Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, sådan er det hver gang. Det er spændende i starten, indtil der går anstalt i den. Nu er det allerede trættende igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lige nu melder Sky om at man ikke alligevel vil forlænge med Valero. Ikke at jeg vil brokke mig over den beslutning især ikke hvis usympatiske Vidsl tiltræder, så er der jo ikke nogen grund til at have Valero rendende.

Samme kilde nævner at Candreva også vil blive vist døren... åh lad det ske

Men ærligt talt pensionisterne vidal og Kolerov hvad skal vi dog med to, hvad er det eksakt de giver vi ikke har, de tilføjer jo nul kvalitetsmæssigt målt på især sidste sæson. Gud hvor er det formålsløst. De fleste andre indgående rygter er også mest af alt til at banke hovedet ind i muren over.
Skrevet af Nerazzurri
Kolarov skulle have været hentet i City for at være relevant imø., i hvert fald hvis han er tiltænkt pladsen som venstre wingback. Under Fonseca er han blevet flyttet fra venstreback i en firekæde til en af de tre spillere i en trebackkæde, og her mangler Inter ikke denne type, da klubben allerede har Bastoni, De Vrij og Skriniar (ind til videre), som kan spiller bolden ud af egne rækker.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Observatøren
Jeg har seriøst været vild med vores transferstrategi det seneste år, hvor jeg synes der er blevet handlet klogt ind og med et dejligt blik på fremtiden.

Hvis rygterne om, at Conte har overbevist ledelsen om at ændre strategi og i stedet gå efter ældre, og kortsigtede løsninger, så må jeg indrømme, at jeg synes beslutningen om at beholde Conte er forkert.

Det er jo kun rygter, men Cellinos kommentarer i går, vedrørende forhandlingerne om Tonali, kunne godt tyde på, at det er sandt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der tegner til alt for meget tåbeligheder og at vi skal være pensionistklub for dyrt skrald som Kante, kolorov og Vidal, for at få det ubrugelige skraldet vil vi sælge de to bedste spillere i Brozovic og Skriniar.

Det er idioti på højeste plan.

Nå jo Tonali handlen og Kumbulla handlen er død

Alt tyder på strategi ændring man vil vinde i den kommende sæson og man er villige til at satse fremtid og start fra år nul og genneopbygge igen året efter... håbløst
Skrevet af OC
Men, men, men...?

Beslutningen om at beholde Conte var jo fornuftig og godt for udviklingen af klubben!
La prende Vecino.
Skrevet af KnockOut
OC du er så barnlig, så hver gang der er nogen her inde der ikke er tilfreds med tiltag så kommer du med dit mund lort som et lille barn, hvad sagde jeg?

Bare fordi man nødvendigvis ikke er enig i at en manager skal væk betyder det ikke man er enig i alt hvad manager og ledelse gør, selv for en så barnlig som dig kan verden da ikke være så sort hvid.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af OC
Hvem er du?

I øvrigt er det ret relevant for ledelsens transferbeslutninger, hvem der sidder på bænken. Og der synes der, som Z4E benævner, at have været et monumentalt skift i strategi efter mødet for nogle dage siden.
Noget kunne altså tyde på - og det kan sagtens være at du har ret i, at det blot er en barnlig tilsnigelse - at Conte på et eller andet plan har haft en mikroskopisk finger med i den ændring. Hvem ved.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvis der er hold i rygterne, at vi ændrer strategi fra Vidal´erne og Kolarov´erne i stedet for Tonali´erne, Kumbulla´erne og Hakimi´erne, så er det selvfølgelig under al kritik.

Jeg tror dog ikke på det. Det er stadigvæk Marotta og Ausilio der har det sidste ord - og førstnævnte går ikke med til den. Jeg tror heller ikke et sekund på, at Conte har så lang snor hos Zhang og Co., at han enemand får lov til at ændre på en i øvrigt hidtil vellykket transferstrategi. Jeg venter med min dom til vinduet er lukket, i stedet for at pive i tråden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Jeg tror dog ikke på det.


