Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
JC var nu 26 og han falder dermed indenfor den margin jeg satte.

Nu var det så heller ikke den oprindelige plan at JC skulle være førstekeeper det første år, men JC udnyttede den chance han fik i sommer turneen og ingen var derefter i tvivl at han var et bedre valg end den Aldrende første keeper Toldo, hvis formkurve havde været nedadgående i et stykke tid.

Den eneste virkeligt uerfarne og unge vi har haft i nyere tid var Frey, han holdt et år og blev hurtigt erstattet af den dengang 30årige Toldo. Før Frey hentede vi 28årig Pagliuca ind.

Du skal med andre ord tilbage til før 90´erne, i den periode hvor det var normalt at erstatte ældre førstekeepere med yngre udgaver, Både Zenga og Bordon var jo i start 20´erne da de blev første keeper men det er plus 35år siden, men det var også en tid med klub spillere der kunne være i klubben i to årtier og hvor de fik debut på de større hold i væsentligt yngre alder.
Skrevet af Flying Dutchman
JC var nu 26 og han falder dermed indenfor den margin jeg satte.

Det har du ret i.

Det ændrer dog ikke rigtigt på, at JC ingen erfaring havde fra europæisk (top)fodbold, hvorfor argumentet med at Inter ikke har til vane at bruge [...] urutinerede målmænd rammer ved siden af.

Nu var det så heller ikke den oprindelige plan at JC skulle være førstekeeper det første år, men JC udnyttede den chance han fik i sommer turneen

Kilde?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
https://www.football-italia.net/148026/wanda-no-lukaku-big-games

Tøjten er ved at indse, at vi har fået en angriber ind, som både scorer mål óg gør sine medspillere bedre óg arbejder i holdets tjeneste.

Jeg citerer frit:

It would be nice to see him also turn up in big games

... som for eksempel at score mod Barcelona og AC Milan?

In the Champions League he didn’t score and now he will have to watch it on TV

... Bortset fra mod Barcelona. Og Slavia.

Inter’s last No 9 scored 150 goals.

Nej. Icardi scorede 124 mål som "Inter´s [...] No 9", fordelt over 219 kampe (i alle turneringer), til ét mål hver 140. minut.

Måske skal Lukaku også lige have chancen for i det mindste at ramme et trecifret kampantal, før man begynder at lave sammenligninger. Indtil da er han med ét mål hver 119. minut fint på vej - og har desuden scoret tre mål mere end Icardi, på trods af at sidstnævnte spiller i Mickey Mouse ligaen.

Den tosse, altså...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Hun er sindsyg hehe. Længere er den faktisk ikke :).

Vil også gerne komme med er årsopgørelse. Skal lige have tiden til det :)
Skrevet af Slettet(042125212608)
Syntes sku ikke det er venligt overfor dem som har en psykisk lidelse at de skal sættes i bås med hende. Det fortjener de ikke ;)
Skrevet af Flying Dutchman
Du har ret - jeg beklager overfor dem, der faktisk er tosser.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, efter Urbans fremragende eksempel, kommer her mit svært farvede og komplet ubrugelige årsopgørelse.

Lad være med at læse den.

CL: Man sidder lidt med en bitter smag, fordi man (endnu en gang) havde muligheden for at afgøre det selv. Jeg tilskriver stadigvæk nederlaget til Barcelona en kombination af utur, skader på afgørende positioner og så det faktum, at det stadigvæk er Barcelona, vi mødte. Uafgjort mod Slavia på eget græs og kollapset mod Dortmund var noget mere pinlig og afgørende.

Højdepunkterne var den første time på Camp Nou, samt sejren over Borussia - og i og med, vi skulle klare os med et noget amputeret hold og viste en fin portion grinta i fem af seks kampe, ender vi trods alt på en 8/10.

Holdet som helhed: Vi virker for første gang i lang tid netop som et hold, og ikke som enkelte spillere eller grupper. Jeg tilskriver det til fire mennesker; Lukaku og Conte for at være der - og Perisic og Icardi for at være væk. Dette kommer også til udtryk på banen, hvor det vel sagtens har set mere homogent og sammentømret ud, end på noget tidspunkt siden 2010. Alene den del får 10/10 af mig.

