Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Tænk bastoni en oplæring han har! Godin altså.

Det kan man ikke bare konkludere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg er i øvrigt vild med Bastonis aggressive spillestil. Jeg tror virkelig han er en pain in the ass at spille over for. Total relentless (i mangel af et ordentligt dansk ord).
Skrevet af Flying Dutchman
Jep.

Og hey! Vi overvintrer s´gu på førstepladsen! Hvem havde troet det, inden sæsonen blev fløjtet i gang?

Jeg er desuden ovenud tilfreds med hvordan klubben og holdet har klaret den her noget skadesplagede periode. Det er selvfølgelig bittert at vi smider point mod Fiorentina (og mod Barca, på trods af skader), men at vi, med så mange skader, overvintrer på en førsteplads, er intet mindre end stærkt gået.

Nu er der rundt regnet to uger pause, hvor spillerne kan få et tiltrængt hvil, og så står den på Napoli på San Paolo i januar. Aldrig en nem kamp, men vi kunne møde dem på værre tidspunkter, må man også være ærligt at skrive.

Det bliver spændende at se hvad vintertransfervinduet byder på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Det var i øvrigt Handanovic´ 100. Serie A clean sheet i Intertrøjen - vel at mærke ud af 274 kampe.

Ham har vi satme også været heldige med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Observatøren
Dejlig dejlig dejlig kamp. Havde virkelig frygtet, at denne skadesperiode havde været hårdere for vores pointhøst end hvad tilfældet har været. Skøn måde at gå til pause på.

... et lille undrende spørgsmål dog - til jer som påstår, at vi overvintrer på 1. Pladsen? Er vi ikke enige om, at i indbyrdes er afgørende i tilfælde af pointlighed som tilfældet er mellem Juve og os? I så fald ligger vi 2´er.

Det skal dog ikke tage glæden af den første del af sæsonen. Som i bund og grund har været langt over, hvad jeg havde turde håbe på inden sæsonstart.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg troede det samme, Observatør - men ifølge Lega Serie A´s regler, så tæller indbyrdes først, når begge kampe er afviklet (som jeg har forstået det). Indtil da er det målscore, hvor vi er klaaaaart bedre end Juventus.

Ifølge Serie A hjemmesiden, er vi også étter:

http://www.legaseriea.it/en/serie-a/league-table
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Egentlig en mærkelig regel. Der er jo intet der tæller før begge kampe er afviklet. Og lige nu er Juventus selvfølgelig klart bedst positioneret til at være bedst indbyrdes
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Både og.

Selvfølgelig er Juventus pt. bedst indbyrdes, men det giver vel isoleret set også mening at give Inter chancen at tage revanche, før det med bedst indbyrdes er låst fast.

I praksis er det også ligegyldigt. Ikke kun er sæsonen ligesom ikke overstået, men vi ligger ligesom også á point, så egentlig ligger vi på en delt førsteplads.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Nej, vi gør ikke. Inter ligger nr. 1, og Juventus ligger nr. 2. Fact.

Glædelig jul!
Skrevet af Observatøren
Okay. Det var jeg ikke klar over. Så lærte jeg også noget nyt i dag. Tak.
Men jeg må dog tilslutte mig Caroe. Jeg synes sgu det virker mærkeligt. Men jeg klager da ikke. Det klæder altså sådan en tabel med vores klub øverst.
Glædelig jul til jer alle.
Skrevet af Flying Dutchman
Altså, jeg skal da ikke benægte, det giver et smil på læben at se os øverst i tabellen med 17 kampe spillet.

God jul, d´herrer!

PS: Med en til sommer 36-årig Handanovic, er det egentlig rart at se, at Radu spillede en god kamp, med et par gode redninger, samt fint med ro og overskud med bolden. Det gør han faktisk hver gang, jeg ser Genoa spille. Han ligner det klare bud på en erstatning af Handanovic - og det er jeg temmelig tryg ved.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
FD, normalt er jeg rimelig enig med dig i mange ting. Men ang. Radu synes jeg ikke at jeg er tryg med ham som arvtager. Tidsperspektivet siger du jo ikke noget om, men til sommer, synes jeg i hvert fald stadig det er for tidligt.

Jeg ville personligt, i hvert fald som det ser ud nu, være utryk med ham som målmand, fra næste sæson, i hvad der forhåbentlig er en sæson hvor vi kan vælte Juve af pinden.
Der ser jeg ham bare ikke halvt så god som Handa, som jeg ser ham LIGE nu.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nickdkinter
Heller ikke enig. Radu er sgu ikke god nok. Selvom
Han har gjort det super godt for bundklubben. :)
Skrevet af Stankovic
Er Handanovic 36!? Shit jeg er ved at være gammel.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er s´gu ikke enig, d´herrer.

