Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Immobile mod Padelli.

Super.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Well FD, når du stiller det sådan op, så kan jeg også godt have mine bekymringer. Så jeg vælger at stille det således op:

Lautaro og Lukaku mod Strakosha.
Eller De Vrij mod Immobile. Så ser det mere tilforladeligt ud.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Det er en perspektivering, jeg kan lide. Solgt!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er lige før jeg håber vi henter Viviano før den tid, det kan næsten kun blive bedre efter Padelli lukkede min. en ind som skulle tages i sidste runde.
Skrevet af Flying Dutchman
Han stod til gengæld en fin kamp mod Udinese - og havde da flere gode indgreb mod Milan i anden halvleg.

Jeg er helt med på, at Padelli stadigvæk ikke er Handanovic, men jeg er nu tryg ved ham - mod alle andre modstandere, end Immobile og Ronaldo. Sådan har jeg det også med Viviano, som jeg ikke ser som værende en bedre målmand end Padelli.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg er helt på linje med dig, FD. Handas verdensklasseevner gør selvsagt Padellis mangler mere tydelige og derfor er man nok tilbøjelig til at være lidt ekstra kritisk over for ham.

Og det er måske ikke helt fair, for Padelli bliver selvfølgelig aldrig Handanovic. Mindre kan nu også gøre det. Og jeg synes altså at han gør det ganske udmærket. Som jeg har nævnt før, ser jeg specielt en stor værdi i hans spil med fødderne som under Conte er blevet en ret central del af vores spilopbygning.

Dermed ikke sagt at jeg ikke glæder mig voldsomt til at have vores slovenske anker tilbage mellem stængerne.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er da også en utaknemmelig tjans. Man spiller aldrig, men skal alligevel altid være klar - og når man så skal være klar, så forventer folk halvt, at man er i nærheden af det niveau, som den person man erstattede har. Hvilket jo er umuligt, for der er ingen virkelig god målmand som gider at sidde på bænken.

Padelli gør det, efter omstændighederne, fint. Han stod en god kamp mod Udinese, lavede godt nok en svipser eller to mod Milan, men gjorde det derudover fint.

Men jeg glæder mig til San er tilbage mellem stængerne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Observatøren
Jeg er personligt imponeret over Padellis indgreb på hjørne/indlæg, hvor han flere gange er kommet meget overbevisende ud.
Han er bestemt ikke Handanovic - men hvem er egentlig også det?
Han er reserve, og virker til at trives i den rolle, og jeg er egentlig også tryg ved ham på trods af de svipsere mod Milan.
Conte har indtil videre gjort det super godt - men at give ham kreditten for, at vores målmænd pludselig spiller med fødder, er simpelthen for meget. Det gjorde vi også i stor stil under Spaletti. Det var faktisk en af de ting, som han fik sat i værk med succes hos os, hvis du spørger mig.
Det er rigtigt, at Conte har fortsat den stil. Men det har truppen allerede været relativt tryg ved.
Skrevet af Interforlivet
@Observatøren: Du misforstår hvad jeg skriver. Jeg giver i mit indlæg ikke Conte credit for noget som helst. Jeg konstaterer bare at vi under ham har gjort målmandens spil med fødderne til en central del af spilopbygningen. Ud over det indgår der ingen vurdering af om det så er en god eller dårlig ting.

Jeg er i øvrigt ikke enig i at det aspekt fyldte lige så meget under Spalletti.
Skrevet af Observatøren
Okay. Fair nok. Sådan læste jeg det. Og med din formulering:
...at vi under ham har gjort målmandens spil med fødderne til en central del af spilopbygningen


Så kunne jeg stadig godt misforstå. Men tak for uddybningen.

Jeg er dog stadig af den overbevisning at målmandens spil med fødderne var en mindst ligeså central del af spilopbygningen under Spalletti.

Grunden til, at jeg skriver mindst er, at jeg virkelig var imponeret over det aspekt af Spallettis arbejde med truppen. Derudover så mener jeg også, at de nye regler med målspark nu har gjort det endnu mere oplagt, at det er en del af spilopbygningen end det var under Spalletti.
Skrevet af Urban
Observatøren:
Du skriver:
Jeg er dog stadig af den overbevisning at målmandens spil med fødderne var en mindst ligeså central del af spilopbygningen under Spalletti.


Med Perisic på holdet, yndede Spalletti enddog meget ofte, at målmændende spillede den op på ham, pga. hans kvaliteter med hovedet og hans bold kontrol. Det så vi ofte ske!
Selvfølelig skete det ikke hver gang, men 6ud af 10 gange, efter min ydmyge hukommelse.

