Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Søren F er gud
Man sælger Politano og udlejer Perisic, så hvis der kommer en træner der vil spille med fløje skal der nok igen handles der til.
Hakimi skulle eftersigende ikke være god nok på backen, men passe super godt på wingbacken.
Skrevet af OC
Mon ikke man klarer sig uden på nogen måde at nærme sig de 200 millioner euro i indgående transfers som Conte fik til rådighed?

Jeg tror det.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Sjovt som du altid kun dukke frem af busken når det ikke går Inters vej OC.

Flot vi kommer til en EL finale, at vi ikke vinder mod er så erfaren EL hold der har nærmest patent på den turnering er ikke en katastrofe.

Det har været nogle vigtige lærepenge. Men stop nu al det katastrofetænkning og nu ryger Conte og alt andet i den dur, manden har været en udpræget succes på et år har vi gået ganske mærkbart frem både sportsligt og præstationsmæssigt det er mm. vi taler om før han i første sæson hiver et trofæ hjem, det er utroligt flot klart met et hold der har været i noget nær dyb krise i 8-
-10år.

Allegri nej tak! manden har jordens mest røv syge destruktive form for bold. Jeg har umådeligt svært ved at se Allegri skulle være et skridt i den rette retning.
Skrevet af OC
Sjovt som du altid kun dukke frem af busken når det ikke går Inters vej OC.


Hold nu din kæft.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Sandheden er ilde hørt.
Skrevet af OC
Tør øjnene, i så fald.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det må fanme være anstrengende at være så negativ!
Skrevet af Slettet(202125210502)
Flot vi kommer til en EL finale, at vi ikke vinder mod er så erfaren EL hold der har nærmest patent på den turnering er ikke en katastrofe.


Hvor mange fra Sevillas hold har erfaring med at vinde EL?

vi gået ganske mærkbart frem både sportsligt og præstationsmæssigt det er mm. vi taler om før han i første sæson hiver et trofæ hjem, det er utroligt flot klart met et hold der har været i noget nær dyb krise i 8-
-10år.


Nu tager du en del fra Spallettis arbejde, som jeg syntes er grundstenen for Contes succes. Det defensive spil er blevet sat af Spalletti. Conte har fået presspillet til at fungere bedre og fået os til at få skabt mere offensivt...men når det er sagt, så har manden fået det største budget i de 10 år. Så self skal han skaffe det bedste resultat i 10 år.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Slettet(042125212608)
Spalletti formåede med det absolut yderste at fingre neglene at sikre en 4 plads to år i streg, med et budget og hold hvor det aldrig burde være blevet så spændende. Havde han ikke gjort det, hvilket ligesåvel kunne være blevet resultatet, så havde vi set manden i et ganske andet lys. Conte har ganske mærkbart rykket det her hold, vi både skaber resultater og vinder kampe vi ville have tabt under Spalletti og vi er langt, langt mere konsistente, langt mere overbevisende så det er billigt købt at udelukkende tilskrive det spilmaterialet der er jo tydelige mentalitetsforbedringer på holdet, holdet kæmper jo langt mere, viser langt mere entusiasme en nogen dag under Spalletti.

At skrive han blot bygger på er en massiv undervurdering af Contes arbejde.

Hvis folk tror det bliver bedre med mr negativ resultatorienteret dødsyg bold i Allegri så tager man grueligt fejl. I det mindste er Conte bold ikke uden charme, Allegris måde er spille på er blottet for det.
Skrevet af Slettet(042125212608)
https://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-157477&menu=news-all

Fanme trist hvis det er sandt, så forstår man ærligt talt godt hans udbrud!
Skrevet af OC
Buhu. Manden leder efter alle undskyldninger for at blive fyret, så han får sin tilbageværende løn.

Det er set før.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Manden bliver ikke fyrer, for det har vi klubben ikke råd til.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Conte har bygget på og den andenplads er kun kommet på baggrund at 2 andre tophold har underpræsteret (Napoli og Roma).

Contes fodbold har 100% været mere underholdende end Spallettis, men det vidste vi fra dag 1 at det ville blive. Spalletti satsede på indlæg og ikke andet, tror hvis han havde brugt Lautaro lidt mere ved siden af Icardi, at vi så havde nogle flere tangenter at spille på end 790 indlæg ind på Icardi, der vandt under 10% af dem.
Mentaliteten har selvfølgelig ændret sig, men det er i takt med at der er købt mange nye spillere ind på holdet. Ikke at tage det fra Conte, der er god til at stille krav fra dag 1 og det har hjulpet en del.

Men at sige, at det ikke er pga spillermaterialet, der er jeg uenig. Du henter en Lukaku og Godin, der begge er ledere og en De Vrij, der virkelig viste lederevnerne frem under COnte kontra Spalletti. Hvem havde vi før? Handa kun. Icardi var jo ikke en leder og Ninja var jo ikke sig selv hos os. Brozovic og Perisic er jo ikke ledere i modgang.

