Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Urban
FD:
Vil du virkelig have svar på det?
Kontinuerlige mesterskaber! Europæisk titel udfordre, hvert år.

Mig bekendt gik Sunnig ind i Inter med netop denne drøm.
Er vi dér endnu - nej, det vi selvsagt ikke! Er vi på vej? Nogle vil sige ja, andre nej. Men er vi ved at bygge op til dét, ja det er vi. Det er derfor vi kan få de spillere til vi har, og en træner af øverste hylde.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Urban
I4L:
Helt enig. Omend jeg ikke helt er enig i at vi i den sidste del endnu. Jeg mener der er noget længere vej. Og der kan tiden kun vise om vi er opgaven voksen.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
@FD: Haha. Nej, du er vist nogenlunde lige så langt fra at være bygningskonstruktør som jeg er;)

Den med "alle klubber" holder ikke synes jeg. Fasen bliver jo nødt til at blive set i perspektivet af hvad det er for en klub vi har med at gøre.

Inter var i 2010 på toppen af fodboldverdenen. Siden er det gået mere eller mindre helt galt.

Da Suning så overtager, siger man: Nu er missionen at få Inter tilbage på tronen. Køber man den præmis, er vi stadig i (omend den sidste del af den) en genopbygningsfase - og vel at mærke ikke bare sådan en som "alle klubber" er i.
Skrevet af Interforlivet
@Urban: Jeg vil nu personligt mene at vi er i den sidste del. Men jeg kan samtidig sagtens se hvad du mener.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Så efter din mening er vi i en opbygningsfase, hvor målet er at vinde mesterskaber hele tiden og være en spiller i Europa? Det er fair nok - det er ikke noget, jeg har læst eller hørt nogen fra ledelsen udtale sig om, men det er da fair nok. I så fald er det da lettere fjollet, man ansætter en mand, der notorisk ikke præsterer i Europa, men det til side.

Lad os da antage, du har ret. Vil du så ikke også mene, at ledelsen har al grund til at være utilfreds med Conte, i og med opbygningen har taget mere end bare et par skridt tilbage?

Jeg synes s´gu ikke, vi er i en eller anden opbygningsfase - ikke i klassisk forstand. Conte har lige pt. et hold og alle forudsætninger for at nå i mål med opgaverne - eller opgaven, er det så blevet til. Det er nu, de sidste tre-fire sæsoners arbejde skal kulminere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Den med "alle klubber" holder ikke synes jeg. Fasen bliver jo nødt til at blive set i perspektivet af hvad det er for en klub vi har med at gøre.

Men så alligevel? Der bliver skildret et billede af, at vi som klub skal stræbe efter mere (hvad mere er, er op til den enkelte). Det gør samtlige klubber vel? Det er da en dejlig bred fortolkning af "opbygningsfase", men ikke én, jeg er enig i. I og med Inter og Zhangerne har postet en enorm mængde penge, goodwill og hvad ellers i Project Conte, er det her ikke en opbygningsprojekt længere. Det er et her-og-nu projekt, hvor resultaterne skal komme i hus.

Hvis der havde været tale om en oprigtig opbygningsproces (som jeg forstår det), så havde man hentet en træner ind med en klar filosofi både på og udenfor banen (á la Klopp i Liverpool) og givet vedkommende to-tre sæsoner at implementere det, hvorefter opbyningsprocessen kulmineres og et nyt påbegyndes. Det har man efter min mening åbenlyst ikke gjort ved at signe Conte. Der handler det om et her-og-nu slutfacit.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@urban
Argumentet kommer til at køre lidt i ring, når du sidestiller de rent faktisk resultater med det sted hvor en ledelse ville kunne forvente man er og de ting man har foretaget sig på det sportslige plan.

Ser man på truppen, består den først og fremmest af spillere der må forventes, at spille på noget der ligner topniveau lige nu. Nuvel, spillere som Bastoni, Barella, Hakimi og til dels Lautaro har nok et eller flere udviklingssteps i sig endnu, men det er etablerede spillere ikke desto mindre.

Og selvom I sidste sæson hentede Barella og Sensi samt Hakimi i denne, så tyder indkøbene da også på en relativt kortsigtet strategi.

Dertil kommer et markant øget lønbudget - ikke mindst fordi man har hentet en af verdens bedst betalte trænere.

Som jeg ser det, har man ikke just satset på et længerevarende projekt og dermed er det også oplagt at tro, at der er forventninger om resultater (inkl. i europæisk sammenhæng) i en meget nær fremtid.