Jeg var i hvert fald træt af at se på det, ligesom vores spil langs kanterne - hver gang!
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Observatøren
Der var saftsuseme meget ved Spallettis taktik, som jeg var træt af at se på til sidst. Specielt spillet i alle andre facetter end netop spillet fra Handanovic, samt vores midterforsvar. De skilte sig altid sikkert af med bolden, og altid til en medspiller. Det var ikke mange 50-50-bolde der blev slået fra Handanovic (efter min hukommelse). Det var noget jeg altid bad andre om at lægge mærke til, når de skulle se en af vores kampe. Jeg har bl.a. af flere omgange brugt det i undervisningssammenhæng, når der skulle vises eksempler på målmænd, der er gode med fødderne.

Så lige på det punkt må jeg altså erklære mig uenig. Jeg var imponeret over vores måde at spille den ud af bagkæden.
Skrevet af Søren F er gud
Under Conte spiller vi da i langt højere grad bolden ud fra målmand/forsvar.
Om det kun er pga Conte, eller det også har noget med reglen om at eks.målspark ikke skal spilles ud af feltet, er en anden diskussion
Skrevet af Observatøren
Det må virkelig ikke forstås som kritik af den fodbold, som vi spiller under Conte. Slet slet ikke.
Den fodbold vi spiller nu er på stort set alle parametre bedre end det har været de seneste mange sæsoner.
Jeg er også enig i, at vi spiller bolden ud fra målmand/forsvar. Det er svært at være uenig i.

Jeg er dog uenig i, at vi nu gør det i langt højere grad end under Spalletti.
Jeg er bestemt ikke fortaler for, at vi skal have Spalletti tilbage eller noget i den dur. Men jeg synes lidt, at man neglicerer hans arbejdet med Inter, hvis ikke man anerkender, hvad han har formået med Inter. Og de arbejde synes jeg, at der bl.a. i høj grad var lavet et fremragende stykke arbejde ifht. At spille bolden ud fra bagfra. Hovedsagligt arbejdet med at få Handanovic med i spillet synes jeg var glimrende.
Skrevet af Interforlivet
@Observatøren: Ja, jeg er som bekendt også på det andet hold som mener at det er mere udtalt under Conte end det var under Spalletti.

Jeg er dog samtidig ikke et sekund i tvivl om at du har helt ret når du peger på de nye målsparksregler som noget der har haft indflydelse på dette også.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er enig med Observatøren i, at Spalletti fortjener stor, stor, stor ros og anerkendelse for hans arbejde (selvom det også skal skrives, jeg ikke har set nogen herinde skrive det modsatte). Det er meget muligt, Conte fik os endnu et niveau op, men Spalletti formåede at få os til at tage de første skridt til igen at være et Serie A tophold, med back to back top fire placeringer og ikke mindst en klar taktik på banen.

Det er nok også derfor, jeg ikke engang er irriteret over, at manden lige pt. driver en vingård på vores lønkroner. Han har s´gu fortjent det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Angående den verserende taktiske samtale, så er jeg lidt i tvivl om, hvorvidt de nye målsparksregler fordrer mere opspil bagfra.

Man får, hvad? Ét sekund ekstra at gøre godt med? Det er også meget fint, men så skal man jo også stadigvæk have styr på hvor anden- og tredjebolden skal henne. Dette synes langt mere planlagt under Conte - og hænger nok også sammen med, at Handanovic altid har fire spillere at spille fra målspark; de tre midterforsvarere og regista´en (oftest Brozovic). Det havde han nok også haft, var de gamle regler stadigvæk i spil. Jeg mener også at huske, at hans taktiske oplæg for både Juventus og Italien bundede i opspil fra eget felt - og det var før de nye regler.

At det ene ekstra sekund man nu har gør det lidt lettere, er så hvad det er...

Desuden har Handanovic efter min mening altid været godt med fødderne - både kort og langt. Han har endvidere et enormt præcist udkast.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Koulibaly og Insigne ude af aftenens kamp. Ikke dumt.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg tænker ikke at det nødvendigvis har særlig meget at gøre med den ekstra tid man får på bolden. Jeg tænker mere at det handler om at man med de nye regler nu er i stand til at insistere på at spille bolden op uanset hvad modstanderne gør.

Det kunne man jo i princippet ikke før da modstanderne dengang havde muligheden for at stille sig klods op af alle de spillere som stod klar til at modtage bolden fra målmanden.
Skrevet af Observatøren
Ingen pause til Lukaku, Brozovic og De Vrij. Det er vel noget nær stærkest mulige opstilling til aftenens kamp.
annonce
0