Conte har haft spilletmaterialet til at levere, samtidig med at han er den eneste siden Mourinho i min verden, der har haft et koncept, der er et tophold værdigt.
Mancini prøvede, men har ikke haft spillermaterialet med sig.

https://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-157477&menu=news-allFanme trist hvis det er sandt, så forstår man ærligt talt godt hans udbrud!


Hvorfor stoppede han ikke dengang så? Han finder undskyldninger i min verden.

Allegri skal vi ikke have, hvis vi skal underholdes.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Slettet(042125212608)
Roma har stadig et dårligere hold, de har muligvis underpræsteret en smule men ikke voldsomt i forhold til deres spillemateriale, de var aldrig et top to-tre hold til at begynde med, så det er en sølle forklaring.

Napoli er nok mest det hold der skuffer, men igen det er også lidt naturligt de har et dyk, oveni har de jo ikke et bedre hold end os. Til gengæld har Lazio og Atalanta så leveret, så det udligner lidt sig selv.

Det er for i øvrigt normalt at hold som Napoli, Roma, Lazio og Fiorentina hopper lidt op og ned det har de altid gjort.
Skrevet af Nickdkinter
Hvad sker der for conte´s udtagelse efter kampen. Hvorfor gøre det?? Jeg forstår det ikke!! Han virker til at have alle i truppen med sig. Men hvorfor tage kampen med ledelsen?
Men en fucking dejlig passion han viser på bænken. Nøøøøøøøj det er fedt at se!!
Skrevet af Urban
Inter kommer til at ville beholde Conte. Så det er i Contes egne hænder. Hvis han vil gå pga. personlige problemer så må det være sådan - og det kan vi kun respektere.

Vi kommer ikke til at fyre en træner som har gjort SÅ meget godt, plus hvis vi fyre ham så koster det kassen.
Han får selv valget. Det viser at Inters ledelse ikke er så dum endda - særligt pga. situationen i Juve, så står vi med Conte I en favorabel situation til mesterskabet. Uden Conte kommer vi til at bygge op (igen), på (næsten) lige vilkår som Juve.

Altså, er valget helt på Contes side. Hvis han bliver er det godt, og hvis han stopper, er der fine perspektiver i det også.
Jeg ser dog allerhelst at vi fortsætter med Conte.

Ser vi dog på Poch, så er han en moderne træner, der kan spille en del setups. 3-4-3/3-5-2/4-2-3-1/4-3-3. Alle har han spillet i Tottenham, med overvægt på de sidste to.
Han vil derfor fint kunne gå ind i vores trup og arbejde uden de store tilføjelser.
Kane minder vel en del om Lukaku, hvorfor Poch får nogenlunde samme outlet som han havde i Tottenham. Tilføj dertil Eriksen. Skriniar vil formentlig også passe rigtig godt ind igen.

Kigger vi på Allegri, får vi en mesterskabstræner, en der beviseligt også klare sig fint i CL.
Han sværger primært til 3 i forsvaret, men kan også bruge 4. Han kender Serie A, ud og ind, og det er også en stor fordel for os.

"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Martinovic
Allegri er mest til fire i bagkæden. I Juve var det pga BBC, at han brugte tre.

Allegri vil være et scoop for Inter. En bedre træner end Conte.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
Jeg tror det vil vise sig at være skidt for vores udvikling hvis Conte ryger.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg er faktisk enig med I4l, hvad jeg syntes bliver glemt her er at Conte har vist sig at være dygtig til at bygge hold op og bringe en entusiasme vi ikke har set i 10år, at han måske lidt overraskende er god til ikke blot at give unge spillere en chance men han formår også at gøre dem stabile og udvikle dem. - Allegri vil jeg mene vil være et skridt tilbage, manden har aldrig været kendt for at bruge unge spillere i nogen udpræget grad, jeg ved ikke hvordan han vil agere med så mange unge spillere der i dag udgøre en central kerne på holdet. Derfor tror jeg også Pocchettino der netop tidligere har vist at han kan få unge hold til at præstere vil være et bedre match, ikke mindst over en længere periode. Han spiller også en langt mere underholdende form for fodbold en træner der også kan få det bedste ud af Eriksen.

Allegri er ren resultat orienteret træner og han gør det ofte på en særdeles uskøn måde, jeg er efterhånden der hvor jeg også vil underholdes med spillet på banen og det levere Allegri simpelthen ikke. Jeg er nærmest der hvor jeg tror Allegri vil blive en fiasko.
Skrevet af Interforlivet
Jeg vil også helt klart foretrække Poch frem for Allegri (af de samme grunde som du opridser, Z4E).
annonce
0