Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Jeg er helt enig, Urban. På trods af at vi har fået en spillemæssig frygtelig start på sæsonen, ligger vi stadig ganske fint til i Serie A mens vi stadig selv kan afgøre om vi skal videre i CL.

Jeg ved godt det nærmest er uhørt i disse dage blandt alverdens Inter-fans, men jeg er på baggrund af ovenstående stadig optimist hvad angår denne sæson.

Jeg tror vi vil se en ændret formkurve i de sidste to måneder inden vinterpausen både hos os, Milan og Sassuolo. Jeg tror samtidig at Atalanta (det er decideret vildt at de har kunnet levere så stabilt så længe), Napoli og Roma vil fortsætte med at slingre. Lazio og Juventus er så lidt sværere at forudsige, synes jeg. Lazio har indtil videre klaret sig utrolig flot gennem deres COVID-19-helvede mens Juventus begynder at ligne Juventus igen med den falske Ronaldo tilbage på holdet. Til gengæld risikerer Lazio som bekendt at blive straffet hvis der er hold i anklagerne om snyd med testprøverne.

Alt i alt vil jeg (stadig) blive overrasket hvis vi ikke er med helt deroppe hvor det sner når vi rammer vinterpausen.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Har I regnet Inter klassikeren med i regning?
Den med 1-2 sejre i hele Januar og Februar.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Soren32
@Urban og Interforlivet,

Jeg synes det er godt, I holder fanen oppe. Men hvor er det, I ser opsvinget vente? For personligt er Contes stædighed en stor hæmsko.

Hvis opsvinget består mere af, at de andre svinger, end vi finder en fast kurs, så er det bare ikke holdbart.
Det at vi, set ift. sidste sæsons fine meritter, har taget ”et skridt frem og to tilbage” – eller måske snarere et og et – gør ikke mig tryg ved fremtidsudsigterne. Hvis altså ikke Conte får sat skik på vores forsvar og finder en melodi til midten igen.

Jeg håber da ligesom jer, at vi finder formen igen, for vi HAR været ramt af Corona og skader, men når holdet virker mere usikkert og mindre velspillende end i (store dele af) sidste sæson, så skal der meget snart ske forandringer, hvis ikke CL skal være et lukket kapitel og vi sætter flere dumme point til. Der venter vores historiske nedsmeltningsperiode, som dog ikke var så hård under Conte sidste sæson.

Så medmindre vi lægger ud med at vinde over hhv. Torino, Real Madrid og Sassuolo, så er jeg næsten klar til at opgive sidste snert af optimisme – medmindre der loves guld og grønne skove til januars marked, but doubt it.
Skrevet af Interforlivet
@Soren32: Indrømmet, det er ikke fordi lyset for enden af tunnellen er decideret nemt at få øje på.

Jeg mener dog at den defensive indsats mod Atalanta hvor vi for blot anden gang i sæsonen fik lov at se den stærkeste trio på plads gav forhåbninger om at defensiven finder tilbage til sidste sæsons høje niveau. Vi gav vel ret beset 1 1/2 chance væk til en af ligaens absolut bedste offensiver. Det er selvsagt mere end bare godkendt.

I og med at vi rent offensivt ikke just har haft problemer med at skabe chancer men derimod mere med at omsætte chancerne til mål, mener jeg også at vi i den afdeling kan tillade os at tro på at tingene vender. Det bliver ikke ved med at være stolpe-ud.

Endelig er jeg egentlig også bare generelt supertræt af den begravelsesstemning der lynhurtigt indfinder sig i denne tråd hver gang tingene ikke lige går efter planen. En snert af min optimisme bunder altså også i en indædt lyst til at levere modspil til dette.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er meget beundringsværdigt, I stadigvæk tror på CL. Personligt ser jeg ikke os vinde de resterende tre kampe - hvilket er et must. Og selv hvis vi gør, skal de øvrige holds resultater også lige flæske sig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
@I4L
Jeg kan godt huske, vi havde snakken om, hvornår vi egentligt sidst havde set stærkeste 3-back i spil. Hvilket var én sølle gang. Så selvom Skriniar så lidt uheldig ud i et par aktioner, skal de 3 gutter lige have chancen til at modbevise snakken om ”hullerne”. Og der har du da ret i, at det var positivt, at Atalanta blev holdt nogenlunde fra fadet. Indtil sidst i kampen – hvor vi dog burde have ført med 2. Nå, det er en anden snak – som du kommer ind på selv. For vi skulle både i den kamp og flere forinden have lukket dem.

Jeg prøver som dig at se lyset. Det er dog ikke fordi det blænder pt. Man kan liste:
Dårligere start end sidste sæson, selvom holdet burde være mere sammenspillet.