Spiller for spiller er der dog enkelte mangler. Vores startopstilling er god - som i scudetto-udfordrende god. Men efteråret har også vist, at vi er pænt skrøbelige, så snart enkelte spillere mangler. Sensi, Barella og Gagliardini har været savnede. Vi er egentlig okay dækket ind de andre pladser, selvom der mangler en vice-Lukaku. Det er dog klart, at Marotta og Ausilio skal på shoppetur i januar og komme hjem med en vice-Brozovic og en offensiv midtbanespiller, der kan varetaget tjansen for især Sensi. Truppen får altså 8/10.

Conte: Har løftet det her hold og den her klub. ´Nuff said. Jeg havde det tidligere meget svært med ham, men jeg anerkendte også fuldt ud at han kunne skubbe det her Interhold til det næste niveau (ligesom Spalletti også kunne, da han kom til). Jeg kunne godt tænke mig, han bitchede lidt mindre i pressen - men der er jo ingen tvivl om, at han a) kan sit kram og b) har den fulde opbakning i truppen.

9/10.

Et par slutkommentarer kunne omhandle, den indstilling der er blevet lagt for dagen. Det har ikke været perfekt eller fuldkommen - men bortset fra (off the top of my head) den sidste halve time mod Sassuolo, blackoutet mod Dortmund og skuffelsen mod Juventus, er det her Interhold gået i hver kamp med den helt rette indstilling om at trumle modstanderen og spille vores eget spil - og ellers holde fast i konceptet i 90 minutter. Det har været en mangelvare i tidligere sæsoner, hvor man efter 70-80 minutter ofte syntes, det var nok. Desuden kan jeg virkelig godt lide, at vi er begyndt at have samme indstilling mod (med al respekt) Sassuolo, Hellas og Parma, som vi har mod Juventus, Barcelona og Roma. Ikke længere den kedelige tendens til at smide dumme point, som vores direkte modstandere altså ikke smider.

Er det nok til en scudetto til maj? Det tror jeg fortsat ikke helt på. Men vi er efterhånden bejlere til titlen.

Og det føles altså rart.

Som helhed får efterårssæsonen en 9/10. Would do again.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(071156212702)
Spændende læsning og super initiativ, Urban.

Ved ikke, om jeg forlanger for meget som ikke-Interista, men kunne jeg lokke nogle af jer til også at give karakter/analysere jeres mercato i sommer? Er sikker på, der er rigeligt at tage fat på.

Det er selvfølgelig lidt nemmere at gøre nu med den viden, I har, end hvis det var lavet 15/9, men ikke desto mindre.

Så kunne I måske gøre det samme, når januar-vinduet er lukket.

Eventuelt lave en (realistisk) juleønskeliste for transfervinduet, der kommer om lidt. Både ind og ud.

Bare en tanke. Skal selvfølgelig ikke diktere, hvordan jeres tråd skal se ud. Men ville 100 % læse det.

Edit: Hvorfor skulle den ikke læses, FD? Synes, den var super. Kunne i særdeleshed godt lide den med de fire - to ind og to ud. Fint fundet på.
Skrevet af Flying Dutchman
Tak!

Ej, det var også skrevet med et glimt i øjet - som i at det ikke skulle tages så højtideligt.

Angående vores mercato, så er den overordnede analyse (vel at mærke, skrevet i bagklogskabens klare lys) at den var mere end vellykket. Operationen lykkedes og patienten overlevede indtil nu, så at skrive. Perfekt? Nej...

Det negative af vejen først. Ikke alle tilgange har levet op til forventningerne (og med forventninger menes: det at kunne begå sig i en topklub). Her tænkes især på Lazaro. Vi ser med glimt, at han har redskaberne - her tænker jeg på kampene mod Roma, Slavia på udebane (hvor jeg mener, han gør en mærkbart forskel ift. Biraghi), Hellas og ikke mindst mod Bologna, hvor han ret beset er blandt de bedste på banen. Der har dog været alt for meget middelmådige og enkelte decideret skandaløse optrædener.

Endvidere ville det - ligeledes i bagklogskabens klare lys - have været rart med én eller to ekstra spillere til den centrale midtbane. Men altså, hverken Conte eller den sportslige ledelse kunne vel gætte på, at vi ville være så ramte af skader...

På den positive side egentlig stort set alt andet. Jeg vedhæfter mig, vi kom af med en masse uro (i form af Perisic og Icardi) og et par spillere, som ville have haft det svært under Conte (Nainggolan og Mario). Det ville have været dejligt, hvis vi havde solgt dem outright, men mon ikke i hvert fald Nainggolan, Icardi og formentlig også Mario bliver solgt til sommer?

