Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@FD:
I det tilfælde har vi ikke meget valg.
Haha. Det har du selvfølgelig ret i.
Skrevet af Flying Dutchman
EDIT: Nvm
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Deki

Kunne også være spændende. Det er faktisk lige før et salg af Lautaro for 80 mio. € kunne facilitere både en tilgang af Pocc OG Belotti.

Ja ja, man har vel lov til at drømme.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg er helt enig med dig, Nick, angående Muriel og Simeone. De er ikke gode nok til Inter - i hvert fald ikke til at være andet end reserver.

Belotti gad jeg godt se i trøjen. Han har også virkelig fået gang i målformen igen.
Skrevet af Lehrer
Race to the bottom med Lautaros pris. ;)

Han er virkelig dalet og man frygter hans potentiale forbliver uforløst.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Lehrer

Haha! Jeg tror nu, det snarere er et udtryk for en anerkendelse af, at der for det første ikke er nogen klubber der i disse Corona-tider har råd til 111 mio. €, samt at Lautaro lige nu simpelthen ikke sådan en sum værd.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Nu må vi se. Kunne altså godt se psg smide de penge efter ham. Dog har de vores anden spiller i klubben som de kaste mange penge efter.
Skrevet af andib
Engang imellem er det lidt sjovt, når der bliver talt om, at vedkommende ikke er god nok eller at det er 2-3 skridt ned, hvis man vælger spiller x eller spiller y.

Der bliver udelukkende set ud fra spillerens kvaliteter og ikke ud fra hvordan vedkommende passer ind/eller ikke ind i et system/koncept.

Eriksen kan vi vel alle blive enige om, at med de kvaliteter han har, så burde han jo kunne passe ind på et Inter-hold. Han passer så bare ikke ind i "konceptet-Inter".
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Slettet(202125210502)
Lautaro ryger nok kun, hvis PSG sender Mpabbe videre, da han ikke rigtig gider forlænge.
Tror ikke Lautaro er købt ind til at erstatte Icardi, med mindre det er ham der ryger. Forhåbentligt til os, bare for at drille alle Icardi haters ;)

Giroud rygtes stadig til os og jeg kan ikke se nogen form fornuft i det. Bare se Kolarov.

Belotti kan lyde spændende, men er han den type, der kan klikke med Lukaku? Tror jeg ikke.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Slettet(202125210502)
Hvilke kvaliteter er det nu Eriksen har? Hans specialitet dødbolde er han også blevet ringe til...
Kan stadig ikke forst at folk ser ham som topspiller.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Rossoneri
@km
Jeg synes du er "lidt" hård ved Eriksen.

Dét sagt, så synes jeg også klart, at der tegner sig et billede af en meget specialiseret spiller, der har behoiv for at spillet er bygget op omkring ham og hans styrker, for at han fungerer optimalt.

Jeg synes dog, at Eriksen har nogle meget klare kompetencer, der også kan løfte et hold.

Personligt ser jeg Eriksen som en spiller med nogenlunde samme skill set som hans forgænger i Tottenham, Modric.

Han er enormt dygtig til at diktere tempoet i en kamp, han er god til at spille sig ud af modstanderens pres (noget han selv har understreget som den største lærdom han fik med fra Ajax), han har godt overblik og så er hans pasningsspil også på meget højt niveau. Derudover anser jeg ham som en intelligent spiller.

I min optik, fungerer Eriksen klart bedst, når han har en flakkende rolle med masser af frihed.
Dels ift at det skal være ham der svinger dirrigentstokken og ikke mindst, at spillerne omkring ham skal flytte sig ift hvor han bevæger sig hen.

Det kræver naturligvis noget af hans medspillere og ikke mindst det system han spiller i.
Hvad end han spiller på en to- eller tre-mands midtbane, kræver det, at der mindst er én balancespiller/bølgebryder ved siden af.

Skal man sætte det i Inter-perspektiv, synes jeg der er flere mismatch situationer.

Ser men isoleret på holdopbygningen, mangler den dedikerede balancespiller. Brozovic kan man naturligvis godt kalde en balancespiller, men han er i høj grad også det kreative omdrejningspunkt. Dermed løber han og Eriksen lidt i vejen for hinanden - forstået som, at deres kompetencer overlapper hinanden en del.

Barella lever i høj grad af sin dynamik og han er enormt dygtig med bolden på fødderne fremad banen. En absolut klasse boks-til-boksspiller.
Dermed er det heller ikke ham, der kigger på Eriksen og flytter sig i de rum han efterlader.

Og så er der hele konceptdelen. På godt og ondt, er det i høj grad Conte der designer spillet inde på banen. Han er enormt metodisk og detaljeorientet.

Uden på nogen måde at tage stilling til om det er godt eller skidt, kan man blot konstatere, at det ikke rimer særligt godt, på en spiller der lever af sin kreativitet og frihed til at dirrigere sit hold.

