Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
Armen det er lort det her. Vi skal vinde hjemme næste gang. For helvede noget lort altså!!!! Arrrrgh ci skulle mindst have haft 1 point.
Skrevet af Urban
Det er bare så symptomatisk for vores sæson so far. Et hav af personlige fejl der bliver afgørende.
Denne kamp havde vi fortjent at vinde på spil og chancer, men istedet står vi som tabere! Det er bare så uheldigt.

Når det er sagt, så hvis man kan lukke af bagtil, så står vi altså med et drabeligt hold.
Nu har vi haft personlige fejl nok i denne sæson, og nok til at vi ikke går igennem en ny point tørke i januar og februar.

Jeg har ikke tabt troen på Conte endnu, fordi spillet faktisk er godt. Men det er klart de personlige fejl, og det åbne lokum af et forsvar skal stoppes nu!
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
Helt enig, Urban. Det var lige præcis meget symptomatisk for vores sæson det der skete i går. Masser af godt spil, masser af brændte chancer og så de der fuldstændig tåbelige personlige fejl. Og nå ja, så fik vi ved det tredje mål også lige endnu et eksempel på forsvarsspil på Serie 5-niveau (no offence, FD!).

Men jeg har ligesom dig heller ikke mistet troen på det her endnu. Spillerne signalerer nemlig alt andet end at de ikke længere vil kæmper røven ud af bukserne for Conte og trøjen. Og så længe de gør det, er der naturligvis håb.

Jeg tror på at det vender snart. Vi har simpelthen for meget kvalitet til at dette kan fortsætte.
Skrevet af Nickdkinter
Det er altså pinligt hvis vi ikke går videre fra den her pulje altså!
Skrevet af Slettet(202125210502)
Real scorer på en personlig fejl og et mål hvor vi står i serie 4 forsvar.
Vi scorer 2 mål, hvor deres forsvar står som et serie 4 forsvar, hvor Varane først sover og derefter står Vasquez og klør næse.
Så kan ikke se at vores klasse gennemspil og de får deres på vores elendige forsvarsspil.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af andib
Jeg tror sgu næsten, at jeg ville være mere nervøs, hvis jeg stod i den anden lejr. Jeg synes slet ikke det fungerer i Real Madrid.

Jeg synes nemlig også, at jeg så et rigtig godt kæmpende Inter-hold i aftes, men hvor de personlige fejl kom til at koste. Så må man så også bare sige, at Real Madrid har nogle spillere, der individuelt kan afgøre sådan en kamp. Benzema og Ramos har jo stadigvæk masser af klasse over sig.

Kæft hvor var jeg ved at bande Ramos langt væk, der han (endnu engang) gik unødvendig hårdt til en spiller og igen den bedste spiller på modstanderholdet. Barella er simpelthen en klassespiller, der dog skal blive bedre til ikke at få unødvendige dumme gule kort, som det han fik for brok i går. Det kan komme til at koste senere i turneringen.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Facchetti
Det er altså pinligt hvis vi ikke går videre fra den her pulje altså!

Ikke som puljen har udviklet sig. Shaktar vandt i Madrid. Gladbach lammetæver Shaktar. Det eneste pinlige indtil videre var vel at Inter ikke kunne prikke hul på Shaktar. Som i EL i sommer (sidste sæson) og nu mod Gladbach ser vi, at det handler om at score tidligt mod dem, så falder de sammen.
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Jeg beklager tonen i går - det løb lige lidt af med mig. Budskabet står jeg dog ved.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Altså hvis vi kommer videre i denne pulje er det altså bare ikke godt nok! Vi er endelig ikke kommet i dødspuljen! Så skal man også udnytte det :)
Skrevet af Flying Dutchman
Di Marzio melder, at Eriksen er på vej videre til vinter, med PSG, Dortmund eller Hertha som de mest sandsynlige destinationer.

Det giver mening. Eriksen er slet ikke faldet til, og selvom hans manglende præstationer må og skal ses i lyset af, at han aldrig for alvor har haft Conte´s tillid, så har han langt fra grebet de chancer, der er kommet hans vej.

Samme kilde melder, at PSG er villige til at betale Lautaro´s frikøbsklausul. Go for it, tænker jeg. For 111 mio. har man hurtig en fuldgod erstatning - og det er jo ikke fordi Lautaro sætter Inter i brand. Jo, han viser i glimt tegn på et kæmpetalent, men der er så ufatteligt langt mellem snapsene og min tålmodighed er ved at rende ud. Han skal ikke sælges billigt - selvfølgelig - men for 111 mio. € er jeg s´gu positivt stemt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Ja, jeg må efterhånden også erkende nederlag hvad angår Eriksen. Han bliver sgu nok aldrig en succes i Inter. Så lad os da endelig få lidt penge for ham mens vi kan.

