Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Soren32
@FD

Godt bud karakteristika wise, og ellers synes jeg, der dukker lidt op hist og pist om Dzeko igen..

Og ja, man kan ikke bebrejde medspillerne at kigge skævt til Candy, når hans fodboldhjerne slår gnister og hakker lidt selvisk på kassen, men decideret uønsket i omklædningsrummet.. Den var ny.Skrevet af Flying Dutchman
Ja, både Dzeko og Cavani rumsterer igen. Det ville formentlig også give mening - de vil nok kunne forstå, de umiddelbart står bag Lukaku i "den store angriber" køen.

Angående Candreva, så ved jeg det simpelthen ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Angående den verserende Godin-samtale, så har jeg gået og vendt den lidt. Jeg er for så vidt enig i præmissen, at Godin ikke lever op til rygtet. Jeg er dog ikke enig i, det har været ubetinget dårligt - og så ved vi selvfølgelig ikke engang, hvordan han er udenfor banen. Det er jo meget muligt, at Skriniar, De Vrij og især Bastoni suger til sig, fra Godins utvivlsomt store erfaring.

Jeg føler også, at han ofte bliver ladt i stikken af sine medspillere. Sæsonen startede jo egentlig ved, at Godin lå til højre for De Vrij - og jeg mener altså også at huske, at han oftest havde D´Ambrosio som sin back (en kursorisk gennemgang af statistikkerne synes at underbygge dette). D´Ambro er en noget mere defensiv dydig back end både Moses og Candreva, samt selvfølgelig Biraghi og til dels Young på den anden side, hvorfor Godin også havde mere opbakning i den defensive fase. Den opbakning havde han ikke mod eksempelvis Parma, hvor Biraghi lod ham alene med Parma´s vel nok bedste spiller, Kusulevksi. Nu kan man bebrejde Godin for mange ting, men at være hurtig er ikke én af dem - så han kommer jo hurtig til at se lidt fjollet ud.

Der hvor kæden dog hopper lidt af for mig, er i de situationer, hvor hans fart ikke længere betyder noget og hvor hans erfarning og intelligens bør skinne igennem. Jeg synes, han, især her i "foråret", for ofte mistimer sine indgreb. Jeg havde ikke forventet at se ham blive slået i en hovedstødsduel, ej heller i en direkte 1 mod 1, hvor fart ikke er en mulighed. På det punkt falder han altså igennem - og der var altså en markant forskel, da Bastoni kom ind i stedet for (udover målet, forstås).

Betyder det så, Godin bør blive solgt? Ikke for min skyld. Han er jo stadigvæk en god reserve og hans erfaring skal man ikke kimse af. Men lige pt. er han efter min mening ikke en direkte succes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Ift. snakken omkring Hakimi og hans pris.
Så forlyder det til at Bayern køber Sané for 450 mio. Han har ét år tilbage af sin kontrakt, og er 24 år, samt en breddespiller hos City.

Med det in mente, er det en kanon pris vi laver på Hakimi. Sané vil jeg i hvert fald ikke betegne som værende i top fem i verden på sin plads, som flere herinde (inklusiv undertegnet) mener om Hakimi.

Blot for at sætte det lidt i perspektiv.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg er helt enig med dig mht Godin. Det er vigtigt at have for øje at han til tider efterlades i en umulig situation af sine medspillere - situationer som også Skriniar og De Vrij har set dumme ud i.

Men jeg har ligesom dig bemærket at han udover dette er begyndt at lave andre typer fejl både i sin positionering og i sine fysiske dueller. Og det er selvsagt situationer hvor pilen peger på Godin alene. Samtidig er det lige præcis de områder som man forventer at han excellerer i qua sin rutine. Så ja, det er ikke en særlig fed tendens.

I øvrigt har jeg bemærket at Bastoni indtil flere gange formået at redde de situationer som også han til tider befinder sig i hvor han "svigtes" i defensiven af vores venstre WB. Det gør ham selvsagt kun endnu mere imponerende. Der er virkelig krummer i den knægt.
Skrevet af Gustenv@rius
Du kan ikke 1/1 sammenligne priser på defensivt og offensivt orrienterede spillere. Sidstnævnte vil som oftest koste mere end førstnævnte.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Urban
Jeg sammenligner ikke 1/1, jeg bruger det som et udtryk for at Hakimi ikke er så dyr en handel, som nogle gør det til.
Og så er han altså blevet brugt meget offensivt i Dortmund, hvis du vil ned ad den vej.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Gustenv@rius
At han er brugt mere offensivt i Dortmund ændrer jo ikke på han som udganspunkt er back, altså en del af defensiven. Du kan jo bare gå ind og se på forskellen i vurdering af de 2 spilleres værdi. Bayern betaler €50 mio. for en spiller vurderet til €80 mio., mens I betaler €40 mio. for en spiller vurderet til €54 mio. (Transfermarkt)

I har lavet en fin handel synes jeg, men imø. er Bayerns Sane handel endnu bedre, hvorfor det måske ikke lige var det mest oplagte eksempel du valgte til at bevise din pointe.

Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Skriniar er måske en af de bedste i verden som midtstopper. Lautaro er ikke en af verdens bedste i den anden ende - alligevel vil Lautaro koste væsentligt mere, hvis begge bliver solgt.

Inter har købt en rigtig god spiller, men 40 mio. euro er også mange penge for en back.

Jeg synes, prisen på Sané (375 mio. kr) er meget reel. Han har lige haft en alvorlig knæskade og skal arbejde sig tilbage. Uden den skade havde prisen formentligt været 500+ mio. kr.
Mojn do!
Skrevet af Urban
Jeg mener ikke der er forskel på de to - og hvis vi endelig skulle kigge på din argumentation, så burde Hakimis stats også tælle dobbelt, eftersom han jo bare er en god gammeldags back.

Sané burde have langt bedre muligheder med de medspillere og den position han har, til at lave bedre stats end Hakimi. Hakimi har himmelfart og stats der underbygger det, og Sané er på vej tilbage fra en skade, uden gennemslagskraftige stats med sig.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Martinovic
Ahh. Konkurrencen er nu langt større i City, end den er i Dortmund. Sané har gjort det hæderligt - særligt i forrige sæson inden sin skade.

Hakimi har passet som fod i hose i den offensive Dortmund-spillestil.

Langt de fleste gange er offensive spillere bare dyrere, selv om en defensivt orienteret spiller kan have lige så stor sportslig værdi.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD

Jeg er overordnet set enig med Ros.

Men lige et par ekstra ting, hvornår er CDS begyndt at blive en solid kilde, du har i årevis nettop været yderst kritisk overfor nævnte kilde og nu er de solide. Kan du beslutte dig, eller er det fordi det nu er belejligt for dig?

Jeg spekulere ingenlunde vedr. Palimiri jeg bruger det som et eksempel på at andre brugte kilder ikke nævner Gosens så meget som med et ord, men nævner andre, hvis Gosens virkeligt var så varmt et emne tror du så ikke GDS for længst ville have samlet op på det, eller hvad med Pedulla eller Marzio.

Jeg mener ingenlunde Gosens er urealistisk, jeg kan bare ikke se det ske på stående fod pga. manglende benævnelse i ret afgørende kilder, oveni har jeg ualmindeligt svært ved at se det ske så længe Perisic og Asamoah render rundt, det gælder for i øvrigt også de andre hoveder.

Der er jo heller intet med Biraghi og Moses udover man har forlænget til sæson afslutningen, jeg tror ikke der kommer noget eller meget på den konto så længe sæsonen er i gang, da det vil skabe helt unødvendig uro og hvor motiveret vil Moses, Biraghi og Asamoah være hvis de vidste de uagtet hvad ville få sparket. Jeg forventer der er temmelig stille på den konto pga. den sene sæson afslutning.

For i øvrigt virker det en smule ironisk at du tror Biraghi ryger såfremt en ny VB kommer ind men ikke Asamoah, hvis klubben henter en ny ind. Så er det om end noget en pæn vink med en vognstang i forhold til de to herre. Men som sagt jeg tvivler stærkt på der sker noget her så længe vi har relativ omkostningstunge spillere i Perisic og Asamoah rendende. Jeg vil hvertfald se det før jeg tror på det.

Nej det er ikke for at være uenig med dig, så vigtig er du heller ikke for mig. Jeg er for i øvrigt enig med dig angående Godin, så se vi er ikke uenige om alt.
Skrevet af andib
Ja, det overraskede også mig. Jeg havde heller ikke hørt det her før. Det kan være, Lazio-tråden ved mere.
Jeg har hørt en del Mediano og der har Karsten Krogh, der er stor fan af Lazio også nævnt Candreva, som én der ikke skal skabe den bedste stemning. Han skulle noget noget så egoistisk.

Jeg hørte ikke lige hvem kommentatoren var under Inter kampen, men jeg ved at Karsten Krogh fra tid til anden også kommenterer kampe fra Italien, så det kan jo være den samme.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Gustenv@rius
CdS er lort. Kun marginalt mere pålidelig end TS.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Nerazzurri
Cruiser pt. mod Brescia, men alt andet ville også være tosset.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Overlegent.

Ind med Esposito eller Agoume, tak.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Helt enig FD. De ville være rigtig skønne at se, og gerne før det 70 minut.

Ellers synes jeg det mærkværdigt at Lautaro simpelthen ikke kan få det til at fungere, selv mod et der giver så meget plads.

Og denne afslutning viser det så.. vildt godt spil af Borja.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Alexis har været fantastisk i aften.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Intet mindre. Hvis han kan holde dette niveau i de lidt større kampe, ville han være en fantastisk tilføjelse til næste sæson.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af andib
Potente spillere at kunne sætte ind. Irriterende at være bagud med 4-0 og så skulle stå overfor en frisk Lukaku
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0