Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Opløsning.
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
Ser den med engelske kommentatorer, da jeg ikke kan holde de danske ud.


Og fandme dumt af Lautaro.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Nickdkinter
Fortjent 1-1. Også lige et rødt til at toppe det hele. Hold nu kæft altså. Nu skal det mentale altså tilbage l truppen igen. For det her er klart det mentale det er helt helt galt med
Skrevet af Nickdkinter
Vildt han heller ikke fik frispark! Der var klart frispark altså. Klart han brokker sig. Men ja det er for dumt så det bliver rødt. Men der var klart klart frispark
Skrevet af OC
Conte der brokker sig over manglende støtte fra ledelsen på transferfronten om 3...2...1...

Vildt han heller ikke fik frispark! Der var klart frispark altså. Klart han brokker sig. Men ja det er for dumt så det bliver rødt. Men der var klart klart frispark


Det var der nu ikke. Alle 50/50´er gik Cagliaris vej i anden halvleg, men der er ikke noget på Lautaro der.
La prende Vecino.
Skrevet af L'Imperatore
For fandne hvor er det ringe, at vi bare overlader alt til cagliari
Pazza Inter Amala
Skrevet af Nickdkinter
OC: der var klart frispark. Der vi sgu ikk enig
Skrevet af Observatøren
Hold kæft en trist søndag!
Det var måske det ringeste jeg har set i hele sæsonen.
Dommerpræstationen var bestemt heller ikke god. Det er selvfølgelig dumt af Lautaro at flejne ud på den måde. Jeg synes dog mest af alt det lugter af en dommer, som manglede situationsfornemmelse. Hvis vi skulle have haft rødt i denne kamp, så skulle det have været til Lukaku i første halvleg.

Jeg har ikke meget positivt at sige om kampen, så jeg vælger at beherske mig. Men Nøj hvor havde jeg set frem til, at vi for en gangs skyld kunne se frem til en god januar. Snydt igen. Det ligner en januar jeg har oplevet før.
Skrevet af OC
Endnu en kamp hvor Conte agerer alt, alt for passivt.

OC: der var klart frispark. Der vi sgu ikk enig


Næh. Cagliari spilleren kommer foran, misser bolden, og så falder Lautaro akavet. Der er intet.
La prende Vecino.
Skrevet af Nickdkinter
Jeg sys han bliver løbet under og han netop kommer foran sin forsvar og den anden bukker sig så han netop kommer til det store fald.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er ikke engang en 50/50 - der er ikke frispark.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
I det mindste havde Young en god debutkamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Inter har stadig et januar hvor holdet falder fra hinanden mentalt, ikke engang Conte har kunne ændre på det. Ingen kan åbenbart løse dette problem, på trods af ny ejer, ny ledelse, nye spillere og træner men alligevel spiller vi stadig som et hold i den tunge ende hver gang vi rammer januar.....

Mesterskab glem det kommer ikke til at ske så længe dette fortsætter. Det er utroligt så meget vi er nat og dag i efterårs sæsonen og vinter/ forårssæsonen det er jo helt galt og man kan håbe Eriksen kan skabe en eller anden form for fremgang for pt. er hele holdet lige til at smide på møddingen rent mentalt.

Jeg kan godt forstå Conte for hold op en gang amatører og rygløse kyllinger han må trækkes med.
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes I er lidt hårde (og måske endda urealistiske).

Set udefra, er Inter er hold I en meget flot udvikling - med tryk på udvikling.
Med et stærkt ejerskab, en relativt dygtig ledelse, en træner der er rigtig godt castet og nogle spillere der passer godt ind i hans system. Det er nu engang kimen til succes.

Men med alle de nye faktorer; ny træner, nyt system og en trup der er smalt besat på et par nøglepositioner, må udsving forventes.

Selv med et par (traditionen tro) uimponerende indsatser i januar, synes jeg stadig I kan være mere end tilfreds. Ikke mindst fordi der stadig er masser af potentiale i holdet, med spillere som Sensi, Barella og Lautaro.

Med mindre holdet bliver splittet ad i atomer (hvilket ville være højst overraskende), anser jeg Inter som førsteudfordrer til Juventus næste år - og vel at mærke en seriøs udfordrer.

Tingene må ses i et større perspektiv. Måske I overpræsterede i efteråret og underpræsterer lidt nu, men helhedsbilledet må i den grad være positivt. Og så har I endda haft en potentiel nøglespiller (Alexis) ude med skade nærmest siden hans ankomst. Og så mistede I, ikke at forglemme, jeres topscorer (uanfægtet hvad man ellers måtte synes om ham).

Der var masser af ubekendte ved sæsonstart; kunne Barella og Sensi tage steppet op? Kunne Lukaku leve op til sit prisskilt? Kunne Lautaro blive mere skarp? Var jeres backs gode nok?

Alle disse spørgsmål kan umiddelbart besvares med et "ja".
Skrevet af Interforlivet
Enig, Rosso. Men derfor er det nu stadig meget naturligt at ærgre sig lidt over at vi nu tilsyneladende igen glemmer hvordan man spiller fodbold når det nye kalenderår starter.

På trods af alle de positive ting der er at glæde sig over (for dem er der ganske rigtigt virkelig mange af), så er og bliver det en enerverende tendens som forståeligt nok kan suge glæden ud af de fleste Inter-fans - mig selv inklusiv.
Skrevet af Interforlivet
Conte der brokker sig over manglende støtte fra ledelsen på transferfronten om 3...2...1...
Oh the irony..
Skrevet af OC
Oh the irony..


Hvori forekommer ironien?

I øvrigt viste det sig ikke at holde stik - manden udeblev simpelthen fra at tale med pressen, pga. en påstået influenza. Det ved jeg så knap nok om er en bedre løsning, eller bare seriøse tegn på forsmåethed.
Contes historik in mente, er det nok sidstnævnte.
La prende Vecino.
Skrevet af kim000
Vi skal bare være mere dominerede i de her kampe hjemme på GM. Vi formår ikke at holde i bolden og selv med så gode boldspillere. Vi har en super god trup, men synes på det sidste at vi hjemme har været tilskuere. Kampen som i dag eller imod atalanta, der skal vi sgu være bedre og vise det på banen, atalanta er gode bevares, men vi er sgu inter. Vi har den anden dyreste trup og den dyreste træner, så skal vi sgu også vise det på banen. Ja jeg ved godt, at sådan kan man ikke altid sætte det sådan op, og vi kan have en dårlig dag. Jeg synes bare det er bekymrende st se på, at vi ikke formår at ligge et pres og få den spillet rundt. At vi spiller på omstillinger hjemme, det er skidt...
Skrevet af Interforlivet
@OC: Den består i at du stikker til en anden mands tendens til at brokke sig på kommando på baggrund af et skuffende resultat.

Det er mere eller mindre (desværre!) præcis det samme du gør herinde efterhånden.

Skrevet af Interforlivet
@OC: Conte er en utrolig dårlig taber og til tider som et resultat af dette decideret usympatisk. Det skal der ikke herske tvivl om. Jeg er dog lige så lidt i tvivl om at det netop er det der gør ham til en så fantastisk træner.

Så i min optik bør man tage det sure med det søde. Conte er en vindertræner på godt og ondt. Og sådan er det bare.

Dermed ikke sagt at det ikke ville være federe hvis han kunne opføre sig som en voksen hele tiden. Det tror jeg bare aldrig han lærer.
annonce
0