Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Urban
Præcis.. Hence my last comment..
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Facchetti
Eriksen kan vel lidt af det samme som Sensi har gjort inden skaden. Taktisk dygtig og stort løbepensum. Han er ikke ren 10´er i min bog, han kan ligeledes spille som 8´er.
Jeg stemmer for Meunier og Eriksen. Capello mener, Vidal kan sende scudettoen til Inter, såfremt han hentes nu. Jeg er ikke så sikker, han har det meste i munden. Hvornår har han sidst vist noget?
Skrevet af Rossoneri
...lidt af det samme som Sensi har gjort inden skaden.

Eriksen er vel en markant bedre spiller end Sensi (?)

I mit univers er Eriksen top10 i verden (midtbanespillere) hvis hans kompetencer sættes i spil.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Havde du skrevet det for 6 måneder siden, ville jeg have givet dig ret omkring at Eriksen var blandt verdens 10 bedste midtbanespillere uden tøven. Men jeg er personligt lidt spændt på hvad den seneste tids modgang har gjort ved ham som spiller.

Forstå mig ret, jeg forsøger naturligvis ikke at argumentere for at han lige pludselig har mistet sine evner til at spille fodbold. Jeg synes bare umiddelbart at han ligner en mand der har taget godt og grundigt skade på det mentale plan af derouten i London. Og spørgsmålet er så hvor lang tid han skal bruge på at rejse sig igen eller om han overhovedet er i stand til at finde tilbage til sit verdensklasseniveau. Er han det (og det tror jeg nu nok han er), så er Conte i øvrigt et godt bud på en træner der kan få det frem i ham igen.

Men altså, for at svare på dit spørgsmål, så vil jeg faktisk ikke kalde ham hverken "´markant bedre end Sensi" eller blandt verdens 10 bedste midtbanespillere lige pt.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er lidt enig med Rosso her.

Jeg har desuden svært ved at spore problemer på "det mentale plan" hos Eriksen, må jeg indrømme. Mou har velsagtens i begyndelsen haft svært med at finde plads til Eriksen, men det ser da ud til det er ved at vende (faktisk i en sådan grad, jeg godt kan blive bekymret om Eriksen ikke vælger at forlænge alligevel). Jeg har set et par Spurs kampe både under Pocc og Mou i indeværende sæson og jeg synes nu ikke, at Eriksen ligner en mand med manglende selvtillid, ej heller én der skal rejse sig igen.

Kort og godt, så synes jeg du tolker lige lovligt meget her, I4L.

OBS! Jeg er dog ikke enig i, at Eriksen er en markant bedre spiller end Sensi - selvom det selvfølgelig kan gradbøjes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Uden at vide det med sikkerhed tror jeg nu nok at statistikkerne viser at Eriksen efter den første mængde modvind (i.e. fra der hvor han lige pludselig ikke længere var fast mand) har leveret betydeligt færre både assists og mål sammenlignet med før modvinden.

Jeg så ham i øvrigt senest mod både Norwich og Southampton, og i begge disse kampe synes jeg godt nok han præsterede en del under det niveau han havde i fx sidste sæson.
Skrevet af Flying Dutchman
Sådan kan man jo ikke koge det ned.

Det er meget muligt at Eriksen i indeværende sæson ikke leverer helt samme tal som i sidste og forrige sæson - men når hele holdet sejler, er det skisme også svært at få assists. Endvidere er manden også rykket en tak længere tilbage på banen under Mourinho, hvilket ufravigeligt vil have en indflydelse på statistikkerne.

Jeg så også netop de to kampe, og jeg er lodret uenig. Det er klart, at han, qua sin nye rolle, ikke helt er så meget i fokus længere, som han var i sidste sæson - men jeg så nu stadigvæk en Eriksen der løb og kæmpede for holdet, hele tiden forsøgte at holde gang i spillet og bevægelse i bolden og et par gange åbnede forsvarene op med en pragtfuld stikning. Jeg vil endda gå så langt som at sige, at han var banens bedste mod Norwich.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Spørgsmålet er om det er realistisk at lokke Eriksen til. Kan der gives en løncheck som er tilpas høj?
Skrevet af Flying Dutchman
Det er nemlig et godt spørgsmål. Det er dog blevet lidt nemmere at konkurrere med især de engelske klubber, med de nye skatteregler.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg forsøger sådan set heller ikke at koge noget som helst ned. Mit seneste indlæg skulle selvfølgelig blot ses som endnu et argument i henhold til min oprindelige påstand.