Erstatningerne har vist sig at være gevinster. Jeg vil kun berøre dem, der var tiltænkt en rolle i efteråret.

Diego Godín: Som tidligere belyst, så synes jeg egentlig ikke, at Godín helt har levet op til ryet. Det skrevet, så har hans overordnede præstationer selvfølgelig været mere end godkendte, mens han i enkelte kampe også har vist hvorfor han i så mange år har været anset som én af verdens bedste på sin plads. Hell, jeg var nok også lidt for hurtig i min kritik, nu jeg lige tænker tilbage på sæsonen - og i øvrigt tager in mente, at det er første gang (??) Godín spiller tremandsforsvar. 7/10.

Cristiano Biraghi: Har i lyset af Kwadwo´s skader fået væsentlig mere spilletid, end jeg havde forventet. En klar opgradering i forhold til Dalle - men stadigvæk lidt et faremoment mod modstandere af en vis kaliber. Alt i alt okay. 6/10.

Alexis Sanchez: Umuligt virkelig at bedømme, grundet den lange skadespause. Spillede en fed kamp mod Samp (op til det dumme røde kort). Ingen karakter.

Stefano Sensi:
Tja, hvad skal man skrive? Startede som lyn og torden. Fortsat også som sådan. Kom meget ubelejligt til skade og har været hårdt savnet - og viste mod Genoa straks de redskaber, vi har manglet i så lang tid. Muligvis Serie A´s bedste handel i sommervinduet? Kan rigtigt meget rigtigt godt; pasning, skud, overblik, positionering, tackle, arbejde - og så er han overraskende kropsstærk. At vi efter sigende snuppede ham foran næsen af naboerne, var stærkt gået af Marotta. 10/10.

Nicolo Barellà: Lidt samme historie. Ikke helt så offensiv indstillet som Sensi, men kompenserer så ved at arbejde røven ud af bukserne i 90 minutter ad gangen. Forskellen fra ham til Vecino er næsten latterlig stor. En spiller, som jeg personligt glædede mig mest til - og efter en lidt langsom start, levede han også op til det. Må godt score lidt flere mål og begå lidt færre frispark. Jeg tror, Brozovic har savnet de to her. 9,5/10.

Romelu Lukaku: Lidt en sjov historie. Var meget ønsket af Conte - og man forstår hvorfor. Efter et par kampe så man, hvor god han gør sine medspillere. Skal i allerhøjeste grad træne sin første berøring, men kan derudover en masse godt og har i mange kampe vist sig at være en for stor mundfuld for forsvarsspillerne. Fjorten mål og tre assists fordelt over 22 kampe er også mere end bare godkendt. Det virker også til, at han udenfor banen har gjort en kæmpe forskel og jeg tænker med et smil tilbage på hans seneste gerning, hvor han giver Esposito chancen for at score i sin debut på et fyldt Giuseppe Meazza. Det er altså en lille ting for Lukaku, men stort for Sebastiano - og handlinger som er uundværlige for et hold. Kunne godt præstere lidt mere kontinuerlig, men... 8/10.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Hehe.. Helt ubrugeligt var det ikke FD! Men jeg medgiver at det ikke kan bruges til særlig meget - jeg synes dog det er rigtig sjovt at læse jer andres indlæg, og måske mere (eller mindre) dybdegående indlæg om hvordan vi synes det har været, det sidste halve år. Det giver lidt noget andet, end den daglige kamp/skade/diskussion snak vi har haft, og på den måde kan vi så også komme lidt rundt om Inter, som fans, med vores egne meninger.
Havde KM, og måske andre lidt negative ryster været her, så havde denne form for statusrapport været meget sjov.

Ang. vores mercato, så er jeg meget enig med dig FD.
Lazaro havde jeg store forventninger til. Jeg ser ham som en der kan gå hen og blive en ægte Maicon for os. Men hvor har han meget han skal arbejde på, inden han bliver en sådan. Mere end jeg havde håbet på.

"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er enig, Urban - jeg synes også, det er et glimrende initiativ.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Ifølge SportMediaset (ja, ja...) er vi meget tæt på at lande Kulusevski - som dog først tilgår til juni.

