Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
En ting jeg i øvrigt synes, Conte ramte rigtigt i lørdags - også for første gang i sæsonen - var at lægge Barella på Brozovic´ plads, i dennes fravær. Barella har været glimrende som boks-til-boks, men han er lige så god længere ned, hvis ikke bedre. Det må Conte gerne holde fast i.

Hvis jeg var Pocc, Simeone eller Allegri, havde jeg da også kigget på Barella og generelt vores trup med sultne øjne...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Er spændt på at se hvordan midtbanen kommer til at se ud idag. Tror det bliver gags-berella-brozovic. Ingen chancer for Eriksen desværre
Skrevet af Chino
Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår, hvad Conte har gjort så galt, at han skal kyles ud midt i sæsonen på et tidspunkt, hvor alt stadig er åbent. Og jeg er også ret overbevist om, at klubben i øjeblikket end ikke overvejer en fyring af ham.

Ja, præstationerne har været lidt svingende, og nogle spillere har ikke holdt niveauet og andre nytilkomne har ikke haft den vægt, de burde have. Men jeg synes ikke man skal undervurdere, at det er en meget speciel tid at være fodboldspiller i og de reagerer forskelligt på det at spille uden tilskuere. Jeg er ikke i tvivl om, at den sløje hjemmebanestatistik til dels skyldes, at vi spiller på et gabende tomt Meazza. Derudover har spillerne ikke haft sommerferie og har altså spillet ekstremt mange kampe på kort tid.

Jeg synes, det ville være mærkeligt, hvis ikke coronakrisen gav ustabile præstationer, og det ser man da også fra stort set alle hold over hele Europa.

Selvfølgelig er det skidt, at vi er på vej ud af CL i en ellers overkommelig gruppe, men jeg synes også, at vi må sige, at vi har været uheldige i flere kampe. Vi har bestemt skabt chancer nok til at vinde kampene. Shakhtar-kampen især burde have været en klar sejr. Den første Real-kamp kunne have vippet til begge sider. Den anden får vi et dumt straffe mod os efter fem minutter af en overtændt Barella, og så giver torskedumme Vidal os dødsstødet efter en halv time. Ja ja, det er Conte, der gerne ville have Vidal, men jeg synes ikke, at Conte har gjort så meget galt i CL; jeg synes faktisk, at vi har spillet ganske fint. Og så skal man huske på, at det jo heller ikke er slut endnu. En sejr i aften, og så er gruppen i den grad levende. Nuvel, det bliver ikke nemt, men jeg vil ikke afskrive Inter i CL endnu.

I Serie A er vi et point foran favoritterne, Juventus. Milan har fået et lille hul, men det er ikke det værste hold at have liggende foran sig. De er ekstremt afhængige af Zlatan, og mon ikke han går i stykker et par gange mere i løbet af sæsonen. Og glem ikke, at vi på ni runder har mødt Lazio (U), Milan (H), Atalanta (U) og Sassuolo (U). Ikke ligefrem kampe, hvor tre point er givet på forhånd. Når Flying Dutchman så begynder at skrive om, at vi skal rydde bordet i seks kampe, herunder en udekamp mod Juric´ Verona, så bliver det for mig en lille smule useriøst og for meget Football Manager-tankegang.

Har Conte så lavet dårlige handler? Det altoverskyggende for mig er signingen af Lukaku. Det var et sats til de penge, den suverænt største sum, vi nogensinde har smidt for en spiller, men i øjeblikket er han en af verdens bedste angribere (og i sin bedste alder). Det har været en kanon handel. Barella har også været en stærk signing, selvom det er usikkert, hvor meget Conte har haft at gøre med den. Herinde er der meget kritik af sommerens vindue, men vi henter Hakimi, en af verdens mest lovende wingbacks, tidligt, og derefter er der naturligt nok ikke mange penge at rutte med pga. coronakrisen. Det burde ikke komme bag på nogen, at vi ikke blæser afsted på transfermarkedet midt i en kæmpe økonomisk nedtur.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Chino

Hans opførsel, udtalelser, gejsten på holdet, det taktiske osv...der er INTET der nærmest lykkedes på holdet og spillerne ligner ikke nogen der gider.
Hvilke spillere har Conte løftet af dem vi havde FØR han kom? Jeg kan ikke rigtig komme i tanke om nogen.

