Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er perfekt at vi ikke forstærker en rival, godt klaret.
Skrevet af Stankovic
Desværre KM, der må jeg skuffe dig. Jeg hader PSG ligeså højt som jeg hader eksempelvis Man City, hvorfor at jeg aldrig nogensinde kommer til at lægge en eneste mønt i deres kasse.

Icardi vil i øvrigt passe fint ind på hold med Neymar, som jo virker til at være ligeså umoden og usympatisk.
Skrevet af Stankovic
Kommer der nu til at stå "PSG siden 2019" i din signatur? :)
Skrevet af Slettet(511433202601)
Har altid fulgt PSG siden Anelka tiden, men fan, det bliver jeg sgu aldrig ;) især ikke efter pengene flød ind på kontoen...

Jeg har altid været fan af vores angribere fra Ronaldo tiden og altid været sur når vi er kommet af med dem...med undtagelse af Zlatan som jeg så som en hæmsko for holdets udvikling, Cruz, fordi hans spillestil og Palacio, som jeg syntes er den dårligste vi har haft på førsteholdet siden Ventola og Kallon.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(511433202601)
Nu ville jeg ikke af med Icardi pga det sportslige og havde intet med hans person. Hans person har altid være ego centreret og det får man tit med unge angribere fra sydamerika. Nogen gange er de også gode at have...problemet er bare at der også var andre egoer i omklædningen og med Spallettis ego, så er det en farlig coctail når ens kone/agent heller ikke kan holde kæft ;)
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Dunc76
KM.

Ventola og Kallon husker jeg godt. De var udråbt til at blive de helt store og der skete bare ikke meget.

Nogen gange er det lidt som i lotto. Jeg mener at man hentede Sosa som gardering for Pancev. Du husker sikkert nok hvem af de to der har den største respekt i klubben.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Dunc76

Det er lige 1 år før jeg blev fan at de forlod os dengang, men har godt læst historien :)
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(071156212702)
Tager jeg helt fejl, når jeg påstår følgende: Hvis I havde spillet samme kamp mod Cagliari i sidste sæson eller under De Boer eller Mancini, så havde I tabt kampen. I stedet nu i dag med Conte, så vinder I den.
Skrevet af Dunc76
Ah okay.

Inter havde en årrække hvor de mente at have skudt papegøje. Colonnese, Paganin brødrene, Milanese.
De blev aldrig det store hit.

Zanetti gjorde det ret godt, sagt i al beskedenhed. Følgesvenden Rambert var stik modsat.
Skrevet af Nerazzurri
Paganinbrødrene var habile, ikke mindst præ-Bosman.


Blev Sosa købt som backup til Pancev i 1992? Sådan husker jeg det absolut ikke. Pancev kom som stjerne fra Røde Stjerne og dyrere, mens Sosa var velprøvet i serie A. Forventningerne var størst til Pancev, der mest af alt i sin første lignede en der var landet på en anden planet. Sløv, ugidelig og totalt ufarlig.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Nerazzurri
Det kalder i øvrigt på en top 10.

Sosa med det gode venstreben.

https://www.youtube.com/watch?v=wZFnE4aQWAw


Målet mode Udinese og Lazio syntes jeg var klasse dengang.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Facchetti
22:04:02 - BREAKING: ICARDI PAPERWORK IS IN
Inter received all the signed documentation.

Kom nu med den der "Officielt"-melding..!
Skrevet af Dunc76
Jeg mener Pancev og Schillaci var de helt store satsninger. Sosa blev købt som backup og endda i sidste øjeblik. Det er mange år siden, men sådan husker jeg det.

Sosa var gud :-)
Skrevet af Flying Dutchman
@ Lele

Svært at spå om - men jo, sådan har jeg det også.

Én af vores problemer i de forgangne sæsoner har været, at vi egentligt har været okay mod de øvrige storhold - for så at smide point mod hold som Sassuolo, Udinese og netop Cagliari. Hvis Conte kan få udryddet det, og samtidigt holde fat i resultaterne fra de større kampe, så kan det blive endog meget sjovt.

Og så må vi se hvad det rækker til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(191311211301)
Så er det officielt! Så kan der endelig udelukkende fokuseres på det sportslige igen
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af L'Imperatore
Ja tak. Men nu skal vi nok døjes med angreb på angreb fra wanda lejren. /ignore fra klubben side håber jeg på .

En super angriber med en mentalitet som en teenager. Lad os håbe det var det, vi så til ham. Forhåbentlig giver det en masse arbejdsro og en super homogen trup
Pazza Inter Amala
Skrevet af Facchetti
Mon ikke der kommer et par dage med en masse smuds og påstande fra dem, men så går det forhåbentlig i sig selv igen. Jeg er virkelig glad for det lykkedes OG det ikke blev til Juve
Skrevet af L'Imperatore
Enig. Næsten best case. Hvor han får god mulighed for at lave en masse kasser i en halv dårlig liga med et suværent hold omkring ham. Forhåbentlig kan vi geninvestere pengene i en klasse midtbane spiller næste sommer - fx savic
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, måske på tide med en slet-ikke-uvildig transfer round-up (diverse ungdomsspillere fraregnet).

