Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis det ikke er utopi så er det hvertfald tæt derpå, jeg vil betegne det som yderst naivt hvis man tror vores ledelse skulle ændre kurs.

Skrevet af Stankovic
Icardi-sagen er efterhånden blevet til noget der minder om en lettere absurd religion, hvor Icardi udover at være ophøjet som en eller anden form for helgen, som åbenbart tilbedes nærmest som en gud af flere Inter fans, på trods af han og hans kones opførelse, nu også helt utopisk set pludseligt dukker op som en frelser i truppen, hvor nu selv Marotta lægger sig på knæ for at kysse hans sko.

Det kommer ikke til at ske.
Skrevet af Slettet(511433202601)
. Hvis det ikke er utopi så er det hvertfald tæt derpå, jeg vil betegne det som yderst naivt hvis man tror vores ledelse skulle ændre kurs.


Man kan ikke stole på vores ledelse.
Altså Marotta, der fjerner bindet fra Icardi og stadig ville forhandle kontraktforlængelse.
Suning, der ville sælge klubben for derefter 3 måneddr efter tilbyder Thorir at købe hans andel i klubben.

I denne fodboldverden kan man ik stole 100% på nogen. Alt er business.

Hvad siger folk til rygterne om Alexis Sanchez?
Jeg ser ingen nytte i at hente en mand, der har leveret så ringe de sidste 2 år og som åbenbart kun er interesseret i sin løncheck og ik i at spille fodbold mere.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(042125212608)
KM du tror på alt du høre? Det med Suning var ikke just jordens mest troværdige rygte.

Jeg tror ikke på rygtet før det kommer fra en mere pålidelig kilde, det virker som om det er opstået ud af ingenting. Men skal jeg endelig forholde mig til det, så vil det overhovedet ikke give mening med ham, han var alt andet ene en succes i United og samarbejdet med netop Lukaku var ikke imponerende, hvilket burde være bevæggrund nok til ikke at overveje det.
Skrevet af Flying Dutchman
Det handler ikke om, hvorvidt ledelsen er Icardi har/skal have skylden for det hele. Uanset hvordan vi er kommet hertil, så er vi her altså, og jeg tror ikke et sekund på, at ledelsen sluger den enorme kamel (de i øvrigt til dels selv har været med til at skabe) og forsøger at integrere Icardi i truppen igen. Ikke kun vil de så miste al troværdighed udadtil, men vigtigere endnu også overfor de øvrige spillere.

Forstå mig ret, jeg så allerhelst stadigvæk selv et scenarie, hvor Icardi fyrer agenten (som om...), accepterer et rimelig kontrakt for begge parter, nu hvor det kan lade sig gøre, siger undskyld til resten af spillerne, bliver indsat som vice-anfører som en slags anerkendelse af whatever og at ledelsen og ham så ellers kommer videre med Inter-livet.

Jeg ved også at bare, at det er ren utopi, hvorfor jeg slet ikke opererer med de tanker.

Icardi er fortid.

Sanchez-"rygterne" er knap nok rygter. Der er vel få spillere i europæisk fodbold, der egner sig mindre godt til Conte-bold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Jeg ved snart ikke . Normalt pålidelig Romano rapporterer også Sanchez rygterne . Det giver bare ik mening med hans virkelig elendige trackrecord de seneste år. Han var jo helt ugidelig.

Men Arsenal Sanchez var meget hårdtarbejdende og faldt ofte tilbage i banen. Som SS ville han ikke være helt dum. Problemet er jeg har svært ved at ham blive den spiller igen . Omvendt ville conte jo slagte ham hvis han lagde den attitude for dagen som kendetegnede hand United tid.

Spørgsmålet er om et sceneskifte fra PL ville gavne og det lidt lavere tempo i serie a ville være tiltrængt. Hans teknik fejler ingenting men han er ikke oplagt som kant(som vi jo heller ikke anvender) længere grundet bl.a. Hans vilde fart er forsvundet . han havde faktisk en fint Copa America som jeg husker og kan læse mig til
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Uagtet hvor stor en del Wanda har i hele denne farce og uagtet hvor meget af det vanvid hun har resulteret i, i Icardis hoved, så ville hendes fratrædelse som agent ikke engang få mig til at ændre holdning. Jeg er på det plan komplet ubøjelig og ikke engang en offentlig undskyldning med tåre i øjnene fra Icardis side ville ændre på dette standpunkt. Han har vist at han ikke er en holdspiller og at han først og fremmest tænkt på sig selv og har vist en ekstrem lyst og evne til at tilsidesætte klubben, det holder ikke, ingen er over klubben og kan en spiller ikke acceptere at klubben, fællesskabet og holdet er det vigtigste så må de ud, længere er den ikke.