Barellas udvikling er naturlig og Lukaku var en af verdens bedste da vi hentede ham, han havde bare et dårligt sidste år i United. Kritikken af handlen af Lukaku af undertegnet og nok af andre er nok hykleriet i at købe, når man nægtede Icardi lønforhøjelse og den økonomiske situation klubben var i og at man havde en af verdens bedste angribere i forvejen.
Der har aldrig været tvivl om han målnæse.

Conte har destrueret ikke kun sidste sæson, men også Spallettis arbejde.

1 point til de nærmeste konkurrenter gør lige præcis at denne sæson kan blive en katastrofe.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Flying Dutchman
Når Flying Dutchman så begynder at skrive om, at vi skal rydde bordet i seks kampe, herunder en udekamp mod Juric´ Verona, så bliver det for mig en lille smule useriøst og for meget Football Manager-tankegang.

Det misforstår du.

Det handler ikke om FM eller at jeg forventer seks sejre - det handler om, at disse seks kampe giver os rigt med muligheder for at vise, at vi faktisk er kandidater til titlen, og at det hele ikke bare er varmt luft. Det er nemlig sådanne kampe, som Juventus mere eller mindre overbevisende har vundet i de foregående ni sæsoner. Det er derfor jeg ordret skriver, at de "[...] bør (læs: skal) give 18 point for et hold med ambitioner".

Betyder det så, at sæsonen er over, hvis vi henter seksten point, fordi Juric´ Hellas snøvler en uafgjort hjem i Verona eller Bologna har en god dag på kontoret? Nej. Selvfølgelig ikke. Det handler snarere om, at vi i foregående sæsoner egentlig har været ganske gode mod de gode modstandere, men smider dumme point mod de - med al respekt - knap så gode hold. Hvis vi gerne vil mere end bare at slutte i top fire, så skal det være slut med at smide point i kampe, hvor vi på papir er bedre.

Du har desuden da også en fin pointe i, at vi har mødt nogle gode modstandere i de første ni runder og at der isoleret set ingen skam er i at smide point mod Lazio, Milan og/eller Atalanta. Du glemmer dog belejligt, at vi også havde et dumt og unødvendigt pointtab mod Parma, at vi i de ni runder har lukket tretten mål ind (hvilket er 36% af det antal mål, vi lukkede ind i 38 runder i sidste sæson) og at det, Sassuolo-kampen og første halvleg mod Lazio, har set langt fra overbevisende ud.

Der skal altså nogle andre og bedre boller på suppen - men lad os nu se hvad december og januar bringer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@KM

Hvis gejsten på holdet var så ringe, som du skriver, så ville man selvfølgelig aldrig komme tilbage og vinde 4-2 over Torino og et hav af de andre comebacks, vi har set i denne sæson. Det handler da om noget om gejst, moral og nogle stærke indskiftninger. Hvis spillerne var pisse ligeglade, så graver de ikke så dybt. Det er da irriterende, at det er nødvendigt, og jeg har ofte bandet over, at Inter først finder storspillet frem, når det ser allermest sort ud, men det er nu ikke noget Conte har indført. Sådan har det været i mange år.

Conte er medvirkende til Barellas succes, fordi han er en spiller efter hans hoved. Det er altså ikke tilfældigt, at han gør det godt. Se på Tonali i Milan, det er ikke altid så naturligt.

Lukaku var dygtig, da vi hentede ham, derfor kostede han også kassen, men der var masser af klubber, der ikke turde røre ham efter United-opholdet. Hvis sportsdirektører i alle mulige andre topklubber havde vidst, at Lukaku ville ramme sit topniveau og bygge endnu mere på, havde han været langt mere eftertragtet og hans pris højere. Ligegyldigt, hvordan du vender og drejer det, så er det Contes fortjeneste, at Lukaku aldrig har været bedre.

Lukaku er i øvrigt en langt bedre holdspiller end Icardi, og det er godt set, at vi havde brug for flere ledere på banen og i omklædningsrummet. Ikke folk, der splitter det hele ad.

Spalletti gjorde et fint stykke arbejde, men Conte tog os i sidste sæson til et nyt niveau, som jeg tvivler på, at Spalletti kunne have gjort. Det var for forudsigeligt med ham.
Skrevet af Chino
@FD

Der skal altså nogle andre og bedre boller på suppen - men lad os nu se hvad december og januar bringer.


