Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Urban
Jeg synes vi skal blive ved med at diskutere små ting.. ;)
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
Haha. Fred være med det så:)
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Med al mulig og velment respekt, men du har ikke klargjort nogen grunde for, hvorfor du synes 5 mio. € er ligegyldige - andet end at du (udokumenteret) skriver, at vi har "[...] en stigende indkomst".

I min verden er 5 mio. € mere eller mindre bestemt ikke ligegyldige - især ikke i et marked, der er gået amok. Helt isoleret set dækker de 5 mio. € halvdelen af Eriksens netto årsløn, så småpenge er det altså heller ikke. Set i et større perspektiv betyder 5 mio. € her, 2 mio. der, 250.000 her igen at vi hurtigere har råd til den næste spiller. Slutteligt vægter jeg det stadigvæk enormt højt, at Marotta ikke er den push-over, gode gamle Moratti og Branca var - hvilket i høj grad var med til at bringe os i FFP´s søgelys. Nu har vi en sportschef, hvor de andre klubbers modparter ved, der ikke bliver givet ved døren. Jeg synes, det er enormt fedt, at vi har fået styr på økonomien - og at vores sportslige ledelse også gør en indsats for at vi også har det fremadrettet.

Slutteligt er jeg stadigvæk temmelig sikker på, at Marotta ikke havde spillet det så cool, hvis ikke han var sikker i sin sag.

Men Eriksen ville stå som det sorte får, i og med at han jagter spilletid frem mod særligt EM, og hvis ikke Levy acceptere vores bud, jamen så har vi ikke en spiller af meget høj kvalitet, Eriksen får ikke meget vigtig spilletid, og vi står med en free-agent, hvor rigtig mange klubber nu kan med på vognen.

Men det forudsætter jo, at Marotta havde trukket sig ud af forhandlingerne - hvilket ligesom ikke er sket. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Levy og Marotta havde fundet hinanden alligevel. Marotta, fordi han ved Eriksen er klar på Inter og Levy, fordi han ved at mulighederne enten er 15-20 mio. € her og nu eller 0,00 € til sommer.

Det gør det ikke.

Det synes jeg.

Af disse tre grunde, lader det igen til at Inter står med overskud på bundlinjen, selv efter Eriksen er købt, hvorfor de 5 små mio euro, igen ikke gør den store forskel.

Hmm, sådan fungerer det heller ikke helt, efter FFP´s regler.

Spillere afbetales jo løbende, for hvert år af deres oprindelige kontrakt.
Eksempelvis købte vi Barbosa for 29,5 mio. € i august 2016, hvor han skrev under på en kontrakt, der løber til den 30. juni 2021 (fem sæsoner). Det vil sige, at vi har afviklet 5,9 mio. € på ham for hver sæson, siden august 2016 - ergo "skylder" vi stadigvæk 5,9 mio. € på ham, hvis vi sælger ham nu (26,5-(5,9 x 4 sæsoner)), hvilket betyder at det beløb, vi må bogføre for ham, såfremt vi sælger ham for 18 mio. €, snarere er 12,1 mio. €.

Samme princip gælder for Politano. Købt for 21,1 mio. i sommers, vi har ikke afviklet noget på ham endnu, hvorfor vi, ved et salg "kun" tjener 4,9 mio. €.

Vecino: købt for 24 mio. € i august 2017, på en fem-årig, hvorfor vi skal afdrage 4,8 mio. € på ham for hver sæson. Han har været her to fulde sæsoner, hvorfor vi skal sælge for mere end 14,4 mio. € for at begynde at tjene på ham.

Så selvom vi sælger disse spillere for, lad os sige hhv. 25 mio., 18, mio. og 20 mio. €, så vil den konkrete indtjening altså "blot" være på hhv. 4,9 mio, 12,1 mio. og 5,6 mio. € - eller sammenlagt 22,6 mio. €.

Jeg ved af gode grunde ikke hvordan det vil influere transferbudgettet, men det er bare for at påvise, man ikke bare kan tage Politano´s 25 mio. € og uden videre bruge dem på Eriksens 20 mio. €. Der sker mere både bag og foran kulisserne, rent regnskabsmæssigt.