Øvrige, mere pålidelige spanske og italienske kilder mener at vide, at Vidal skulle være på trapperne, allerede i januar vinduet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Vidal, vil være spændende. Ham kan jeg fint se ideen i.
Det må jeg indrømme at jeg ikke helt kan med Kulusevski. Jeg synes ikke han passer ind i systemet, udover som en indskiftning til et systemskifte, i en 3-4-3.

Jeg har dog ikke set mange af Parmas kampe, så derfor, bedømmer jeg også kun udfra startopstillinger, og de 3-4 kampe jeg har set med dem.

Måske en af jer kan kaste lidt lys over ham, og fortælle hvorfor vi SÅ interesseret i ham?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nerazzurri
God teknik, godt skud, målfarlig, enormt løbepensum - vi tale Brozovicagtigt - pasningsstærk og god teknik. Har spillet nogle kampe som forreste midt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Observatøren
.... men har han god teknik, Nera? ;)
Ej - jeg har også været imponeret af ham (det som jeg har set). Jeg kunne dog godt tænke mig at se ham præstere over længere tid. Derfor synes jeg vi skal vente til sommer med at overveje ham.
Skrevet af Interforlivet
Jeg er helt enig, Observatøren. Han har været fremragende i Parma, men vi taler dermed trods alt kun om et halvt år med fremragende præstationer fra en ung, temmelig uprøvet spiller. Og hvis man er i tvivl om hvorvidt man kan brænde nallerne på at kaste en masse penge efter sådan en "type" spiller, så behøver man bare at skele til vores bysbørn og deres januar-transfer sidste år hvor de hentede "målmaskinen", Piatek.
Skrevet af Flying Dutchman
Man kan brænde nallerne på alle spillerkøb, uanset hvor lang tid de har præsteret før købet.

Kald mig naiv, men jeg har en snigende fornemmelse af, at Marotta og Ausilio er noget bedre til deres (for)arbejde, end hvad der sker i Milan i disse dage. Af samme årsag tror jeg da også, at såfremt vi henter Kulusevski allerede til januar, at det bunder i godt forarbejde.

Dermed ikke skrevet, at Kulusevksi partout ikke kan floppe. Jeg foretrækker dog klart ham frem for Rodrigo "Middelmådighed Inkarneret" de Paul.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Interforlivet

Nu vil det jo ikke ligefrem være første gang, at vi henter en ung uprøvet spiller ind der har haft en god sæson. Sensi passer vist meget godt på den beskrivelse og det samme gjorde Skriniar i sin tid også. Brozovic og Martinez var heller ikke just andet end talenter da vi hentede dem med erfaring fra tredjerangs ligaer.

Grundlæggende er det de spillere der udgøre grundsøjlen på vores hold i Indeværende. Succes med erfarne spillere har pt. været Handanovic, Lukaku og De Vrij. Resten har ikke været en synderlig stor succes, hvoraf flere har været mest en blød mellemvare der ikke har rykket os synderligt meget.
Skrevet af Urban
Z4E:

Og det skal selvfølgelig ses i lyset af den sejlende økonomi vi har haft i mange år.
Bedre økonomi er (næsten) lig med bedre løsninger..
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Det tror jeg ikke, er Z4E´s pointe.

Som jeg læser det - og som jeg (også) synes - så skal man selvfølgelig ikke benægte korrelationen mellem "erfaring" og "gode præstationer for os". Men som Z4E også helt rigtigt pointerer, så er det langt fra alt afgørende og man skal ikke skele meget længere end til vores egen trup, for at finde spillere der, på trods af manglende erfaring, enten med det samme eller på sigt blev stamspillere og afgørende på det her Interhold. Skriniar, Martinez, Bastoni, også lidt Sensi og især Brozovic er fine eksempler på det.

For mig handler det om hvad en spiller kan - og som jeg ser det, så kan Kulusevski bare en masse, som vil gavne os. Faktisk vil jeg ydmygst påstå, at vi kun har Sensi i truppen der kan tilsvarende; offensivt godt tænkende, defensivt påpasseligt, fin teknik og en endnu bedre sparke- og pasningsteknik. Det kunne altså være rart, at vi ikke skal køre rovdrift på Sensi desangående, alt i mens vi også garderer os mod skader. Desuden åbner det op for at vi kan spille 3-4-3, med Kulusevski som hængende angriber.

Garderer det så imod at Kulusevski flopper, skulle han komme til? Næh, selvfølgelig ikke. Men alle transfers er satsninger, i mere eller mindre grad.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0