Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jo, jeg vil da nærmest mene, vi i så fald er overbefolket på midtbanen og skal af med en tre stykker. Som nævnt tidligere i tråden, ryger unge Agoumé på lån, formentlig i Crotone, men Spezia er også begyndt at røre på sig.

Et salg af Vecino har nok lange udsigter. Manden er skadet, så det er nok næppe noget der sker i dette vindue. Jeg tror dog heller ikke på, at han har en fremtid hos os.

Jeg er for så vidt også helt enig i, at Eriksen ikke just har haft de bedste vilkår at slå til - men det fortæller stadigvæk en historie, at han er førstereserve lige nu. Jeg håber, han bliver - jeg tror dog, at hvis det rette bud kommer (læs: at vi mindst går i nul), at han bliver solgt.

På venstrebacken kunne jeg egentlig godt tænke mig, vi kiggede lidt nærmere på Reguilón, som har været fremragende i Sevilla (på lån fra Real Madrid). Men Emerson vil være et ligeledes godt bud.

Med hensyn til vice-Lukaku, ser det mere og mere ud til, at vi henter enten Pinamonti (der ellers lige er skiftet permanent til Genoa) eller Bonazzoli hjem fra Sampdoria. Begge vil formentlig være tilfredse med rollen som reserve, tæller som clubgrown og har en fin statur. Det vil også være fornuftigt nok, efter min ydmyge mening.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Nå... Den her var ny! Kolarov - skulle eftersigne være ret så meget på vej til os.
Jeg ved ikke lige hvad jeg skal synes...
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nickdkinter
Vi skal holde os fra ham. Lad nu få en klasse soiller ind på den venstre wingback!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg ved nu ikke... Der er ikke mange sæsoner tilbage i Kolarov, men han har kontinuerligt været én af Roma´s bedste, siden han vendte tilbage til Serie A. Og så er vi altså en liga og en klub, hvor aldrende spillere har det godt. Hvis han fås billigt, er jeg temmelig positivt stemt. Han vil også give os en trussel på dødbolde, vi mangler.

Det samme med Vidal (sorry I4L, jeg ved du hader ham...). For blot et par måneder siden, havde jeg syntes det ville have været en spild af penge - men han kan angiveligt fås på en gratis. Vi har en god midtbane med en fantastisk bredde - men der mangler noget erfaring, ikke mindst i form af spillere der rent faktisk har vundet noget. Jeg kan godt se pointen i at hente én som Vidal ind - der i øvrigt gjorde det godt i de CHL kampe, jeg har set med Barcelona (Bayern fraregnet...).

Men altså...

Hvis Vidal (eller Kolarov) ikke kommer, er jeg ret beset lige så glad.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Hvis de er gratis så ja tak. Men korte kontrakter
Skrevet af Soren32
Vidal gratis til Conte, fair nok. Men synes slet ikke Kolarov giver mening - medmindre der bare er nada i kassen til den position.

Af andre rygter:

Pedulla melder om kontakt med SPAL om Mohamed Fares.

Derudover melder Le10Sport om interesse fra PSG i Brozo, mens der også tales om kontakt med Bayern M om selvsamme (fra fcinternews.it).
Skrevet af Slettet(042125212608)
Angiveligt prøver Milan ifølge GDS at snuppe Tonali ud af vores hænder med et my bedre bud efter vi har sat handlen med Brescia på standby på ubestemt tid. Angiveligt har klubben Tonali handlen noget længere nede på prioritets listen og noget tyder på man ikke laver en handlen før alle de andre er på blads eg. defensiv midt, Vice Lukaku og V wingback.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Ja, Milan fortsætter åbenbart med at bruge penge de ikke har.

Jeg vil gerne have Tonali, men jeg vil hellere have at ledelsen agerer ansvarligt. Så hvis det ender i en budkrig, så ser jeg ham egentlig hellere havne i Milan.

