Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
Kan det er skam fint for mig hvis han er klar. Så kan det da ik være bedre
Skrevet af Mjohnsen
Held og lykke i morgen. Her er lidt at komme i stemning til...

https://m.youtube.com/watch?v=XuCN4-f7F-0
Forza Viola
Skrevet af Flying Dutchman
Sødt! Jeg kan nu bedre lide dengang fra to sæsoner siden, hvor I skulle bruge vores hjælp til ikke at rykke ned til B.

Det var så lidt, i øvrigt!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
https://sempreinter.com/2020/09/25/inter-ceo-beppe-marotta-no-big-signings-objective-is-to-qualify-for-the-champions-league/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Pinligt.

Jeg vælger dog helt og holdent at tro på udtalelser fra ledelsen, så det må være derfor, at man køber gamle, færdige, kortsigtede løsninger som Vidal og Kolarov. Det må være fordi målet kun er top 4.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Med de udtalelser som Marotta er kommet med, så viser det at Conte har fået lov til at bruge alle huller i Ausilio og Marotta til at få sine udløsninger og være en glad mand med sine pensionist handler....
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Slettet(042125212608)
Åh gud nu køre du igen i den smøre...

Vi har afskediget / Solgt
Godin 34år
Candreva 33år
Valero 35år

Oveni er
Ranocchia 32år
Nainggolan 33år
Vecino 29år
Mario 27år
Dalbert 27år
På blokken.

Vi har hentet ind:
Kolarov 34år
Vidal 33år
Hakimi 21år

Med andre ord er vores hold ikke blevet ældre, pt har vi erstattet en 34årig med en 34årig og en 35årig med en 33årig samt ikke mindst erstattet en 33årig med eb 21årig med andre ord er holdet blevet yngre ikke ældre, så stop nu det sludder.

Er Vidal og Kolarov drømme signings, absolut ikke, men lad os nu heller ikke overdramatisere det. Det er jo ikke sådan at holdet er blevet en elefantkirkegård hvilket man skulle tro med de reaktioner der køre på højtryk herinde. Skulle Darmian træde til så bliver det igen som erstatning for en anden spiller der er ældre.
Skrevet af Mjohnsen
FD hvilken af de mange sæsoner, hvor vi har flirtet med nedrykning taler du om? Senest var i 2019, hvor vi klarede frisag med en sprudlende 0-0 hjemme mod Genoa. Vi har vist mange at takke for, at vi aldrig er røget ned igen siden konkursen, men Inter er vist ikke på takkekort trods alt. Endnu...
Forza Viola
Skrevet af Slettet(202125210502)
Du glemmer lige at 20 årige Kante, Alonso, Darmian, Smalling, Sissoko rygtes den anden vej....hov de er ikke 20, men 29+....hvor de eks skal afløse Skriniar og Brozovic....
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af OC
Z4E

Men hvad udtrykker de handler for dig? Vidal som går ind og bliver den næst- eller tredje-bedst betalte spiller i klubben.
En (måske) forestående afsked af Skriniar, fordi han ikke passer Conte?
Er det et udtryk for, at man bare skal solidere CHL-pladserne?

Hvis det vitterligt er, så er det faktum at Conte får 12 millioner om året, det mest vanvittige jeg nogensinde har set.
Det må være varm luft, ellers har jeg mistet alt tillid til den her klub.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja lad os tro på alt hvad medierne skriver... oveni er der ikke tale om vi vil hente alle disse, eftersom flere af dem dækker de samme positioner.

OC Vidal erstatter Valero, en spiller med mere vinder erfaring på papiret er det trods alt en opgradering. Han kommer altså ikke ind for en af de yngre spillere.

Jeg giver ikke fem flade for Skriniar rygtet, oveni så vil jeg gerne se et hold der har lyst til at smide 60m euro for en forsvarsspiller i Corona tider. Jeg ser det simpelthen ikke ske.
Skrevet af Flying Dutchman
Farvel til Candy! Et par år for sent, men hellere sent end aldrig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Gider du forholde dig til mit spørgsmål.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg gider ikke forholde mig til negative narrativer

Du kunne også nævne 22årige Milenkovic eller 20årige Kabak som skulle være første prioriteterne og ikke Smalling. Men næ nej man har kun fokus på Smalling herinde fordi det passer ind i det ensidige negative narrativ.

Nå jo så glemmer vi også lige vi hentede 21årig Pinamonti ind som Lukaku reserve og Hakimi som ny venstra wing back...

