellation, men det var af flere årsager ikke muligt.

Tja, når nu Calcio e Finanza så sent som for tre dage siden udgiver en rapport, at ikke kun vi har råd til vores indkøb, men at der også er plads til mere, forstår jeg ikke helt den her bekymring. Kineserne har gjort rigtig meget i at øge klubbens værdi, og det høster vi fordelene af nu.

FFP-wise er vi så langt i det grønne, vi ikke engang kan skimte det røde.


Det er jo så en sandhed med modifikationer. På den korte bane, muligvis.
På den lange bane må vi over tre sæsoner ikke være i minus med mere end 30 mio. Lige nu er vi, ifølge transfermarkt, 100 mio. i minus (og det er uden at medregne Lukakus forestående bonusser). Læg dertil en direktions-ageren der øjensynligt har gjort alt for at smadre egne spilleres værdi, og du kan se frem til nogle salg der kommer til at gøre rigtig, rigtigt ondt indenfor de kommende to sæsoner.

Fordi det var en dum kommentar. Man kan jo ikke bare argumentere, at erstatningerne af en given spiller ikke er i orden, bare fordi de kommer fra midterhold i ligaen. Vi har hentet to af de største midtbanetalenter i italiensk fodbold, og så er jeg så anset ligeglad med om de kommer fra Juventus eller Pro Sesto.


Det var sådan jeg forstod ´lavere hylde´.

Du så allerhelst, at vi ikke havde smidt 80 mio. € efter Lukaku (og tilsyneladende også 45 mio. € for Barella, og det først næste sommer), så lad mig spørge igen; hvem havde du hellere fået ind for de penge? Eller havde du hellere set Inter bruge mindre penge på ringere spillere?


Præmissen må være, at forsøge at forstærke holdet. Ingen af de to er forstærkninger. Vi har brugt en hule massens penge på stagnation (og ja, jeg ved godt der er nogle bagvedlæggende grunde som er blevet diskuterede til hudløshed), og står i en samlet situation hvor vi ikke har rykket os fremad.
Jeg havde gerne undladt Lukaku og fået en SMS ind i stedet. Men det er det rene spekulation/gætværk, og derfor er dit "hvad havde du så foretrukket, hva, hva" ret ubrugeligt, når jeg tager udgangspunkt i de konkrete handler der har fundet sted.

- Ikke købe nær så gode spillere, der så også er billigere, men som ikke flytter os en tøddel i forhold til der, hvor vi gerne vil henne.


Vi har ikke flyttet os ´en tøddel´ som det ser ud nu. Og det er nok min primære anke. Vi stiller til start med Dalbert og Candreva som noget nær garanterede starter, for helvede.

Kan du i ramme alvor sige, at;

Handanovic
D´Ambrosio - De Vrji - Skriniar

Candreva - Barella/Vecino - Brozovic - Sensi - Dalbert

Lukaku - Lautaro

skulle være (væsentligt, for ikke at sige 150 mio. euro) stærkere end

Handanovic
D´Ambrosio - De Vrij - Skriniar - Asamoah

Vecino - Brozovic - Nainggolan

Politano - Icardi - Perisic

?

Jeg kan ikke.

Du skylder desuden at svare på, hvilke chancer vi kreerede mod Valencia.

@Z4E

Igen en Spalletti burde jo teoretisk set have resulteret i mere chanceskabende spil end hvad blev realiteten, så blot fordi en træner på papiret burde resultere i dette, så er det ikke ensbetydende med det sker.


Nej, præcis. Det er vel også kritisabelt?

Det nærmer sig TL:DR-territorie, men jeg snakker jo ikke om ´kreativt spil´ som sådan. Jeg snakker om at kreere basale chancer.
Hvis du vitterligt er derude, hvor det man absolut skal bruger milliarder af kroner for at spille sammenhængende, chanceskabende fodbold - så rabler det - igen - for dig.

Men som jeg skrev skal systemet også køres ind, og du kan ingenlunde vurdere det ud fra nogle venskabskampe eller på nuværende tidspunkt. Oveni er de 8dobbelte vindere i Juve ikke specielt sket ved underholdende, chanceskabende fodbold.


Så tillader jeg mig at spørge dig igen; har du set så meget som en eneste af venskabskampene?
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
EDIT: Fuck it, det er lige meget.

