Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nerazzurri
Skriver manden der altid påpeger det er træneren der ser spillerne til hverdag, når andre kritisere trænerens valg af spillere, baseret på den seneste kamp.

Men enig, Gagliardini spillede bedre end Vecino har gjort i denne sæson, og har mere fysik end Barella. Dog skal han arbejde med de afslutninger, alternativt aflevere til skarpere folk.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan ikke se, hvor jeg kritiserer Conte´s fravalg af Gagliardini? Jeg går også her ud fra, at Conte har valgt Barella og Vecino frem for Gagliardini af fuldgode årsager. Det er helt og holdent min egen mening, jeg kommer med der.

Enig med sidste afsnit.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
En både solid og fortjent 1.-plads i Serie A efter 3 runder. Det kan man vel ikke rigtig være andet end tilfreds med. At de seneste par debatter her i tråden har gået på hvem af reserverne der fortjener mere spilletid/hvem der egentlig bør være reserver og hvem der bør være startere, siger samtidig lidt om hvor bred en trup vi efterhånden har.

Og når alt kommer til alt, så er det vel slet ikke det med reserver vs. startere der er vigtigt lige nu. Det væsentlige er at vi har en så bred trup. Og med tre turneringer på programmet, jamen så skal både Gaglia, Rano, Vecino, Barella, Politano og Alexis nok få masser af spilletid - også selvom de til tider (nogle oftere end andre) ikke vil være blandt de 11 foretrukne.

En anden ting: I morgen går det løs i CL. Jeg har det personligt lidt ambivalent med at vi skal møde Slavia Prag på GM i første runde. Set med de positive briller, jamen så giver en sådan kamp os en glimrende mulighed for at komme godt fra start i den ellers svære pulje vi er havnet i. Set med negative briller er lige netop dén kamp måske ikke nødvendigvis så fed at starte med, da den jo alt andet lige konstituerer en must win-kamp. Det er med andre ord en kamp der ikke rigtig tillader os andet end at levere fra start af i.e. få en sejr. Det lægger selvfølgelig et ekstra pres på Conte og spillernes skuldre. Så et eller andet sted ville jeg nok hellere have startet med en udekamp i Tyskland hvor selv ét point ville udgøre et godt resultat for os.

Dét sagt så tror jeg da på at vi vinder. Uagtet at Slavia Prag med deres bundsolide defensiv godt kan være svære at spille mod, så er det selvfølgelig stadig et hold vi bør kunne (og også skal) slå. Så det forventer jeg skam også at vi gør.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Hvordan kan du mene at vores førsteplads er fortjent? Ud fra at vi har spillet 2 kampe, hvor vi IKKE spiller som et tophold og så en kamp mod ligaens absolut dårligste hold.

Ud fra de kampe jeg har set, så syntes jeg stadig vi er bagud i forhold til Juve og Napoli spillemæssigt.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Interforlivet
@KM:
Hvordan kan du mene at vores førsteplads er fortjent? Ud fra at vi har spillet 2 kampe, hvor vi IKKE spiller som et tophold og så en kamp mod ligaens absolut dårligste hold.
Først og fremmest mener jeg det er fortjent fordi vi har hentet flest point (duh). For det andet mener jeg at vi har fortjent sejren i alle tre kampe. Det mener jeg ikke der er andre hold i Serie A der kan sige. Ergo er vi fortjent på 1.-pladsen. At vi ikke spiller som et tophold, er jeg i øvrigt slet ikke enig i. Jeg synes netop vi spiller som et tophold. Overordnet set har vi været langt mere i kontrol i kampene og givet langt færre chancer væk end vi har været vant til at se de seneste par år.

Ud fra de kampe jeg har set, så syntes jeg stadig vi er bagud i forhold til Juve og Napoli spillemæssigt.
Når du skriver sådan noget, får jeg lyst til lige at give dig en chance mere for at overveje om dette egentlig er noget du har lyst til at påstå. For både Napoli og Juventus har da i dén grad skuffet rent spillemæssigt i de første par kampe. Napoli lukkede fucking 7 mål ind i de første to kampe. 7!? Juventus fedtede sig til en sejr over Parma, var ved at smide en 3-0-føring mod Napoli og får så fortjent kun et enkelt point med fra Firenze. Hvordan det nogensinde skulle være mere imponerende end det vi har leveret kommer jeg simpelthen aldrig til at forstå.
Skrevet af Flying Dutchman
Du misser pointen, KM.

