Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Vidal behøver jo ikke at blive købt før man kan se et tydeligt skift i strategien - og derefter forholde sig til den?
Vi ser det udspille sig nu og her. Derfor behøver vi heller ikke vente med at stille os utilfredse med det, før de står med en Inter-trøje i hånden.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

IFLs foregående indlæg ift. Vidal er et fint eksempel på sådanne. Eller i hvert fald et eksempel, hvor man affejer nogle indlæg der omhandler rygter med den implicitte pointe om, at man jo reelt ikke ved om selvsamme rygter har noget på sig.

Aha. Så du ser spøgelser? Super.

Grunden til at du ikke kan finde et citat af mig, I4L eller hvem som helst der skriver noget á la "ha, vi sagde det jo", er fordi sådan ét eksisterer. Men mon ikke du også er klar over det?

Det tror jeg.

Eller som minimum maner til, at man af en eller anden årsag skal vente til hele transfervinduet er ovre, før man kan drage nogle som helst konklusioner

Ja, det er I4L´s og min tilgang til tingene - i al fald lige pt. Det er vel fair nok? Eller har du én eller anden fantasi om, at samtlige brugere herinde gør som du og drager konklusionerne allerede nu? Sådan fungerer verdenen ikke. Som jeg har skrevet et par gange før; you do you. Jeg venter med min dom til efter der faktisk sker noget, du ved, konkret. At det så åbenbart er et problem for dig, må du ligge og rode med. Jeg har personligt ikke det helt store problem med, at du tolker løs på hvad du kan finde af rygter.

I går klokken 14.10 skriver du; "Der er indtil videre intet der peger på en ændret strategi, andet end løse rygter i de italienske mediers agurketid.", hvorefter vitterligt hele dit indlæg i dag 12.59 udelukkende er løse rygter i de italienske mediers agurketid.

Ja, og? Forskellen er, at jeg blot nævner disse rygter, til almen oplysning - jeg danner ikke ét eller andet helstøbt billede af en spekulativ ændret transferstrategi ud fra dem, endsige endnu engang konkluderer at klubben køres i sænk.

Der ligger trods alt en ret væsentlig forskel.

Fordi narrativet ikke passer ind i fortællingen, eller fordi du ikke er enig i fortolkningerne, er det af en eller anden årsag mindre validt (eller i værste fald bare brok) at frembringe synpunktet, at strategien er ændret. Det er som sådan min eneste pointe.

Det er som påvist noget sludder. Jeg har på intet tidspunkt postuleret at dit synspunkt er mindre validt - jeg er bare ikke enig i det. Det har du så siden lettere elefant forsøgt at danse væk fra, ved at komme med de samme, gamle, opfundne argumenter med, at jeg skulle forsøge at diktere hvad du eller tråden skulle mene eller at jeg på én eller anden måde skulle give udtryk for, dine holdninger er mindre værd.

Det passer ikke. Det ved du også godt. Som jeg mange gange har givet udtryk for, så sætter jeg pris på dine holdninger. Jeg vil ligeledes også sætte pris på, hvis du stoppede med at komme med den samme, gamle traver hver gang. Det er fordummende.

Hvis du oprigtigt mener, at jeg har givet udtryk for, at dine synspunkter er mindre værd, så må du diske op med et citat. Det kan du, ganske ligesom der hvor du påstår, der skulle have været nogle, der har skrevet "jeg sagde det jo", dog ikke, hvorfor jeg fortsat holder fast i, at du ser spøgelser.

PS: Der er kun én her i tråden, der med periodiske mellemrum kommer med et indspark á la "jeg sagde det jo" - og det er dig.

Vi ser det udspille sig nu og her.

Vi ser ikke "udspille sig" noget "nu og her". Vi ser diverse rygter i mere eller mindre seriøse kilder. Det forekommer mig i øvrigt også underligt, at du ingen problemer har med at tage rygter med, hvor Vidal og Kolarov bliver nævnt, men belejligt glemmer at nævne, at der ofte i samme artikler står, at vi er i markedet til andre navne, deriblandt Emerson, Kante og ja, stadigvæk Tonali.

Men det passer vel ikke ind i narrativet...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
det her er tydeligt sket efter samtalen mellem Zhang og Conte der resulterede i ændring af prioriteterne.

Der foreligger ret beset ingen bevis for, at der skulle være sket en ændring i strategi eller prioriteter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@OC: Vi ser altså ikke noget "udspille sig" fordi der er rygter om Vidal og andre lignende nulbonner. Eller jo, men det er så rygtebørsen vi ser udspille sig og ikke Inters transferstrategi.