Jeg ser Inters fremtid og næste sæson meget lys. Du må se det som du altid gør. Vi ser hvem får ret.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC vores største problem under Spalletti var vel også manglende kreativitet, variation og muligheder, det var den samme endimensionelle basale chanceskabende tilgang der gjorde det let at dæmme op for. Alle vidste det hovedsageligt var indlæg for fløjene og bolde ind mod Icardi, så de kunne sådan set blot trække Icardi ud af kampen ved at mandsopdække ham og så var det minimalt hvad vi havde at byde ind med.

Den samme kritik kan man jo grundlæggende have mod Conte, det er også ofte meget basalt og dermed forudsigeligt, hans taktiske system har dog den fordel at han kan skabe flertalssituationer på midten og han har to centrale angriber, hvilket var en mangel mange gange sidste sæson.

Igen du vurdere noget i træningssituation, to du vurdere udfra en situation hvor vi ikke har vores to førstevalg på toppen med og mod Valencia kun den ene, det giver ikke et retmæssigt billede at noget. Oveni er der flere spillere der skal spilles sammen.

For i øvrigt har det også været kenderegnet fra vores pre at vi har mødt top hold og ofte med relativ stærke defensiver.
Skrevet af OC
EDIT: Fuck it, det er lige meget.

Jeg ser Inters fremtid og næste sæson meget lys. Du må se det som du altid gør. Vi ser hvem får ret.


Gaaaaab.

Z4E

Jeg tager dit manglende svar som om, at du rigtig nok ikke har set så meget som ét minuts pre-season fodbold, og derfor ret meget taler ud af røven.

Ellers må du jo rette mig, og så kan vi begynde at tale de spilmæssige facetter Conte-bold bringer med sig.
La prende Vecino.
Skrevet af Ludski
@OC

I forhold til din påstand om at vores startellever ikke er bedre end sidste sæson. På ét punkt kan jeg forstå din kritik. Jeg er ikke meget begejstret for Candreva og særligt Dalbert. Dog har Candreva gjordt det ret godt på right-wingback positionen i pre-season.

Forsvar: Du nævner ikke erhvervelsen af Godin. - For mig en ret stor upgrade, til trods for at han startede ud med at blive skadet.

Midtbane: Jeg mener at vores midtbane er bedre nu end i sidste sæson. Barella skal lige igang - men han er længder mere talentfuld end både gagliardini og vecino. Sensi og Brozovic spiller godt sammen og virker solide. Jeg havde gerne set os beholde Nainggolan, han havde kunne gøre midtbanen bedre. Dog virker Sensi - Brozovic - Barella til potentielt at blive en rigtig god konstellation - langt mere boldsikker, gensidigt forstående og stabil - altså i mine øjne bedre end brozovic - vecino - nainggolan.

Angreb:
Jeg tror at mange fans gerne havde set Icardi blive på toppen, HVIS begivenhederne fra det sidste halve år ikke var sket. Det in mente kombineret med at vores angreb i sidste halvdel af sæsonen hed perisic - Lautaro - politano synes jeg at Lukaku - Lautaro er et fint alternativ. Om det er et upgrade må tiden vise. Desuden var perisic ikke meget værd i sidste sæson.

Altså er jeg ikke enig i dit argument om at vores trup er stagneret. Tværtimod synes jeg at vores indkøb denne sommer, for første gang i flere år, lugter af en klar vision for et hold, der på én eller to sæsoner skal tilbage til toppen.

Jeg kan forstå bekymringer og kritiske blik på holdets mangler, men kan ikke forstå din så skarpe kritik af et hold, der i mine øjne har den lyseste fremtid, vi har set i mange år.

Jeg håber jeg får ret, når sæsonen starter.

Inter Amala!
Skrevet af Interforlivet
Altså er jeg den eneste der finder det fjollet at tro at Dalbert og Candreva skal agere førstevalg som wingbacks? Jeg forestiller mig da i hvert fald helt klart at de begge er tiltænkt reserveroller - også selvom de har spillet meget i preseason (hvilket jo netop har skyldtes skader til Godin og Lazzaro samt Asamoahs African Nations Cup-deltagelse).

D´Ambro og Asamoah hedder starterne. Det føler jeg mig da i hvert fald overbevist om.

Så startelleveren (når alle er skadesfri) vil altså se således ud:

Handa

Godin De Vrij Skriniar

D´Ambro Brozo Sensi Barella Asamoah

Lukaku Lautaro

Og selvom jeg som sagt er ekstremt ærgerlig over at der ikke kan stå "Icardi" der hvor der står "Lautaro", så vil jeg stadig mene at startelleveren ser stærkere ud end sidste år - ikke meget stærkere men dog stærkere.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tror heller ikke rigtigt på at Candreva og Dalbert skulle være udpeget som startere, men at de har spillet pga. skader og andre forpligtigelser. Jeg tvivler også stærkt på at Candreva i tilfælde af han starter inde holder den synderligt længe.

