Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, Vecino for Milik er i øvrigt også fint - såfremt polakken kan holde sig skadesfri.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
Hørt! Hvis han kun skal sidde i isbad med Sanchez er det selvfølgelig ikke en drømmesigning. Men "på papiret" er han dælme svær at finde en mere oplagt kandidat for.
Skrevet af OC
Som i at Conte - helt som du siger - vil have sine muskelmænd og dygtige taktikere.


Er der i din verden ikke en grænse for, hvor langt man skal gå for at please Conte? Jeg synes vi for længst har nået smertegrænsen.
Logikken om at vi simpelthen er nødt til at købe endnu en midtbanespiller fordi vi ikke får det bedste ud af 32-årige Arturo Vidal, er jo næsten tragikomisk - hvorfor købte man ham så til at starte med? Så skal man eddermandme til at zoome skarpt på Marottas arbejde, hvis man oprigtigt mener det er en problemstilling.

Løsningen på det non-issue er i øvrigt bare at lade være med at spille Barella på den offensive midt.

Paredes for Eriksen ligeover er, som IFL siger, noget af det mest vanvittige. Skridtet under Cannavaro for Carini.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Selvfølgelig bortset fra det simple faktum, at Eriksen intet - som i intet - har vist i Intertrøjen, og derfor ikke har en berettigelse i truppen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
@OC
Start med at læse de tidligere indlæg, for der er nogle ting, du overser. Ting som at jeg ser transferrygtet pragmatisk an – som i hvad passer ind her og nu (Parades i Contes 3-5-2 system), ikke hvad kunne det blive til (Eriksen under de rette rammer). Det er forskellen på at forholde sig til hvad der sker, og hvad man ønsker der sker. For er jeg udpræget fan af Conte? Slet, slet ikke! Men han er nu vores manager, får klubbens opbakning og vi skal nu engang bruge spillere til hans system.

Det du begynder at diskutere, er klubbens vision kontra Contes – og det er selvsagt en helt anden debat end et transferrygte. Jovist kan du anskue dem i et større perspektiv, og spurgte du mig, om jeg helst ville:
A) Beholde Conte og få spillere til systemet
B) Få ny træner og se Eriksen eller andre offensive spillere trives – samtidig med at klubbens langsigtede transferstrategi blev bibeholdt.
Ja, så kunne du nok gætte svaret. Det er ikke A.

Dertil siger jeg, at købet af Parades giver MULIGHED for at vores træner (som jeg tilmed kalder stædig) kan rykke Vidal længere frem. Blot som en bonus, ikke for et afgørende for/imod argument ift. parades. For tror du ærlig talt, han ryger ud af start 11’eren? Det er igen anskuet ud fra, at vi skal have mandens brikker til at falde i hak, så vi for søtan kan vinde nogle kampe snart.

Så jo, der er bestemt en grænse, men det var ikke hvad vi diskuterede.

” Skridtet under Cannavaro for Carini.”. Den gider jeg slet ikke gribe efter.

Edit: og med klubbens vision kontra Contes mener jeg i øvrigt den vision, vi gerne fans ser klubben have, da de to andre parter ser ud til at have en vis enighed.
Skrevet af OC
@FD

Derfor har han stadig en værdi som langt, langt overstiger Paredes som har vraltet rundt i Paris og været fjerde-femtevalg i to en halv sæson.

@Søren

Okay, så det er der ikke, kan jeg forstå.
Det handler altså ikke om, at verdens fjerdebedst betalte træner skal bruge sine træneremner, rykke rundt på de brikker han har at gøre godt med, gøre brug af sin trup, justerer nogle ting...
Det handler, sat på spidsen, om at øse ham med præcist alle de spillere han vil have eller har brug for. Lad os lave en Chelsea 2.0, købe spillere som Danny Drinkwater og Bakayoko i håbet om at vinde nu og her, og være ukampdygtige i tre sæsoner efterfølgende når det uomtvivlsomt går galt.

Jeg synes egentlig ikke det lugter særlig pragmatisk. Det er bare at bøje sig forover.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
En økonomisk værdi? Måske. Spillemæssigt? Næppe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
En økonomisk værdi?


Bingo. At bytte Eriksen for Drinkwater ville måske give spillemæssigt mening inde i Contes hoved.

Det ville ikke gøre det mindre vanvittigt.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
@OC
” Det handler altså ikke om, at verdens fjerdebedst betalte træner skal bruge sine træneremner, rykke rundt på de brikker han har at gøre godt med, gøre brug af sin trup, justerer nogle ting...”
Ideelt set: gu fanden jo da! Men gør han det? Nej. Han har ikke skyggen af intentioner om at bruge Eriksen. Han er fortid! At se Conte rette taktikken til er wishful thinking. Derfor må man acceptere det / prøve at affinde sig med det, for det ser bestemt ikke ud til at blive anderledes.

