Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Og en "biomstændighed"? Han anfører jo direkte at Milan er "anført" af Zlatan.

Omend han jo (sikker uforvarent) har så ganske ret, så er præmissen blot grinagtig.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Ja, en biomstændighed. Hovedomstændigheden var at Inter ikke performer op til den standard han mener man bør kunne forvente.

Lur mig om ikke også OC synes at Zlatan gør det fantastisk.

Ps: Du kværulerer bare videre hvis det er, men jeg føler jeg har sagt det jeg skal nu. Så du skal ikke forvente et svar.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Helt fint - der er ingen deltagelsestvang. Jeg svarer blot lige på dit indlæg.
I øvrigt meget sjovt, at jeg "kværulerer" til trods for, at du har erklæret dig enig i min betragtning.

OC kommer med en nedgørende kommentar omkring Zlatan, hvilket er komplet forfejlet.
Det var det jeg påpegede - hverken mere eller mindre.

Resten af diskussionen interesserer mig ikke.
Skrevet af OC
@Interforlivet

Men er det Contes skyld at chancerne ikke bliver omsat til mål?


Det vil jeg ikke som sådan sige, men man gør heller ikke som træner sig selv de store tjenester, ved at have en gameplan hvor Perisic skal spille spidsangriber og Achraf Hakimi skal være for enden af høje indlæg med sin pandebrask. Så optimerer man heller ikke spillernes muligheder, og ej heller chancerne i sig selv.

Nu forholder det sig jo også sådan, at fodbold ikke kun handle om at lave chancer (som man ikke udnytter). Den defensive og organisatoriske stabilitet er fuldstændig til grin. Hvad tog det for Parma at komme direkte igennem 1 mod 1 mod Handa? To, tre pasninger, og så er en verdensklasseforsvarer som De Vrij fuldstændig sat.
Vi lukker i øjeblikket næsten 2 mål ind i gennemsnit pr. kamp i ligaen. Det er vanvittigt dårligt, og sker endda mens vi har 3 midterforsvarere på banen hver gang. Det bestrider alt logik.

Og det er endda uden at berøre alt det andet der er galt med Conte, som hans manglende fleksibilitet og offentlige udbrud.

@Rosso

Anfægter du at Zlatan er gammel, og i fodboldsprog noget af det tætteste man kommer på en olding?
Han gør det rigtig godt, men få da lige trusserne ud af røvsprækken en gang.
La prende Vecino.
Skrevet af Søren F er gud
Ja vi er ikke prangende. Slet ikke.
Men marginalerne er heller ikke lige med os. Der kunne vel sagtens være dømt et straffe til os i går og ligeledes mod Milan, kunne resultatet sagtens have været anderledes.
Milan derimod har vel marginalerne. Zlatans mål i dag, kunne vel også være annulleret for farligt spil.
Skrevet af Rossoneri
@oc
Hvorfor er Zlatans alder relevant, når han pt er ligaens bedste angriber?

Det er jo blot et fjollet forsøg på at tale udenom en dumsmart kommentar der faldt til jorden, så snart du postede.
Skrevet af OC
Hvorfor er Zlatans alder relevant, når han pt er ligaens bedste angriber?


Fordi det taler meget til ligaens og i særdeleshed vores egne mangler, når et hold som Milan ligger henholdvis etter og foran os, i høj grad baseret på en spiller som i teorien burde være langt fra hans bedste fodboldalders præstationer.

Jeg kunne også have snakket om, hvordan det er decideret pinligt at vi betaler vores træner 10 gange så meget som Milan betaler deres, blot for at ligge 5 point efter dem efter blot 5 kampe.
Men det ville også være at forklejne Pioli, eller hvordan?
La prende Vecino.
Skrevet af KnockOut
Zlatan gør vel hvad zlatan altid har gjord, score mål, den mand er et fænomen, her betyder alder intet.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Rossoneri
@oc
Du taler nedsættende om Zlatan - det falder til jorden når han pt er ligaens bedste angriber og over en periode på snart et helt år, har været bedre end Lukaku, som (med rette) høster store roser.

Du indikerer, at ligaen er "up for grabs" - men fakta er jo, at Milan i 2020 har lavet flest point af alle hold.

Jeg forholder mig blot til din forfejlede nedgørelse af både Milan og Zlatan.
Vi har nu i 10 måneder været ligaens bedste hold og Zlatan er pt den bedste angriber (målt på output).

Så skal du da være velkommen til at diskutere, om verden havde set anderledes ud hvis en anden sad i sædet hos Inter. Eller i den sportslige ledelse for den sags skyld.
Det gider jeg ikke blande mig i.

Det ville bare være en smule mere klædeligt, hvis du gjorde det med en smule respekt for det andre hold og spillere præsterede.

