Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Soren32
Det ville i hvert fald klæde Barca ikke at bræge løs om Matinez og respektere hans forhold med Inter - men det kræver vidst en større kulturel ændring hos dem "alle vil spille for". Og så ville bestemt også klæde Racings præsident ikke at hype skiftet for at tjene på videresalgsklausulen.

Allan? Ja tak! Det ville forhåbentligt også holde Vidal endelgyldigt ude af trøjen. Var der i øvrigt ikke snak om Allan og Inter allerede da han var med til at ignorere De Laurentiis sønnike i forbindelse med Napolis ritiro?
Skrevet af Interforlivet
@soren32: Jo, det mindes jeg også i hvert fald. Jeg mener derfor ikke det er usandsynligt at vi udgør en seriøs bejler skulle han ende med at forlade Napoli.
Skrevet af Nickdkinter
Alan er kanon god, men så begynder vi virkelig også at have en vild midtbane. Tvivler nu på vi henter ham. Han ryger til Paris det jeg meget sikker på.
Skrevet af Interforlivet
https://www.football-italia.net/153716/report-icardi-set-psg

Det er godt nyt det her, for for et par måneder siden så det ikke ud til at PSG ville investere i vores outcast.

Og når nu Wanda absolut skal eksistere, så er det selvfølgelig den mest fornuftige løsning for klubben at cutte ties for good.
Skrevet af Nickdkinter
Jamen det er super godt vi sender ham afsted. Vi for vel en okay pris. Som det er lige nu. Det kan hjælpe til vi kan hente en stor spiller til sommer
Skrevet af Interforlivet
Ja, altså ender vi med at sende både Icardi og Lautaro afsted samt bare et par stykker af de andre åbenlyse emner såsom Joao Mario, Ninja og Perisic, så kommer vi da i hvert fald ikke til at mangle penge til en transfer.

Om vi så får held med at finde en fuldgod erstatning er en anden ting. For der skal selvsagt mere end penge til.
Skrevet af Nickdkinter
Præcis. Og ville bestemt ik gøre noget. Så kan det gå hen og blive en meget sjov sommer
Skrevet af Flying Dutchman
Vi skulle åbenbart være i gang med at sikre os Matheus Cunha, en (fra i dag af) 21-årig brasilianer som til dagligt spiller i Hertha Berlin. Det har han i øvrigt kun gjort siden vintertransfervinduet...

Jeg kender ham ikke, men af hvad jeg kan læse mig frem til, så kan han spiller stort set alle offensive pladser - så det lugter lidt af en breddespiller, i al fald som udgangspunkt. Fire mål i seks kampe er i øvrigt heller ikke dumt.

Derudover melder The Mirror at Liverpool ikke længere går efter Werner, som til trods for fantastiske stats og nogle ret store bejlere, fortsat bliver nævnt i forbindelse med os. Werner vil være fantastisk - men jeg holder stadigvæk fast i, vi højst er dark horses hvad angår hans underskrift.

Det ser ud til, at Wanda ryger til Paris for 60 mio. € - fint. Endvidere skulle Vecino være på vej til Valencia for 25 mio. €. Det giver os en breakeven på 19 mio. € på ham. Slutteligt melder adskillige italienske medier, at vi fortsat er i pole position, hvad angår Tonali.

Jeg har på fornemmelse, det bliver et sjovt vindue. Vi ender næppe med både Werner og Tonali, men jeg har én eller anden idé om, der arbejdes hårdt på at gøre livet godt for os Interisti.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ausilio er da klar i spyttet 111m for Martinez eller ingen handel.
Skrevet af Rossoneri
Endvidere skulle Vecino være på vej til Valencia for 25 mio. €.

Hvis I får €25m for Vecino, bør Ausilio ryge direkte i fodboldens Hall of Fame.

Hatten af.

I øvrigt, er hans break even på €19m eller er der et capital gain på €19m (ved en salgspris på €25m)?

Hvis det er sidstnævnte (og I samtidig sender Icardi til Paris) kan I vel nærmest agere som I vil på markedet til sommer ift FFP.
Skrevet af Flying Dutchman
Capital gain - min fejl.

Vecino blev købt for 24 mio. € i 2017, så der er afviklet 18 mio. på ham til sommer.