For mit at se ligner han i dén grad en spiller der er ramt på selvtilliden hvilket ser ud til at gå ud over skarpheden i hans spil. For ja, han tilbyder sig stadig en masse, men der er godt nok en del flere "alibipasninger" i hans spil når han så endelig har bolden end man har været vant til at se fra hans fod de seneste par år. Samtidig synes jeg han var decideret elendig i de første 55 minutter af Norwich-kampen - intet mindre. Og ja, det var resten af hans hold også, men det ændrer nu ikke på hvad der er et faktum i min bog. Præstationen i Southampton var heller ikke værd at skrive hjem om - og her taler vi alle 90 minutter.

Men hey, vi behøver selvfølgelig heller ikke være enige. Om jeg overfortolker eller om du fejlfortolker, finder vi vel næppe ud af medmindre Eriksen selv melder noget ud efter et eventuelt skifte.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi to ser noget helt forskelligt og det er min ærlige mening, at du tolker lige lovligt meget. Jeg har ikke set noget der bare kunne ligne en Eriksen, der er ramt på selvtilliden.

Men som du også skriver, så er der én måde at finde ud af det på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Han har selv udtalt, hele det her transferhalløj, især i sommer, har gjort noget ved ham.
Sensi er en god Serie A-spiller. Eriksen er en international topspiller, der har præsteret i toppen af Premier League. Det er to meget forskellige ting. Hvem der kan gøre det bedst for Inter vides ikke, men lad da Eriksen få chancen :)
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er undskyld mig ikke en fair sammenligning Sensi er 3 år yngre og er først nu kommet til en større klub. Så Eriksen skal quo erfaring og alder også gerne være bedre, det er bare ikke det samme som at han vil være det for os.

Men en bosman vil selvf. Være en no brainer.
Skrevet af Stankovic
Hvor længe har Sensi præsteret på et højt niveau? Der har Eriksen trods alt præsteret imponerende på både klub- og landshold over efterhånden en del sæsoner. Modregnet denne.

Det vil være mere end fantastisk hvis det lykkedes at hente ham. En front trio med ham, Martinez og Lukaku er helt eminent, hvor alle tre supplerer hinanden godt med overblik, teknik, fart og fysik.
Skrevet af Flying Dutchman
Det ser da ud til at gå igennem allerede nu. Hvor er det vildt!

Sig mig... er... er vi ved at være et storhold igen?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Facchetti:
Han har selv udtalt, hele det her transferhalløj, især i sommer, har gjort noget ved ham
Interessant. Det synes jeg som sagt også at man kan se i hans spil. Og det er der vel et eller andet sted heller ikke noget at sige til. Han er jo ikke just en ego-tripper men nok mere en type der har brug for tryghed for at trives.
Sensi er en god Serie A-spiller. Eriksen er en international topspiller, der har præsteret i toppen af Premier League. Det er to meget forskellige ting. Hvem der kan gøre det bedst for Inter vides ikke, men lad da Eriksen få chancen :)
Der er ingen tvivl om at Eriksen har bevist en del mere end Sensi. Men ser man på deres præstationer i denne sæson, jamen så synes jeg nu egentlig at Sensi har været den bedste af de to. Men det er selvfølgelig også en lidt omsonst diskussion som Z4E også er inde på. De er jo to vidt forskellige steder i deres karrierer. Sensi er lige kommet til en storklub og står foran sit (forhåbentlig) store gennembrud mens Eriksen allerede har præsteret utrolig flot i mange år i en af verdens bedste ligaer og samtidig har stået i en CL-finale.
Skrevet af Urban
Eriksen, Brozo og Sensi/Barella.
Det er altså en konge midtbane!

Hvis den så bliver krydret med Vidal på lån, jamen så har Marotta slået til igen.
Nuvel, hverken Vidal eller Eriksen har skrevet under endnu, og det er omsonst at tro at vi har dem i stalden inden de har skrevet under - og det er silly season, men jeg må sige at Eriksen virkelig ville varme på vores kære Inter hold.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
@FD: Får vi ham, er der da noget der kunne tyde på det:)

Jeg citerer Urban: Det vil jo være en sand kongemidtbane!
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, jeg tænkte også på at vi er begyndt at tiltrække nogle andre navne, end Fredy ´Fieldgoal´ Guarin og Yann M´Vila.

Men som Urban også rigtigt skriver, så skal vi ikke sælge skindet for bjørnen er skudt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Tak for det, det var håbløse tider.

Men ja det vil være noget af et scoop hvis klubben sikre sig Eriksen. Men det burde ikke undre, Marotta har i en årrække vist det er hvad han kan. Han er en af hovedgrundene til det køre i øjeblikket, at vi har haft det bedste sommer marked i et årti, hentet en god træner og nu formentligt hiver endnu en kanin op af hatten.
annonce
0