Hvordan du kan mene andet er ærlig talt beyond me.
Skrevet af L'Imperatore
And he is gone https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1300146878722564098?s=20

Isoleret set kan jeg godt forstå man skifter fokus fra Tonali medmindre man alvorligt har tænkt sig at sælge Brozo. Hvis man gør det giver det ingen mening at opgive at hente et så stort talent. Men men Eriksen og Brozo burde være fint som playmakeren på midten - og ja Sensi som mere offensiv.

Jeg gider dog stadig ikke have Vidal eller Kolarov. Det er så kort sigtet, som noget kan være. Kolorov kan give lidt mening med prisen, men jeg håber stadig men har en anden profil i kikkerten, som en mere langsigtet løsning.

En destroyer på midten ala Kanta eller Partey kunne sagtens give mening i mine øjne.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Gad vide hvad der ligger bag beslutningen om, at vi dropper så fremskredne forhandlinger. Der må da ligge mere bag end "du er for ung, vi går kun efter pensionister".

Kante ville være en glimrende tilføjelse. Det er som at spille med tolv mænd med ham på banen og vil for alvor løse Brozovic op til de sjovere opgaver i livet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ja, der virker godt nok mystisk. Men ja, med tanke på hvad vi ellers har rendende rundt af midtbanespillere, er det jo ikke et rigtig tab. Men det er nu engang altid ærgerligt at gå glip af et så stort talent.

Samtidig kan man dog glæde sig lidt over bysbørnenes fortsatte strategiske deroute. At følge deres færd er lidt som at se en teenager spille FM efterhånden.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er meget lidt enig i, det ikke er et tab (eller... man kan vel ikke tabe noget, man aldrig har holdt. Snarere et bet). Der er tale om et kæmpe talent, som ville have passet ind på det her hold som fod i hose. Ydermere er det da irriterende, at naboerne render med ham nu, og samtidigt øger kvaliteten af deres midtbane betragteligt. Jeg havde glædeligt taget imod Tonali, om ikke andet for fremtidens skyld.

Jeg er meget nysgerrig efter hvad der gik galt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jamen det er da en bet. Men med tanke på hvad vi ellers har af midtbanespillere vil jeg personligt kategorisere ham som "nice to have" snarere end "need to have".

Jeg deler i øvrigt din nysgerrighed i dén grad.
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, det er da lige pt. ikke en need to have - men der er da også en sæson næste år og næste år igen. Jeg er dog enig i, at det, set isoleret på næste sæson, ikke er det helt store bet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af kim000
Trist nyhed med Tonali, men hvis vi henter kante, så går det nok :-). Men hvis det ender med en Vidal, så bliver jeg sgu ked og skuffet..
Skrevet af Slettet(042125212608)
Men vi skal vel også kunne kigge bare mere end en sæson frem. Det er mig set tåbeligt ud over alle grænser, om man så havde ladet ham være lånt ud i den første sæson havde det stadig givet mere mening end at forære ham til Milan. Conte er med 70-80% sandsynlighed færdig efter næste sæson, så det for mig set tåbelig beslutning uagtet hvordan det vendes og drejes. Tonali var en spiller der kunne bruges når mr. Conte er væk under en ny træner, det kommer ikke til at ske nu fordi man har givet Conte hans ønske og satse et og kun et år frem.
Skrevet af Flying Dutchman
Tonali var en spiller der kunne bruges når mr. Conte er væk under en ny træner, det kommer ikke til at ske nu fordi man har givet Conte hans ønske og satse et og kun et år frem.

Spekulativt. Du aner stadigvæk ikke, om den afbrudte Tonali-handel er på baggrund af et påstået strategiskifte eller noget andet, uanset hvor mange gange du forsøger at padle det narrativ.

Vi aner jo ingenting om hvad der er foregået bag skærmene. Milan giver 35 mio. € for ham (vi har i øvrigt ikke ´foræret´ ham til dem), hvilket alligevel er en pæn sjat for en trods alt uprøvet spiller, især i de her Corona-tider. Tonali er et stort talent, men det er jo ikke fordi han sat ligaen i brand i sidste sæson. Det kan jo også bare være, at Marotta og Ausilio overvejede, om ikke de 30-35 mio. € kunne bruges andetsteds.

Det er derfor, jeg er nysgerrig efter hvad der er foregået. Jeg nægter at tro på, at vi har ændret retning så markant og på baggrund af én mand, at vi midt i ellers nært afsluttede forhandlinger hopper ud, for at gå efter spillere i deres karrieres efterår.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det virker påfaldende syntes du ikke?

