Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af kim000
Nu vil jeg bare have fokus på fodbold og transfers og ikke mere brok om ledelsen. Så nu håber jeg, at Conte finder ro, ihvertfald i et stykke tid. Men det er sikkert et farvel til SKriniar, desværre.

Forza Inter..
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er fin tilfreds med at Conte bliver - selvom jeg også ingen problemer havde haft med en tilgang af Allegri. Det triste er dog, at det næsten uundgåeligt må betyde et farvel til Eriksen og værst af alt Skriniar - selvom der selvfølgelig foreligger den mulighed, at Conte indser at slovakken er vores (næst)bedste midterforsvarer og forsøger at integrere ham i opstillingen igen.

Nu kan der komme noget ro på, nogle spillere ind og noget overskudsmateriale ud.

Forskellige medier melder i øvrigt, at vi henter Sensi permanent.

Oveni bruger Allegri først og fremmest erfarne spillere, nuvel enkelte unge spillere kan komme til fadet, men de får altså stadig sammenlagt stadig kun Omk. 15% af den samlede spilletid, manden er ikke kendt eller berømt for talentudvikling og give mange chancer, det er mere 10min her 20min der for mange unge spillere.

B-b-b-bullshit...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Det triste er dog, at det næsten uundgåeligt må betyde et farvel til Eriksen
Nu ved jeg at du ikke vædder, så jeg nøjes bare med at sige at jeg føler mig 99% sikker på at Eriksen også er at finde i Inter i den nye sæson.
Skrevet af Soren32
Kommer det med Eriksen ikke helt an på, om man får den rette type midtbanespiller til at ligge bag ham?

Jeg tror også, han bliver. Han skal have en reel chance PLUS han har ageret ret meget poster-boy for klubben siden sin ankomst. Tror bestemt ikke, vi har set det sidste. Og håber det heller ikke! Synes han var god, da han kom på banen de sidste EL-kmape, om end kun 30. min pr. gang ´ish. Han tilbød i hvert fald noget boldsikkerhed og ro omkring sig.

Skrevet af Interforlivet
Og så synes jeg også man skal huske på hvor godt Sensi fungerede på midtbanen inden sin skade i efteråret. Jeg har mere end svært ved at se hvorfor Eriksen ikke skulle kunne falde ind i en lignende rolle i den nye sæson.
Skrevet af Chino
Rigtig god nyhed med Conte, men håber kineserne har bedt ham om at skrue lidt ned for dramaqueen-genet i næste sæson.

Nu kan vi bygge videre på det, Conte så fremragende har sat i gang, og hvad det betyder for enkelte spillere som Skriniar og Eriksen betyder mindre.

Jeg var også vild med Skriniar i vores firemandsforsvar og jeg så ham som en fremtidig kaptajn, men han har slet ikke fungeret i tremandsforsvaret og der er intet, der tyder på, at det ændrer sig. Vores forsvar har ikke på noget tidspunkt stået så godt og sikkert, som da Skriniar røg på bænken. Derfor synes jeg klart, at man skal cashe ind på Skriniar nu, mens han stadig har en relativt højt værdi.

Eriksen skal selvfølgelig have en chance mere, fordi han kun har været her i en halv sæson og under skøre, uforudsigelige forhold.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Soren

Jeg baserer min holdning til Eriksen ikke så meget fordi jeg ikke synes, han bør have en reel chance, men på tørre facts.

Vi har mange midtbanespillere: Brozovic, Barella, Vecino, Gagliardini, Valero, Agoumé og Eriksen, samt formentlig Sensi og Tonali. Desuden skriger samtlige rygtebørser, at vi er på jagt efter endnu en midtbanemand (Ndombele og Kanté bliver nævnt), hvilket vil bringe os op på ti spillere til tre pladser. Bredde er fint, meeeeeeen...

Efter min bedste overbevisning betyder det altså, at vi skal af med nogle. Barella og Brozovic virker sikre, mens Valero er højt skattet som reserve. Vecino er skadet, så ham kommer vi næppe af med, alt i mens Sensi - såfremt han som forventet skifter permanent - næppe sælges videre med det samme. Det gør sig selvfølgelig også gældende for Tonali og Spiller X. Agoumé bliver nok lejet ud (formentlig til Crotone), hvilket efterlader Gagliardini og Eriksen. Jeg kan sagtens se Gags blive solgt - men man kan jo ikke andet end at anerkende, at Eriksen står forrest i køen, når/hvis der skal ryddes op på midten.

PLUS han har ageret ret meget poster-boy for klubben siden sin ankomst.

