Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi blev bedre efterhånden i anden og vi lykkedes med at lukke helt ned for Lazio, samtidigt med vi havde nogle gode muligheder for at lukke kampen men Martinez brændte på skammeligste, på den baggrund fortjent sejr.

Lazio havde to chancer i første som var farlige og det var hvad de havde at komme med. Så ja vi var bedst men kønt var det ikke, men billede blev overordnet bedre efter anden halvleg hvor pasningsspillet blev forbedret og hvor fejlafleveringer og håbløse boldtab fra de første 50min blev retter op på.

3p videre.
Skrevet af Flying Dutchman
Bare 3 små dives fra ham her...helt tilbage til Barca tiden...

Nå da. Betyder de tre eksempler så, han divede i dag? Eller at han har gjort det meget?

Ja ja, jeg har sikkert ikke set nok til ham...

Min pointe var såmænd, at der ikke rigtig var en grund til at fremhæve ham, idet han ligesom bliver hakket over akillessenen to gange. Det gør ondt. Overdriver han? Måske. Men det er jo ikke et dive, i og med der er frispark.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Havde Inter bolden 80% af tiden i dag. Det var virkelig den følelse, jeg sad med. Stor sikkerhed i boldomgangen, og så er Godin bare et bæst - også de sidste 10 minutter, hvor man før har set Inter-forsvarer trække sig ned.

Ifølge statistikkerne havde Lazio faktisk bolden 60% af kampen! Det overraskede også mig. Især i anden halvleg var der lange sekvenser, hvor de ikke rørte bolden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Overdriver han?


Overdrive er på samme niveau som et dive. Det er usportsligt.

Var du så en af dem, der hylede den kære Busquets i 2010, da han blev ramt af Mottas finger? Han overspillede så meget at Motta fik rødt...Så Busquets opførsel var okey? Det må den være, nu hvor Sanchez opførsel er.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Søren F er gud
Hvor har du set de statistikker? 58-42 på bold.dk
Brozovic spiller igen super godt efter Sensis entre.
Og dejligt med en Biraghi, der når han modtager bolden kigger efter spillere fremad banen.
Skrevet af Søren F er gud
Og 60-40 på livescore.
Serie A´s bedste målmand redder os vel lidt og er fortjent man of the match.
Derefter vel De Vrij og Barella?
Skrevet af Flying Dutchman
Overdrive er på samme niveau som et dive. Det er usportsligt.

Selvfølgelig er det ikke på samme niveau. Et dive er at få et frispark, der ikke er der - at overdrive er at gøre dommeren opmærksom på et frispark, der er der. Jeg irriteres ikke engang så meget over hvis en spiller overdriver, som hvis en spiller bare lægger sig ved den mindste berøring for at få et billigt frispark. Det skal være okay at gøre dommeren opmærksom på, at man bliver sparket ned - og da især hvis det, som i det her tilfælde, faktisk også sker.

Desuden synes jeg ikke, du bare kan konkludere Alexis overdriver. For det første aner du intet om, om det gjorde ondt eller ej - og for det andet var frisparket allerede fløjtet, før Alexis begyndte at rulle rundt. Med andre ord fik han ingen fordel ud af at "overdrive".

Var du så en af dem, der hylede den kære Busquets i 2010, da han blev ramt af Mottas finger?

"Det kære Busquets"?! Styr dig.

Nej. For det var tale om film. Busquets forsøgte og lykkedes med at skaffe rødt til Motta, selvom det var ganske tydeligt, han var helt okay. Det var film - ikke overdrivelse.

Desuden sammenligner du æbler og elefanter. I disse VAR-tider havde der jo aldrig været rødt til Motta - ligesom det ikke ville have lykkedes Sanchez at skaffe rødt til Lucas, uanset hvor meget han "overdriver". Man får intet ud af at overdrive/filme længere, andet end at gøre dommeren opmærksom på et frispark.

Du glemmer dog én vigtig pointe; der var tydeligvis frispark, og Lucas er tilmed heldig med ikke at få et kort i situationen. Så jeg forstår ikke helt, du for det første bare partout konkluderer, Alexis "filmede" og desuden tilsyneladende er irriteret på ham over, at han faldt som følge af at blive sparket over anklerne to gange.

Nå, tilbage til kampen og jubelstemning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
For det første har jeg ik skrevet han lavede skuespil, men at overspillede.
Så blander du Cuadrado ind og jeg sætter Busquets, fordi du forsvarer Sanchez.
Så bruger du VAR som undskyld ing for at Mottas røde aldrig var trukket i disse tider. Hvor sku du vide om dommeren ikke ville skønne det samme?

Samchez opførsel er en skamplet for sporten. Bare fordi han har en Inter trøje på, så ændrer det ikke mandens opførsel og historie.

Derudover, så var der ikke andet end de 3 point at juble over. Vi skal være taknemmelig for Lucas kom ind. Han gjorde det lettere for os og fik frustrationerne i kog hos flere af hans holdkammerater.
Endnu engang slipper vi billigt fra en kamp, som Vi sagtens kunne have tabt.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Flying Dutchman
@ Søren F

Ja, det er rigtigt - jeg så forkert. Det er os der havde bolden 60%.

Syntes nok også, det så underligt ud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Suk...

Jeg gider ikke igennem endnu en sang og dans med dig, KM. Det er trættende og jeg har lidt svært at blive motiveret til at gå i (endnu) en debat med én, der ikke kun udvander emnet i høj grad, men som heller ikke kan komme med indrømmelser eller sågar bare se det fra den andens side.

