Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Skrikaku
Fuld fortjent sejr. Så er det hele i vores egne hænder mod Barca, hvor vi virkelig skal vise, at vi fortjener at blive i den her turnering! Lukaku og Martinez bliver bare bedre og bedre. Vi kunne have scoret 7 mål i den her kamp!
Skrevet af Flying Dutchman
Statusrapport:

Dortmund skal op mod Slavia Prag på hjemmebane, der intet har at spille for. Vi skal op mod Barcelona på hjemmebane, der heller intet har at spille for.

Jeg regner med at Dortmund vinder deres kamp. Det vil sige, at vi skal vinde over Barcelona, for at være helt sikre for at komme videre til knald-og-fald runderne. I sidste sæson viste Barcelona, at de - stik imod historikken - ikke tog den sidste kamp alvorlig. Det må vi så også håbe på, de gør den her gang. Desuden håber og satser jeg på, at vi præsterer mod dem, som vi gjorde i første halvleg i den omvendte kamp.

Der ligger også et lille håb i, at det er temmelig tæt i La Liga, så forhåbentlig bliver i hvert fald Messi, De Jong og Pique sparet.

Kort og godt; vi skal vinde over Barcelona. Så går vi videre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi har ikke haft et sådan angreb i ja meget meget længe, Det her makkerpar lugter til det kan komme op på Milito/Eto´o (36) niveau og alt tegner til. at det slår både Zlatan/Crespo (29), Zlatan/Cruz (30) og Adriano/Vieri (30/29)Skrevet af Flying Dutchman
Det var Lukaku´s mål 250 i en betydende kamp, i øvrigt.

250 mål. Som 26-årig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Fuck yeah!!! Hvor er det fedt!

Lukaku og Lautaro ligner ganske rigtigt en sand drømmeduo.

Vi tager Barca i den sidste og går videre!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu skal du ikke jinxe det
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er godt nok imponeret af Lautaro også. Lukaku får - fortjent - meget fokus og ros, men vores nyeste argentinske angriber har også taget et skridt eller fire op i niveau. Han kan så forfærdeligt meget - og han kan det godt.

Modtage bolden med manden i ryggen? Jep.
Få bolden videre på fornuftig vis og være fri med det samme igen? Tjek.
Sætte en spiller eller to selv, for at skabe plads til medspillerne? Selvfølgelig.
Komme frem til chancer og banke dem ind? Ja da.
Træffe den kloge beslutning, frem for at prøve et eller andet hovedløst der kun lykkedes én ud af hundrede gange? Ja ja.
Hans samspil med medspillerne, beslutningstagnings-processen og tekniske færdigheder ligger på et højt niveau - og bliver bedre og bedre for hver gang. Han glider af sine modstandere på en måde, der henleder tanker hen til en anden argentiner...

Hans eneste tilbageværende svaghed er, at han stadigvæk brænder lidt for mange store chancer - men det er så også det.

Lukaku blev hentet ind for at få os til at glemme Icardi - og det gør han også til UG. Men jeg har en fornemmelse af, at Lautaro bliver den, der kommer til at outshine både Lukaku og Icardi og Milito og Eto´o og...

Han skal snart tilbydes et bedre kontrakt - gerne uden frikøbsklausul.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Må sige jeg er virkelig mundlam. Vi mangler altså en del pt. Og holdet står sammen og kæmper helt sindsygt for hinanden. Nu skal vi bare forsætte så bliver det her altså pisse godt. Wauw siger jeg bare pt.
Skrevet af ilpolpopogba
Desværre er Conte bare en klassetræner, især når det kommer til at genopbygge en klub og skabe en fællesskabsfølelse der får spillerne til at yde den ekstra indsats.

Jeres nye guldkalv hedder Lautaro og må gerne skibbes videre :)
la vecchia signora
Skrevet af Flying Dutchman
Nej nej, vi beholder ham lidt endnu, tænker jeg! :)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@ilpolpopogba: Det må man sige han er (altså, Conte). Og det vidste man jo egentlig godt i forvejen, men jeg er nu stadig personligt overrasket over at han har formået at få det implementeret <i>så</i> hurtigt.