Skulle jeg komme med en optimal position til ham, ville det være som den ene 6er på en to-mands midtbane (4-2-3-1 / 3-4-2-1 osv.). Det kræver dog en helt speciel spillertype som hans makker.
Nu er det ikke fordi vi just står og mangler den type i Milan, men for eksemplets skyld, tror jeg faktisk han ville kunne fungere enormt godt ved siden af Kessíe.

Alternativt ser jeg ham som 8er på en tre-mands midtbane, hvor man spiller med en klassisk 6er (Kanté) og en boks-til-boks spiller på hans ene side.

I det lys, kunne noget jo tyde på, at Inter rent faktisk har prøvet, at akkommodere Eriksen i sommer. Altså, såfremt rygterne om en flirt med netop Kanté står til troende og ikke mindst, at I forsøgte at afsætte Brozovic.

Det efterlader naturligvis fortsat issuet omkring en meget designet taktik og så er spørgsmålet igen, hvem i Inter der reelt har hentet Eriksen og hvem der var ude med snøren efter Kanté (igen, såfremt rygtet er korrekt).

Anyways, blot et par tanker om vores landsmand.
Skrevet af Chino
Hvis vi ikke kan sigte højere end Muriel og Simeone, så skal vi under ingen omstændigheder sælge Lautaro (med mindre nogen betaler frikøbsklausulen selvfølgelig).

Det er i min optik på ingen måde angribere, der vil bringe os til det næste niveau. Jeg synes, det er spillere fra en anden hylde, end Inter bør købe fra. I hvert fald til startopstillingen. Så hellere finde et nyt talent og håbe, at det bliver mere Lautaro end Barbosa, og så har vi Alexis (som fungerer fremragende sammen med Lukaku) og en anden erfaren angriber i mellemtiden.

Ilicic er høj, høj klasse, men for gammel og for stor tryghedsnarkoman. Vil aldrig fungere i en klub som Inter.

Hvad med Martial? Dybala?
Skrevet af OC
Det ville være decideret hovedløst at begynde at rykke rundt på eller sælge vores væsentlige aktiver (om det så er Eriksen eller Lautaro) i vinterperioden, til fordel for en træner som vi alle godt ved ikke er der længere ind til sommeren 2021.

Desværre ser det ud til Conte har krammet på Suning og Marotta, så man frygter det værste.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Jeg ved ikke, om du så for et par sider tilbage, men jeg beklager tonen i mine indlæg til dig i tirsdags. Budskabet står jeg ved, men det kunne godt have været formidlet på en noget pænere måde.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Vand under broen.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Kanon.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilpolpopogba
Chino: Dybala? Rooolig nu. Hvis dybala ser sig væk fra Juve, tror jeg godt du kan regne med at han vil prøve sig af i Real eller Barca.
la vecchia signora
Skrevet af Slettet(202125210502)
Dybala passer fint, men tror ikke han skifter fra Juve til os.
Martial? Seriøst? Har vi behov for en primadonna, der levererer varen hver 6. 7. El 8. Kamp? Der derimod heller ikke gider arbejde for sit hold. Nej tak.

Sanchez ligner desværre lidt det jeg havde regnet med. Det samme kan siges om Sensi. For skadet og dumt at købe dem pga den historik.
Havde han været mindre skadet, så kunne jeg se ham som perfekt, men hvem sku så hentes som backup, da manden nærmest ikke kan spille 30 kampe på en sæson.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Interforlivet
Meget tyder på at vi får lov til at se Skriniar, De Vrij og Bastoni sammen i bagkæden for kun anden gang i sæsonen når vi om en times tid møder Atalanta.

Det vil jeg personligt se frem til. Jeg har nemlig samtidig en klar forventning om at det kommer til at betyde at får en langt større sikkerhed at se i de bagerste rækker end vi har været vant til i denne sæson. Ikke så dum timing at det så lige er mod Atalanta i øvrigt.
Skrevet af Flying Dutchman
Så er vi snart klar til 90 minutters selvpineri:

San; Bastoni, De Vrij, Skriniar; Young, Vidal, Brozovic, Darmian; Barella; Alexis, Lautaro

Velsagtens stærkest mulige opstilling, Hakimi fraregnet. Det skrevet, så har Hakimi ikke imponeret på det sidste. Gad vide om der for alvor er en forbandelse på højreback pladsen...

Ellers er jeg enig med I4L i, at det her bør være vores foretrukne starter i forsvaret - af samme årsag håber jeg også, at især Skriniar overbeviser i dag. Vi har brug for ham.

Atalanta mangler et par stykker, vigtigst De Roon og Gosens, men jeg har nu en snigende fornemmelse af, at det ikke bliver sjovt i dag.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0