Du har måske en pointe i, at spillet ikke har været fantastisk flot (jeg er ikke ubetinget enig, men det er en smagssag). Men det er jo ikke ensbetydende med, at vores førsteplads (hidtil) ikke er fortjent. Først og fremmest har vi stadigvæk været bedre end vores respektive modstandere, på trods af til tider magert spil. Vi spillede Udinese baglæns ud af banen og var i fuld kontrol, vi var bedre end Cagliari i 85 af kampens 90 minutter og Lecce kampen behøves ikke udpensles yderligere.

Bare fordi vi ikke har "spillet som et tophold" (hvilket er et definitionsspørgsmål), betyder ikke at vores ni point og målscore på 7-1 ikke er fortjent. Det er to forskellige størrelser.

En vigtigere pointe er, at vi netop fik tre point mod hhv. Cagliari og Udinese. Igen, det er en påstand som aldrig kan bevises, men jeg tror fuld og fast på, at vi i sidste sæson i hvert fald havde smidt mindst to point ude mod Cagliari og måske også havde givet Udinese "lov" til at fedte et point med hjem til Udine. Det var nogle træge kampe og ikke alt fungerede - men vi er begyndt at vinde kampe mod "mindre" modstandere også. Det er et kæmpe forskel til forrige sæsoner.

Nu nævner du selv Juventus og vi kan for min skyld godt bruge dem som eksempel. Jeg så 15-20 Juventus kampe i sidste sæson, og jeg tror ikke, jeg træder nogen Juventini over tæerne hvis jeg skriver, at de ikke på noget tidspunkt spillede flot, overbevisende fodbold. De vandt dog deres kampe, hvorfor de også blev overbevisende mestre, med elleve point ned til et enormt godt spillende Napoli-hold.

Så det er et spørgsmål om definitioner. Er "at spille som et tophold" det samme som at spille flot, flydende og overbevisende fodbold? For så er Juventus altså heller ikke et tophold og så bør Napoli og Atalanta ende i top to. Eller er "at spille som et tophold" at vinde kampene, være bedre end modstanderen (trods alt) og vinde de fleste af kampens parametre? For så er vi selvfølgelig fortjent først (indtil videre).

Efter min bedste overbevisning spiller vi, for første gang siden måske efteråret 2017 som et tophold - med alt det, det indebærer.

OBS! Alt det her er selvfølgelig skrevet velvidende, at vi skal op imod nogle modstandere af en hel anden kaliber i de næste par uger. Det er nu vi finder ud af om vi også er et tophold, eller om det er mere af det samme fra de sidste par sæsoner. Jeg holder dog fast i, at vores hidtidige førsteplads selvfølgelig er fortjent.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
At Juve og Napoli har lukket flere mål er jo ik ensbetydende med at de er dårligere. Lige præcis de modstandere vi har haft kontra deres, så har vores spil ikke været overbevisende. Tværtimod var vi heldig med sejren mod Cagliari og at Udine ikke spiller 11 vs 11 det meste af kampen, gør at vi kontrollerer den uden at være farlige.
Mod Lecce var vi også i problemer frem til 2-0 målet.
Så nej, jeg syntes IKKE at det er "fortjent" spillemæssigt at vi ligger der hvor vi ligger.
Men hvis man vil fuglekneppe statistikkerne med argumentet "vi scorede 1 mål mere end modstanderen og derfor har vundet alle 3 kampe" og overbevise siv selv om at man nu er tophold og hoppe på Conte vognen uden at man ser de store problemer vi tit er jde i kampene, så er man velkommen.
Jeg er ikke overbevist om at det her er et hold, der kommer til at kæmpe om top 3-4. (Og inden man spørger om Icardi er ham jeg ser der gjorde forskellen på om vi endte i top 3-4 el ej, så er mit svar nej. Jeg ser ikke de største problemer i angriberne)
Tværtimod så ser jeg os komme i store problemer efter Milan kampen. (De er dårligere end os spillemæssigt)
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Flying Dutchman
At Juve og Napoli har lukket flere mål er jo ik ensbetydende med at de er dårligere.

Øh, jo? De er i al fald lige nu dårligere end os i den facet af spillet. Desuden baserer hverken I4L eller jeg vores holdning på mål lukket ind og kun det. Det handler også om konteksten.

Juventus vandt smalt, men relativt overbevisende ud over Parma, var direkte heldige med at få de tre point hjemme mod Napoli og var ligeledes heldige med at snuppe ét point ude mod Fiorentina.

