Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Ubehageligt af Farias.

Havde gerne set Esposito i stedet for - og da især med en mand i overtal - men beslutningen var nok truffet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Candreva skruer lige tiden tre år tilbage. Fantastisk kasse!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Wooooooooow
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af L'Imperatore
Synes faktisk han har været god og målet kroner det . Kæft en Kasse
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Enig. Candreva har spillet en god kamp, defensivt såvel som offensivt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Men sensi ligner en som kunne blive en ny yngling . De driblinger , lav tyngdepunkt og godt skud fra midtbanen bliver guld hver
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(511433202601)
Så fik Antonio smadret barndomsklubben og
fødselsbyen i sin debutkamp for os :)
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(191311211301)
Så er sæsonen i gang på fornuftigvis. Vilde mål vi får scoret i dag egentlig. Man glæder sig allerede til d. 1 september.
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Flying Dutchman
Lækker sejr, dog ikke fejlfri.

Lad os først få det negative af vejen. Defensivt var det ikke altid lige sikker. Jo, overordnet set var der fint styr på Lecce, men ikke helt så vandtæt, som jeg ellers havde håbet. Dette bunder til dels i, at Lecce spillede langt mere frisk til end forventet, men også at midtbanen syntes at have glemt Conte-mantraen med, at der altid skal være fem til at forsvare. Især Brozovic var langt mere offensiv, end jeg havde forventet, hvilket selvfølgelig gjorde os skrøbelig i kontrafasen. Heldigvis faldt ingen i tremandskæden igennem - på trods af enkelte bizarre indgreb af Handanovic.

Jeg gider ikke spekulere i den der med "hvis vi havde mødt Roma eller Lazio, så...", men det er klart at der skal være lidt mere disciplin i den defensive fase, end tilfældet en gang i mellem var i aften.

Så til det positive. Offensivt var det mere sprudlende, mere engageret og mere idéfyldt, end det har været i lang tid. Det var tydeligt, at der var en plan med det hele og især kombinationerne mellem Sensi og Brozovic, sideskiftene til wingbacksene og det varierede opspil var en fornøjelse at se. Lukaku og Lautaro viste også glimt af, at det nok kan blive meget spændende med lidt mere spilletid. Sidstnævnte havde lidt en sløj kamp, mens førstnævnte - udover et par uheldige berøringer i streg - delvist levede op til forventningerne. Også vigtigt med et mål.

Derudover er jeg helt pjattet med, hvor meget vi var med fremme. Hver gang bolden kom på den sidste tredjedel, var der allerede to angribere i boksen, samt en midtbanespiller på vej og i hvert fald én mere på kanten af feltet. Det gav langt flere muligheder og det gav pote ved de første to mål, samt de to relativt store chancer til Lautaro inden da.

Alt i alt en godkendt kamp, der for det meste levede op til mine pre-match forhåbninger. Lidt mere disciplin i den defensive fase og lidt mere gejst i den offensive, og så ser det meget positivt ud.

MoM: Sensi, skarpt forfulgt af Brozo, Candreva og Dambro.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
PS: Det er første gang, jeg ser ham Falco fra Lecce spille - men hvis det er standarden, så ryger han til et midter- eller subtophold til vinters. Klart deres bedste mand og tilmed én af de bedre på banen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Hahahaha FD, husker du sidste år latterliggjorde mit forslag med Candreva på WB, men fred være med det. Han passer RIGTIG godt der. Spørgsmålet er om han kan holde niveauet så højt, at Lazaro og Dambro ik tager pladsen.

Enig i dine betragtninger mht kampen.
Ku være sjovt, at prøve Gagliardini på 6eren, med fokus på defensiven og så Brozovic på 8eren, som han startede hos os da han kom. Han kan noget uden for modstanderens felt i stedet for at stå oppe ved midten af banen og dirigere boldene.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg latterliggjorde intet - men jeg var ikke enig med dig.

Egentlig enig med dig med hensyn til Brozovic og Gagliardini, men så mister vi Brozo´s gode fordelingsevner og lange bolde helt centralt fra "Pirlo-pladsen".

Det skrevet, så spillede Gaglia et par kampe i sidste sæson, hvor han netop glimrede i den disciplin, så hvem ved?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Mente heller ikke latterliggjorde i ordets forstand, men ja du var langt fra enig med det :)

Spillede Gaglia ikke også 6er ds vi hentede ham? Mener det var det der var tanken med ham.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Facchetti
Så fantastisk var Candreva da heller ikke. Målet er outstanding! Ingen tvivl om det. Men jeg synes, det gik i stå når han fik bolden ellers. Brozo og Vecino måtte løbe mange ekstra meter for at komme hm til undsætning fordi det gik for langsomt, og angrebet skulle startes forfra.

Sensi var super!
Lautaro knoklede virkelig. Det er så meget bevægelse i offensiven og farten var der også glimt af.