Radu har været et lyspunkt i både sidste og indeværende sæson, for et ellers noget lunkent Genoa-mandskab. Han ligner også Handanovic på mange parametre; styrer "sit" område, både fysisk og verbalt, gode kommunikative evner, enormt gode reflekser på målstregen, god ro med bolden og endog meget god til at distribuere bolden med både hænderne og fødderne. Manden laver jo mindst tre rigtig gode redninger og er ene mand skyld i, at nederlaget ikke blev pinlig for Genoa i går.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
FD:

Jeg har ikke set så mange Genoa kampe, så jeg kan ikke sige hvor god han er/ikke er. Jeg har dog set nok til at jeg mener han ikke bør være arvtageren, til så stor en målmand som Handa har været. Han kan næsten kun fejle. Derudover vil det være risikabelt at have en så und målmand mellemstængerne i en kommende sæson hvor vi forhåbentlig går 100 procent efter mesterskabet, og skal udfordre i CL.

Det er jo ikke FM/Fifa. Selvom det ville være fedt! Så vinder Inter nemlig altid, i hvert fald når jeg er manager ;)

Nuvel jeg er ikke scout, og jeg siger heller ikke at jeg har ret, ej heller, at du ikke har. Jeg synes bare ikke den er sort/hvid.

HVIS han skulle bruges, ville jeg mener at en sæson mere med Handa som førstevalg, og Radu med nogle nemmere kampe i Serie A, og måske også i CL, kunne give ham det sidste, til at vise om han bør være førstevalg for os, i sæsonen efter. Det ville være den billige og måske den bedste løsning.

Skulle man have en arvtager til Handa som vi skal ud og købe, kan jeg dog heller ikke se hvem det skulle være, for skal man op og have den kvalitet som Handa besidder, synes jeg ikke der er mange målmænd derude, som ikke allerede har en klub de ikke vil væk fra.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Urban
Jeg synes det kunne være fedt, hvis dem der havde lyst, skrev en form for halvårlig report/analyse, omkring hvordan de har set dette inter udforme sig, og gav en karakter til Conte, holdet som helhed, CL, og måske de spillere man nu engang har lyst til at highlight. Skalaen vi kan gå ud fra kan være fra 1-10, hvor 10 er bedst.

Jeg kan starte.

Når man skal analysere hvordan noget er gået, synes jeg det er vigtigt at tage udgangspunkt i hvad forventningerne fra start var.
Som jeg forstod forventningerne, var målet CL, få skabt en vinderkultur, hvor alle ofre sig for holdet, og dermed komme af med "dødvægten", navnlig Icardi, Perisic, Mario, Dalbert og Nainggolan. Miranda kan også tilføjes her, omend jeg aldrig så ham som dødvægt.

Ift. vores tur i CL, synes jeg vores karakter bør ligger på 7/10. Jeg synes slet ikke det var så slemt at ryge ud. Jeg synes det der er vigtigt at fokusere på, er vores indsats og vores mentalitet. Og den synes jeg har været topklasse, på nær mod Slavia Prag i første kamp. Vi skal huske på, at mange Inter fans, mente at en tredjeplads da grupperne blev offentliggjort, ville være fair, i det, vi igen igen, trak "dødens pulje".
Vi led af skader på kritiske tidspunkter, og holdet indsats og mentalitet, var outstanding, på trods af omstændighederne.

Holdet som helhed scorer 8/10 i min optik.
Jeg synes det er SÅ imponerende, hvordan man med så mange nye tilkommende i truppen og så mange der blev betragtet til "rygmarven" røg ud, at man er spillet så hurtigt sammen. Lautaro og Lukaku har på et halvt år, fundet sig et partnerskab hvor de nærmest finder hinanden i blinde. GDS er en sikker sidste skanse. Barella, Brozo og Sensi, er så arbejdsomme og kreative, at man næsten ikke ønsker andre profiler ind på midtbanen Jeg gør ikke i hvert fald.
Candreva der finder sin anden ungdom igen, D´Ambrosio der ENDELIG får ros for sin altid storslåede arbejdsindsats.
Briaghi og Asamoah, er gode - og jeg forventer at Briaghi kan blive endnu bedre end det han viser nu.

Når det er sagt, så bliver det alligevel ikke til en 10/10, da der mangler bredde i truppen. Det er faktisk min eneste anke. Kunne en Vidal komme ind som breddespiller, ville jeg alligevel blive glad.