Og i den forbindelse er det bedre at have Parades i truppen end Eriksen fra januar, når der fortsat skal kæmpes for titler (forhåbentligt) fra start 21.

”Det handler, sat på spidsen, om at øse ham med…” Nu bevæger du dig igen ind omkring det mere ideologiske om hvad man ønsker i det store billede for klubben, hvor jeg forholder mig til transferrygtet alene - i den virkelighed, det florerer i. Og selvfølgelig er Parades ikke en Drinkwater, lad nu være. Manden er i sin bedste fodboldalder, god med bolden, god defensivt, en del af det Argentinske landshold og Serie A kendt. Hvorfor ikke bytte Eriksen med det for at få mere kvalitet til det hold, som Conte skal bruge? Et hold som tydeligvis ikke inkluderer Eriksen, men kræver bestemte typer.

Du kalder det at bøje sig forover, jeg kalder det at forholde sig til situationen.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Manden er i sin bedste fodboldalder, god med bolden, god defensivt, en del af det Argentinske landshold og Serie A kendt.


Det var da lige Drinkwater du beskrev der da han skiftede til Chelsea.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Nickdkinter
Lad os nu se venner. Der er så mange rygter pt og de forsætter jo. Der skal sgu nogle ordentlige kilder til. :)
Skrevet af Soren32
Fair nok KM,

De er også begge mænd og har rødt blod. Men Drinkwater havde så kun få engelske kampe, og var kendt fra et meget overraskende Leicester hold. Paredes har været i Roma, Zenit og nu PSG + har en decideret landsholdskarriere kørende.

Men sammenhold deres kvaliteter i stedet, samt den nytte de kan gøre på holdene. Modsat Drinkwater tror jeg ikke, Paredes har toppet eller vil være ubrugelig under andre trænere.

Til en 3-mands midt af Contes flade slags vil han være et godt bud. At sammenligne ham med Drinkwater er altså lidt fornedrende i min verden, men hvis du insisterer.

@Nick
Yes, helt sikkert, natten er ung.
Skrevet af Interforlivet
Det er i øvrigt dejlig læsning de rygter der florerer om en forlængelse af kontrakten med Bastoni.

Lad os endelig få bundet ham til klubben en del år ud i fremtiden. Han ligner en stjerne in spe.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Soren32

Nu sammenlignede du lidt købet af Deinkwater i 17 med Paredes og argumenterede for Paredes. Problemet var bare at det var de samme ting som Drinkwater var dengang. Derfor syntes jeg argumentet var ringe.
Tilgengæld er jeg fan af Paredes og syntes han kan bidrage mere end Eriksen kan og kan godt se det fra Contes side.
Problemet er bare, hvad sker der så hvis Conte fyres i februar el marts. Så står vi med Conte spillere.
Hvis Paredes el en anden skal hentes i næste vindue, så skal det være på lån. Så vi ikke hænger på dem, hvis Conte fyres.
Chelsea hang jo lidt med Contes køb og har ikke kunnet komme af med dem.

Eriksen syntes jeg man skal af med lige meget hvad. Han ligner en færdig topspiller, fordi han ikke kan omstille sig til noget nyt og mentalt er han der ikke.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Interforlivet
Ramos er sandsynligvis ikke med i næste uge. Det klager jeg personligt ikke over. Varane er en helt anden forsvarsspiller når han ikke har sin general ved sin side.
Skrevet af Nickdkinter
Er varane ikk ude også imod os? Mener faktisk at han er det
Skrevet af Interforlivet
@Nickdkinter: Jeg har ikke umiddelbart set det stå nogen steder. Men derfor kan du selvfølgelig sagtens have ret. I så fald skyder jeg på at Lukaku laver minimum to basser;)
Skrevet af Slettet(202125210502)
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Nickdkinter
Km2014: tak. Mente nok jeg havde læst det et sted. Altså det skal give muligheder. Bare spørgsmålet om det bliver ligesom dengang Barcelona stillet med deres b hold og vi ikke kunne slå dem. Håber godt nok vi tager os sammen og tager de 3 point.
Skrevet af Soren32
@km

Hmm, nej jeg sammenligner bestemt ikke Drinkwater og Paredes. Tror det har OC, som bragte den på banen?
Jeg ser dem som spillere på forskellige niveauer, og synes Paredes vil være er fint køb til taktikken her og nu, og dygtig nok til at kunne byde sig til, hvis vi skifter træner. Men det er klart, det forudsætter en oprydning på midtbanen for ikke at stå med et stort lager.
Mon ikke CE, Ninja og vecino er væk på dem bekostning.

I øvrigt fint hvis Ramos og Varane er ude.
annonce
0