Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Dejligt med den første omgang ridser i lakken hos Pirlo. Lad det endelig fortsætte.

Nogen der ved hvorfor Nick pludselig er banned?
Skrevet af Interforlivet
Jeg er i øvrigt helt enig hvad angår Milenkovic.
Skrevet af Interforlivet
Er der andre end mig der har tænkt tanken at Conte i sin planlægning af sæsonen lægger meget vægt på reglen om de fem udskiftninger og at vi dermed lidt har glemt det aspekt i debatten omkring truppens sammensætning?

Når jeg tænker på de de fem indhop mod Fiorentina (overvej lige at vi satte Sensi, Vidal, Hakimi, Alexis og Ninja ind fra bænken!) samt Contes udtalelser efter kampen om særligt Eriksens rolle fremadrettet, så føler jeg mig mere og mere overbevist om at Conte har tænkt sig at vores bænk skal udgøre et væsentligt våben i denne sæson. I den forbindelse er reglen om de fem udskiftninger selvsagt alt andet end uvæsenlig.
Skrevet af Rossoneri
Skriniar bliver selvf. hverken solgt for mindre eller det samme som vi i sin tid gav for ham, hvilket er hvad Tottenham i øjeblikket har gang i.

Altså, jeg skal selvfølgelig ikke gøre mig klog på Marottas ideer omkring et potentielt salg af Skriniar. Men hvorfor egentlig ikke?

Markedet er tydeligt berørt af corona, med færre handler - navnlig store handler.

Hvis vi antager, at planen er potentielt at erstatte Skriniar med Milenkovic og at begge har samme værdi, giver det vel rigtig god mening (?)

Inter får en spiller der vurderes, at passe bedre ind i systemet og som er yngre (umiddelbart bedre chancer for større gensalgsværdi). Desuden har Skriniar en afskrivningsværdi på noget der ligner €8,75m, hvilket giver et meget markant capital gain.

Penge er kun interessant i forhold til hvad man kan købe for dem - hvis man kan bruge Skriniar som valuta for at hente en spiller man hellere vil have, er det god business i mit ydmyge univers. Og det er hermed ikke så interessant hvad spillernes pris er (så længe den er ens).

I en ikke-corona verden, kunne man også nemt forestille sige, at Milenkovic ville være dyrere og så ville man være lige vidt ift at sælge Skriniar dyrere.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ros manden har gennemgået en koloenorme udvikling siden Inter betalte 34m euro for ham, det giver jo ingen rationel mening, Corona eller ej, at sælge en spiller der er bedre end da vi købte ham for mindre eller det samme og erstatte ham for det samme for en spillere der alt andet lige ikke har samme niveau (endnu), for i øvrigt er det temmelig teoretisk om hvorvidt Milenkovic passer ind.

Det tyder da heller ikke på Marotta eller Ausillio har planer om dette, de har holdt fast i at man skal have min. 50min ud af ham (Hvilket i min bog er et røverkøb), ikke mindst for at skabe en nævneværdig capital gain hvor man både kan forstærke sig og lukke noget af det hul der er kommet på det seneste.

Skriniar er 25år, alder er i den henseende komplet irrelevant, Skriniar har hvad min 7-8 gode år tilbage han har rigeligt med salgs potentiale om et par år kan han jo formentligt sælges for ca. dobbelte.
Skrevet af Ludski
Jeg forstår din pointe @rossoneri! Og mest af alt tænker jeg, at hvis man allerede nu har vurderet at Skriniar ikke passer ind i en 3-backkæde, så vil man nok ikke få ham brugt så meget i løbet af sæsonen, og så falder hans pris yderligere. Er det tilfældet, synes jeg han skal sælges nu, også selvom det er under hans faktiske værdi.

Må ærligt indrømme at jeg synes Milenkovic virkede som den perfekte højre CB i vores system. Stor men bevægelig, og meget velovervejet. Og så ser jeg gerne at vi får endnu en ung forsvarspiller, som kan forme et samarbejde med bastoni og de vrij.

Min pointe er bare at jeg er vild med Skriniar, men hvis man ikke vil bruge ham, så er han for god til, at man lader ham samle støv på bænken.
Inter Amala!
Skrevet af Facchetti
Er der andre end mig der har tænkt tanken at Conte i sin planlægning af sæsonen lægger meget vægt på reglen om de fem udskiftninger og at vi dermed lidt har glemt det aspekt i debatten omkring truppens sammensætning?

Det er nemlig fornuftigt set af Conte og en potent bænk, der sættes ind mod Viola. Hvis ellers Ninja, Vidal, Eriksen m.fl. gider finde sig i sjældent at få 90 minutter, så bliver rotationen spændende at følge - især på midten.