Og ja, hvis det står til troende og alt går som det rygtes, bør vi have en pæn sum penge at gøre godt med. ´Problemet´ er dog, at de andre klubber så også godt ved det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Vi har så også nogle udgifter til næste sommer (Sensi, Barella), samt købet af Lukaku, som man kunne arbejde hen imod.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
´Problemet´ er dog, at de andre klubber så også godt ved det.

Jeg synes det er svært at spå om.

Alle meldinger går på, at prisniveauet generelt vil være noget lavere i de kommende vinduer. Selvfølgelig fraregnet de handler der går på frikøb (som potentielt Lautaro).

Han skal naturligvis erstattes og det kan potentielt også blive en bekostelig affære. Men ift FFP kan I nærmest ikke komme i problemer - selv hvis I gør jer umage.

Vecino: €19m capital gain
Lautaro: €95m capital gain
Icardi: €60m capital gain

Dermed vil I uden problemer kunne handle spillere på den gode side af €250m uden at få problemer - også i de kommende sæsoner.
Skrevet af Urban
Se det er lækkert at læse! Så skal der gang i FM nu ;-)
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Historikken viser dog, at Inter i al fald har lidt under, at man i de andre klubber godt har vidst, Moratti havde pengene. Omvendt har Zhang (jf. Ausilio og især Marotta) kørt et noget mere sparsomt skib, så det kan være, min teori ikke længere er gangbart.

Det scenarie, du og jeg stiller op, er hvis alt flasker sig - og så har OC en mere end valid pointe i, at vi mangler at betale 45 mio. € for Sensi og Barella.

Ikke desto mindre ser det umiddelbart fornuftigt ud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Det scenarie, du og jeg stiller op, er hvis alt flasker sig - og så har OC en mere end valid pointe i, at vi mangler at betale 45 mio. € for Sensi og Barella.

Ja, det har du naturligvis helt ret i.

Mit indlæg var også helt og holdent ift FFP. Og selvom der skyldes €45m på Sensi og Barella (hvis man gør aftalerne permanente) så belaster det kun FFP-regnskabet med lidt over €11m årligt hvis de begge udstyres med 4-årige kontrakter.

Lukaku belaster dog regnskabet med godt €15m om året og selvfølgelig en noget højere løn end Icardi.

Ikke desto mindre giver de tre salg (forudsat det sker) jer €57m om året over de næste tre år ift FFP. Her skal naturligvis justeres for forskelle i løn. Og så skal man også medregne sign-on fees osv som belaster regnskabet det år de realiseres.

Der bør under alle omstændigheder stadig være et pænt albuerum - altså igen forudsat, at de pågældende salg faktisk sker.

Jeres lønpost må i øvrigt efterhånden være vokset en del med både Eriksen og Lukaku - men de tal kender du givetvis bedre end mig.
Skrevet af Rossoneri
Og så er det i øvrigt spædende at se, hvordan FFP bliver effektueret post corona. Klubberne kører over en bred kam med en buldrende underskud pga de mangle indtægter.

Og så vil snakken omkring FFPs generelle effekt helt sikkert også blusse op igen. Mit eget bud bliver, at der bliver lidt videre rammer for at investere.

Vores respektive ejere synes ikke at have et problem med at investere. Som jeg opfatter det, er begge begrænset af FFP først og fremmest.
Skrevet af Flying Dutchman
Jo, givetvis er vores lønbudget steget en del her henover de sidste par vinduer. Jeg tror dog ikke, det er voldsomt, i og med 50% af udenlandske spilleres løn er skattefrie. I og med man i Italien opererer med nettoløn (hvor klubben betaler både lønnen og skatten deraf), betyder det trods alt en væsentlig forskel i lønposterne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
I og med man i Italien opererer med nettoløn (hvor klubben betaler både lønnen og skatten deraf), betyder det trods alt en væsentlig forskel i lønposterne.

Ja, 25% for Lukaku og Eriksen. Det er alligevel en del.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
Ausilio er da klar i spyttet 111m for Martinez eller ingen handel.
Jeg elsker det. Ordene skal selvfølgelig bakkes op med handling, men man skal samtidig absolut ikke undervurdere effekten af sådan en retorik.

Sådan skal det lyde, Ausilio.
annonce
0