Kort og godt; Alexis bliver hakket over anklen to gange. Der er frispark. Du aner ikke, om det gjorde ondt eller ej - hvorfor det er fjollet at skrive, at Alexis overdrev. Den dag han forsøger at filme sig til et straffespark eller noget i dén dur, skal jeg nok være den første til at rase over det. Det viser min trackrecord her i tråden også fint.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Kan du ikke få en til at hakke dig på anklerne 2 gange...hvis du ruller 6 gange som en refleks, så får du ret...
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(511433202601)
Mens du ruller skal du self kunne kigge på den, der hakker dig og overfuse...20 sek efter skal du rejse dig og løbe normalt og sprinte på 100%
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Interforlivet
Jeg gider ikke igennem endnu en sang og dans med dig, KM.
Tusind tak, FD!

@KM: Det er ufatteligt og dybt trættende at du konstant skal køre den der polemiske stil og sværte tråden til med bitterhed. Suk!
Skrevet af Interforlivet
5 kampe, 15 point og det tilmed med sejre over Milan og Lazio undervejs. Hvem havde dog turde regne med det da sæsonen startede? Jeg gjorde ikke i hvert fald.

Jeg er enig i at Handa, De Vrij og Barella (i nævnte rækkefølge) var de bedste i går. Jeg synes samtidig vi fik sat en stor fed streg under at vi i år har en bredere og mere kvalificeret trup end vi har haft i maaaange år. Vi er jo faktisk tæt på at have fuldgode erstatninger til samtlige pladser på banen lige på nær på målmandspladsen. Hvornår det sidst har været tilfældet, kan jeg simpelthen ikke huske.

Lige dét element med bredden tror jeg kommer til at spille en markant rolle i denne sæson som jeg i øvrigt efterhånden er meget optimistisk omkring.
Skrevet af L'Imperatore
Helt helt enig IFL.

Holdet virker ualmindelig godt skruet sammen organisatorisk . Jo vist det offensive kan da blive bedre , men 5 ud af 5 er svært at være utilfreds med.

Det er jo vildt nok at kunne sætte Alexis og martinez ind fra bænken . Måske en anden end Vecino og så var midtbanen perfekt.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Vi er jo faktisk tæt på at have fuldgode erstatninger til samtlige pladser på banen lige på nær på målmandspladsen.

Padelli er ingen Handanovic - men han har stadigvæk spillet mere end bare godt i de kampe, han har fået. Så jeg er helt enig i dit besyv. Det er første gang i mange år, at vi kan stille to næsten fuldgode hold. Jeg tror endda det ikke så så godt ud i 09/10.

Jeg kan i øvrigt slet ikke komme over, hvor hurtigt GDS er blevet så gode! I Holland omtales vores bagkæde, sammen med Handanovic, allerede som "het Gouden Hart" - det gyldne hjerte. Der bliver tilmed diskuteret om hvorvidt Koeman skulle skifte til en 3-5-2, for at facilitere De Vrij, De Ligt og Van Dijk på én gang. Det er vildt. 3-5-2 er næsten blasfemi i Holland.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
Rodet kamp med masser af fejl fra begge hold, men igen fed energi fra Inter-spillerne og et genpres, vi ikke har set i årevis. Det er altså en fornøjelse. Også selvom det ikke fungerer perfekt endnu.

Især flot kamp af Handa, De Vrij, Barella og Lukaku.

Et par torne:

Politano har været dygtig som impactspiller hidtil, men han faldt igennem i går, da han spillede fra start. Han fungerer ikke i et tomandsangreb, synes jeg. Han afslutter ikke som en angriber, og det skal man kunne, når man ligger deroppe sammen med Lukaku, der er god til at iscenesætte sine medspillere.

Jeg er derudover bekymret over Lautaros manglende kynisme. Han har haft flere kæmpe chancer i denne sæson, han har fået masser af tillid af Conte og han kæmper generelt rigtig godt og der er flere lovende aktioner, men slutproduktet mangler, synes jeg.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Chino, Martinez er kun 22år, så meget skyldtes nok også hams manglende erfaring og den kynisme der oftest kommer med selvsamme.

Martinez får den kun ved at spille, han udviklet sig ikke ved at side på bænken. Han har samtidigt nok også det største talent i hele vores trup sammen med skriniar blandt vores udviklingsspillere (ikke for at tage noget fra Sensi og Barella) så vi må og bør affinde os med at det ikke altid er lige perfekt. Det skal også med vi er markant farligere med ham på banen end de andre "angribere" vi har til rådighed.

De tre SKAL spille fordi de tre er vores fremtidig rygrad, sammen med Skriniar.
Skrevet af Flying Dutchman
Chino har ikke desto mindre en god pointe. I sekvensen hvor Martinez tyvstjæler bolden fra Luiz Felipe, gør han alt rigtigt op til afslutningen. Han skal dog mindst ramme mål der - det er slet og ret en dårlig afslutning, uanset om man er 22 eller 32. Han mangler lige lidt kynisme, hvilket vi har set et par gange efterhånden.

Jeg er dog enig med dig (Z4E) i, at den bedste måde at blive mere kynisk på, er at få en hulens masse spilletid. Talentet er uomtvisteligt tilstede og han gør også klart det meste rigtigt. Jeg tror også, at hvis han for alvor får hul på bylden, at det kan blive endog meget sjovt, set med Interbriller.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Bitterhed?

Det er sgu ikke lang tid siden FD svinede modstanderne for at overspille...nu forsvarer han en verdensmester i det...det er ikke bitterhed, men hyklerisk fra FD...
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
annonce
0