Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Pocchetinos taktiske formationer (3-4-2-1 primært) vil i øvrigt passe glimrende med spillermaterialet, så lad det endelig ske.
Skrevet af Stankovic
Vi skal da aldrig håbe vi taber!! Det er da for ledt at tænke sådan!!! Og håbe på det! Det er da helt forkert altså!!


Prøv at læs det jeg skriver. Jeg skriver intet om at jeg håber på at vi taber. Det jeg skriver er at jeg håber på at Conte er fortid ved et nederlag.
Skrevet af Interforlivet
@Black Spider:
Er det her ikke lidt modsat? Hvis du har den skarpeste afslutter på banen, og du kan skabe fire store chancer til ham, så er det sikkert nok. Hvis han ikke spiller, så skal du vel netop bruge flere gode chancer?
Det er lidt to forskellige (dog relaterede men alligevel) diskussioner du blander sammen her. Samtidig glemmer du at der også blev scoret to mål. Så hvis det skal gøres op, taler vi seks store chancer. Selv uden den skarpeste spiller på banen, vil jeg mene at det bør være mere end rigeligt for et hold på Inters niveau.

Det som i øvrigt var den væsentlige pointe var at Parma-kampen dermed viser at vi/Conte sagtens kan spille godt offensivt og skabe masser af chancer uden Lukaku. Det var en påstand som var blevet fremsat her i tråden for nylig og som flere andre fodboldeksperter også har luftet.
Skrevet af Interforlivet
@Nick:
Midten skal bestå af vidal-barella-gags-brozovic.
Jeg kan sagtens se fidusen, og det er da også meget plausibelt at Conte vælger en sådan konstellation.

Og nej, vi må for alt i verden ikke tabe. Dét sagt sidder jeg godt nok med en dårlig fornemmelse angående kampen. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har haft så lave forventninger til en Inter-kamp.
Skrevet af Nickdkinter
Hvis vi har dem på midten så kommer Real i kæmpe problemer også kan vores wingback kun tage sig af kanterne også kan de få hjælp fra en af vores midtbane spillere. Jeg sys klart vi skulle spille på den måde! For meget plads på kant og midt så taber vi.
Arrrgh vi skal nu nok tage 1 point. Men conte skal vise taktisk evner idag :/
Skrevet af Interforlivet
@Nick: Jeg er faktisk mest bekymret for Benzema over for vores vakkelvorn forsvar. Benzema er virkelig dygtig til at bevæge sig. Jeg forestiller mig at Zidane vil udnytte dette ved at lade ham trække tilbage i banen ofte for så at trække en forsvarsspiller med sig og efterlade rum bagved sig som fremadstormende midtbanespillere eller kantspillere så kan løbe ind i (samme opskrift som de brugte da de scorede til 1-0 mod Barcelona for nylig).

Som vores forsvar spiller lige pt., vil det være ren gift.
Skrevet af Interforlivet
@Nick: CDS spår Brozo, Vidal og Barella med Perisic og Lautaro på toppen. Umiddelbart lyder det en del mere "offensivt" end jeg havde regnet med. Men det er selvfølgelig ikke sikkert at de får ret.
Skrevet af Soren32
Vidal har kamperfaring mod Real Madrid og blev sparet seneste kamp. Så tror han starter inde - med Barella og Brozo. Håber på Young på LWB, da Perisic gør mig en smule utryg. Om han så skal starte i angrebet? Han er vel et lige så fint bud som Pinamonti.

Ift. til debatten om forsvaret:
Har vi haft en reel kamp med konstallationen Skriniar, De vrij og bastoni? Det spiller selvfølgelig ind. Dermed ikke sagt, Kolarov var nogen som helst løsning. Salget af Godin er en røvbidder af de store denne sæson!

Mht. De Vrij, spillede han så ikke (gud ved hvorfor) ude af position sidste kamp? Altså med Rano som den centrale?
Skrevet af Interforlivet
@Soren32:
Har vi haft en reel kamp med konstallationen Skriniar, De vrij og bastoni?
Ja, mod Lazio i tredje runde. Og det gik faktisk rigtig fint indtil Lazio fik én chance som de så scorede på.
Salget af Godin er en røvbidder af de store denne sæson!
Ja. Not to flaunt my own horn, men vi var jo altså nogle som allerede i løbet af sidste sæson forsøgte at tilskrive netop Godin en ret stor betydning for vores mandskab. Så jeg er personligt ikke overrasket over at hans fravær mærkes (omend jeg ikke i mine vildeste fantasi havde forestillet mig at det ville gå sådan som det går nu).
Mht. De Vrij, spillede han så ikke (gud ved hvorfor) ude af position sidste kamp? Altså med Rano som den centrale?
Jo. Jeg undrede mig også over det. Men jeg tolkede det samtidig som et signal om at Conte kæmper massivt med at få styr på den defensive organisation.