Jeg står tilbage med to spørgsmål efter kampen i lørdags. Er Brozo urørlig ift. startopstilling? Jeg synes, det var en af hans dårligere kampe, hvor han koster i hvert fald ét mål.
Hvor lang er snoren til D´Ambro i midterforsvaret? På trods af sin rolle som matchvinder, så var det forsvarsmæssigt en svag indsats.
Skrevet af Rossoneri
...manden har gennemgået en koloenorme udvikling siden Inter betalte 34m euro for ham, det giver jo ingen rationel mening, Corona eller ej, at sælge en spiller der er bedre end da vi købte ham for mindre eller det samme

Det er måske også lidt bombastisk - Skriniar var allerede en rigtig god spiller da I hentede ham og han har ikke haft en imponerende sidste sæson.

Men altså, der kan (teoretisk) være flere årsager til at hans pris er stagneret. Den første er selvfølgelig hvilket marked der er for ham. Med færre klubber der er i stand til at foretage en investering i den størrelsesorden, handler det i sidste ende om udbud og efterspørgsel.
Derudover er han nu ældre, hvilket begrænser (relativt set) hans fortsatte udviklingspotentiale.

Jeg kan naturligvis godt forstå din tankerække - jeg er bare ikke sikker på at den er udtryk for den logik vi pt ser på transfermarkedet.

...for en spillere der alt andet lige ikke har samme niveau (endnu), for i øvrigt er det temmelig teoretisk om hvorvidt Milenkovic passer ind.

Ja, hvis man ikke mener Milenkovic er lige så god, er det naturligvis lidt af et gamble, som skal opvejes af et større udviklingspotentiale (hvilket er en teoretisk betragtning).

Personligt anser jeg dog Milenkovic på samme niveau som Skriniar - deres stats er da også meget sammenlignelige.

Dertil har du dog naturligvis ret i at det, af indlysende årsager, altid må være et (kvalificeret) gæt om Milenkovic passer ind i truppen. Men det er jo præmissen for alle nyindkøb. Jeg har fx ikke set den "pessimisme" ift Hakimi.

Det tyder da heller ikke på Marotta eller Ausillio har planer om dette, de har holdt fast i at man skal have min. 50min ud af ham (Hvilket i min bog er et røverkøb)...

Tja, det er jo en helt legitim holdning.
Dyreste handel med en CB i dette vindue er Nathan Aké til Man City (€45m). Det er en handel internt i England, hvilket altid er notorisk dyrt.
Næstdyreste handel, er Gabriel til Arsenal for €26m.

I det lys, har jeg lidt svært ved at se, at Skriniar skulle ryge til €50m, når han kommer fra en sæson hvor han ikke har imponeret og reelt var sat af i store dele af forårssæsonen.

Men altså, det er jo bare min holdning. Der findes ikke en facitliste.

Skriniar har hvad min 7-8 gode år tilbage han har rigeligt med salgs potentiale om et par år kan han jo formentligt sælges for ca. dobbelte.

Igen, det er naturligvis svært at spå om. Jeg har dog meget svært ved at se Skriniar blive solgt for €70m i en alder af 27-28 år.
Ikke mindst fordi klubberne "endelig" har fået øjnene op for hvor vigtigt videresalgspotentiale er. Det skulle den købende klub jo også have med i sine betragtninger - og så er han altså heller ikke bedre.

Nuvel, det var egentlig ikke for at gå ind i en diskussion om Skriniars værdi. Det var mere vinklen med bytteværdi. Den beror på nogle præmisser som vi kan være enige eller uenige om - og det er bare helt fint.

Ingen grund til at bruge mere krudt på det.
Skrevet af Interforlivet
@Facchetti:
Det er nemlig fornuftigt set af Conte og en potent bænk, der sættes ind mod Viola. Hvis ellers Ninja, Vidal, Eriksen m.fl. gider finde sig i sjældent at få 90 minutter, så bliver rotationen spændende at følge - især på midten.
Jeg er helt enig i at det er rigtig fornuftig set af Conte. Forskellen på tre og fem udskiftninger er selvfølgelig så væsentlig at man bør tænke den med i planlægningen af sæsonen og dermed sammensætningen af truppen. Det kan sagtens gå hen og blive udslagsgivende - som vi allerede så det mod Fiorentina.

Jeg står tilbage med to spørgsmål efter kampen i lørdags. Er Brozo urørlig ift. startopstilling? Jeg synes, det var en af hans dårligere kampe, hvor han koster i hvert fald ét mål.
Hvor lang er snoren til D´Ambro i midterforsvaret? På trods af sin rolle som matchvinder, så var det forsvarsmæssigt en svag indsats.
Jeg tror (og håber) ikke at Brozo og D´Ambros status på holdet influeres af en enkelt sub-par kamp. Begge har leveret så godt så længe, at Fiorentina-kampen ikke skal betyde noget på den front.