Conte
Jeg hører til dem der fra start var glad for ham, det er I velkomne til at scrolle tilbage i tråden og finde ud af. Ja han var Juve mand, men nu er han Inter mand, og viser det med hjerte. Jeg har aldrig ment det var pænt at kalde ham Cunt som mange Interfans gjorde til at starte på - heldigvis er det stoppet.
Han har i den grad vist det jeg havde håbet på, men jeg synes også han har vist mere. Dét at han har fået holdet til at spille sammen, om et koncept, tiltro på hinanden og ham selv, er en vanvittig præstation i sig selv, synes jeg. Dét her har vi ikke set siden Mourinho, og hvor er det et glædeligt gensyn. Og et kæmpe plus for mig har været at han har brugt unge spillere.
Vi kan tilskrive Conte RIGTIG meget af succesen som vi oplever lige nu. Så for det sidste halve år, for Conte 10/10 fra mig. Jeg kan ikke se at han skulle have gjort noget anderledes, eller noget som giver mig grund til at give ham mindre end 10/10.

Spillere jeg har lyst til at highlight:
Bastoni: Han bliver enddog rigtig spændende at følge fremad. Fedt at får så meget spilletid. Rolig på bolden, gode skift og afleveringer med fart. 8/10
Skulle han have 10/10, skulle han have slået Godin helt af i min optik.

Stefan De Vrij: Dirigenten! Han er så fundenmental for vores hold. Jeg håber ikke han bliver skadet! Uden ham, ville vi bestemt ikke være hvor vi er idag. 10/10

Sensi: Bliver spændende at se om han kan finde niveauet fra start af sæsonen. Han tog mig fuldstændig med en overraskelse, jeg så ham kun som breddespiller, men han har vist sig som værende meget vigtig for vores hold 7/10. Skaden synes jeg gør at han ikke får højere karakter.

Lautaro: 10/10... Videre.. KÆMPE scoop af en handel. Desværre tror jeg Pep eller Barca henter ham, og det bliver en handel på over 1.5 mia. Mindre end det, vil jeg blive meget skuffet over, omend jeg SLET ikke er fan af de høje priser! Jeg håber dog allermest på at han bliver her i mange år. Han er virkelig sej, og giver mig tanker tilbage på Adriano.

Lukaku: 10/10... Jeg kan ikke engang huske hvordan Icardi ser ud mere!? Lukaku er leder, målscorer, oplægger og meget fundamental for vores hold. Ja hans førsteberøring er genstand for jokes, men det synes jeg ikke overhovedet har fyldt nær så meget som i United.

Nåårh, vi får desværre gæster nu, der er ellers flere jeg har lyst til at nævne, og med dårligere karakterer. Men det må blive et andet indlæg.

jeg glæder mig til at se jeres analyse, såfremt i ønsker at lave en således.

"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Det handler ikke om FM/FIFA - det handler om hvad mine øjne ser, sammensat med hvad jeg synes, en Inter målmand bør kunne. Endvidere har jeg heller ingen steder skrevet, at det skifte allerede skal ske til sommer. Vi har trods alt god tradition for, at have en mellemordning, á la det vi så med Toldone og JC i 05/06.

Endvidere vil jeg også gerne lige fremhæve, at selvom Radu er relativ ung (han bliver 23 til maj), så er her trods alt tale om en spiller, der i skrivende stund har 50 Serie A kampe for Genoa. Ud af dem har han otte clean sheets, hvilket er intet andet end mirakuløst, Genoa´s ´forsvar´ in mente.

Glimrende initiativ med en årsopgørelse, i øvrigt. Jeg ser lige om jeg kan snøvle mig sammen til ét.

FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Radu kommer næppe i spil indenfor nogen nær fremtid, vi har ikke til vane at have så urutinerede målmænd og tvivler på Conte vil have alt andet end erfaring og stabilitet mellem stængerne.

På den længere bane har man også den blot 3 år yngre Brazao, som man brugte et ikke lille beløb på (i forhold til der er tale om en brasiliensk målmand).

Men i begge tilfælde hedder det 6-9 år ude i fremtiden, så uagtet kommer man til at hente en ind i mellemperioden.
Skrevet af Flying Dutchman
vi har ikke til vane at have så urutinerede målmænd

JC var 24 og havde spillet rundt regnet nul kampe i europæisk fodbold, da han blev første målmand i Inter. Så det passer jo ikke, det du påstår.

og tvivler på Conte vil have alt andet end erfaring og stabilitet mellem stængerne

Ligesom dengang knap 23-årige Courtois i Chelsea?

Conte kigger på evner - ikke alder.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0