På det plan er det komplet ligegyldigt hvilke fodboldmæssige evner spilleren har, der er ingen der skal være her hvis de ikke kan opføre sig ordentligt og vise den nødvendige respekt og professionalisme, så er det ud af vagten.

Sanchez rygtet er som FD skriver absurd, han passer ikke til Conte bold og hans attitude er et problem og man kan passende hentyde til det der er skrevet ovenfor.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Pedulla mener at vi er tæt på Biraghi der er tale om lån med købsoption, samtidigt sendes Dalbert tilbage til Nice på lån med købsoption.
Skrevet af Stankovic
Enig Z4E om Icardi. Manden skal være fortid uanset hvad.
Skrevet af Rossoneri
Det er vel heller ikke utænkeligt at historien om at Icardi kunne tænke sig at blive, er plantet af Wanda for at lægge pres på klubben.

Rygtet opstod, meget belejligt, i slipstrømmen på snakken om en anti-Juve alliance, der skulle sikre at Icardi ikke havnede i Torino.

Det ligner lidt en mexican stand off mellem
Inter og potentielle bejlere.

Tror egentlig at der er flere klubber der er interesseret, men de ved også at prisen falder i takt med at vinduets lukning rykker tættere på.

Ved at puste til frygten for at Icardi skulle blive, med retssager og forsøg på ophævelse af kontrakt til følge, kan Wanda måske få Inter til at blinke først.

Ovenstående er naturligvis spekulation fra min side - det kunne dog meget vel ligne noget fra Wandas playbook.
Skrevet af Flying Dutchman
Det virker ærligt talt ikke som om Wanda har en playbook, lad stå en strategi. En agent med en plan havde nok ikke gjort en 20+ mål angriber til et uattraktivt transfermål. Det hele virker ret meget ad hoc - hvilket dog ingenlunde gør, der ikke kunne være tale om Wanda-spin.

@ I andre

Igen; det handler ikke om hvorvidt Icardi skal være fortid. Han er fortid.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Nej, han er ikke fortid. Han er officielt Inter-spiller. Derfor er diskussionerne selvfølgelig både relevante og oplagte.

Selvom du føler dig overbevist om hvad der vil ske, ændrer det ikke på det faktum at det stadig ikke er lykkes os at sælge ham her med kun et par uger tilbage af transfervinduet.
Skrevet af Flying Dutchman
Jo jo, de facto er han (stadigvæk) del af Inter. Men som spiller er han fortid, uanset om han sælges eller ej. Det er blevet gentaget gang på gang på gang. Det er, med al mulig respekt, naivt at se det anderledes, hvorfor jeg heller ikke føler at en diskussion om en eventuel tilgivelse og genintegrering hverken er relevant eller oplagt.

Dermed ikke skrevet, at I ikke skal give den gas (må jeg hellere lige indskyde, trådens historik in mente).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Det virker ærligt talt ikke som om Wanda har en playbook, lad stå en strategi.

Wanda har vel åbenlyst den strategi at bruge medierne når det kommer til at lægge pres på klubben. Ikke noget revolutionerende i det - det gør så mange andre agenter og ofte med fin succes.

Samtidig heller ikke synderligt sofistikeret - men dog stadig en strategi.

En agent med en plan havde nok ikke gjort en 20+ mål angriber til et uattraktivt transfermål.

Icardi synes umiddelbart ikke at være uattraktiv - tværtimod.

Det siges at han har et stående tilbud fra en klub der pt er større og mere attraktiv end hans nuværende. Ikke mindst et tilbud hvor han kan få en markant bedre lønpakke - hvilket jo har været sagens omdrejningspunkt fra start.

Umiddelbart synes han også at have en bejler i Torino, der dog venter på at Inter står i en desperat situation ift et salg. En situation der jo ikke bliver mindre presserende, hvis/når Sanchez kommer til i næste uge. I øvrigt en handel jeg synes er helt igennem fremragende for jer - forudsat selvfølgelig at den går igennem.

Icardi skulle dog være selektiv og først og fremmest have ønske om at skifte til Juventus. Der kunne vel deri også være et element af at sende en stor fed fuck-finger til Inter-ledelsen.