Ud: Andrei Radu (solgt, Genoa), Zinho Vanheusden (solgt, Standard Liège), Cristian Ansaldi (obligation, Torino), Miranda (fri, Jiangsu), George Puscas (solgt, Reading), Andrea Pinamonti (lånt med obligation, Genoa), Andrew Gravillon (lån med option, Sassuolo), Yann Karamoh (lån med obligation, Parma), Radja Nainggolan (lån, Cagliari), Ivan Perisic (lån med option, Bayern), Joao Mario (lån med option, Lokomotiv Moskva), Dalbert (lån, Fiorentina), Judas (lån med option, PSG).

Ind: Politano (option taget, Sassuolo), Godin (fri, Atletico), Valentino Lazaro (køb, Hertha), Lucien Agoumé (køb, Sochaux), Romelu Lukaku (køb, Manchester United), Stefano Sensi (lån med option, Sassuolo), Nicolò Barella (lån med obligation, Cagliari), Cristiano Biraghi (lån med option, Fiorentina), Alexis Sanchez (lån, Manchester United).

Lad os få det smånegative af vejen først; vi kommer ud med et underskud på transfersiden på omkring 100 mio. €. Det er ikke kritisk - heller ikke i forhold til FFP - men ikke desto mindre er det noget større, end det har været i mange år.

Roden til det problem ligger ikke så meget i, at vi har købt for store summer - men snarere at stort set alle vores udadgående transfers er i form af lån (enten med eller uden obligationer). Det positive er dog, at hvis nu eks. Perisic og Icardi imponerer i en sådan grad, at de får tilbudt kontrakter, at deres optioner alene går langt for at indhente de 100 mio.. Joao Mario er også interessant i det henseende. Måske et kort overblik:

Pinamonti: 18 mio. € obligatorisk til juli næste år
Gravillon: 9 mio. € option
Karamoh: 13 mio. € obligatorisk til juli næste år
Perisic: 20 mio. € option
Mario: 18 mio. € option
Wanda Nara: 65 mio. € option

Dalbert og Nainggolan er på "straight loans". Det vil sige, vi har sikre 31 mio. € der flyder rundt derude, og potentielle 112 yderligere. Selvom det er langt fra optimalt, så synes jeg alligevel det er hæderligt arbejde, under svære omstændigheder. Tilføj dertil at de nævnte spillere tilsammen sparer os for 20,4 mio. € i lønbudgettet (og at vi af samme årsag faktisk betaler mindre i løn i år end i sidste år, for så vidt jeg er orienteret), og så er det ganske fint.

At det så også er lykkedes at komme af med notoriske ballademagere (Icardi, Mario), spillere der ikke passede ind taktisk (Perisic, Karamoh) eller rent indstillingsmæssigt (Nainggolan) må man bare tage hatten af for. Vi står tilbage med en toptunet trup, og det er vel for første gang i min tid som Interfan, at vi henter spillere på baggrund af en klar strategi, og ikke bare fordi Moratti synes de ser flotte ud.

Indadgående er jeg meget positivt stemt. Vi har formået at styrke vores defensiv i form af erfarne Godin, hente en (forventet) starter til højrewingback i Lazaro og en fuldgod reserve til den anden side i Biraghi (der samtidigt tæller godt med i HG-regnskabet). På midten har vi omsider både en kreatør i Sensi og en to-vejs i Barella, hvor især førstnævnte har imponeret indtil videre. Oppe foran har vi med både Lukaku og Sanchez ikke kun hentet to spillere, der begge kan bidrage med noget vidt forskelligt, men som også er etablerede spillere. Vi har formået at styrke bredden væsentligt, med to gode spillere til hver plads. Det er altså stærkt gået af den sportslige sektor - selvom jeg nu gerne havde set en vice-Lukaku ind.

På trænerbænken er der selvfølgelig også sket ting og sager. Lad os være ærlige; det er s´gu noget af en pille at sluge, at se Conte som Intertræner. Det skrevet, så har det indtil videre ikke været helt så skærende i øjnene, som jeg havde forventet. Det er i al fald tydeligt, at Conte vil det her og ikke kun har valgt Inter for pengene eller hvad der ellers kunne være af bevæggrunde. Hans impakt har man også kunne føle, på såvel som udenfor banen, hvor der for første gang siden Mourinho er en oprigtig følelse af hype og optimisme omkring klubben. På banen har man godt kunne mærke forskellen (i al fald i indstillingen), men det er også tydeligt, vi endnu ikke helt er der.

Alt i alt har det været en positiv sommer og en positiv sæsonstart. Jo jo, Lecce og Cagliari er ikke Napoli og Juventus - men jeg føler mig overbevist om, at vi i tidligere sæsoner havde smidt point på Sardinien. Den virkelig test kommer dog i september og starten af oktober, hvor vi møder Milan, Lazio, Barcelona og Juventus i løbet af kort tid.

Der finder vi ud af, hvad det her hold og den her træner er lavet af.

Det skal dog skrives, at jeg er meget optimistisk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Vi har faktisk haft større problemer på hjemmebane end på udebane mod cagliari de sidste mange år :)
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
annonce
0