Samtidig tror jeg heller ikke at det skal undervurderes hvor meget det har gjort for sammenholdet og fællesskabsfølelsen at man har byttet Icardi ud med Lukaku. Lukaku spiller en virkelig stor rolle i den forbindelse også med sit engagement både på- og uden for banen.

Og ja, som FD siger, så beholder vi selvfølgelig Lautaro;)
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu skriver jeg noget fuldstændigt vanvittigt, så bær over med mig. Martinez er muligvis det største (succesfulde) offensive talent i klubben siden Ronaldo. Han er 22år og levere allerede det her niveau, jeg kan ikke mindes en eneste angriber eller offensiv spiller i den alder (for Inter) levere hvad han levere på en så bred palet på så overbevisende en facon. Icardi bankede "kun" mål ind, Martinez derimod tilbyder en langt mere samlet pakke og kan afgøre kampene selv og er ikke afhængig af at blive fodret, ja han brænder flere større chancer til gengæld fodre han sine medspillere og gør disse farligere.

Kan vi holde på ham, så er jeg ikke et sekund i tvivl om han står som en klarere stjerne end Icardi, Milito, Eto´o, Lukaku, Zlatan, Adriano, Vieri, Cruz og Crespo. Talentet er hvertfald dertil. Men det kræver selvsagt at vi fjerner klausulen, giver ham en løn der tilsvare og ikke mindst gør os gældende i serie A og CL.


Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er meget enig, Z4E.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(412248201408)
Martinez er et giga-talent, og fulgte man bare lidt med i hans tid i Racing, så er man ikke overrasket over, at han har evnerne til at gøre en forskel for et europæisk storhold. Tillykke med ham, fed spiller.
Skrevet af Ole K
Fortsætter han dit nuværende spil, så kan I ihvertfald regne med, at de pengestærke klubber kommer til at stå i kø til sommer. Om han vil kunne sige nej til det, må tiden jo vise
Skrevet af Nerazzurri
Balotelli var et større talent.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
På hvilken måde var Balotelli et større talent, jeg kan ærligt talt ikke få øje på det. Balotelli er IMØ et af de mest overvurderede talenter i Italien de sidste 15år. Jo, jo hans snit med et mål pr. 2,5kamp er da ikke at kimse af, men sin tid i den franske tegneserie liga har sandelig også pustet tallene en smule op, ligesom mængden af straffe i sin Milan tid også har medvirket til dette.


Skrevet af Flying Dutchman
Men Z4E, det du skriver om, er hvad Balotelli fik ud af talentet - ikke selve talentet. Endvidere kan en vellykket karriere ikke kun gøres op i mål.

Medmindre jeg tager fejl, så mener Nera at Balotelli har (havde?) mere talent, end Lautaro - hvor sidstnævnte dog indtil videre ser ud til at få væsentlig mere ud af det.

Jeg er ikke ubetinget enig med Nera, men jeg er helt enig i, at Balotelli var et kæmpe talent da han kom frem, og burde have fået langt mere ud af det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilpolpopogba
FD: i kan beholde ham indtil sommer ;)

Interforlivet: Ja han er godt nok steppet op fra Day 1. Der må sidde nogen misundelige tilhængere fra den røde del af Milano og begge hold fra Rom, der må tænke over hvorfor de har det så svært år efter år og Inter “bare” ansætte Conte og så ser det straks endnu bedre ud og man dermed er klar til at bygge videre.

Ja selv lukaku har fundet storhedsformen tilbage, efter bl.a. United - måske United bare ødelægger alt hvad de rører ved af spillere i øjeblikket ;)?

Moderat: og så alligevel ikke. Der er spring fra talent til at etablere sig. Hvem husker ikke en anden fra det sydamerikanske kontinent der også var et giga talent men så floppede fælt i Inter alligevel. Det er vel ikke mere end 2 sæsoner siden
la vecchia signora
Skrevet af Nerazzurri
Balotellis teknik, fysik og speed var langt større end Lautaros ditto som 17-20 årig. Det er ikke pga. førnævnte Balotelli ikke blev en af verdens bedste angribere.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0