Jeg synes vi skal blive ved med at diskutere små ting.. ;)

Det synes jeg også - især når nu tonen er god og emnet er vedrørende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Poli accepterer Napoli , Barbosa på mandag og så måske Vecino afsted . Vi burde da kunne få råd til en midtbane mere
Pazza Inter Amala
Skrevet af Interforlivet
Og så røg Lazaro til Newcastle. Jeg ved der er delte meninger herinde om ham, men jeg må nu erkende at jeg personligt har den holdning til manden at han aldrig bliver god nok til Inter. Så jeg er fint tilfreds med transferen - omend det selvfølgelig havde været bedre med et reelt køb eller en købsobligation.

Ud over det efterlades jeg med en undren over hvor pokker Conte fik ideen til at signe ham fra til at begynde med.
Skrevet af Observatøren
Så vidt jeg kan læse, så bliver aftalen Politano, til Napoli, et lån med en købsoption på 25 mio €.

Det begynder efterhånden at tyde på, at vi har svært ved at afsætte vores spillere til andre klubber. Specielt det at få solgt spillerne virker til nærmest at være umuligt. Alle ryger jo af sted på lån. Potentielt kan vi hive rigtig mange penge ind til sommer, men omvendt kan vi også stå med Ninja, Perisic, Joao Mario, Icardi, Politano, Dalbert, Politano, Lazaro og måske har jeg endda glemt nogle flere. Alle spillere som vi gerne vil af med, men hvor alle, pånær Icardi, har et år mindre kontrakt med os. Og de er ovenikøbet blevet et år ældre.

Det har stensikkert været de bedste aftaler vi kunne få, men jeg synes også jeg kan se et problem i, at vi ikke kan få solgt vores spillere.

Nogle der har noget indblik i om det er et generelt problem rundt om i Europa, eller om vi blot har haft svært ved netop dette?
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lazaro var en mærkværdig handel og var vel reelt fejlcastet, han har selvf. talent, problemet er mere hans taktiske og fodboldmæssige forståelse, som set før mangler det så kan man have svært ved at slå til og fungere i italien, så på den baggrund fint han allerede nu ryger videre så han kan sælges til sommer.

Politano er en dygtig spiller men passer horribelt til systemet, så på den baggrund igen rigtigt at han skal videre.
Skrevet af Interforlivet
@Observatøren: Jeg synes helt klart det er en både valid og bekymrende problemstilling du belyser. Selvom det selvfølgelig er meget usandsynligt at slet ingen af lejeaftalerne bliver vekslet til permanente aftaler til sommer, så leger vi lidt med ilden. Og sådan noget er selvfølgelig aldrig hverken særlig hensigtsmæssigt eller betryggende.

Dermed ikke sagt at jeg tror det hele ender i en økonomisk katastrofe, for det tror jeg absolut ikke det gør. Men vi kunne godt ende med at stå med nogle ret dårlige kort på hånden til sommer. Det er der vist ingen tvivl om.
Skrevet af Flying Dutchman
Ud over det efterlades jeg med en undren over hvor pokker Conte fik ideen til at signe ham fra til at begynde med.

Fordi Conte og/eller Marotta ikke kan kigge i fremtiden.

Der skal ikke være noget tvivl om, at Lazaro var en kæmpe stjerne hos Hertha, og desuden i forvejen kunne spille pladsen som den offensive wingback. Personligt synes jeg ikke, han faldt igennem - men selv hvis vi bare for diskussions skyld konkluderer han gjorde, så er det bare det, der sker en gang i mellem. Selv de bedst scoutede spillere kan floppe, af et utal af årsager.

Det kan man kun til en vis grænse gardere sig imod.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Yobo
Læser jeg rigtigt, hvis jeg forstår The Guardian sådan, at Eriksen skal have 260.000 pund om ugen i grundløn. Det bliver i runde tal 10 mio. kr om måneden og således 120 mio. kr. årligt ... Men det er så uden bonusser!
Skrevet af Chino
@Yobo

Du skal være opmærksom på, at de engelske aviser skriver bruttolønnen, hvor italienerne plejer at bruge nettolønninger.

Nicolò Schira, der breakede handlen, skriver 10 mio. euro om året i nettoløn, mens Pedullá tidligere har skrevet 8 mio. euro plus bonusser, der kan få den til at stige til 10. Dvs. ca. 75 mio. kr. ind på Eriksens konto hvert år.