Med de gode og ok-mange kvalificerede skud mod mål, så virker der til Conte har løsnet lidt op. I Chelsea skulle bolden nærmest spilles fri og trilles over stregen. Nu var der i højere grad langskud - og sikke nogen. Lidt synd for Politano, at Lukaku ikke var vågen og med tilbage.

Med de spillere, der ikke spillede i dag - eller fik begrænset tid, så ser jeg stadig et potentiale som langt fra er nået. Det bliver spændende. Jeg nyder det lige nu.
Skrevet af Urban
Super dejlig sejr, og rigtig velspillet.
Jeg er meget enig i at Sensi var en fornøjelse at følge, og at Lukaku virker utrolig spændende.

Til snakken før kampen, om Icardi, er Marotta på banen med en udmelding:
https://sempreinter.com/2019/08/26/inter-ceo-beppe-marotta-annoyed-at-wanda-naras-statement-no-one-has-asked-icardi-to-stay/
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Ludski
@FD
Jeg er helt enig i din betragtning af, at vi ikke satser på indlæg, i samme grad, som i sidste sæson. Virkelig dejligt at se. Jeg tror til dels det skyldes at vores midtbane har fået en teknisk og kreativ dimension i Sensi (Barella), men også at vi nu spillere med 2 angribere, der begge hænger, og som kan noget sammen og hver for sig. Det centrerer spillet.

Sensi minder mig lidt om vores gamle ven Rafinha.

Derudover synes jeg det virker en smule kliché-agtigt, at nogle påpeger Lukaku´s førsteberøring. Det var godt nok ikke slemt, i hvert fald ikke nævneværdigt. Han spiller en super kamp, og det endda som rekordindkøb for klubben på hjemmebane. Hans fysik, hans overblik og i særdeleshed hans hurtighed passer perfekt ind i Contes system, hvor vi forsvarer meget dybt. Han virker som nøglen i vores offensive system. Og når han kommer i bedre form...

Dambrosio er nok den mest undervurderede spiller i Serie A. Passer også godt ind i vores tremandsforsvar.

God kamp. God gejst. Det ligner et hold.


Inter Amala!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så fik jeg set kampen lidt forskudt, okay meget forskudt. Af at være første kamp på sæsonen var det en absolut bestået præstation. Jeg var især imponeret af Sensi som mange andre, han giver lige præcis hvad jeg havde udtrykt et ønske om i sidste sæson, en vævre teknisk dygtig spiller med lav tyngdepunkt, som giver en trussel fra midten og som også giver noget yderst tiltrængt kreativitet midt inde i banen og han gjorde en kæmpe forskel på det her hold allerede i første kamp, men jeg syntes også en Barella da han kom ind viste glimt af hans evner herunder hand afleveringer. Jeg er glad over at vi endeligt ser ud til at få nogle talentfulde knægte der kan noget med en bold.

Det er let at se pointen med Lukaku en god spilstation der er noget naturstridigt også er hurtigt, det er tydeligt at han skal have stikninger for at udnytte en af hans forcer. Men en ting var også åbenlyst vi kommer IKKE til at score mange hovedstødsmål, ikke mindst fordi Lautaro og Lukaku meget godt understreget at det ikke er deres spidskompetencer. Jeg syntes allerede de to viste gode takter i forhold til intern spilforståelse og de kan blive et yderst giftigt makkerpar og så er det rart at have angribere der bidrager mere til det opbyggende spil.

Jeg er oveni enig med FD i at det giver nogle klart fordele at man ikke blot har to foran, men at vi nu ser ikke blot de to men ofte 3-5 spillere i og omkring feltet modsat under Spalletti hvor vi ofte kun havde Icardi, det bør afføde langt flere mål, især med en langt mere offensiv Brozovic og med en Barella og Sensi som begge kan skyde ude fra.

Det mest negative for mig var i vores årelange tendenser mod andre end top 6-7 hold, vores tilbageløb, igen og igen luntede spillerne tilbage også WB og det går ikke med tre bagi hvor man altså er mere sårbar overfor omstillinger, hvilket også var tydeligt flere gange i aften. De skal løbe tilbage og jeg er ikke i tvivl om at Conte nok skal tale med store ord hvad det angår, for det vil blive et alvorligt problem løses hurtigt. Oveni var der adskillige kommunikationsbrister, placeringsfejl og ikke mindst dårlig defensiv organisering, men det sidste var et eller andet sted forventet, når man længe har været vandt til fire bagi. Jeg syntes også der manglede et genpres, især fordi vi netop er ekstrem skrøbelig overfor hurtige omstillinger.