Skrevet af Rossoneri
@knockput
Det kan næppe skrives mere præcist.
Skrevet af OC
Buhuu, en fan af et andet hold end det hold du holder med taler mindre pænt (efter din smag) om en af spillerne på dit hold. Endda i sin egen klubtråd. The horror!

Milan-tråden er fyldt til randen med selvflatterende kongratulationer og klap på ryggen over hvor seje i er, hvorfor hopper du ikke bare derind og spiller den af i stedet for at kræve at vi andre gør det samme?

Du indikerer, at ligaen er "up for grabs" - men fakta er jo, at Milan i 2020 har lavet flest point af alle hold.


Jeg er ret ligeglad, for på papiret har vi et langt bedre hold, en mere profileret træner og et højere lønbudget. Det er vores egen skyld (eller rettere, for mig at se, én persons skyld) at vi ikke ligger nummer et, eller i hvert fald tættere på nummer et end tilfældet er. Alle forudsætningerne er der.
At i nu tror i kan gå på vandet efter sejre over 2 oprykkere, ligaens henholdsvise nummer 18 og 14 samt Aleksandar Kolarov, giver jeg ikke så meget for. Selvom det da er fint at i når at nyde at Pioli sætter endnu en af sine berømte stimer sammen, før det hele falder sammen som et korthus.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
@oc
Ja, hvor skal man nærmest starte?!

1) du kan da tale om hvad du vil, hvordan du vil. Når du kommer med tåbeligheder, er der bare en rigtig god chance for det bliver påtalt. Så simpelt er det.

2) det er ikke "din egen" klubtråd. Det er en "emnetråd" hvor et givent emne (sjovt nok) bliver diskuteret. Dermed har du hverken mere eller mindre berettigelse til at deltage end andre.

3) det er faktuelt forkert, at Milan-tråden er "fyldt til randen med selvflatterende kongratulationer". Men altså, du har jo også et ret løst forhold til virkeligheden.

4) kæmpe tillykke med at I får tildelt det prestigefyldte trofæ for at have det bedste hold på papiret ud fra hvad du mener. Det er noget enhver spiller og fan drømmer om.
Det er virkelig ærgerligt, at corona må lægge en dæmper på de mange dages non-stop festligheder, der utvivlsomt vil være. Folk bobler jo over af lykke over noget så KÆMPE stort.
Men mon ikke høj som lav, alligevel finder en måde at råbe deres glæde ud fra byens tage?

5) du har vist ikke helt fanget det med flest point i 2020. Men altså, det kommer nok ikke bag på nogen. Du har, traditionen tro, lidt for travlt med at være hysterisk og skinger.
Men det gør jo ikke det du skriver mindre dumt.

Det betyder, at vi som minimum har mødt alle hold én gang og vi er fortsat det hold der har fået flest point.
Skrevet af Gustenv@rius
“ kæmpe tillykke med at I får tildelt det prestigefyldte trofæ for at have det bedste hold på papiret ud fra hvad du mener.”

Er det mere eller mindre prestigefyldt end jeres “flest point i 2020” trofæ?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Jeg tager flere point, any day. Men du må naturligvis vælge hvad du synes er mest interessant.
Skrevet af Bishop
"Er det mere eller mindre prestigefyldt end jeres “flest point i 2020” trofæ?"

Haha det var faktisk meget sjovt... Og jo det er da også fint at man ikke står i kø for at fremhæve og rose Milan i Intertråden. Men de arrogante kommentarer der kommer fra visse brugere tåler vel lidt modspil.
Jeg synes jeg har læst flere brugere nævne at det er nærmest pinligt at man ligger bag Milan, og at det var håpløst Inter tabte til DET Milan hold...

Det virker sgu lidt paradoksalt at man fuldstændig underkender fakta. Der er jo intet i de forskellige statistikker der siger at Milan ikke ligger som fortjent.
Der bliver scoret rigeligt med mål, kun et hold har indkaseret færre mål. Zlatan er topscorer. og vi har ikke tabt i hvad, 24 kampe i træk nu?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Interforlivet
@Bishop: Det er simpelthen ikke rigtigt det du skriver. Ligesom 99% af alle fodboldeksperter så mener brugerne i denne tråd at Inter har et bedre hold end Milan og derfor også er (eller i hvert fald bør være) større bejlere til Scudettoen end Milan er. Men at folk nedgør Milan på den måde som du beskriver er slet og ret løgn.

Tværtimod er der flere Inter-fans (mig selv inklusiv) der har rost Milan for at ligne et hold der i dén grad er på vej tilbage til toppen af italiensk fodbold.