Vi bliver nok klogere de næste par dage, hvor den præcist lander, men ser ud til, at Eriksen lige akkurat kommer til at overgå Lukaku.
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Fordi Conte og/eller Marotta ikke kan kigge i fremtiden.
Ej de signede ham vel ikke fordi de ikke kan kigge ind i fremtiden. Det ville da være et ekstremt besynderligt grundlag at basere en transfer på;)

Der skal ikke være noget tvivl om, at Lazaro var en kæmpe stjerne hos Hertha, og desuden i forvejen kunne spille pladsen som den offensive wingback. Personligt synes jeg ikke, han faldt igennem - men selv hvis vi bare for diskussions skyld konkluderer han gjorde, så er det bare det, der sker en gang i mellem. Selv de bedst scoutede spillere kan floppe, af et utal af årsager.
Jeg vil da gerne så tvivl om hvorvidt Lazaro var en "kæmpe stjerne" i Hertha. Det synes jeg da på ingen måde heller at hans stats vidner om. Han spillede en offensiv plads og leverede hverken specielt mange mål eller specielt mange assists (på landsholdet er det nogenlunde samme historie bortset fra at han vist til tider spiller lidt længere tilbage på banen end tilfældet var i Hertha). Mit indtryk er at han var en af Herthas bedste spillere og så ikke meget mere end det. Og med tanke på hvilken kvalitet Hertha som hold har, så synes jeg stadig det er decideret mærkværdigt at kaste sin kærlighed på ham når man arbejder for Inter.

Og jeg synes jo så i øvrigt også at hans tid i Inter har afspejlet dette og understreget at han var et fejlkøb.

Det kan man kun til en vis grænse gardere sig imod.
Selvfølgelig kan man ikke gardere sig mod noget som helst i denne henseende. Men jeg synes nu stadig det giver rigtig meget mening at undre sig over hvorfor Lazaro nogensinde blev hentet til Inter.
Skrevet af Flying Dutchman
Der tales om 10 mio. € netto p/a.

Di Marzio melder den også som sikker nu. Når både han, Schira og Romano kalder den, er vi vel op på 95% sikkerhed.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Når både han, Schira og Romano kalder den, er vi vel op på 95% sikkerhed.
Og det er endda lidt lavt sat!

For satan altså. Det er guf:)
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Haha, ja okay - men Conte og/eller Marotta fik vel idéen fra at signe Lazaro, fordi han gjorde det godt i en top liga og type- og pladsmæssigt gav mening i Conte´s taktiske planer. Det synes jeg såmænd ikke, der er noget odiøst i, uanfægtet om man synes han faldt igennem eller ej.

Og med tanke på hvilken kvalitet Hertha som hold har, så synes jeg stadig det er decideret mærkværdigt at kaste sin kærlighed på ham når man arbejder for Inter.

Uddyb gerne?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg mener sådan set bare at en type som leverer et (hvad jeg vil karakterisere som) udmærket output i en klub som Hertha Berlin ikke bør være på tale i en klub som Inter. Skal vi hente en spiller fra Hertha Berlin i 2019, så skal han ligne en der er markant bedre end alle sine holdkammerater. Og det er som sagt ikke mit indtryk at Lazaro nogensinde lignede det.

Men altså, forstå mig ret. Jeg prøver selvfølgelig ikke at påstå at Conte og co. ikke havde gjort deres hjemmearbejde ordentligt. Og jeg er da også med på at han som type passede godt ind i systemet. Jeg er bare stadig forundret over at man regnede med at han ville have niveau til at spille i en klub som Inter.
Skrevet af Yobo
@Chino, Eriksen kommer i hvert fald ikke til at sulte. Der bliver endda råd til en virkningsfuld hårtransplantation.
Skrevet af Chino
@Yobo

Conte har nok et visitkort, han kan stikke ham.
Skrevet af Flying Dutchman
Hmmja, det er jeg ikke enig med dig i, I4L - men hey, bygones are bygones, og selvom jeg holder fast i, at jeg ikke synes, han faldt igennem, så kommer jeg heller ikke ligefrem til at savne Lazaro.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Var det ikke toupe han var til?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0