Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jo, cirka det samme. Knægten syntes ellers det var en fest at være hjem, med både mor og far - omvendt har jeg aldrig sovet så godt. Stakkels vuggestue pædagoger...

Jeg har ellers været pænt meget arbejde, på trods af at jeg er kommunalt/statslig ansat. Mine opgaver kan ikke klares fra hjemmet. Derfor har det heller ikke været helt så underligt en oplevelse for mig, som for så mange andre (deriblandt min uendelig bedre halvdel). At solen har skinnet og vi har en stor have hjælper også på sagen.

Umiddelbart må jeg med lidt skam indrømme, at det også passede mig fint, der lige var et ophold i fodbold. Jeg var lidt mæt efter to nederlag mod Lazio og især Rube. Men nu kunne jeg godt bruge min ugentlige dosis Inter igen, for ej at glemme Formel 1.

Men altså, first world problems, ikke?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Men altså, first world problems, ikke?
Lige præcis. Det er absolut også den eneste slags problemer vi har herhjemme.

Jeg har i øvrigt fået mig en smuk Barella-trøje i mellemtiden. Den kan altså varmt anbefales (og det har jeg vist også allerede gjort tidligere). Denne sæsons trøjer er slet og ret superfed. Og så er de endda ekstra "billige" i øjeblikket.
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, det kan da godt være, jeg skulle investere i en "6 De Vrij"!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Go for it!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja det er lidt first world problems...

Jeg har været hjemme siden ting begyndte at lukke ned.... what a blast! Men i det mindste kan man betale sine regninger og få mad på bordet. Det er langtfra alle undt i denne tid, især udenfor vores trygge lille andedam. Så man skal ikke brokke sig al for meget, man bliver trods alt betalt for at sidde på sin flade.

Men folk har i det mindste fået øjne op for det enorme og faktisk hårde arbejde pædagoger mfl. udføre... Det var også tiltrængt, de får faktisk en ussel løn i forhold til det arbejde de udføre og ikke mindst deres betydning for samfundet.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Jeg vil inderligt håbe at du har ret. Men jeg kan nu nok have mine tvivl - specielt på den lange bane. At få respekten omkring pædagoger og folkeskolelærere tilbage vil kræve en mindre revolution er jeg bange for.

Jeg priser mig i øvrigt også lykkelig for at være i en jobsituation som ikke influeres synderligt af denne verdensomspændende humanitære krise ligesom jeg (trods alt) priser mig lykkelig over at bo i et land som Danmark.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Måske jeg er overoptimistisk, måske folk går tilbage og syntes offentlige ansatte er nogle der bare skal æde hvad de får og holde op med at brokke sig. Hvem ved? Det må tiden vise.

Jeg har dog hørt mange tilkendegivelser og udtalelser af respekt overfor disse grupper, men tiden må vise om den holder og opbakningen er der når disse begynder at kræve deres retmæssige løn.
Skrevet af L'Imperatore
Hvad siger I til de nye offentliggjorte redesignet stadionkoncepter?

https://www.football-italia.net/152962/inter-and-milan-present-new-san-siro-plans

Er stadig mest til Populous , fordi det virker mere unikt med den ramme rundt om stadion, men det er jo en smagsag
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
https://www.inter.it/en/news/2020/05/07/new-stadium-milan-project.html

Mere her

Enig i Populous projektet er det fedeste og mest unikke, de har også fjernet det meste af det skrammel man påklistrede det ydre og synliggøre det oprindelige design.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, det er svært at se på billedet på Inters side.

https://populous.com/project/the-cathedral-a-new-icon-for-milano

Jeg kunne godt lide det gamle design fra Populous, men det ser ud til, de har ændret det.Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
De havde ikke noget valg, det var et krav at det gamle skulle bestå (i et eller andet omfang) med et nyt brugs formål. De nye stadions er stadig som i de gamle planer. Men området omkring er som konsekvens blevet ændret.
Skrevet af Stankovic
Populous projektet hvad angår stadionet isoleret set får mig til st tænke på det stadion der står i Bordeaux.
Skrevet af Martinovic
De havde ikke noget valg, det var et krav at det gamle skulle bestå (i et eller andet omfang) med et nyt brugs formål. De nye stadions er stadig som i de gamle planer. Men området omkring er som konsekvens blevet ændret.


Jeg så forkert.

https://www.inter.it/binaries/content/gallery/internazionale/photos/nuovo-stadio-milano/rendering-maggio-2020/nuovo-stadio-milano---populous-2.jpg/nuovo-stadio-milano---populous-2.jpg/internazionale%3Acorpo

Jeg troede, dette var Popoulous nye udspil, men det er kun en bygning ved siden af.