Men hvorfor tror du, at løsningen er at kyle træneren på porten? Jeg synes ikke, at Conte har gjort sig fortjent til en fyring sølle ni runder inde i 2. sæson, efter en flot debutsæson. Vi ligger altså ét point foran favoritten. Mesterskabet er på alle måder en mulighed.

Du glemmer dog belejligt, at vi også havde et dumt og unødvendigt pointtab mod Parma


Nej, jeg glemmer ikke det pointtab, men jeg forventer ikke, at Inter er fejlfrie. Vi taber et par point tre dage efter en udekamp i Ukraine i verdens bedste klubturnering, hvor vi spiller en rigtig flot kamp. Det er meget normalt, at klubber, der bruger kræfter i Europa, efterfølgende ser lidt sløje ud i ligaen. Selvfølgelig skal vi gøre det bedre og undgå den slags, men 2-2 på et tomt Meazza mod Parma bør ikke være fyringsgrund.

at vi i de ni runder har lukket tretten mål ind (hvilket er 36% af det antal mål, vi lukkede ind i 38 runder i sidste sæson)


Enig. Defensiven er det, jeg er mest bekymret for. Det er stadig komplet uforståeligt for mig, hvorfor Godin skulle sendes til Sardinien. Han havde om nogen fået sat skik på det forsvar post-corona.
Skrevet af Interforlivet
@Chino: Det er ikke fordi jeg er lodret uenig med dig i de ting du hiver frem, men jeg kunne alligevel godt tænke mig at vide hvad du synes om Contes behandling af Eriksen, Hakimi og Vidal.

Hvor Eriksen og Hakimi "skal lære" det ene og det andet og det tredje for at få spilletid, så skal Vidal tilsyneladende ikke "lære" noget som helst da han åbenlyst ikke kan kritiseres. Selv en fuldstændig absurd tåbelig aktion som den mod Real bliver ikke holdt imod ham. Alt imens kan Hakimi og Eriksen så se deres manglende evner til det ene og det andet udløse bænkepladser og kritik af Conte i pressen mens Vidal hver evigt eneste kamp er den første på holdkortet.

Det skriger i min optik til himlen.
Skrevet af Slettet(202125210502)
1) Så du fortæller mig at gejsten var i top i United da Mourinho blev fyret? Der blev lavede lige så vilde comebacks, hvis ikke vildere

2) Barella var vild inden han kom. Så den køber jeg ikke. At han har løftet sit niveau har intet med Conte at gøre, da han ikke har ændret en skid i hans spillestil. Vi ser det bare, fordi vi ikke så alle Cagliaris kampr.
Derudover sammenligner du Tonali, der skal kæmpe mod 2 på sin position, der bare gør det mega godt i denne sæson og derfor ikke kan spille på samme måde som i Brescia, hvor trekanten centralt var omvendt den han spiller nu.

3) Du ved godt at Lukaku var tættere på Juve end os? Da de ikke ville betale som vi ville, så trak de sig.
PSG bød også på ham inden de hentede Icardi.
Derudover har vi aldrig set Icardi i et 2 mands angreb, som vi ser med Lukaku. Lukaku har ikke spillet bedre i sin karriere og det gør det nemmere for en angriber at spille med en makker end alene.
Derudover, så snakker du om shit når du snakker om Icardi splittede truppen. Det gjorde han ikke, men der var 1 kroat, der ikke kan være prof, som også skabte problemer med Lukaku i en pause.
Icardi er blevet rost for sin proffesionalisme og for at være en god holdkammerat. Så den køber jeg ikke.
Hvis du mener han splittede omklædningen, så håber jeg også du tror på de rygter om Lukaku der splittede omklædwt i United og som valgte at skide på sin kontrakt og træne i Anderlecht.

4) hvilket niveau tog Contes os til? At han fik skrabet flere point efter han brugte over 200 mio € på en sommer og efterfølgende køb af Eriksen? At han røg ud af CHL, fordi vi ikke kunne slå et reserve hold fra Barca?