Napoli imponerede velsagtens mod et skidt kørende Sampdoria hold, samt i den sidste halv time mod Juventus, men de virker til tide rådvilde (og er af samme årsag enormt underholdende at se). De har lukket syv mål ind i tre kampe (36 i 38 i sidste sæson) og det hele virker enormt skrøbeligt.

Har de to hold mødt bedre modstand end os? Ja da. Men derfor kan man ikke bare konkludere, at vores førsteplads så ikke er fortjent. Vi har fået ni fortjente point (fordi vi scorede mere end modstanderen og spillede bedre), så vores første plads er per definition fortjent. Hvis man skal begynde at graduere fortjent eller ufortjent efter niveauet af modstanderen, så er det dybt ufortjent, at Lecce ligger nummer 19. Det holder jo ikke...

At Udinese spillede med en mand i undertal i en time, spiller slet ikke ind i den ligning - vi vandt den kamp fortjent. Jeg er i øvrigt ikke enig i din karakterisering med, at vores sejr mod Cagliari var heldig. Cagliari havde reelt set et overtag i de første fem minutter efter pausen og det var det.

Så nej, jeg syntes IKKE at det er "fortjent" spillemæssigt at vi ligger der hvor vi ligger.

Det er jo din mening, som du skal have lov til at have. Du må meget gerne synes, vi spiller ad helvede til - men det har bare ikke rigtig nogen indvirkning på at vi har ni point ud fra tre kampe, som vi alle dominerede på samtlige målbare parametre. Om det var flot eller overbevisende spillemæssigt, er op til den enkelte at vurdere.

Men hvis man vil fuglekneppe statistikkerne med argumentet "vi scorede 1 mål mere end modstanderen og derfor har vundet alle 3 kampe" og overbevise siv selv om at man nu er tophold og hoppe på Conte vognen uden at man ser de store problemer vi tit er jde i kampene, så er man velkommen.

Har du et eksempel på nogle af disse problemer, du ser?

NB! Jeg er i øvrigt udmærket klar over, at vi med al sandsynlighed ender bag Juventus og Napoli når sæsonen er slut - jeg harcelerer kun mod påstanden om, at vores aktuelle førsteplads ikke skulle være fortjent, og forsøger ikke at tale os op og/eller Juventus og Napoli ned.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@KM:
At Juve og Napoli har lukket flere mål er jo ik ensbetydende med at de er dårligere.
Når Napoli lukker 7 mål ind i to kampe mens vi i samme antal kampe lukker ét mål ind, så er det da lige præcis ensbetydende med at de ikke præsterer lige så godt som os - også selvom de møder bedre modstandere. Hverken FD eller jeg har påstået at Juventus skulle have leveret dårligere end os fordi de har lukket flere mål ind end os, så den del ser jeg ikke nogen grund til at respondere på.
Lige præcis de modstandere vi har haft kontra deres, så har vores spil ikke været overbevisende.
Så fordi de har mødt nogle andre hold end os, har vores spil ikke være overbevisende? Det er en meget sær form for kausalitet du er ude i her. Ærlig talt giver det ingen mening.
Tværtimod var vi heldig med sejren mod Cagliari og at Udine ikke spiller 11 vs 11 det meste af kampen, gør at vi kontrollerer den uden at være farlige.
Mod Lecce var vi også i problemer frem til 2-0 målet.
Som FD skriver, så var Cagliari i det spillemæssige førersæde i ca. 5 minutter i alt i kampen på Sardinien. Resten af kampen sad vi på. Så selvfølgelig var sejren ikke "heldig". Det kunne man i øvrigt også høre i diverse post-match-interviews. Og at Lecce sagtens kunne have scoret, ændrer naturligvis ikke på at vi også i dén kamp var overlegne og derfor vinder fuldt fortjent.
Så nej, jeg syntes IKKE at det er "fortjent" spillemæssigt at vi ligger der hvor vi ligger.
Nej, det er jeg med på. Jeg synes derimod det er fuldt fortjent.
Men hvis man vil fuglekneppe statistikkerne med argumentet "vi scorede 1 mål mere end modstanderen og derfor har vundet alle 3 kampe" og overbevise siv selv om at man nu er tophold og hoppe på Conte vognen uden at man ser de store problemer vi tit er jde i kampene, så er man velkommen.
Man behøver slet ikke fluekneppe statistikerne (hvad det så end betyder) for at konkludere at vi har fortjent vores 9 point. Vi har været det bedste hold på banen i alle tre kampe - også selvom der har været små udsving undervejs. Det tror jeg ærlig talt ikke du finder mange der er uenige i ud over dig selv. At begynde at tale om at hoppe med på Conte-vognen er i øvrigt både fuldstændig irrelevant og tåbeligt. Det her handler om Inter og vores indsats i de tre første kampe - ikke nogen "Conte-vogn".
Jeg er ikke overbevist om at det her er et hold, der kommer til at kæmpe om top 3-4. (Og inden man spørger om Icardi er ham jeg ser der gjorde forskellen på om vi endte i top 3-4 el ej, så er mit svar nej. Jeg ser ikke de største problemer i angriberne)
Tværtimod så ser jeg os komme i store problemer efter Milan kampen. (De er dårligere end os spillemæssigt)
Det er jeg skam heller ikke overbevist om endnu. Der er jo trods alt kun spillet sølle tre kampe ud af 38. Men starten har da i dén grad været opløftende, og det tror jeg sådan set langt de fleste Interisti og Calcio-følgere vil være enige med mig i.
Skrevet af Interforlivet
Enten er det et taktisk røgslør vi smider ud for at forvirre fjenden, eller også er det virkelig tvivl om mange pladser i startelleveren til aftenens kamp.