Dalbert har dog fået en del ros, så kunne forestille mig han bliver brugt i rotation mod modstandere der parkere bussen og som ikke har en særlig dtor trussel i hans side.

Jeg har lidt en tanke at det er Godin der bliver placeret som Sweeper i forsvaret.

Lautaro giver væsentligt mere bevægelse, kreativitet og har væsentligt mere øje for medspillere end Icardi. Hvorfor jeg absolut ikke er enig i at Icardi ville være bedre. Havde Icardi ikke været et fjols af rang og haft Wanda som kone-agent, ville jeg klart fortrække ham og Lautaro, men det er rent ud sagt kontrafaktisk.
Skrevet af Ludski
Du har helt ret @interforlivet! Dalbert og candreva har bare holdt pladsen varm for Lazaro og asamoah - det er ihvertfald planen indtil videre fra contes side, tror jeg.
Inter Amala!
Skrevet af Slettet(191311211301)
Hej allesammen, lang tid siden. Vil lige dele mine tanker på den nye sæson.

Jeg kan starte med at lægge ud med at sige, at jeg er med på den positive vogn. Jeg er utrolig spændt på denne her sæson og har store forventninger til Conte, og jeg tror Lukaku kommer til at dominere i Serie A.

Jeg synes, at vores trup ser utrolig spændende ud, og i venskabskampene har der været glimt af den måde, hvorpå Conte vil have os til at spille. Jovist har nogen af kampene været mindre velstillet og chance fattige, men vi har ikke på et eneste tidspunkt spillet med den optimale startellever. Plus spillerne skal vænne sig til et helt nyt system, så jeg lægger ikke specielt meget værdi i disse kampe. Desuden så har vi faktisk i ordinær spilletid reelt set kun tabt til United, som var meget længere fremme i forberedelserne end os. Det er vel alligevel ikke så ringe alt taget i betragtning.

Jeg har også kun positive tanker angående afgangene af Perisic, Nainggolan og (forhåbenlig) Icardi. Det er 3 spillere der om nogen har været med til at belaste omklædningsrummet og gang på gang har skabt unødvendigt drama udenfor banen. Med dem ude af billedet så kan vi forhåbentlig fokusere på det, som det hele drejer sig om: fodbolden.

Jeg synes virkelig Perisic har lignet en over-the-hill spiller, især det sidste halve år. Magtkampen med Icardi, hans transforanmodninger, og hans til tider ugidelige attitude bliver ikke savnet.
Nainggolan kunne jeg dog godt have set blive i klubben. Synes egentlig aldrig han nåede rigtigt at få chancen pga. div. skader m.m. Når det så er sagt, så havde han ikke nogen god sæson, og der har været problemer udenfor banen, så jeg kan godt acceptere klubbens beslutning.

Icardi har jeg mistet ALT for efter hans såkaldte "skade" i vinters, hvor vi havde mest brug for ham. Han skal bare væk, og jeg kan ikke forstå at nogle Inter fans er uenige. Ikke engang hans spil på banen forrige sæson retfærdiggør, hvorfor man mener, han skal blive i klubben. Manden har praktisk talt ikke scoret et mål i åbent spil siden December sidste år. Han så meget uskarp ud allerede inden hele konflikten eskalerede.
Det her er måske en kontroversiel udtalelse, men jeg spekulerer på, om Icardi kan have været skyld i, at vi ikke havde rykket os resultatmæssigt specielt meget i alle de sæsoner, han har været hos os. Han er en spiller, som kræver et hold, der kan spille for ham. Han bidrager altså ikke til holdspillet, og det har betydet, at vores spil var meget ensidigt med ham som angriber. Det er for let at gennemskue. Og måske en faktor på, hvorfor vi altid har været så svingende de sidste mange sæsoner. Jeg var også for et par sæsoner siden fortaler for, at vi burde have skillet os af med ham, fordi vores spillestil var for ensformigt. Jeg indrømmer gerne at han især i 17/18 sæsonen overbeviste mig om det modsatte, og med målet imod Tottenham var jeg da ogsåtryllebundet, men derefter er det altså kun gået en vej...

