Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Soren32
Spændende spørgsmål, Interforlivet.

Jeg er meget enig.
Brozo har vokset enormt de sidste par sæsoner, og er særligt i år iøjnefaldende god. Ikke bare som metronom, fighter og maratonløber, som du skriver, men hans evne til at bryde spillet er også fantastisk.

De Vrij er den spiller, jeg synes har gjort det bedst. Fordi han så sjældent laver fejl. Han udviser en enorm ro i begge faser af spillet og har virkelig stjålet rampelyset for Skriniar i 3-mandskæden bagerst. Får han lagt et par ekstra mål til sig fra dødboldene pr. sæson (gerne ala det mod Milan), så tager han det sidste skridt mod T.o.p.p.e.n!

Foruden de to, synes jeg der for en gangs skyld er mange boblere. Lukaku kom godt fra start og fik os til at glemme de mål, som Icardi trods alt leverede. Desuden har den blide kæmpe også været en vigtig social tilføjelse.
Ikke bare ved at give straffet så smukt til Esposito, men også uden for banen. Det at han kom, tog ansvar, skabte glæde og scorede synes jeg har været fantastisk. Han har dog haft enkelte udfald, men der er også drevet rovdrift, da han ikke har haft en oplagt sub til sin rolle.

Handanovic (mit evige mancrush (som med alle andre Inter målmænd)) har dog også været fantastisk ENDNU engang. Hans fravær viste om noget, at han er en grundpille. Dog var hans fravær måske også ekstra nemt at mærke, da Padelli ikke just var sikkerheden selv – hverken i indgreb elle kommunikation med forsvaret.
Som kaptajn og sidste mand har Handa dog været fantastisk og skabt ro i den defensiv, som har været umådelig stærkt.

En Sensi uden skade havde nok også været selvskrevet, havde opsvinget fra ham fortsat. Men træerne vokser jo ikke ind i himlen.

Så bare for ikke at vælge helt som dig, så bliver det Handanovic og De Vrij herfra. Med kæmpe respekt til Brozo’s utrættelige bentøj og måden Lukaku er trådt ind på scenen på.
Skrevet af Interforlivet
@Soren32: Det er pudsigt, jeg havde præcis Handa og Lukaku som nr. 3 og nr. 4 og det af helt de samme grunde som du så fint opridser.

Lukakus overordnede betydning for holdet skal ikke undervurderes.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ligner mere og mere et farvel til vores kronjuvel i Martinez. Jeg håber stadig det blot er et opfundet rygte at han vil til Barcelona her til sommer.

Selvom Martinez er i sin gode ret hertil, så er det lidt dårlig stil over det, klubben har gjort så meget for ham og hivet ham tid og plads til at udvikle sig, og dette er muligvis takken.

Men klubben skal sørge for at han er her til en evt. sæson afslutning ellers risikere cl at fordufte som dug for solen.

Moses og Sanchez kommer hvertfald ikke med i denne, klubben vil ikke gøre dem permanent så meget er næsten sikkert. Biraghi har også længe været rygtet ikke ville blive gjort permanent. I det lys bør klubben bare tage chancen og sikre Sensi på en permanent basis.
Skrevet af Interforlivet
Hvis - og lad mig lige betone hvis - der er hold i rygterne og den gæve Lautaro vitterligt har et så stort ønske om at skifte vores flotte trøje ud med en af verdens grimmeste, så synes jeg sådan set bare han skal pisse af.