Boldbesiddelse, ja, men uden resultat.
Et svagere forsvar? Vores sidste sæsons force. (okay, vi mangler at se de stærke sammen, men Koarov & Co. Kontra Godin, gisp!)
Spillere, der ikke præsterer pt. Handa mangler at hive kaninerne op, Lautauro er tit væk, Hakimi ikke decideret imponerende efter debuten, Eriksen aldrig farlig eller med i målene. Selv en klippe som De Vrij har set uheldig ud et par gange.
Endnu ikke vundet i Cl, sidst i gruppen.
Kun én taktisk streng at spille på?

Med alle de her minusser misunder jeg dig næsten at kunne holde hovedet oppe. Sidste sæson havde jeg for første gang i årevis den der ”vi taber ikke” fornemmelse, som jeg senest har haft under Mou – og sikke et dejligt gensyn! Men i denne sæson er den feeling væk igen. Og jeg fornemmer pointtab mod hold som Parma og des lige.

Derfor ser jeg allerede de tre førnævnte kampe (Torino, Real og Sass) som definerende for sæsonen. Ryger vi ud og taber point her, har vi hurtigt hele medielandskabet imod os, og så kører samme sang som siden 2010 igen.
Skrevet af Slettet(202125210502)
. Derfor ser jeg allerede de tre førnævnte kampe (Torino, Real og Sass) som definerende for sæsonen. Ryger vi ud og taber point her, har vi hurtigt hele medielandskabet imod os, og så kører samme sang som siden 2010 igen.


Real kampen skal vindes ellers bliver det kamp om 3. pladsen.

De 2 andre kampe kan vi miste point og stadig være en del af mesterskabskampen. Da vi kun er 5 point efter Milan, der er begyndt at svinge og 1-2 point bag de andre tophold. Så tænker vi skal nærmere midt sæson før vi kan tale at den kamp, kan vi ik være en del af.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Urban
Helt enig med I4L. Jeg ser det helt klart som værende en ´pligt´ om man vil, at give det modspil til de mange, som med næsten kø lignende tilstande, står klar til at svine Conte og inters spil til. Der er Inter for mig, bare langt mere end dårligt/godt spil, for/imod Conte.

Og så vil jeg også tilføje, at det er mere end bare svært at se lyset. Men når Conte stadig er ansat, hvad nytter det så at blive ved at flæbe? Hvad får man ud af de evindelige negative kommentarer?

Conte kan nogle ting, og har bevist det. Ledelsen bakker udad til op om ham, og so far ser jeg ingen grund til at han SKAL fyres, lige nu i hvert fald. Men fortsætter dette meget længere, 1-2 måneder, så er ledelsen vel også nødt til at tage det økonomiske tab, som jo er kæmpe stort, og formentlig derfor Conte får så lang tid.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Men Urban, med al mulig respekt; når selv jeg, trådens i ti år absolut største jubeloptimist, hopper med på de "evindelige negative kommentarer", så er det nok en fingerpeg om, at det ikke handler om for eller imod Conte, men om at man i al stilfærdighed må konkludere, at vi sportsligt er på røven.

Jeg beundrer som skrevet positiviten - men jeg kan ikke se én eneste grund til det. Derimod ser jeg al mulige grunde til at se noget dystert på det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Der er Inter for mig, bare langt mere end dårligt/godt spil, for/imod Conte.


Nu må den her slags vrøvleri og pseudo-bourgeoisi kraftedme snart til at stoppe.

Blot fordi du har sat dig op på en piedestal og har iført dig klaphat, så betyder det ikke, at du er andet eller mere end andre der befinder sig herinde.

Jo før du/i fatter det, jo før kan man få en ordentlig, konstruktiv dialog som er andet end at pådutte andre folk "negative" og "ultrakritiske" holdninger, det så viser sig man selv ender med at fremtone få måneder efter.

Men når Conte stadig er ansat, hvad nytter det så at blive ved at flæbe? Hvad får man ud af de evindelige negative kommentarer?


Apropos nuanceblind. Hvad får du ud af at være ukritisk jubelidiot og løfte fingeren af folk der mener noget andet end dig selv, for så at modsige dig selv afsnittet efter.

Hvor herre til hest, mand.

Og så bliver man alligevel nødt til at påtale idiotien i forhold til dine pointer;

Men fortsætter dette meget længere, 1-2 måneder, så er ledelsen vel også nødt til at tage det økonomiske tab, som jo er kæmpe stort, og formentlig derfor Conte får så lang tid.