Nå tilbage til truppen for kommende sæson. Med følgende startellever, så ser vores muligheder bestemt lovende ud:

Handanovic
Godin - De Vrij - Skriniar
Lazaro - Barella - Brozovic - Sensi - Asamoah
Lukaku - Lautaro

Et stærkt forsvar, som jeg ikke er i tvivl om, at Conte nok skal få til at fungere, når først de har vænnet sig til det nye system.
Midtbanen er nok den mest kreative vi har haft længe. Asamoah er den fødte venstre wingback, og jeg håber Lazaro bliver den der endelig sender D´ambrosio på bænken. I angrebet har vi Lukaku til at tage duellerne og Lautaro til at tage de kreative løb. Når Conte fik skabt mirakler med Pelle og Eder hos Italien, så kan han også skabe store ting med Lukaku og Lautaro, som er fra en helt anden hylde kvalitetsmæssigt. Der kan kun blive godt.

Off topic: Det går ikke at jeg hedder Skricardi længere.. Nogen der ved, hvordan jeg kan ændre det? Eller skal jeg virkelig lave en ny profil?
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kender i hvert fald til to, der fik lov til at ændre deres brugernavn, så jeg tror bare, du skal maile til bold.dk. Eventuelt kan du skriver her:

https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=5322723&start=70

Jeg er i øvrigt meget enig i dine betragtninger - dog tror jeg godt, du kan skyde en hvid pil efter, at D´Ambrosio bliver bænket. Den mand er udødelig...

Bredden i angrebet giver dog lidt anledning til bekymring i skrivende stund. Men mon ikke Marotta hiver en (bosnisk? argentinsk?) kanin ud af hatten inden længe?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Jeg er rørende enig i dine betragtninger. Det bliver en spændende sæson.

Off topic: Det går ikke at jeg hedder Skricardi længere.. Nogen der ved, hvordan jeg kan ændre det? Eller skal jeg virkelig lave en ny profil?


Ang. dit navn, fik jeg selv mit ændret. Jeg skrev bare til dem på facebook, fordi de ikke svarede her på siden.

"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(191311211301)
Jeg er i øvrigt meget enig i dine betragtninger - dog tror jeg godt, du kan skyde en hvid pil efter, at D´Ambrosio bliver bænket. Den mand er udødelig..


ja man har vel lov til at håbe. Synes Lazaro er en spændende spiller. Ved ikke hvor god D´ambrosio vil være som højre wingback, som er noget mere offensivt krævende end en højre back. Men skulle det sædvanlige nok engang ske, så har D´ambrosio egentlig udvist en opadgående kurve i form af assists og mål sidste sæson.

Ang. dit navn, fik jeg selv mit ændret. Jeg skrev bare til dem på facebook, fordi de ikke svarede her på siden


Perfekt, skriver til dem med det samme. Tak
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Stankovic
Skrikaku må være det nye ;)
Skrevet af Slettet(191311211301)
Det er faktisk planen ;)
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Slettet(511433202601)
men jeg spekulerer på, om Icardi kan have været skyld i, at vi ikke havde rykket os resultatmæssigt specielt meget i alle de sæsoner, han har været hos os. Han er en spiller, som kræver et hold, der kan spille for ham. Han bidrager altså ikke til holdspillet, og det har betydet, at vores spil var meget ensidigt med ham som angriber. Det er for let at gennemskue.


Vi har da rykket os gevaldigt siden manden blev anfører og der kom nogle spillere med lidt højere standard end dem, der var der da han startede.
Her tænker jeg på Brozovic, Perisic og Skriniar. Handa var der i forvejen.
Men de 5 er jo nærmest grunden til vi har ligget til CHL de sidste 2 år og at vi ikke skulle kæmpe om 7-8 pladsen, som vi gjorde da Icardi kom til klubben.
Ikke at jeg siger det er Icardis skyld, men han er en af grundende.
Hans mål, Perisics assist, Brozovics boldomgang, Skriniar sikkerhed i forsvaret og Handa klasseevner som keeper.
Alle andre har nærmest været til at lukke op og skide i niveaumæssigt. (D´ambro har været fin at have på holdet, men han har ikke løftet noget på holdet efter min mening)

Ja, vores spil har været ensrettet og til tider uden ideer, men hvad ville du så gøre uden Icardi? Ingen ville komme til os, med den ustabilitet som har hersket siden Mou og til Spalleti dukket op...selvom sidste nævntes spillestil ikke fandtes, men vi fik de resultater, der skulle til og 2 dårlige måneder i hans første sæson kostede os Scudetto kampen.