Ingen er som bekendt større end klubben. Jeg gider ikke at have spillere rendende som hellere vil spille et andet sted - og det tror og håber jeg heller ikke klubben vil.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ingen er større end klubben, deri er jeg enig. Men vi har ikke råd til at lade vigtige spillere smutte før sæsonen er nået sit endelige punktum. Indtil det sker, så skal klubben gøre alt for at han bliver uagtet om han vil væk, vi har simpelthen ikke råd til andet.
Skrevet af Urban
Helt enig I4L. Vi kan få andre dygtige spillere oppe foran sammen med Lukaku (Måske en gratis Mertens, selvom jeg ikke er stor fan af ham).
Plus en r*vfuld penge til at styrke andre pladser der også trænger.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af inter bedre end sex
Men Barcelona skal så ryste op med kolde kontanter. Vi skal ikke accepterer at tage imod en masse af deres overskudes spiller som de gerne vil af med. Spørgsmålet er om Barc har råd til det. Med lad os bare sige Barc betaler de 830 mio og han han smutter så sku det vel nok være muligt at finde en fornuftig afløser. Også skal vi jo ikke glemmer de penge vi kan inkassere nå Icardi forhåbentlig bliver solgt. Så alt i alt så ser det sku meget fornuftigt ud.
Skrevet af OC
Jeg ærgre mig gevaldigt over, at der kun de facto er én spiller i klubben, der er usælgelig pga. transfersum og løn - Lukaku.

Hvis der sådan for alvor skal skabes kapital eller råd til andre spillere, bliver det med andre ord spillere som Brozovic, Skriniar eller som i dette tilfælde Lautaro, der skal ud af døren.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tror ikke på det er fordi der skal skabes kapital, men snare at man har en spiller der vil videre.

Som sagt kan vi altså stå til at få 90m euro ind på både Martinez og Icardi til sommer, oveni har det været rygtet at Perisic skifter permanent. Der er næppe brug for at få mere ind på den konto! Selv et salg af Icardi ville formentligt have været mere end rigeligt.

Men ja udover de to er det vel kun Skriniar, Brozovic , Eriksen og De Vrij der kan kreeres det vilde kapital nu og her og måske kan man med Barella, Sensi (hvis han sikres permanent) og Bastoni på sigt.

Resten er i bedste fald 15-20m euro værd, det vel og mærket nok over optimistisk efter denne krise.

Det skal måske også med at Inter forlanger min. 90m euro i kontant her og nu plus restancen fra frikøbsklausulen i spillere. Så Barca slipper ikke væsentligt billigt ved at smide al deres overskud efter os, eftersom klubben angiveligt slet ikke vil lytte medmindre der følge 90m euro med i hatten.
Skrevet af NickRomano
Overskud og overskud.....Griezmann er rygtet til Inter i en byttehandel med Lautaro.

Jeg synes ikke, at Griezmann kan gå under betegnelsen "overskuds-spiller". Helt levet op til forventningerne i Barca har franskmanden ikke, men han har dog en kaliber, hvor Inter - næsten uanset hvilke evnt. pengebeløb, der også skifter hænder - ikke kan pådutte sig, at Barca blot prøver at sende sekundære spillere Inters vej.

Hvis man evnt. bytter Lautaro og Griezmann 1/1, vil jeg endda hævde, at Inter sagtens kan profitere mest, selvom Lautaro naturligvis er den yngste af de to.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af OC
@Nick

Jeg tør næsten ikke tro på Griezmann, da de 18 mio. euro han (vistnok) tjener, slet ikke er et leje vi kan lege med på.

Jeg har dog, som du også påpeger, svært ved at se bedre eventuelle afløsere for Lautaro end netop ham. Det kan sagtens gå hen og blive ´Zlatan for Eto´o v2´, hvis man får sådan noget igennem, plus en ikke-uvæsentlig transfersum.

Det lugter i hvert fald mere af det, end Firpo + Vidal + 20, eller hvad man nu kan finde på i de spanske aviser.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Er det ikke bare den samme dans hvert forår. "Spansk medie hævder at Spiller X vil til [INDSÆT VALGFRI SPANSK TOPKLUB HER]". Hvor mange gange var Icardi ikke på vej til Barcelona eller Real? Perisic i de første par år? Brozovic? Skriniar?

Historien er sikkert plantet af altid fesne Barcelona, i deres evindelige forsøg på at skabe uro i andre klubber.

Indtil der rent faktisk sker noget konkret, tager jeg det - som altid - med en kilo salt. Og selv hvis han smutter, så er 111 mio. € stadigvæk ikke skidt for en spiller, som reelt set har præsteret i en halv sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Jeg synes nu nok at der er nok der indikerer, at der er noget om snakken her.