Ved I, hvad der skal være i den høje bygning?

Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Tja godt spørgsmål?

Men de to ligner mest er valg mellem en park man kan gå i eller et område man kan bruge til sportsaktiviteter.

Skal man sige noget Negativt om Populous projekt er at det er meget bastant og ikke er synderligt park agtigt, jeg kan bedre lide stadionet og at man har inddraget de arkitektoniske særpræg fra GM i de omkringliggende bygninger. Men medmindre man vil shoppe, skate eller spille bold er der ellers ikke et område man nok gider at rende rundt i.

Stadionet i det andet ligner de første 10 andre, det er virkeligt forgettable. nuvel ligner Populous det i Bordeaux, men alle bygger på noget. Khalef stadion har også noget derfra, der åbner ligeså et stadion i Bucarest et i Cairo og Najaf som følger samme design paradigme. Det er et nyere designs, hvoraf det andet er outdated og fra det sidst årti. Men hellere det end det Real, Barca eller Valencia har gang i, hold op nogle øjebæ.

Det mest out of the box er den lotusblomst en kinesisk klub skal have.
Skrevet af Stankovic
Jeg er også klart mest til de stadions som har et designudtryk, som giver det en følelse af simpelhed og ikke mindst lethed. De meget bastante udtryk som ellers flere andre nyere stadions giver er ikke min kop te.

Nok derfor at Bordeauxs stadion kom til mig med det samme, da jeg så planerne, da det i min optik er et godt design. Det at blive inspireret er bestemt ikke nødvendigvis en dårlig ting.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er et af mine ynglings stadions designs, netop fordi det har en lethed men samtidigt er arkitektonisk og fotografisk interessant.

For mig skal sådanne kolosser som stadions jo engang er, designed med omhu så de tilføjer til området og ikke stjæler, som de desværre alt for ofte gør med deres bastante grimhed.
Skrevet af Martinovic
Snakkes der stadig om en kapacitet på 60-65.000?
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ca. 60.000 er uforandret.
Skrevet af Urban
Icardi handlen ser mere og mere sikker ud. Hvilket er så fint med mig.
Lautaro ser desværre også ud til at rykke, men som flere allerede har skrevet så tror jeg også at en afløser ville gøre det godt med Lukaku. Så et kæmpe tab, ser jeg det ikke som. Jeg tror endda at klubben hellere vil beholde Skriniar end Lautaro. Da de de to, umildbart er dem der indbringer os mest.

Af de midler de bringer ind, håber jeg særligt på Alaba og SMS. Man kunne også tænke i Mertens som afløser for Lautaro.

Jeg håber også at Ninja og Perisic kommer hjem igen (med godt humør) for så begynder vi altså at have en meget bred trup, med dygtige spillere imo.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Igen der er intet der skulle indikere at klubben har et behov for at sælge ud. En Icardi står til at kunne indbringe 90mio euro, det burde være mere end rigeligt til at dække et evt. Hul og formentligt dække et betydelig del af et formentligt relativt tamt sommermarked, hvor der formentligt ikke kommer til at ske alverdens.

Vi kommer aldrig videre hvis vi bliver ved med at opføre os som rugeklub for andre, samt erstatter vores største og mest lovende talenter vi kan bygge på med endnu en +30årig der har set sine bedste år. Ja det lyder som noget Inter kunne finde på og en komplet håbløs ide, hvordan er det egentligt gået med lignende ideer de sidste mange år?.

Valero, Nainggolan, Sanchez, Candreva, Godin, Melo, Andreolli, Canpagnaro, Ansaldi, Eder, Hernanes var alle bragende succeser, lad os endelig fortsætte med at hente endnu en langsom udbrændt one trick pony i +30 ind og gerne til over løn og overpris det er jo gået fremragende med den plan de sidste 10år.

Hvad med at tænke mere end et år frem, lur mig ikke om Mertend blot ender som en i en lang række af 30 plus som bliver i bedste fald en lunken oplevelse, det bedste vi har præsteret med den alder i et helt årti er vel Palacio og Miranda ikke just imponerende.

Jeg er sikker på FD kommer med en lang smøre nu at alder ikke er et brugbart parameter, men taget klubbens helt horrible succes med aldersgruppen i betragtning, så bør det i det mindste afføde en hel del skepsis.

Jeg håber Nainggolan og efterhånden one trick pony Perisic holder sig alen væk fra klubben.
annonce
0