At OCs kommentar får Rosso til at fare i flint, er selvfølgelig på ingen måde overraskende. Men at du hopper med på den, forstår jeg ikke. Du ved jo udmærket godt at OCs pointe var en helt anden. Det var en kritik af Inter og især Conte. Det er fuldstændig tåbeligt at tage på vej over.
Skrevet af Nickdkinter
David Alaba for ik forlænget sin kontrakt i Bayern. Ham så jeg gerne vi gik all In på
Skrevet af Interforlivet
@OC: Selvfølgelig handler fodbold ikke kun om at skabe chancer. Og ja, vores defensive og organisatoriske stabilitet er fuldstændig til grin lige pt. Men når nu din kritik for nylig gik på at Contes Inter kun kan finde ud af at spille på Lukaku, så synes jeg nu alligevel det er på sin plads at pege på Parma-kampen og bruge den som argument for at din påstand ikke holder vand.

Vi skabte bunkevis af chancer. Og om vi skabte dem før eller efter Parmas mål, er jo sådan set ligegyldigt når påstanden var at vi er for afhængige af Lukaku i vores spil. Vi skabte bunkevis af chancer uden Lukaku på banen.

For mit at se er kritikken omkring den manglende taktiske omstilling i løbet af kampene i dén grad berettiget. Det er kritikken omkring vores køb af Kolarov, vores salg af Godin og vores generelle defensive organisation også.

Men krikken som går på at vores spil er ensformigt og kun bundet op på Lukaku, holder åbenlyst ikke. Samtidig skal man jo altså også være overordentlig blind for at misse en ret åbenlys omstændighed: Vi har været utrolig uheldige i sæsonen indtil videre - både hvad angår dommerpræstationer, afslutninger (og her spiller manglende dygtighed selvfølgelig også ind) og COVID-19-prøver - både de rigtige og de falske.
Skrevet af Bishop
"Men at folk nedgør Milan på den måde som du beskriver er slet og ret løgn."

Nu ved jeg ikke hvad du ligger i mine ord, men f.eks. nedenstående kommentar fra en af brugerne herinde. Virker i mine øjne en smule arrogant. Hvorfor er det så chokerende at tabe til et af den bedst præsterende hold?

"Jeg er stadigvæk i chok over vi tabte til et Milan hold."


"At OCs kommentar får Rosso til at fare i flint, er selvfølgelig på ingen måde overraskende. Men at du hopper med på den, forstår jeg ikke. Du ved jo udmærket godt at OCs pointe var en helt anden. Det var en kritik af Inter og især Conte. Det er fuldstændig tåbeligt at tage på vej over."

Jeg ved ikke om jeg hopper med på den som sådan, jeg er i hvert fald ikke faret i flint, (Om Rosso er det må stå for din egen regning). Men jeg synes at kommentaren ligger sig i samme tråd som andre kommentarer jeg har bidt mærke i. Det er ikke noget der holder mig søvnløs, men nu bød lejligheden sig så derfor kommer jeg med mit besyv.

Og ja jeg køber at det var tænkt som en kritik af Conte, ligesom at kommentaren "Jeg er stadigvæk i chok over vi tabte til et Milan hold." var en kritik af Inters præstation, men jeg læser det OGSÅ som et lettere arrogant7forfejlet syn på Milan. Og jeg forstår ærlig talt ikke hvor den høje hæst som nogen interfans befinder sig på, kommer fra. Inter havde bestemt en rigtig stærk 19/20 sæson, ingen tvivl om det, men året før sluttede Inter 1 point foran Milan. Et Milan hold der vel og mærke var i en helt anden forfatning end det nuværende.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@inter
Det handler jo ikke om en gængs holdning. Det handlede om det specifikke indlæg en anden bruger slog op.

Og hvad gør egentlig at du mener, at Inter har et bedre hold end Milan?

Tager vi kalenderåret 2020 (hvilket er synonymt med, at Pioli har fået sit Milan-hold på plads), har Milan hentet 10 point mere end Inter (61 mod 51) og har en målscore på 61:27 mod Inters 60:32. Det er trods alt en relativ markant forskel, baseret på noget der ligner 3/4 af en sæson. Det kan vel næppe slås hen som en "stime", eller?

Nuvel, der bliver naturligvis ikke uddelt medaljer baseret på det, men det er jo den mest konkrete sammenligning man kan foretage ift de to holds interne styrkeforhold.

Jeg ser derfor grund til at tolke, at netop Milan så absolut er på niveau med Inter.

Det er naturligvis ikke ensbetydende med, at det også ser sådan ud når sæsonen slutter. Meget kan, som bekendt, ske. Men det er bare meget interessant at høre, hvad det er du hænger din hat på.
annonce
0