Og selv hvis han smutter, så er 111 mio. € stadigvæk ikke skidt for en spiller, som reelt set har præsteret i en halv sæson.


Det er netop det der er hele humlen. Barca har pga. Covid ikke råd til at betale 111 mio., og slet ikke i én omgang som er kutyme ved en frikøbsklausul.
Derfor prøver de at spise os af med overskudslageret. Conte står sikkert og slikker sig om munden, men jeg håber Marotta er bedre end dét.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Er det ikke kun Mundo Deportivo, der render med historien, samt Barcelona der (på vanlig vis) bekræfter deres interesse?

Skulle det ske, at Lautaro ryger, så har vi stadigvæk tjent mere end godt på ham - og det på en spiller, der reelt set ikke har præsteret i mere end et halvt år. Hans noget markante formdyk efter hans karantæne vidner også om en spiller, der ikke helt er der endnu. 111 mio. € for det? Galskab. Men i og med vi står på den rigtige side af den handel, brokker jeg mig ikke.

For 100+ mio. € har man hurtig en fuldgod erstatning - især post-Covid markedet in mente.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af NickRomano
Lautaro skulle være Barcas klare 1. prioritet i denne sommer; jeg tror godt, at man kan regne med, at historien holder vand.

Så meget plejer man ikke at skyde forbi.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu har flere Italienske medier også løbende kørt med historier, så Barca konkrete interesse er jo reel, det er ikke blot det sædvanlige rygte pis. Der hvor det måske går hen og bliver rygter er hvorvidt Martinez ønsker skiftet og hvad en handel evt løber op i vil indbefatte. Det sidste kan meget vel tage mdr. Før begge klubber finder en løsning.
Skrevet af Interforlivet
Ud over de mange rygter så hæfter jeg mig faktisk mest ved at Lautaro på trods af rig mulighed ikke på noget tidspunkt har været ude og mane rygterne i jorden.

Det tolker jeg helt klart som et udtryk for at han gerne ser et skifte materialisere sig.

Og nej, selvfølgelig skal vi ikke stille os tilfredse med en håndfuld b-spillere i bytte. Men det tror jeg nu heller ikke at vi har tænkt os. Vidal kan desværre nok godt blive en del af en handel grundet Contes man crush, men ud over ham ser jeg os ikke acceptere andet end kontanter eller stjerner (som Griezmann fx).
Skrevet af Nickdkinter
Vi skal ik have Griezmann. Han passer ik ind. Vi må bare indse at el toro ryger desværre.
Skrevet af Stankovic
Hvis man evnt. bytter Lautaro og Griezmann 1/1, vil jeg endda hævde, at Inter sagtens kan profitere mest, selvom Lautaro naturligvis er den yngste af de to.


Det kan du da ikke mene.
Skrevet af NickRomano
@ Stankovic

Jo, klart. Se selv, hvad Griezmann blev handlet for, da han kom til Barca - og det beløb blev endda vurderet at være relativt lavt i forh. til evnerne.

Griezmann er en absolut stjerne, og at han i Barca er havnet lidt i skyggen af Messi, er sket for mange andre ( Zlatan, Alexis, Henry osv. ), og det er jo heller ikke sådan, at Griezmann ikke fungerer eller sådan; der mangler blot lige det allersidste.

Barcas interesse i Lautaro skyldes heller ikke, at man ser ham som en bedre spiller end Griezmann, men udelukkende, at L. Suárez nærmer sig pensionsalderen, og at uruguayneren både skal erstattes på langt sigt ( og det lange sigt bliver kortere og kortere pga. alder ), og der også skal være to 9´ere i Barca, når L. Suárez er så meget skadet, som tilfældet er.

Derfor blev også Braithwaite købt ind i al hu og hej, men det er jo ikke meningen, at danskeren skal fortsætte.

Barca har vel også ræsonneret, at Griezmann ikke er klubbens kommende 9´er.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
annonce
0