Ja, god morgen mand. Worst case-scenario, så er sæsonen for længst forbi, og det økonomiske tab fra at ryge ud af CHL og sandsynligvis permanent være udenfor top 4 langt, langt større end Contes løn de næste to år.
Men så kan du jo trøste dig med, at du var den der heppede og spillede på den forkerte hest længest tid, før den skulle om at skydes bag skuret.
Tillykke med den titel.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
@KM2014
Jeg er enig i det med Real kampen. Det er en finale på mange måder – kliché eller ej. Men de øvrige kampe synes jeg næææsten er lige så vigtige (med et overdrev, naturligvis).

Men forstå mig ret, der er behov for at få brudt den her negative stime – også fordi undskyldningen med at de andre taber point ikke er holdbar. Matematisk har du da ret i, at det er en lang sæson osv., men vi skal selv op på hesten og være kontinuerlige, ikke vente på at der ryger mad på gulvet. Vi er Inter og det her er SÆSONEN hvor vi skal genvinde mesterskabet. Så vores mentalitet skal være, at vi æder alle point, ikke tager mod almisser. Så spørger du mig er det et klart nej: vi kan ikke miste point mod Torino og Sassuolo. Tværtimod.

@Urban
Fair nok at give modspil, og fair nok at give snor. Men der er vel pt. ikke noget konkret at være super positiv over? Vi er i bedste fald stagneret, men nok snarere gået et skridt den gale vej. Jeg kan godt følge, at der kan være meget kritiske røster. Men pt. stemmer det overens med virkeligheden. En virkelighed, der i øvrigt vil være langt mere dyster, hvis nuværende form bæres ind i de næste par måneder, som du nævner.

Igen: jeg HÅBER, at du og I4L får ret, men jeg synes – sagt meget, meget mildt – ikke at Conte viser sig sin gage værdi, og at vi er i færd med at grave et sportsligt hul. Det ødelægger mig som næsten livslang fan, fordi vi har truppen til meget, meget mere.
Skrevet af Urban
Jeg ved snart ikke hvad jeg skal sige... OC og KM, I vil åbenbart bare have debatten for at have den! I læser jo ingenlunde hvad det er jeg skriver, og blander pointer sammen som selv børnehave børn ville kunne forstå pointen i.
Jeg har ikke lyst at fortsætte dette mundhuggeri, så jeg efterlader jer med dette.

Jeg ser altid med positivt på tingende, også selvom alt omkring ser svært ud. I vælger naturligvis selv hvordan I vælger at anskue tingende.
Jeg er slet ikke for Conte, Jeg er for 3-5-2. Dette har jeg givet tilkende mange gange. Jeg synes Conte skaber sig og at der er rigtig rigtig rigtig rigtig mange ting der er gået galt, som Conte burde have styr på. Men selvom tingene ser ud som de gør, så er det altså okay at tro på det gode og håbe på bedre tider.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Urban
Iøvrigt synes jeg du bør arbejde på tonen i dit indlæg OC, det giver mig såååå lidt lyst at have en (kunne man fristes til at skrive en god?) diskussion med dig.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Chino
@FD

Det er meget beundringsværdigt, I stadigvæk tror på CL. Personligt ser jeg ikke os vinde de resterende tre kampe - hvilket er et must. Og selv hvis vi gør, skal de øvrige holds resultater også lige flæske sig.


Hvis vi vinder de tre resterende kampe i gruppen, så skal vi ikke kigge på de øvrige holds resultater. Så er vi videre.

Det er i øvrigt heller ikke et must at vinde de tre kampe for at fortsætte i CL.
Skrevet af Slettet(202125210502)
@FD
Det er meget beundringsværdigt, I stadigvæk tror på CL. Personligt ser jeg ikke os vinde de resterende tre kampe - hvilket er et must. Og selv hvis vi gør, skal de øvrige holds resultater også lige flæske sig.
Hvis vi vinder de tre resterende kampe i gruppen, så skal vi ikke kigge på de øvrige holds resultater. Så er vi videre.

Det er i øvrigt heller ikke et must at vinde de tre kampe for at fortsætte i CL.


9 point og vi er videre.
7 point, hvor det SKAL være sejr mod BMG, så er vi også videre.
6 point er også fint, men så skal sejrene være mod BMG og helst Real. Er det ik mod Real, så kan de spare spillere og tabe mod BMG i sidste runde.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af OC
Men selvom tingene ser ud som de gør, så er det altså okay at tro på det gode og håbe på bedre tider.


Ligesom der heller ikke er noget galt med at se realistisk på tingene, og giver sit besyv ud fra de observationer.
Hvis man gør sådan, betyder ikke nødvendigvis, at man ikke er nuanceret nok omkring den klub man holder med.
Vi burde for længst være forbi det stadie.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Chino

Rigtigt nok - min fejl.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Hvor bliver der truet med vold?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
@FD

Det er mig der vistnok har i de sene nattetimer har tolket forkert på Urbans sidste indlæg på forrige side.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Ah, fair nok.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0