Jeg må nok også sige at udover et par gode aktioner af Candreva og en kandidat til sæsonen mål var jeg heller ikke ved at fald bagover af hans præstation, det var bedre en længe set, men det forgik ofte langsomt, hvorfor bolden ofte også foregik midt på og i venstre side, at Asamoah så havde en af de der dage hvor han er noget nær ubrugelig var så bare ærgerligt

Men alt i alt god sæson åbner og rart vi både kreere og score mange mål mod et formodet bundhold.

Så har Politano forhåbentligt vist Conte og ledelsen hvorfor han bør blive 1min på banen og så er den i netmasken godtnok underkendt, men han er noget nær en super sub.
Skrevet af L'Imperatore
Jeg elskede i øvrigt da en af lecces forsvarsspillere var 1mod1 på kanten mod lukaku. Hvor sidstnævnte spiller den i mellem benene og spurter udenom , hvorfor forsvarsspilleren prøver at gå fysisk på ham for at stoppe løbet , men han bouncer fuldstændig af ham pga lukakus råstyrke . Det var lækkert at se.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Interforlivet
Dejlig sejr, omend jeg lader til at være en lille smule mindre imponeret end de fleste af jer herinde. Det skyldes udelukkende Lecces manglende problemer med at skabe chancer. Der var til tider alt for meget plads for dem at spille på - både bredt og centralt, og jeg synes vi var heldige med ikke at inkassere et eller to mål.

Et par andre observationer fra mine øjne:

Offensiven var en fornøjelse at følge. Lukaku gjorde det under omstændighederne glimrende. Han fik både vist godt blik for sine medspillere (jeg var helt vild med situationen hvor han med bolden ude i venstre side vha gestikulation guider Lautaro hen til forreste stolpe for så at sende en perfekt flad bold lige i fødderne på ham), sin imponerende hurtighed og eksplosivitet, sin enorme gennembrudskraft og sin målnæse.

Sensi ligner en mand vi kommer til at blive rigtig, rigtig glade for. Samtidig lader han til at passe perfekt ind i systemet med Brozo bag sig og to bevægelige angribere foran sig. Han er så dygtig til at bruge deres løb til enten at spille dem fri eller beholde bolden og selv blive farlig.

Jeg elsker Brozovic. Hans mål var klasse.

Diskrepansen i vores holdninger til Candrevas indsatser fortsætter åbenbart, for jeg synes han var fremragende - intet mindre. Han arbejdede benhårdt tilbage i banen, og havde rigtig mange gode offensive aktioner. Hans indlæg sad også (nærmest uden undtagelse) lige i skabet. Jeg tror på han er igang med lidt af en genfødsel takket være Contes system, og det skal man absolut ikke kimse af.

D´Ambrosio er en mur med et fighterhjerte på størrelse med Duomo di Milano.

Jeg håber vi beholder Politano. Jeg tror faktisk slet ikke han passer så dårligt ind i den måde Conte gerne vil spille fodbold på som man ellers umiddelbart godt kunne tro nu hvor der ikke spilles med deciderede kantspillere.

PS: Jeg er helt enig med dig, FD, omkring Falco. Han var fandeme god!
Skrevet af Flying Dutchman
Som jeg også nævnte i går, så synes jeg man så mange glimt af hvad Lukaku kommer til at bidrage med. Til dels var han ret god til at tage imod bolden med en mand i ryggen, for så at lægge den af til nærmeste midtbanespiller eller Lautaro - men han havde nu også et par gode sekvenser, hvor han enten bliver stukket i dybden eller sætter en mand selv og stormer mod mål. Sekvensen som L´Imp nævner var fedt, men jeg husker da også en episode fra første halvleg (hvor der stadigvæk står 0-0, tror jeg), hvor Lukaku tager bolden, afdribler én mand og er lige ved at lykkes med at sætte Lautaro op til en helt stor chance.

Det er early days endnu, men hvis vi kan sætte en del af vores offensive plan op omkring Lukaku´s forcer, så ser det meget hurtigt meget spændende ud, tror jeg.

Desuden kunne jeg også godt lide den måde, vi konstant var i taktisk overtal på første egen to-tredjedel. Lige så snart vores forsvar havde bolden, søgte vores to mezzale bredt, frem for mod bolden. Dette betød at enten skulle Lecce´s midtbanefolk søge med, for derved at skabe plads til at Ranocchia (!!) kunne komme frem fra det centrale forsvar, eller at Brozovic fik plads at bevæge sig frem på, eller at Lecce´s centrale folk skulle blive midt i, men så risikere at slippe Vecino/Barella og Sensi/Gagliardini, der så kunne lave samme manøvre.

Det er dælme svært at dække op for, især når man samtidigt har to wingbacks der holder modstanderens to backs i ave.

I og med den centrale spiller i tremandsforsvaret i øvrigt både skal være dygtig til at drive bolden frem og lægge de gode afleveringer, vil det ikke undre mig, at Skriniar på et tidspunkt rykkes derinde. Han har trods alt nogle forcer i den retning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0