Personligt forstår jeg dog ikke at han ikke hopper på Napoli-vognen med det samme. De har gang i noget spændende dernede og jeg tror at Carletto ville få rigtigt meget ud af ham.

Men lad os nu se hvordan det ser ud d. 3. september.
Skrevet af Chino
Di Marzio melder nu, at Alexis Sanchez er tæt på. Måske allerede lægetjek tirsdag i næste uge.

Det skulle være et gratis lån, hvor United betaler omkring halvdelen af chilenerens voldsomme løn, og aftalen skulle indeholde en købsoption på 15 mio. euro. Det virker meget rimeligt.

Selvom Alexis Sanchez har spillet en slags falsk 9´er i Arsenal, virker han dog ikke umiddelbart skræddersyet til at spille ved siden af Lukaku. Og jeg kan være nervøs ved både hans fysiske form og motivation efter halvandet år i United, hvor han har spillet som en sæk kartofler og i øvrigt været meget skadet.

Men jeg glæder mig alligevel lidt, hvis handlen går igennem. Det er en spiller, jeg helt fra Udinese-tiden håbede, at vi ville hente, og jeg kan se flere på Twitter, der skriver, at han gjorde en endog rigtig fin figur til Copa America. Der er altså mulighed for en kæmpe upside.
Skrevet af Chino
@Rossoneri

Jeg tror, at grunden til, at Icardi ikke er klar til at sætte sig på et fly til Napoli er, at hans muligheder for at overgå karrieren i Inter er ringe.

Hvis han skifter til Juventus sender han, som du skriver, først og fremmest en kæmpe fuck-finger til Inter. Derudover kan han sandsynligvis fejre et mesterskab i maj 2020 og gnide mere salt i såret og få langt større chance for CL-succes.

I Napoli vil han have risikoen for at blive overhalet af Inter allerede i den kommende sæson, og Napoli har ikke været et imponerende bekendskab i CL de senere år. Så selvom Ancelotti får meget ud af ham og måske endda får ham til at blive topscorer, så vil det være ret ligegyldigt, hvis Inter alligevel ender foran Napoli.

Dernæst er Napoli som klub et markant skridt ned for Icardi, så jeg synes stadig, at den handel er svær at forestille sig, selvom den objektivt giver fin mening for begge klubber.
Skrevet af Rossoneri
I Napoli vil han have risikoen for at blive overhalet af Inter allerede i den kommende sæson, og Napoli har ikke været et imponerende bekendskab i CL de senere år. Så selvom Ancelotti får meget ud af ham og måske endda får ham til at blive topscorer, så vil det være ret ligegyldigt, hvis Inter alligevel ender foran Napoli.

Den risiko vil der naturligvis teoretisk set være.

Vi er nok bare ret langt fra hinanden i forståelsen af de respektive holds styrker. Jeg ville blive overrasket hvis ikke Napoli ender over Inter i tabellen. EDIT: og ikke mindst gør en væsentlig bedre figur i CL.

Det sagt, så har du naturligvis ret i at Juventus er en hylde over Napoli og ja, det er ganske indlysende årsagen til at han trækker pinen ud for alle parter.

Min kommentar var da også møntet på at jeg tror at Ancelottis Napoli vil være et bedre match, rent fodboldmæssigt, end Sarris Juventus. Men det er jo igen blot min vurdering.
Skrevet af Chino
Enig i, at Icardi som spiller vil passe perfekt ind i Napoli, og han ville sandsynligvis score flere mål end i Inter, hvor han ikke ligefrem har vadet i målchancer.

Nu er transfermarkedet jo ikke slut endnu, og Napoli har selvfølgelig fordel af at have den samme træner som i sidste sæson (som i øvrigt er vanvittigt dygtig), så ja, de er favorit til at nappe 2. pladsen. Inter har dog med det mest ambitiøse transfermarked i dette årti rykket sig nærmere både Juventus og Napoli.
Skrevet af Rossoneri
Inter har dog med det mest ambitiøse transfermarked i dette årti rykket sig nærmere både Juventus og Napoli.

Helt enig - min umiddelbare indskydelse er da også at de tre første pladser er så godt som selvskrevne.

Skulle man være djævlens advokat ift Inter, er der dog en række ubekendte; ny træner, nyt system og mange nye spillere starteren.
Skrevet af Chino
Ja, der er mange ubekendte for Inter i den kommende sæson (hvilket dog kun gør det mere interessant som fan). Men der bør være for langt ned til de næste i rækken til at Inter kan ryge uden for top 3.
annonce
0