Dét sagt forventer jeg da helt sikkert også en helt anden kvalitetsmæssig indsats fra deres sider på onsdag (i fald de starter).
Skrevet af weitergehts
Jeg fatter ikke I synes om kampen mod Fiorentina. Jeg kan ikke holde ud at se Contes Inter spille, det er simpelthen så grimt. Det var en fornøjelse at se Mourinhos Tottenham bagefter til sammenligning. Jeg håber for Eriksen og landsholdet at Conte bliver fyret eller at Eriksen bliver solgt asap..
Skrevet af Flying Dutchman
Okay. Fair sag. Der er dog ret beset heller ingen, der tvinger dig til at se de, så det er jo bare med at lade være en anden gang, tænker jeg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Carli bekræfter at Darmian tilslutter sig Inter, og at aftalen stammer fra sidste sæson.
La prende Vecino.
Skrevet af weitergehts
original idé, FD. Vi får se om jeg kan lade være..
Skrevet af Flying Dutchman
Det er faktisk decideret uoriginalt. I og med du ikke kan holde ud og se Inter spille, mens man samtidigt må antage, der ingen er som tvinger dig til det, tænker jeg, det giver mest mening at lade være. Jeg forsøger som udgangspunkt at lade være med ting, som jeg ikke kan lide og som jeg ikke er indlagt til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Carli bekræfter at Darmian tilslutter sig Inter, og at aftalen stammer fra sidste sæson.

Det er vel som forventet?

Jeg glæder mig til på onsdag. Benevento er ikke kommet for at stjæle point, så jeg forventer faktisk en lidt åben kamp. Jeg håber (og følgende er kun håb og bunder i intet konkret) at Conte støver den gamle 4-3-1-2 af, og starter med noget à la:

San; Young, Bastoni, De Vrij, Hakimi; Barella, Brozovic, Sensi; Alexis; Lukaku, Lautaro

Det bliver dog sikkert:

San; Bastoni, De Vrij, Skriniar; Perisic, Barella, Brozovic, Sensi, Hakimi; Lautaro, Lukaku
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Og så er jeg ellers meget enig med dem, der er begejstret for vores bredde i truppen. En fuldgod venstrewingback er stadigvæk et must i min bog, men derudover er pokkers rart, at man, som i lørdags, kan sætte Vidal, Sensi, Nainggolan, Hakimi og Alexis på banen, fremfor Gagliardini, Borja, Vecino, Candreva og... altså, Alexis, som i sidste sæson. Det er en markant opgradering.

At Conte kan skifte en hel midtbane ud i anden halvleg, uden vi går nævneværdigt ned i niveau, er luksus. Det bliver også afgørende, når vi kommer til et tættere kampprogram.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Det bliver dog sikkert:

San; Bastoni, De Vrij, Skriniar; Perisic, Barella, Brozovic, Sensi, Hakimi; Lautaro, Lukaku
Det forestiller jeg mig også - dog måske med D´Ambro i stedet for Skriniar.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er også noget nær mit eneste tvivlspunkt. Jeg læste dog lidt mellem linjerne, at Skriniar blev sparet mod Fiorentina.

Sensi bør retteligt starte ind. Det bør Alexis et eller andet sted også, men Lautaro og Lukaku har ikke spillet dem selv af. Desuden har chileneren fungeret bedst som impact spiller.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Hvad tænker I mht Perisic?
Ja han var farlig i feltet og helt sikkert en trussel ved bagerste stolpe, men ellers kom der vel ikke mange indlæg eller opstil/udfordringer fra hans side. Ligesom han defensivt heller ikke fylder meget.
Jeg har mine tvivl, når vi møder de bedre hold i ligaen, som også truer offensivt.
Skrevet af Interforlivet
@Søren: Efter at have set dele af kampen igen må jeg give FD ret i at det ikke er/var helt fair kun at klandre forsvaret for de store huller som Fiorentina fik lov til at nyde godt af. Det var mere eller mindre hele holdet der til tider svigtede i den defensive fase i lørdags.

Derfor synes jeg også det er svært at klandre Perisic. Han var ligesom resten af holdet skidt i den ende, men i og med der var tale om et kollektivt kollaps synes jeg det er svært at at sige noget om lige hans rolle i kollapset.

Dét sagt tror jeg skam det er en del af planen at lade ham spille mod Fiorentina og Benevento (no disrespect!) og så have Young på banen mod Juventus og Atalanta.
annonce
0