Sekundet Kolarov bliver præsenteret, er det vel umuligt at gøre andet?
Eller hvad?
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg skriver i stedet for.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Sekundet Tonali bliver præsenteret i Milan, så?
La prende Vecino.
Skrevet af jzprG
OC nu har jeg observeret at du har ret pessimistiske tendenser, så vil lige spørge om der ikke er bare noget positivt du kan sige om sidste sæson, på trods af det har været under Conte som du ikke har lagt skjul på du er alt andet end fan af.
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Flying Dutchman
Så bliver det vist ikke dummere, OC.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Så bliver det vist ikke dummere, OC.


Hvordan?
Hvis tesen vitterligt er - og sådan som du har struktureret sætningen - at både Vidal og Kolarov skal komme, mens ingen af Tonal og Kumbulla må blive tilkøbt, før det er et tegn på en ændret strategi og før præcis det specifikke scenarie hænder, er alt brok over det piv...
Ja så er det svært.
La prende Vecino.
Skrevet af OC
@jzprG

De offensive angrebsmønstre er blevet væsentligt bedre, og det fremadrettede spil er mere solidt. Andenpladsen og det ene point fra Juventus ser fin ud isoleret set, men er jo meget mere flatterende end den reelle situation.
Spillerne synes at have Contes ryg.
Jeg synes Marotta har gjort det godt, og så indtil mødet for 4-5 dage siden ud til at have rigtig spændende ting i ærmet - det ser så nu ud til at falde til jorden, fordi Zhang tilsyneladende har bukket under for Conte.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Det tror jeg godt, du ved. Det handler ikke om de enkelte spillere - det handler om truppen og tilgangene i sin helhed.

Hvis vi ved vinduets udgang står med et par erfarne tilgange (Kolarov´erne), samt et par gode langtidsprospekter (Tonali´erne), alt i mens vi har fået håndteret den trup, vi havde ved sæsonafslutning (eksempelvis er Valero officielt fortid), så har det været et godt vindue. Hvis vi til gengæld KUN har hentet Kolarov´er og ingen Tonali´er, så er det selvfølgelig som udgangspunkt skidt.

Jeg tror bare ikke på sidstnævnte scenarie.

Jeg er helt sikker på, vi nok skal hente en type Tonali (læs: spiller med gode fremtidsperspektiver) eller to, udover diverse Kolarov´er - selv hvis Tonali konkret ender i Milan. Hell, den første af førstnævnte er allerede i hus - Hakimi - men bliver belejligt ikke nævnt i dine bitre indspark. Faktisk mangler jeg endnu at se bare det der ligner lidt glæde over, at vi lander én af verdens mest eftertragtede wingbacks - men jeg ved til gengæld også, efter mange år i tråden med dig, at jeg nok skal kigge langt efter sådanne positive indspark. Fred være med det.

Hvis tesen vitterligt er - og sådan som du har struktureret sætningen - at både Vidal og Kolarov skal komme, mens ingen af Tonal og Kumbulla må blive tilkøbt, før det er et tegn på en ændret strategi og før det sker, er alt brok over det piv...

Det er i al fald min tilgang. Jeg synes nemlig, du nok en gang piver - endda unødvendigt meget. Der er indtil videre intet der peger på en ændret strategi, andet end løse rygter i de italienske mediers agurketid. Du skal endelig give gas med den sædvanlige omgang ligegyldig negativitet, men jeg hopper ikke med på den vogn og tillader mig ikke at pive over noget, som ikke er sket.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Jeg tror dog ikke på det. Det er stadigvæk Marotta og Ausilio der har det sidste ord - og førstnævnte går ikke med til den. Jeg tror heller ikke et sekund på, at Conte har så lang snor hos Zhang og Co., at han enemand får lov til at ændre på en i øvrigt hidtil vellykket transferstrategi. Jeg venter med min dom til vinduet er lukket, i stedet for at pive i tråden.
Kloge ord, FD. Jeg er helt i samme båd.
Skrevet af OC
I den her situation er det netop relevant at hæfte sig ved de konkrete spillere.