Vi kommer nok også til at spille mega ensformet under Conte. Manden har en spillestil og hvis den ikke fungerer, så kører han videre på den.
Hvis nu det ikke kører for Lukaku, hvad gør vi så?
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(511433202601)
Er Lukaku så ikke bare en tilnærmelsesvis fuldgod erstatning for Icardi, i al fald på papir? Og hvis nej, hvem havde du hellere set?


På papiret, ja. På banen kommer vi til at se når sæsonen går igang.

Jeg havde set os beholde Icardi og købt Lukaku til at spille ved siden af.
Jeg syntes Icardis sag har været håndteret forkert, ikke overraskende. Både fra Icardi og ledelsen.
Jeg syntes det dummeste Icardi har gjort, det er at være stædig og holdet fast i hans kælling.
Ledelsen burde have ventet med anførerbindet til efter sæsonen og tage den der.
Derudover kunne man lave en kontrakt som man har gjort med Lukaku. Altså den stiger fra sæson til sæson. Det havde løst en hovedpine de næste år og så lukket munden på kællingen.

Jeg er ikke modstander af Lukaku, men mere købet, der i mine øjne, er hyklerisk træk. Man vil ik give højere løn, men køber en til en kæmpe løn.
Jeg har altid ønsket Lukaku til Inter siden hans Anderlecht tid, men ikke som afløser for Icardi, men mere ved siden af.
Det angreb vil jo være dødsensfarligt for et hvert forsvar i feltet.

Lige nu ligner det, at Icardi KUN vil til Juve og hvis ikke det kan lade sig gøre, så bliver han hos os.
Mit håb er så, at han kan komme ind i varmen igen og at ham og Lukaku bliver en kæmpe byrde for Juve og Napoli, men det er sgu en drøm.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(191311211301)
Vi har da rykket os gevaldigt siden manden blev anfører og der kom nogle spillere med lidt højere standard end dem, der var der da han startede.
Her tænker jeg på Brozovic, Perisic og Skriniar. Handa var der i forvejen.
Men de 5 er jo nærmest grunden til vi har ligget til CHL de sidste 2 år og at vi ikke skulle kæmpe om 7-8 pladsen, som vi gjorde da Icardi kom til klubben.


Selvfølgelig har vi forbedret os, og det har Icardi da også indiskutabelt været en del af. Det benægter jeg ikke. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på, om vi kunne have rykket os endnu mere, hvis vi havde haft en anden angriber, som kunne bidrage med mere end bare at score mål.

Hvis jeg ikke tager meget fejl, så for et par sæsoner siden gik der f.eks. rygter om, at Napoli ville købe Icardi for 80 mio. euro, og at vi så evt. ville købe Cavani som erstatning. Havde det været en realitet, så havde vi for det første fået et fornuftigt beløb for Icardi. For det andet var vi sluppet for det her shitshow, som vi er vidner til nu. For det tredje havde vi med en Cavani fået en målfarlig angriber, som kunne noget på egen hånd, og som kunne gøre vores angreb mere uforudsigeligt. Men som sagt, så er det rene spekulationer fra min side af.

Og hvor meget har vi egentlig rykket os siden Icardi kom til? Ja, vi er rykket et par pladser op i tabellen fra de tider, hvor det så mest sort ud. Men siden Mancini-tiden, så har vi haft de samme januar-syndromer næsten hver sæson, hvor vi er faldet fuldstændig igennem. I den netop overståede sæson har vi ikke rykket os en pind i forhold til forrige, da vi igen kun med de sidste krampetrækninger fik kvalificeret os til Chl. At vi har rykket os op i top 4 skyldes vel lige så meget, at de direkte konkurrenter har spillet ringere (Roma, Lazio m.m.)
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Slettet(511433202601)
Kan godt se hvad det er du prøver at sige.
For det første, så er Cavani samme type som Icardi. Han skal også sættes i scene.
For det andet, så er det jeg prøver at sige, at Icardi ikke skylden til vi ik har rykket os, men mere de indkøb, der er kommet ind, som ikke har været gode nok.
Det er bredden, der er skyld i de down perioder vi har.
11 mand kan ikke køre på en hel sæson og alle de rotationer, der laves omkring nytår er jo skyld i vi ik kan spille en stabil sæson.

Det er ik kun spillerne, der skal rykkes os, men også trænerne.

Hvad mener du med at rykke os? At vi går fra at undgå 7-8 pladserne til at kæmpe om scudetto? Det ser jeg ik vores trup stærk nok til og især ikke efter sommerens transfer. Her er Lukaku og Godin nok de eneste, der har et højt topniveau. Resten ser jeg som udviklingsspilere.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
annonce
0