Kante, Kolerov og Vidal er ikke Marotta handler, det ligger milevidt væk fra de kloge gennemtænkte handler Marotta plejer at lave. Det virker i den grad mistænkeligt når man får dage efter en samtale med Conte ud af det blå dropper Tonali og vil hente de tre pensionister.

Ja Kante er pensionsmoden, manden har holdt til 19 kampe i hele den sidste sæson, som har haft 5 skadesperioder, hvoraf 4 var ca. af en mdr varighed!

Manden har værre krystalben end Sensi disse dage!
Skrevet af Flying Dutchman
Men det er da spændende at se, hvad der nu kommer til at ske med vinduet. Hvis vi ender med Hakimi, Vidal, Kolarov og Giroud, er det selvfølgelig under al kritik - og så skal der rulle hoveder.

Hvis vi ender med Hakimi, Kolarov, et par spændende spillere og et par etablerede spillere (eg. Emerson, Kanté og den slags), er det selvfølgelig godkendt.

Vigtigt er selvfølgelig også, at vi kommer af med noget af dødvægten. Sidste navn på børsen er Dalle, der skulle være ønsket i FC Erdogan. Benfica er derudover i gang med Mario - så allerede der bør der komme nogle midler i kassen og lidt plads i lønbudgettet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det her markedet tegnede til en udpræget succes med Hakimi, Tonali og Kumbulla nu tegner det sig til i absolut bedst fald at blive en lunken affære hvor der er mere at brokke sig over end juble over.

Det her lugter langt væk af Conte har stillet ultimative krav, Zhang har desperat givet sig fordi han ikke havde råd til at fyrre Conte og har givet ordre til M&A om at droppe Tonali og gi efter for Contes ønsker.
Skrevet af Flying Dutchman

Det virker påfaldende syntes du ikke?

Hvad virker påfaldende? Der bliver lavet én eller anden kausal sammenhæng mellem, at Conte var til møde med Zhang for en lille uge siden, at vi hopper ud af nogle forhandlinger om Tonali i dag og at det skulle konstituere et retningsskift. Glemt bliver så, at vi faktisk fik accepteret vores bud på Tonali, efter det blev bekræftet, at Conte fortsætter - så tidslinjen stemmer bare ikke.

Jeg kan godt lide at basere mit Interbillede på konkrete nyheder, og i mindre grad på rygter. Konkret er også, at Marotta har implementeret en strategi der fungerer og at manden efter Zhangs egne ord er urørlig - så hvorfor skulle kineserne, endsige Marotta, bevæge sig væk fra en strategi som fungerer?

Jeg tror, der ligger noget langt mere prosaisk til grunde for de kulsejlede forhandlinger - og jeg er nysgerrig efter hvad.

Kante, Kolerov og Vidal er ikke Marotta handler, det ligger milevidt væk fra de kloge gennemtænkte handler Marotta plejer at lave.

Præcis. Og hvad i alverden får dig til at tro, at Marotta, som har kinesernes eksplicite fulde opbakning, bliver sat offside i den vel nok vigtigste transfervindue, Inter har haft i ti år? Det er jo komplet vanvittigt at tro, at Marotta bare skubbes til side, bare fordi Conte skaber sig i pressen.

Ja Kante er pensionsmoden, manden har holdt til 19 kampe i hele den sidste sæson, som har haft 5 skadesperioder, hvoraf 4 var ca. af en mdr varighed!

Et typisk, unuanceret Z4E indspark. "Manden har været skadet, derfor er han pensionsmoden". Jøsses...

Ja, Kante har haft et par skader i den forgangne sæson, men når han har været klar, har han spillet - det meste af tiden fuldtid. At han forstuvede anklen i august og havde en muskelskade i februar er selvfølgelig heller ikke noget, der skræmmer - det er ikke kroniske eller tilbagevendende skader.

Endvidere er det direkte løgn at påstå, at han har spillet 19 kampe i sidste sæson. Han har spillet 22 kampe i Premier League, fire kampe i ChL, én FA Cup kamp, 120 minutter i den europæiske Supercup, samt en landskamp.

Det her markedet tegnede til en udpræget succes med Hakimi, Tonali og Kumbulla nu tegner det sig til i absolut bedst fald at blive en lunken affære hvor der er mere at brokke sig over end juble over.

Er... er vinduet lukket? Tja. Så kan jeg godt forstå de lange ansigter...

