Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Men det er ikke sådan det hænger sammen. Da Genoa "lånte" Pinamonti i sidste sæson, fik vi de 19 millioner med det samme, så vi kunne imødekomme FFP-kravene. Det samme gør sig i så fald også gældende her, bare med omvendt fortegn.

Sådan fungerer tingene ikke ift FFP.

Når en spiller sælges, registreres differencen mellem afskrivningsværdien og salgsprisen - i Pinamontis tilfælde er det 100% capital gain, da han er home grown. Havde hans afskrivningsværdi været på €20m, skulle man registrere et capital loss på €1m.

Når en spiller erhverves, belaster man regnskabet med transfersummen divideret med kontraktens længde. Altså, hvis vi siger, at Pinamonti samlet løber op i €20m og får en kontrakt på fem år, belaster han FFP regnskabet med €4m første år (plus bruttoomkostninger ved hans løn naturligvis).

Dermed er det ikke den samlede transfersum der tæller med ift FFP i indeværende sæson.

Likviditet og FFP har dog umiddelbart ikke noget med hinanden at gøre.
Som jeg forstår det, gør styret i Beijing (igen igen) det svært for kinesiske ejere at investere udenfor Folkets Republik.
Dermed skal der være penge i kassen - alternativt må man optage gæld for at erhverve spillere.

Her er det fint for Inter, at der kommer penge i kassen nu, mens der først skal betales i tilsvarende beløb næste sæson.
Skrevet af Slettet(042125212608)
theguardian.com/football/2020/jun/18/uefa-agree-to-suspend-financial-fair-play-rules-due-to-pandemic

Er vigtigt at tage med

Som Ros skriver så er det en afskrivning af transferen over kontraktperioden, så han vil belaste budgettet med 0 m euro i indeværende periode pga. de nuværende midlertidige ændringer. Når vi rammer sommeren 2021 vil han belaste for 2 perioder altså 2x ca. 3,8m euro. Så nej det har som skrevet tidligere ingen effekt.

Det er også hvorfor klubber kan bogføre en profit af en spiller de sælger for mindre end de køber i forhold til FFP og hvorfor Genoa er med på fidusen, de køber ham for 19,5m euro og sælger ham året efter for 19m euro. men fordi de kan afskrive en hvis % så kan Genoa bogføre det som profit på trods af at spilleren blev dolgt for 0,5m mindre.

Ja han bogføres i denne pga. obligationen men i forhold til FFP er det ovenstående der er vigtig da spillere også anskues som en investering.
Skrevet af OC
Ah okay.

På bundlinjen er det dog stadig en udgift man ikke synes at have råd til.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Pinamonti offentliggjort
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Slettet(042125212608)
"Kun" til 2m euro siges der nu, bedre end de tidligere tal.
Skrevet af Nickdkinter
Jeg forstår ikk den handlen. Det er helt sikkert en gentlemands aftale
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der kommer snart begrænsninger på antal en klub må låne ud, vi kommer til at se meget mere af det her i fremtiden, men klart det lugter af en FFP fidus ligesom den Juve og Barca lavede.

Det var allerede aftalt på forhånd det her, en klub som Genoa har ikke 19m euro de kan smide sådan uden lige.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Ingen tvivl. Det er ikke særlig sympatisk.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Muligvis ikke, men man kan ikke bebrejde Inter for det når alle andre store og semi store klubber gør det. Hvis der er gråzoner må man formode at klubber afsøger disse, i sidste ende har UEFA selv skabt disse med deres tumpede regler.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Jeg er med på at alle gør det. Men det gør det nu ikke mindre usympatisk i mine øjne.
Skrevet af Urban
Jeg er ikke helt med. Hvad er der usympatisk ved det?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af kim000
@Urban
HVis du ikke synes det er usympatisk, så er det det, det er jo et holdnings spørgsmål. Det som jeg finder usympatisk ved det, det er, at man sætter en for høj pris i forhold til de spillere som bliver handlet, så det ser pænere ud på bundlinjen. Fx som med juve og barca i forhold til Arthur og Pjanic. Plus det så har den effekt, at klubberne så kan handle for mere eller undgå at FFP kommer med restriktioner.

Men det er bare min holdning.
Skrevet af Urban
Det er ikke fordi jeg ikke synes at det er usympatisk. Jeg ville bare vide hvad det gik ud på, og hvorfor det var usympatisk. Men det gav du mig svar på - tak for det.

Iøvrigt Perisic på VW, mod Pisa, som vi lige nu fører 6-0.
Spændende alligevel.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Det er meget muligt, det er usympatisk - men vi var i fem-seks år FFP´s små kællinger og spillede med på reglerne, mens alt mulige andre klubber bare kom igennem ved netop sådanne små handler. UEFA har ved præcedens lovliggjort det manøvre, vi laver her. Jeg lægger mægtigt gerne moralen på hylden for en stund - FFP har jo hverken hjulpet os eller fodbold en tøddel.

If you can´t beat them, join them.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan i øvrigt ikke se kampen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ej hvor kunne jeg dog godt tænke mig at Perisic ender med at blive førstevalget på venstre WB i denne sæson. Det ville være prikken over i´et efter min mening.
Skrevet af Soren32
@Interforlivet

Hvorfor?

Fordi han har karakteristika, der berettiger det?
Eller har du set noget særligt i kampen i dag? – Har ikke set den, da man (så vidt jeg ved) først kan se den her 23.30 på YouTube-kanalen.

Det er hverken fordi jeg er for eller imod ham og den rolle, at jeg spørger. Blot af interesse.
Skrevet af Interforlivet
@Soren32: Jeg så ikke kampen. Den blev ikke vist live så vidt jeg ved.

Men ja, jeg vil helt klart mene at han har de forudsætninger der skal til. Hans evner på wing-pladsen er veldokumenterede. Her er han til stadighed en spiller af meget høj klasse. Samtidig har han alle dage være en meget disciplineret spiller som sætter en ære i at forsvare også.

Det er klart at han ville skulle udvikle de defensive evner for at varetage WB-pladsen, men det tror jeg sagtens han kan da han jo ikke behøver at udvikle evner på Bastoni-niveau. Candreva har gennem flere sæsoner vist at man sagtens kan spille WB på et højt niveau uden at være en ørn rent defensivt. Samtidig har Perisic en fart som vil komme ham til gode.

Endelig må man formode at vi i langt de fleste kampe vil have spilovertaget hvorfor en offensiv WB vil være at foretrække.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Enig. Bortset fra Candreva delen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Haha. I know. Den del har de to gange Antonio og jeg vist ret meget for os selv;)
annonce
0