Sorry to say, men du er naiv i din tankegang og det har en del vist siden Contes dag nr 1 herinde og først nu er ved at vågne op.
Så lad undertegnet og OC være pessimisterne og lev i bare "vi gør det bedre" videre med optimismen..men glemmer lige regningen, der har kostet indtil videre...start med Skriniaar, Eriksen, Hakimi, Lautaro, Brozo, der alle er faldet i niveau på det sidste...
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Nickdkinter
Hvis Hakimi bliver udsat for det samme som Eriksen. Så går det helt galt. Han er og bliver en af top 3 bedste spillere på den plads. Så hvis han bliver "smidt" ud f conte så er klubben jo totalt hjernedød
Skrevet af Flying Dutchman
@ Chino

Jeg har da heller ikke skrevet, at løsningen er at smide Conte på porten?

Jeg har nu altid næret en stærk modvilje mod manden, men det var bare ikke rigtigt et argument i sidste sæson. Jeg har dog siden i sommers hældt mere og mere til at jeg synes, han bør blive sagt op - ikke fordi jeg tror, det løser alle vores problemer, men fordi jeg synes hans ageren udenfor banen har været skandaløst og taktiske dispositioner hidtil i sæsonen overordnet set har været under standarden.

Som jeg dog også har skrevet et par gange her i tråden - senest i debatten med I4L - så synes jeg i den grad, at truppen og de enkelte spillere bærer et stort ansvar i den suppedas, vi befinder os i nu. Samtlige spillere, Barella, Lukaku og måske Skriniar fraregnet, har spillet enten lidt eller langt under standard. Også der skal der andre boller på suppen.

Selvfølgelig skal vi gøre det bedre og undgå den slags, men 2-2 på et tomt Meazza mod Parma bør ikke være fyringsgrund.

De enkelte kampe bør aldrig være fyringsgrund. Det handler dog om helhedsbilledet. Efter min mening har vi spillet halvanden god kamp ud af tretten mulige indtil videre: 90 minutter mod Sassuolo og de første 45 mod Lazio. Ellers har det været ringe til jammerligt.

Jeg synes i øvrigt, at "vi spillede en kamp et par dage forinden" argumentet ikke holder. Det har Juventus også skullet, sæson efter sæson, og alligevel er de for det meste spadseret til mesterskaber, sæson efter sæson. Milan får det også til at fungere i indeværende sæson. Truppen er til, at vi om onsdagen kan spille mod Shakhtar og fire dage efter kan spille mod Parma.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Real bagud 1-0 nu.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Chino

Jeg er i øvrigt enig i dit besyv om Lukaku og Icardi. Vi gik fra en spiller, som godt nok scorede flittigt med mål (når det lige kom over ham), men som kostede udenfor banen - og faktisk delvist også på banen - til en belgier, som ikke kun selv scorer flittigt med mål, men som også stiller sig til rådighed for holdet i hver evig eneste kamp. Vi kom mere end bare godt ud af det "bytte".

Det er nok næppe tilfældigt, at vi i sidste sæson scorede langt flere mål, end vi nogensinde gjorde med Icardi i truppen, ej heller at vi var det hold der havde flest forskellige målscorere i truppen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af andib
Det er vel ganske fint med at Shakhtar fører for Inters vedkommende? Nu skal Real vinde den sidste kamp hjemme mod BMG (hvis altså stillingen holder)
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Nickdkinter
Præcis.

Ingen surprise i holdopstilling idag
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg fatter simpelthen ikke Conte. Vi er tvunget til at vinde - så hvorfor starter Hakimi ikke ind? Jeg er med på, at Darmian har gjort det mere end bare godt - men Hakimi kan uendeligt mere offensivt, end den kære italiener.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Conte er vel bange for Gladbachs forreste, der plejer at ligge meget bredt.
Skrevet af andib
Forkert tråd.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Nickdkinter
Tror at han vil gå efter det defensive til at starte med. Men ja vi skal vinde. Vi har lige fået en hjælpende hånd
Skrevet af OC
Shakhtar har kun scoret fodboldmål mod Real Madrid indtil videre, og Real har vundet fire ud af de sidste ti kampe de har spillet - halvdelen af de kampe mod engang mægtige Inter.

Det er en monumental fiasko at man ligger hvor man gør, og jeg har på fornemmelsen af at man tager imod Shakhtars livline med endnu en tam og uinspirerede indsats, og dermed en exit fra ikke alene CHL, men også europæisk klubfodbold.
La prende Vecino.
annonce
0