Jeg tror nu nok du skal få Young at se på venstre WB i aften i øvrigt. Jeg er som sagt ret sikker på at Perisic starter i angrebet sammen med Lautaro.
Skrevet af Nickdkinter
Ja har godt nok set holdet. Altså hvorfor bruger vi en som ikk er angriber. Det giver ingen mening i min verden. Hvis vi nu stiller som jeg håber. Så for du fight ind i truppen. Og hvis nu benze skulle trække ned
For at modtaget bolden jamen så skal vores forsvar give opgaven videre til vores 6´er. Vores forsvar spillere må for ALT i verden ikke trække med ham. Det vil netop give plads l bagrummet og der vil Real være mega giftige.
Skrevet af Soren32
@Interforlivet

Ah ja! Det er da rigtigt! Jeg håber, Conte snart er klar til at spille dem igen – uden for meget rotation (elelr corona-tvang, når ret skal være ret).
Mht. De Vrij, så undrede det mig også, og understregede egentligt en form for unødvendigt ”eksperiment”, som jeg synes Conte roder med. Hvorfor skulle han derud? Altså, De Vrij ER manden, der skal ligge i midten, og andre må være omkring ham – han var bedste forsvarsspiller sidste sæson, så den rolle SKAL han bare være i. Andet er unødvendigt.

Det er det samme med midten. Folk har snart været i alle roller, og man må formode Conte ved, hvor han får mest ud af sine enkelte spillere. Eller hvad? Det er naturligvis nemt at være sofatræner her, men burde han ikke kende alle spillerne godt nok til ikke at sende dem rundt sådan?

Og HØRT! Jeg havde heller ikke fantasi til at forestille mig, hvad byttet af Godin ville betyde. Han voksede meget post-corona og var en stabil mand for os. Nu har vi så 3 gode CB’s, men med en skade eller behov for pause har vi Rano + 2-3 backs, som er skolet i at blive rykket ind til midten.

Fint med Perisic. Lad os håbe, han har husket de skarpe støvler. Synes, han har haft nogle direktører, trods målet sidst.

@Nick
Sanchez er vist ikke klar og Pina er måske heller ikke lige så ”klar” til en CL kamp som Perisic. I mangel af bedre.
Skrevet af Nickdkinter
Enig Søren. Men hvorfor så ik stille med en midtbane mere nu når vi har den vildeste midtbane og så
Mange spillere. Vi har vel den bredeste i verden. Eriksen kunne også spille på den plads hvis det var. Så var der fri rolle til ham.
Skrevet af Soren32
Gode spørgsmål! Men desværre spørger og reflekterer Conte næppe selv over, hvorvidt der var et godt alternativ til 3-5-2´eren i aften. Jeg tænker også, en 3-4-2-1 kunne være spændende. But it will be a cold day in hell, synes det...
Skrevet af Nickdkinter
Ja det er nu conte skal æde sine formationer også prøve noget som vi ikk har prøver også der vil klæd os godt tror jeg. Særligt kun med 1 angriber.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Den ene midterforsvar skal self søge ned med Benzema, så han lige præcis ikke vender og kan slå den dybe bold. Eller at han aflægger den til en CM, der er fri fordi hans markering er gået ned for at markere Benzema.
Vi kan ikke have de 3 midterforsvar og 2 WB kun til at dække deres 2 fløje.
DeVrij skal faktisk skubbe sig op på DM når Benzema skubber ned i banen og så skal de 2 andre CB søge ind og WB søge ned på backpladsen, så de danner en 4 back kæde med DeVrij som 6er og lade Real spille bolden ud på deres backs.
Real er dårligst når de spiller den ud på fløjene og backerne. Hvis de så vælger at søge ind i banen, især Hazard er god til det, så lukker man ham ind på 3 CM, DeVrij og den nærmeste CB, så burde det ikke blive så farligt.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Urban
KM:

Lige et svar på for et par sider tilbage, med at du var uenig. Det er bare helt fint at du er uenig. Jeg står dog ved min ´udtalelse´. Men forstår din pointe. Eriksen har selv et ansvar, jeg mener bare Contes ansvar er større.

FD:
Ligeledes et svar på, fra et par sider tilbage.
De Vrij, synes jeg, har faldet en del med holdet, hvorfor det er save to say, at også han, har en formnedgang. Manden har været del af en rystende ringe defensiv, helt sikkert, med Conte som ansvarlig.
Og Handa må vel have den sidste sæson hos os som første målmand.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af andib
Hvad skal resultatet være Shakhtar - BMG nu her?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Slettet(202125210502)
Uafgjort i begge deres indbyrdes kampe
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Flying Dutchman
Det vil være bedste scenarium.

Andetbedst vil være, at BMG vinder det ene opgør og det andet ender uafgjort. Så har Shakhtar 5 point og BMG ligeså.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af andib
Så ser det desværre ikke alt for godt ud.

Pænt heldigt mål som BMG lige fik.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0