Med andre ord er der ikke kun tale om at hente erfaring ind, selvom det er det narrativ som køre her og i medierne. Ende vi med at erstatte Skriniar med en 22årig eller 21årig så ryger det narrativ da først.
Skrevet af Slettet(202125210502)
City har lige købt AKE til 45 mio € og Koulibaly rygtes til 70-80 mio...så jo det er der...

Den ene dag stoler du blindt på ledelsen og at der ikke er penge til dyre handler som Tonali og Kumbulla og den anden dag tager du et rygte omkring Milinkovic til 40 mio € seriøst?....

Vidal er ikke hentet som erstatning for Valero...man er dum hvis man tror det...
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg stoler på at når ledelsen siger den ikke har råd før den sælger, sælger vi Skriniar har vi råd!

Vidal har målt på det han leverede de sidste par sæsoner ikke benene til at være andet end rotationsspiller som Valero indtog i sidste sæson, jeg ved godt de ikke er samme type men funktionsmæssigt bliver det en lignende rolle og Conte er trods alt pragmatiker. Jeg tvivler stærkt på han kommer til at spille mere end de andre startere fra sidste sæson og lur mig ikke om Barellla, Brozovic er rimelige sikre i den start 11´er, så kan Vidal kæmpe med Eriksen, Gagliardini om den sidste plads. Alle de her skal nok få rigeligt med minutter.

Skrevet af OC
Så top fire er målet?

Og næstherefter; er top fire acceptabelt, i dit hoved?

Sidste spørgsmål; tror du vi er den eneste klub, der er ramt af pandemien, og derfor ikke har råd til specielt meget?
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi har udemærket chance for at vinde Ligaen. Vi kan jo heller ikke markant forbedre holdet når pengene ikke er dertil. Den eneste måde vi kan hente gode spillere er hvis vi sælger de bedste af vores spillere. Det er sådan virkeligheden er lidt i øjeblikket.

Hvis det betyder vi igen ender i top fire så er det jo sådan det er. Conte, Marotta og Ausillio kan trods alt ikke trylle.

Jeg er i den henseende komplet ligeglad med Contes løn. For så antager man jo at en hvilken som helst idiot kunne få det her hold til at få os i CL, eller gøre det ligeså sikkert som Conte gjorde igen det tror jeg ikke på.
Skrevet af OC
"Vi har udmærkede chancer for at vinde ligaen" efterfulgt af et "Hvis det betyder vi igen ender i top fire er det sådan det er".

Z4E classic.

Jeg er i den henseende komplet ligeglad med Contes løn.


Det er så også komplet idiotisk at være det. "Vi har ingen penge, hvad kan ledelsen egentlig gøre?!". Hvad med ikke at betale træneren den fjerdehøjeste løn i verden, og nu forvente det absolut minimale fra ham?
Du kan ikke både blæse og have mel i munden.

Havde du beholdt Spalletti, givet ham den samme transferkitty Conte fik, så havde du sandsynligvis ikke opnået mindre end sidstnævnte har - dvs. nul trofæer, CHL-exit, Coppa Italia Semifinale, CHL-kvalifikation. Du havde til gengæld sparet 16 millioner euro over to år.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Seriøst Spaletti var en one trick pony han formåede med held og møje at få en fjerdeplads i hus med et hold hvor det slet og ret ikke bude at have været så spændende. Manden formåede ikke at indføre en vindermentalitet på holdet, det bedste den man kan er at være en toer. Conte har beviseligt vist flere gange at han kan få det bedste ud af sine hold, vinde trofæer og få dem i finaler.

Vi har ingen penge til store transfer så længe vi ikke sælger OC. Jeg forlanger det af træneren der er realistisk med det materiale træneren har til rådighed, det har jeg skrevet i årevis. For mig er det grænsende til det idiotiske at kræve at en træner skal levere mere end hvad er realistisk med det tilgængelige spillemateriale blot fordi vedkommende får en høj hyre. Derfor er det bare ikke noget jeg tillægger nogen synderlig høj værdi, det eneste jeg kræver med en vellønnet træner er at det så også bliver leveret et resultat der står højde med truppens kvaliteter.
Skrevet af Interforlivet
Jeg er enig med OC i at det havde klædt ledelsen at melde ud at vi går efter mesterskabet.

Men derfra og så til at kalde det pinligt - der er ret langt.

Jeg forstår ærlig talt slet ikke hysteriet.
annonce
0