Jeg har både læst at Lazaro skulle blive foretrukket på højre WB, at D´Ambro skal afløse enten De Vrij eller Godin, at Biraghi får sin første start på bekostning af Asamoah, at Lukaku er ude med en rygskade, og at Vecino og Lautaro skal starte inde.

Så umiddelbart lyder det som om at det kun er Handa, Skriniar, Brozo og Sensi der er sikre startere. Jeg tror dog samtidig at både Lautaro og Vecino starter også. Hvordan resten af holdet kommer til at se ud er jeg både i tvivl om og spændt på at se.
Skrevet af Interforlivet
Nå, football-italia spår følgende opstilling:

Handa
Lazaro, D´Ambro, De Vrij, Skriniar, Asamoah
Brozo, Vecino, Sensi
Lukaku, Lautaro

Hvis det holder, vil jeg især glæde mig til at se Lazaro. Jeg har (som så mange andre Calcio-følgere) aldrig set ham i aktion før - andet end på YouTube. Så jeg er meget spændt på at se hvad han er for en type. Det er i øvrigt noget af en debut at give ham, men det må jo betyde at Conte har tillid til ham. At give Godin et hvil inden derbyet giver i øvrigt fint mening i min optik.

For fanden hvor jeg glæder mig!
Skrevet af KasparNissen
Endelig Champions igen. Det bliver godt.

KM2014...Er du helt seriøs? Du tror ikke det her hold kan kæmpe med om 3-4 pladsen? Jesus.
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(511433202601)
Ja jeg er seriøs...men hop du bare med på Conte vognen og tro på et mesterskab og at vi når kvartfinalerne i CHL....
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af OC
Ja jeg er seriøs...men hop du bare med på Conte vognen og tro på et mesterskab og at vi når kvartfinalerne i CHL....


Der er ikke en mellemvej, eller hvad?
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Seriøst...

Der er jo et kæmpe spænd mellem "[...] et mesterskab og [...] kvartfinalerne i CHL" og at tro på en top fire placering og måske videre færd fra gruppen. Der er vel ingen her i gruppen, der i skrivende stund tror på et mesterskab.

Og stop nu det med den der Conte vogn. Det er pinligt. Vi er Interisti og holder derfor med Inter, uanset hvem sidder på trænerbænken eller render rundt på banen.

Conte har gjort det godt indtil videre, så medmindre din had til ham overskygger din kærlighed til klubben, bør du være en god sjat gladere, end du giver udtryk for.

EDIT: OC beat me to it
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Det er vel ikke Conte-vognen at støtte, eller tro på den træner Inter har ansat.
Det er da tydeligt at spillerne indtil nu, har købt trænerens ideer og taktiske gameplan.
Skrevet af InterFelice
Der er kun gået 2 min i CL-optakten før værten siger, at holdene gerne ville spille offensivt bold, måske med undtagelse af de italienske hold... man bliver så træt af den danske uvidenhed blandt diverse "eksperter"!

Edit: Elkjær er nu meget fair og reel i sin vurdering af vores kære Pazza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
Fedt at se Gaglia fra start. Også en fin opsnapning af bolden, der fører til en halvstor chance.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Dem plejer Dambro at score på. Måske han blev overrasket?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg ved ikke hvad Handa bliver så sur over der - han kan da bare cleare bolden, fremfor at drible foran eget mål. Han er decideret heldig med at få et frispark der.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0