Det handler ikke nødvendigvis om ´Tonali´erne´, men den Tonali. En spiller som hele tiden har været en prioritet i det sportslige projekt (Marottas), en spiller vi eftersigende har haft i sækken i en halv fodboldsæson, og en spiller vi sandsynligvis kunne tilknytte ret så let, hvis vi bare tog det nødvendige skridt og fik tilsendt et officielt bud.

Vupti, så er der møde på ledelsesgangen, hvor Conte bliver bekræftet, og så er Tonali forduftet i en røgsky, mens fokus bliver flyttet til... tadada, Arturo Vidal, som vi mere eller mindre har været rygtet til siden Conte tog plads på bænken. Er du vitterligt i tvivl om, hvad det er udtryk for?

I samme henseende er der ikke tale om Kolarov´erne, men Kolarov. Igennem det sidste halve år har stort set alle kilder været enige om, at Emerson har været det største emne til backen - nogle har meldt Alonso, andre Gosens - men Emerson bestemt i højsædet.
For fem dage siden får Conte så overrakt tøjlerne, og så skulle Marottas strategi ud af det blå pludselig være en næsten-35 årig spiller, som ingenlunde kan siges at passe til systemet. Hvor har du, hvis du kigger bort fra de sidste 5-6 dage, set tegningerne til det i Marottas projekt?

Det er de omstændigheder, der gør det beskæmmende.
Jeg er helt sikker på, vi nok skal hente en type Tonali (læs: spiller med gode fremtidsperspektiver) eller to,


Der er ikke nogle Tonali´er i sigte. Ikke hvis du skal tro aviserne. Hvis der er, så må du gerne pege på ham/dem. Så kan du jo så sige, at du ikke tager deres ord for gode varer, men så er det hele jo også en pseudo-diskussion, hvor jeg åbenbart er dum fordi jeg forholder mig til de konkrete rygter.

Hell, den første af førstnævnte er allerede i hus - Hakimi - men bliver belejligt ikke nævnt i dine bitre indspark.


Hvorfor skulle en transfer der kom i hus for 3 måneder siden være udtryk for det som jeg ser som et tydeligt paradigmeskifte når det kommer til transferstrategien?

Hakimi er desuden utvivlsomt et kanont køb, til en kanon pris. Potentielt den bedste transfer vi har lavet i 10 år. Det samme kan man dog sige om Christian Eriksen.
For at komme dig i forkøbet, så er en tilføjelse som Sanchez også rigtig positiv - måden hvorpå den kom i hus ligeså.
La prende Vecino.
Skrevet af Urban
Jeg må sige at på nuværende fod, er jeg meget enig med OC´ seneste indlæg.
Men jeg må også påpege i samme nu, at det er hvad der ligner en omstrukturering af transfermarkedet.

Jeg tænker bare højt her... Hvad hvis Conte har sagt, jeg har brug for erfaring, fordi jeg vil satse på, Bastoni, Barella, Lautaro, Sensi og Hakimi.

Nuvel er Sanchez, Handa og Godin erfarne spillere, men der der også brug for bredde i en stor trup med potentielt rigtig mange kampe.

Et andet argument der taler for denne nye strategi, er også Covid-19, som unægteligt også har ramt os, og hvor vi måske forsøger at stå stærkt næste sæson, med lige billige handler nu, hvor de ældre spillere lige nu har én, maaaaax to gode sæsoner i sig endnu, så derfor satser man på at bygge på det man allerede har af dygtige unge spillere, og tilføjer derfor mere erfaring til truppen.

Det er en tanke. Den er ikke gennemtænkt, men jeg synes alligevel det virker sandsynligt.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
annonce
0