Han ville være en meget spændende spiller at få ind, men han er jo ikke ligefrem en spiller vi har brug for. Og fordrer budgettet en ikke alt for dyr transfersommer, så ser jeg selvsagt hellere at vi fokuserer på at finde en dygtig WB.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg har ganske rigtigt umådelig svært ved scenariet: Vidal i Inter. Jeg bryder mig ganske enkelt ikke om manden (for nu at sige det pænt). Dog kan jeg meget nemmere forstå ønsket om at tilknytte ham end Kolarov. Ja, Kolarov var for bare to sæsoner siden en fremragende spiller. Men sidste sæson viste altså med al tydelighed at mandens tank er ved at være tom. Derfor ser jeg absolut ingen grund til at hente ham.
Skrevet af Facchetti
Kolarov er jo ikke bedre end Young, og det er vel i bund og grund dét, det handler om, at gøre holdet bedre.
Skrevet af kim000
Hvis vidal bliver hentet på bekostning af Tonali, så brækker jeg mig. Og ja jeg ved godt, at nogle af jer vil påstå, at det ikke vil ske, men vi ved intet om det møde som foregik mellem Zhang og Conte. Det eneste jeg kan læse mig fremtil er, at Conte vil have vidal, og at Milan nu også er inde i kampen over Tonali.
Hvis vi ville have Tonali, så hvorfor er det ikke sket endnu?? Sæsonen er jo slut. Hvad venter vi på?? Jeg er bare blevet meget mere usikker... Jeg drømmer om Tonali, men jeg er blevet meget bange for, at det ikke vil ske. Fordi Conte vil en anden vej.
Men håber meget jeg tager fejl.......!!
Skrevet af OC
Kolarov?

Game over, man. Game over.
Zhang bøjede sig, og nu får Conte alt gammelt skrald han peger på, angiveligt uden pres på for at vinde mesterskabet - hvad fanden er meningen så med gamle, dyre og værst af alt kortsigtede løsninger?

@Søren
Jeg svarer dig senere.
La prende Vecino.
Skrevet af Magnifico
Kolarov?

Game over, man. Game over.
Zhang bøjede sig, og nu får Conte alt gammelt skrald han peger på, angiveligt uden pres på for at vinde mesterskabet - hvad fanden er meningen så med gamle, dyre og værst af alt kortsigtede løsninger?


Jeg tillader mig et sjældent gæstevisit her i tråden, da jeg må erklære mig 110% enig med OC i alt, hvad han skriver ovenfor. Og det sker jo ikke hver dag :-)

Ciao.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af jzprG
https://www.football-italia.net/157761/inter-sign-sorloth

Alexander Sorloth angiveligt på vej til Inter, ved ikke hvad jeg skal sige til det, har ikke rigtig set ham spille men en ting er sikkert, der er stor forskel på den tyrkiske liga og serie A, især når han ikke kunne slå til i premier league - Han er vel vice Lukaku?
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af L'Imperatore
Ambitionsniveauet er godt lav med sorloth og kolarov hvis de holder vand.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Urban
Ift. Kolarov, så synes jeg egentlig det giver OK mening. Man skal ikke kimse af erfaring, så ryger Vidal og Kolarov ind på bredden så giver det egentlig fin mening for mig.

Ligesom ordsproget "er man god nok, er man gammel nok" synes at holde vand, så synes jeg at et par erfarne spillere også vil klæde truppen. Jeg tror at Conte ser på hele truppen, og vurdere at truppen som helhed kan bruge lidt mere erfaring - og jeg er ikke helt uenig.

Når det er sagt, så skal de handler selvfølgelig være økonomisk ansvarlige, men det tænker jeg også Marotta er mand for.

Tonali:
Jeg vil rigtig gerne have ham i folden, og jeg tror at det bliver Brozo der tager turen ud. Formentlig sammen med Skriniar. Jeg er tilhænger af Brozo, men ikke så meget at jeg ikke ser at andre kan gøre det samme. Jeg tror som jeg før har argumenteret for at Sensi kan tage den plads, eller selvfølgelig en Tonali, og med lidt god vilje en Gagliardini.

Brozo er en endda en eftertragtet herre, og senest skulle Zidane være ude efter ham, i et bytte for Sergio Reguilion. Ikke at jeg synes om den handel. Blot til info.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg ved s´gu ikke med Sørloth. 24 mål i 32 kampe er meget, meget godt - også selvom det ´bare´ er i Süper Lig. Han er også en ordentlig basse... Det kan blive en fugl eller fisk, men jeg må da også indrømme at jeg ikke finder Kolarov, Sørloth og Vidal videre inspirerende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri2011
Der er tale om, at Sørloth skal lejes ud til Parma med det samme..
Skrevet af Flying Dutchman
Bizart.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ja, det må du nok sige. Man får helt lyst til at hoppe helt af rygtemøllen og så vente med at forholde sig til transfermarkedet til der er nogle konkrete transfers at tage stilling til.

Jeg føler nærmest der er gået lidt cirkus i det.
annonce
0