Et Lautaro-salg er jeg mere lunken ved. Han fungerer øjensynligt rigtig godt sammen med Lukaku og er stadig ung nok til at hans formudsving ikke gør mig det helt store. Jeg tror stadig på at han kan ende med at blive en verdensklasseangriber. På den anden side har du selvfølgelig ret i at 111 mio. euro er rigtig mange penge - mere end nok til at finde en fuldgod erstatning. Problemet er dog at Lautaro lader til - i modsætning til Eriksen - at finde sig godt til rette i truppen. Derfor vil jeg stadig hælde til at vi beholder ham (medmindre han selv vil væk selvfølgelig).
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Jeg troede i sin tid vitterligt, at Eriksen kunne være en nøglespiller - helt Sneijder´sk på sin vis. Det har dog været så langt fra en succes, at man, som du skriver, bør begrænse tabet og få sendt ham videre. Også for hans egen skyld, i øvrigt.

Angående Lautaro, så synes jeg, at hans alder ikke betyder nær så meget - han har spillet 89 kampe i trøjen, hvilket tæller noget mere for mig, end hvad der står i passet. Han fungerede ret godt med Lukaku i sidste sæson, men det har haltet noget i indeværende.

Min store anke ved Lautaro ligger i, at han er alt, alt, alt for svingende i præstationerne - og der er længere og længere til han svinger tilbage til en god periode (som i øvrigt efterhånden kun er en kamp eller en halvleg ad gangen).

Det skrevet, så håber jeg ikke, han bliver solgt. Han har masser af potentiale og jeg har da forhåbninger til, det bliver indfriet i Verdens Flotteste Trøje. Men hvis nu PSG er villige til at lægge 111 mio. € her og nu, er det fisme også svært at være utilfreds med det...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af andib
Der kan vel findes andre Lautaro´er til den pris.

Jeg ville også få skudt ham af hurtigst muligt, hvis prisen vitterlig er € 111 mio.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Nickdkinter
Uha gør ondt med Eriksen. Men hvis prisen er der osv jamen så skal han desværre sendes videre. For så længe conte er her så bliver han aldrig hans mand overhovedet. Det må man bare indrømme.

Men salget af el toro vil sgu gøre ondt. Vi har et kæmpe talent i ham. Og hvem vil i hente??:/.
Skrevet af Chino
110 mio. euro for Lautaro er no brainer i det nuværende marked og med argentinernes form. Jeg var imponeret over ham i sidste sæson før corona-krisen, men jeg bliver tiltagende frustreret over ham i denne sæson. Han har meget potentiale og gør mange ting rigtigt, men slutproduktet er ikke godt nok og præstationerne alt for svingende. Kan ikke forestille mig, at nogen klubber vil betale frikøbsklausulen.

Men i det tilfælde, at vi skyder ham af, hvem ser I så for jer? Jeg synes måske ikke, det er så let at finde en erstatning. Lukaku var jo et scoop til prisen.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Du har nogle rigtig gode pointer omkring Lautaro som jeg ikke rigtig kan andet end at tilslutte mig. Jeg håber heller ikke han bliver solgt. Men får vi et bud på 111 mio. euro, bør vi sælge ham.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Chino

Allerhelst en proven målscorer fra Serie A;

Belotti er for eksempelvis blot tre år ældre og har siden 15/16 scoret pænt med kasser for et Torino hold, hvor det ikke altid kan have været let at gøre netop det. 85 mål i 180 kampe er s´gu i orden. Jeg har lidt en personlig aversion mod manden, da jeg synes han piver, men mon ikke jeg kan sætte mig udover det, når han spiller i vores trøje? Hvis Torini rykker ned, er jeg også sikker på, han kan skaffes relativt billigt.

Giovanni Simeone ser også ud til at være vågnet op i Cagliari, scorede fint i sidste sæson og ser ud til at fortsætte i indeværende. Lidt en anden type end Lautaro, da han godt kan lide at komme lidt dybere fra, men ikke desto mindre meget spændende.

Luis Muriel kunne være en dark horse. Ikke en spiller med en stor fremtid foran sig (30 år gammel og alt det der), men ét mål hver 65. minut for Atalanta er sagtens noget, vi kan bruge i Inter. Desuden giver han også os en trussel på dødbode, vi til stædighed mangler. Ilicic fra samme klub kunne også være spændende - men jeg aner ikke hvor han er, rent mentalt.

Det er i hvert fald mine Serie A bud. Der render sikkert også spændende emner rundt i Spanien og Tyskland, men jeg ser ikke nok La Liga og Bundesliga for at kunne komme med seriøse bud derfra. Mit bud er at alle nævnte spillere - og da især Belotti, der måske snart vil prøve at spille med i den sjove ende af tabellen - kan hentes til fornuftige priser.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Men får vi et bud på 111 mio. euro, bør vi sælge ham.

I det tilfælde har vi ikke meget valg. Men selv hvis PSG kommer med 80-90 mio. €, er jeg, dagens marked og Lautaro´s form in mente, tilbøjelig til at synes, han bør sælges.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Giovanni Simeone Og Luis Muriel ville være 2-3 gange ned af stigen da. De er slet slet slet ik gode nok. Dem vinder man ikk med. Det tror jeg ik på. Måske muriel som 3 angriber. Men ikke som første valg. Never ever :).
Så hellere milik i Napoli.
Balotti kunne være spændene!!
Skrevet af Stankovic
Selv for 75 millioner vil jeg skyde ham afsted.

Dernæst hyre Pocchetino og går over i hans 3-4-2-1, med Eriksen, Sensi, Sanchez og Barella som de to bag Lukaku.
annonce
0