Hehe, det er rigtigt nok. Gør reklame for den nye trøje og alt det der! Det kan jeg også huske, Quaresma gjorde ved sin ankomst - indtil han næsten fra den ene dag til den anden forsvandt fra al pressemateriale. Det var lidt morsomt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Chino: Jeg kunne ikke være mere enig - både hvad angår Contes "møgunge"-tendenser og Skriniar og Eriksens fremtid.

Som Kim000 skriver (på en lidt anden måde): Lad os nu for helvede få lidt ro på bagsmækken. Det trænger vi til.
Skrevet af Interforlivet
Tonali skulle efter sigende være på trapperne. Det er som om jeg har læst det før..?

Jeg hader transfers som trækker ud.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er Di Marzio, der melder den, så det er vel så godt som sikkert? Et lån til 5 mio. € nu her og en købsobligation til 30 mio. € til sommer er helt fint. Som forventet skulle vi i øvrigt allerede være nået til enighed med spilleren for et stykke tid siden - Marotta classic.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg synes bare også det var Di Marzio der meldte den på trapperne for er par måneder siden. Nuvel, det er jo ikke fordi jeg som sådan er i tvivl om at han ender hos os. Jeg vil bare gerne snart have sat et punktum.
Skrevet af Flying Dutchman
Hr. Utålmodig! ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Haha. Jeg synes nu ellers at jeg venter ret tålmodigt på den næste Scudetto!
Skrevet af Flying Dutchman
Fair pointe - vi er også godt øvede, dog.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
@FD

Jeps, vi har en hel del, og jeg er helt på din side med det.
Jeg skal absolut heller ikke lægge hovedet på blokken og kalde ham fredet. Men jeg tror, han får denne sæson til at vise sig frem. Altså en normal en, forhåbentligt!

Modsat dig, ser jeg dog brozo som er potentielt offer!
Han og Eriksen fungerer ikke sammen, og dermed ikke sagt, at årsagen til at jeg (mave) fornemmer en mulig afgang, er den.
Det er mere at han har været involveret i ballade uden for banen.

Jeg synes, netop de typer som kante og ndombele vidner om, at der skal indsættes en opryder, som netop gør det lettere at integrere Eriksen - lidt som i Tottenham. Conte prøvede jo faktisk, men omstændighederne var der ikke. Skiftende medspillere, sjældent med de stærkeste.

Nå, men inden jeg bliver kaldt rablende, så lad mig slå fast, det er en tanke, og at den er meget afledt af brozos opførsel selv (samt de typer, vi kædes sammen med). Tror ikke nødvendigvis brozo har den største stjerne hos ledelsen, og med et nogenlunde fornuftigt bud, ser jeg ham væk

Så foruden vecino og gag, så har jeg altså kroaten som min dark horse. Og ja, se den unge franskmand ud på leje.

But anyway, det er alt sammen gode spekulationer, nothing more.

Og ja, RQ7 haha .. What a time.. Kan ikke huske det så specifikt, kun en masse dårlige kampe og en smuk mod Fiorentina.
Skrevet af Facchetti
Chelsea har købt Ben Chilwell, hvilket efterlader både Emerson og Marcos Alonso til overs. Inter mangler en venstre back og Conte købte begge to ind til Chelsea. Så “if all else fails” så kunne jeg godt se, Inter købte en af de to.
De har begge erfaring fra Serie A og kan nok købes forholdsvist billigt.

Ift. Eriksen så forstår jeg ikke, hvorfor han har det så svært i en 3-5-2. Han spillede 8’er en del i både Ajax og Tottenham, men det har han åbenbart glemt?
Skrevet af OC
Rygtemøllen svirrer, og navnene er i øjeblikket Vidal (igen), Darmian og Sepe fra Parma, Emerson, samt selvfølgelig Tanguy, som utvivlsomt betyder et farvel til Skriniar.

Man prøver altså aktivt at gøre holdet dårligere. Hvilket ikke giver meget mening, når mindstekravet næste sæson må og skal være et mesterskab, men hvad ved jeg. Processen vi har gang i er jo åbenbart så mega fed.
La prende Vecino.
Skrevet af andib
Mindstekravet, et mesterskab?!?

Hvis Conte så skal leve op til forventningerne, hvad skal han så præstere?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af ilpolpopogba
The treble må være kravet!
la vecchia signora
Skrevet af OC
Hvis Conte så skal leve op til forventningerne, hvad skal han så præstere?


Et mesterskab, avancement i CHL.

Juventus har fået en fuldstændig uprøvet træner, og hvis det ikke skal være denne sæson Conteskal være sin løn værdig (han tjener mere end tredobbelt så meget som den næst-dyreste træner) så bliver han det aldrig.
La prende Vecino.
annonce
0