Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvad Brozo laver i sin fritid er i det grove hele irrelevant så længe det ikke smitter af på hans præstationer på banen eller har indflydelse på klubbens renomme udadtil.

Der er mange spillere der teer sig som små primadonna i deres privat liv eller direkte dumme/usympatiske svin, hvis vi skal føre den linje ud, så vil der være nærmest en lang liste af spillere vi ikke kunne have. Hvis Brozo opførsel er problematisk, så kan vi heller ikke have skatte fuskeren Messi, ellers er det dobbelt moralsk.

Brozo har teet sig dumt (igen, igen, igen) men der er stadig i en relativ beskeden ende af skalaen og han udgør altså en ret essentiel del af holdets ryggrad, der skal altså noget mere til før man smider så vigtig spiller ud.
Skrevet af Urban
Jeg mener bare ikke Brozo er en dygtig nok regista. Han har ikke det touch på bolden, som gør ham ekstraordinær.

Han spiller meget sidelæns, og sjælden en meget direkte aflevering frem som splitter hele skidtet ad.
Nuvel, sidelæns afleveringer kan også noget, og er også vigtige på visse tidspunkter.

Som jeg skrev før, så er jeg stor fan af hans iver og hans mange km. løb pr. kamp. Men han falder altid med holdet. Han er ikke en leder. Han slår ofte, som i ofte, ud med armene over hans holdkammerater, og så synes jeg bare helt generelt ikke at han er dygtig nok som regista. Måske fordi jeg forventer noget a la Pirlo i en regista.

Og så ved jeg det kan blive en laaaaang snak omkring etik og moral. Men jeg mener at når man <i>gentagende gange</i>, kommer i mediernes søgelys for negativ opførelse, så bør man som klubledelse se på for muligheden at skippe den pågældende spiller afsted, uanset hvem man er, for det skader også klubbens ry.
Blandt andet derfor var jeg personlig glad for at vi skippede Icardi afsted.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Men det lyder som om du kender ham noget bedre end jeg i hvert fald.

Kender ham og kender ham - det er trods alt mit subjektive besyv af manden. Jeg har dog set en del kampe med ham her de sidste par sæsoner. Atalanta spiller fed fodbold og så har jeg jo min mancrush på Papu Gomez.

Resten af dit indlæg er jeg i det store og det hele enig i.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvem og hvor har du eksakt tænkt dig at skaffe en bedre regista, jeg vil så gerne vide det. Vi har formentligt lige hentet Tonali men han skal udvikles og der går nogle år inden han er klar til at tage over i den tid er Brozovic fin, der er sikkert bedre derude men dem har vi jo ikke bare sådan uden videre råd til. Oveni har vi langt mere akutte problemer såsom en ordentligt Venstre wingback, en Vice Lukaku, selv en forsvarspiller der kan spille i en tremandskæde og defensiv midt er langt mere akutte.
Skrevet af Flying Dutchman
Angående debatten om Brozovic, så synes jeg, at du - Urban - rammer ved siden af i dit besyv af manden. Efter min mening er han afgørende for vores spil og ikke mindst vores taktik. Han gør nemlig, at de øvrige midtbanespillere og ikke mindst wingbacksene kan fokusere noget mere på det offensive, alt i mens han giver Handa og midterforsvaret en nærmest permanent spilmulighed. Det er meget muligt, det ikke er særligt sexet og iøjnefaldende, men man skal altså også have spillere der laver det "beskidte" arbejde - og det gør Brozovic til UG.

Men jeg er heller ikke enig i, at Brozovic kan gøre hvad som helst udenfor banen, uden det bør have en betydning og i sidste ende en konsekvens.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er ikke sikker på, at Tonali er regista - i al fald ikke rendyrket. I de 5-7 kampe, jeg har set med Brescia, har han været noget mere á la Gags (altså, en to vejs), end en dybdeliggende playmaker. I italienske medier spekuleres det også i, at han laver en "omvendt Pirlo" - altså, starter længere tilbage og bevæger sig frem.

Som jeg ser det, annullerer Brozovic og Tonali ikke hinanden. Tværtimod.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Brozovic er vel reelt set også mere en to vejs midt end en rendyrket regista, en position der nok ofte mere er af navn i moderne fodbold, du ser efterhånden sjældent spillere der helt og holdent kan siges at være det i dets reneste udgave. Som jeg lidt ser Tonali så vil han taktisk få en Brozovic agtig rolle, men grundlæggende er både ham, Brozovic, Barella og Sensi jo alle ret alsidige spillere, der alle kan varetage forskellige funktioner. Alle burde uden problem kunne spille sammen uden større vanskeligheder.
Skrevet af Urban
Måske! Hans attitude irriterer mig, og har altid gjort det.
Jeg mener at man kan finde dygtige fodboldspillere som kan det samme som Brozo kan, uden at skulle rende rundt og være sur på sine medspillere og slå ud med armene f.eks.
Men som jeg også har skrevet, så synes jeg han er god. Og jeg mener ikke han skal væk for enhver pris.