Det er den samme dans hver evig eneste fucking sommer - dog er "vi mister vores bedste spillere" blevet erstattet med "tilgangene bliver ikke gode nok". Og alligevel kommer vi ud af hvert vindue med en bedre trup for hver gang.

Go fucking figure.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg kunne forstå din holdning var han 26år, men manden runder snart 30år, når man rammer den alder er sådanne skader langt mere problematiske og ikke noget man bør affeje, sådanne skader er typisk når man kommer op i alderen og kroppen ikke længere er så holdbar, restituere og healer sig nær så nemt som en ung knægt i start-midt tyverne for nogle sker det tidligere end andre. Nogle har generne, heldet og disciplinen til at holde den kørende til slut trediverne som Zanetti andre går i stykker omk. 30års alderen men på sigt giver kroppen efter for alle. Jeg ville være særdeles lunken ved at købe en spiller omk. 30 der har været igennem en meget skadestung sæson af ren fysiologiske omstændigheder.

Han har spiller 19 kampe målt på minutter.

FD Lige nu tænker jeg på holdbarheden af projektet og vi havde alle muligheder for netop dette i dette marked, nu er vi fejlet i det der burde have været en glimrende mulighed, derfor får dette marked også en klar pil nedad i stedet for pil opad. Det er et håbløs marked at agere i og vi har smadret en fantastisk position, det kan ikke vinkles positivt, men det er jo klassisk dig netop at gøre dette.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kunne forstå din holdning var han 26år, men manden runder snart 30år, når man rammer den alder er sådanne skader langt mere problematiske og ikke noget man bør affeje, sådanne skader er typisk når man kommer op i alderen og kroppen ikke længere er så holdbar, restituere og healer sig nær så nemt som en ung knægt i start-midt tyverne for nogle sker det tidligere end andre.

Bull.

Shit.

Der er tale om en muskelskade og en forstuvet ankel. Det har intet med alt det ævl at gøre og det kommer man med hviletid og behandling over uden mén, uanset om man er 19, 29 eller 39 år gammel.

Hans baglår skade kunne godt have givet anledning til bekymring, men er igen ikke noget der gør én pensionsmoden, såfremt det bliver behandlet ordentlig - og man må da ved gud gå ud fra, at Chelsea´s holdlæger har gjort netop det.

Det er komplet vanvittigt, at man tør kalde en 29-årig spiller for pensionsmoden, bare fordi han har haft en muskelskade, en skade i baglåret og en forstuvet fucking ankel. Så kan man tale om at tilpasse fakta til narrativet.

Han har spiller 19 kampe målt på minutter.

Forkert. Han har spillet 2393 minutter i 19/20, hvilket giver 26,58 kampe.

Lige nu tænker jeg på holdbarheden af projektet og vi havde alle muligheder for netop dette i dette marked, nu er vi fejlet i det der burde have været en glimrende mulighed, derfor får dette marked også en klar pil nedad i stedet for pil opad.

Nej, lige nu tænker du med alt andet end hovedet og dit sunde fornuft. Projektets holdbarhed hvilede ikke på tilgangen af Tonali eller Kumbulla - projektets holdbarhed hviler ikke engang kun på det her vindue, selvom det selvfølgelig vil hjælpe en del med et godt ét af slagsen.

Det er simpelthen for uintelligent at konkludere, at vi er fejlet, bare fordi én spiller ikke kommer til, alt i mens vinduet er åben i mere end en måned endnu. Hell, vinduet åbner først på tirsdag.

Det er ligeledes af samme årsag uintelligent allerede nu at give dette vindue nogen form for karakter. Det kan man først når lortet er smækket i, den 5. oktober. Hvis vi til den tid kun har hentet Hakimi, Vidal og Kolarov, skal jeg nok være den første til at råbe buh.

Det er et håbløs marked at agere i og vi har smadret en fantastisk position, det kan ikke vinkles positivt, men det er jo klassisk dig netop at gøre dette.

Er du fucking seriøs? Hvor forsøger jeg at vinkle noget som helst positivt? Jeg forsøger i al stilfærdighed bare at klargøre, at vinduet ikke er lukket, hvorfor det er dumt at bedømme noget som helst, endsige forsøge at gøre sig klog på et strategiskifte. Jeg udtrykker endda ærgrelse over, at det ikke lykkedes at lande Tonali. Det kan næsten ikke blive dummere nu, Z4E. Hank venligst op i dig selv.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Baglår skader er uforløsligt forbundet med alder, det er veldokumenteret en af "risiko" faktorerne.
annonce
0