Z4E:
Jeg mener en Sensi kan det samme som Brozo kan. Han vil skulle ligge lidt til i hans defensive, men Sensi er altså faktisk ikke helt dum i duelspillet, selvom han er lille.

Jeg mener også en Jorginho ville være fantastisk i den rolle.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Brozovic er ikke en to-vejs spiller - han er rendyrket regista (eller dybdeliggende playmaker, eller hvad man vil kalde det).

Det ville i øvrigt være mere end almindelig synd, at omskole Sensi til den rolle. Han har netop sine forcer i det offensive og er vel noget nær den eneste af vores midtbanespillere, der kan sætte en mand eller to på egen hånd.

Så nok nærmere Barellà, der qua sit gode pasningsspil og fine defensive kvaliteter tidligere på sæsonen har spillet pladsen - med fin succes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Brozovic varetager reelt mere en holding midfielder rolle end en rendyrket regista rolle, jeg kommer aldrig til at se Brozovic som en rendyrket regista, dertil syntes jeg simpelthen han mangler nogle playmaker evner. Han klare den rolle fint hvor han agere bindeled og gør at forsvaret let kan aflevere bolden som du beskriver men en regista i dets rene form nej.

Jeg er dog enig i at det ville være en spil at “omskole” Sensi til en mere holding rolle. Bare det vi diskutere hvad de er illustrere for mig også de her spillers alsidighed hvilket jo også understreges af hvor meget disse over tiden også er rokeret rundt.

Barella er bare helt ekstrem alsidig han kan spille alt fra holding til atacking midfielder.
Skrevet af Flying Dutchman
Den måde Brozovic spillede på inden Covid-19, var som rendyrket regista, hvor han dikterede spillet og både iscenesatte sine nærmeste medspillere og spillede de lange bolde.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Sensi ville dog ingenlunde være ny til en 6er-rolle. Det var primært der han spillede i Sassuolo.

I øvrigt meget enig i at den klassiske definition på en regista ikke ses ofte mere. Det nærmeste jeg umiddelbart kommer, er nok Pjanic.

Tonali har både overblik, fin teknik, en god motor og er stærk i sine tacklinger.
Mon ikke han ses som alternativet til Brozovic?

Hvad angår hans udskejelser, skal man nok ikke være blind for at hans løn (ultimativt) kommer fra Kina. På de kanter er man typisk ikke super imponeret over den slags opførsel.
Skrevet af Nickdkinter
Vi skal da ik gå af med brozovic. Vi skal have en klasse truppe og gode spillere så vi kan slå de merda Juventus!!!
Skrevet af Interforlivet
@nickdkinter: Haha. Stærkt!;)

Og nej, det skal vi nemlig ikke!! Brozo er aaalt for vigtig.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg vil faktisk give Ros ret i at jeg tror ikke Brozovic skal dumme sig igen, for så tror jeg også kinesernes tålmodighed med ham løber ud.

Han er allerede sanktioneret hårdt en gang og der kommer sikkert endnu en disciplinær bøde efter denne, sker det igen så er jeg også ret overbevist om at han bliver solgt.
Skrevet af nappey
Inter er blevet kædet meget sammen med Ndombele i denne uge, hvor det først forlød sig på en byttehandel med Brozovic og senere kom Skriniar.

Hvor realistisk vurderer i denne handel?
Er deres tid i Inter ved at være talte? Jeg troede egentligt begge var relativt faste startere, og især Skriniar troede jeg havde en stor stjerne i Inter?
Audere est Facere
Skrevet af Nerazzurri2011
Kan se at der her til morgen er rygter om Andreas Cornelius til Inter for 10 millioner €.

Håber det er en and.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvis vi kan få Cornelius som dækning til 10 mio. €, så er det med at slå til her og nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg håber virkeligt også det er en and

CDS skriver vi har fremskudt forhandlingerne og nu næsten har sikret os Kumbulla for 30m euro


Noget kunne tyde på at vi i næste kan stille op således

Handanovic; “Kumbulla”, De Vrij, Bastoni; Hakimi, “Ndombele”, Barella, Ny; Eriksen; Martinez, Lukaku

Bænk
Gk, GK, Godin, Rannocchia, D’Ambrosio, Candreva, Young, Biraghi, Valero, “Sensi”, Gagliardini, Sanchez, Vice lukaku.


Ud : Asamoah, Vecino, Moses, Brozovic og Skriniar
Skrevet af Flying Dutchman
Cornelius har været en succes for Parma og vi mangler dækning til Lukaku. Hvis vi kan få en spiller, der beviseligt kan begå sig i Serie A, til sølle 10 mio. €, er det selvfølgelig en no-brainer.

Til gengæld tror jeg, at et bytte mellem Ndombele og vores fremtidige anfører er en kæmpe and. Så er det nok nærmere Brozovic. Jeg tror dog, vi slet ikke er interesserede i Ndombele.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0