Men altså, jeg skal selvfølgelig ikke gøre mig klog på hvad der foregår i hovederne på jeres ejere. Derfra hvor jeg sidder, synes jeg blot ikke det ligner et udviklingsprojekt.
Skrevet af Urban
Ross:

Udvikling og genopbygning, er også to vidt forskellige ting. Udvikling er som regel i fodboldverden med unge spillere, hvor genopbygning er et projekt, eller noget man bygger op til, en forventning om at være et sted man endnu ikke er.

Jeg er helt med på hvor vi er, og hvad vi har at gøre med i Inter. Men det ændre jo ikke på at vi ikke er der endnu hvor Sunnig selv siger vi skal være. Det er min pointe.

FD:
Så du har aldrig læst eller hørt at Sunings drøm er at få Inter tilbage på tronen i Europa? Det jo også fair nok. Vi kan jo ikke læse samme artikler og steder, selvom vi holder med samme hold - omend jeg har svært ved at tro at du ikke har læst det! Du slår mig som en der følger meget med.

Jeg er ikke enig i at Conte har slået os tilbage. Jeg synes han har båret os fremad på mange parametre. Men hans ageren udenfor banen og vores exit i CL af to omgange er under al kritik. Jeg synes bare vi er meget længere end hvad vi var med Spaletti f.eks.

Jeg er heller ikke enig i at de sidste tre/fire sæsoner nu skal kulminerer. Jeg mener at da man ansatte Conte så startede man fra ny, som dog, skal kulminerer i år. Han har intet, som i intet, videreført fra Spalettis tid.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Rossoneri
@urban
Men så vi jo tilbage ved om Suning er enig i at det er et udviklingsprojekt.

Hvis der er enighed om at Inter ikke er der hvor ejerne mener de skal være, så er spørgsmålet om ejerne reelt havde forventet, at man pt var et andet sted.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Jo jo, jeg har skam læst, at Inter skal både det ene og det andet. Problemet er bare lidt, at der er udtalelser - og så er der faktuelle forhold. Og de faktuelle forhold peger på alt andet end, at Projekt Conte skulle være et opbygningsprojekt. Hell, bare navnet Projekt Conte udelukker selvsamme. En træner som Conte hentes ikke ind med blik på ét eller andet mål ud i fremtiden - han hentes, fordi der skal opnås resultater her og nu. Desuden stemmer en ansættelse af Conte dårligt overens med drømmen om, at Inter skal "[...] tilbage på tronen i Europa".

Jeg er ikke enig i at Conte har slået os tilbage.

Det har han da i forhold til sidste år. Hvis vi kort antager din præmis om, at Conte er ansat til at gennemføre et opbygningsproces, så lykkedes det da fint i sidste sæson - men vi har taget mindst et par skridt tilbage siden da.

Han har intet, som i intet, videreført fra Spalettis tid.

Det passer ikke. Conte lukrerer på, at Spalletti fik et Interhold i CL, men alle de penge der følger med der. Desuden fik Conte overdraget en fungerende trup, der ikke skulle starte fra scratch. Spalletti har i høj grad været fundamentet i Conte´s virke som træner.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Sådan får jeg bare ikke et udviklingsprojekt så. Hvordan ejerne forstår det, skal jeg ikke gøre mig klog på, men når de siger at Inter skal tilbage på tronen, må jeg gå udfra de mener, pokaler og førstepladser.

Det er jo derfor de er i en genopbygningsfase. Man ser sig selv som værende bedre end man reelt er. Nu har man så fået løn budget og transfers til at bakke det op, og fedt ville det være hvis vi kommer tilbage til fordoms styrke. Og givetvis er det også derfor vi så ihærdigt for diskuteret Conte herinde. Mener vi han er den rette til netop den opgave? Det var et retorisk spørgsmål.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
Når man to sæsoner i streg kommer i CL med det yderste af fingerspidserne, så giver det altså ikke særlig meget mening for mig at mene andet end at man stadig befinder sig i en opbygningsfase da man ansætter Conte. Nok er manden kendt for at vinde, men at gøre Inter til mestre fra det udgangspunkt på bare ét år er og bliver altså en urealistisk tall order.

Nu er vi så i Contes anden sæson efter han hentede sølvmedaljer i sin første. Derfor mener jeg at fasen stadig er i gang. At den så med rette kan forventes afsluttet til sommer med en Scudetto, ændrer ikke på dette. For det er som bekendt ikke sommer endnu.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Efter tre år hvor man er kommet i CL og hvor man i den tredje ret overbevisende sikrede sig CL, så kan man vist ikke længere tale om en genopbygning fase. Nu må det alt andet lige anskues, at der nu skal lande trofæer på hylden, det er som FD skriver trods alt det Conte blev hentet til klubben for at levere. Man betaler trods alt ikke en en top træner som Conte for at bygge et hold op, men derimod for at levere her og nu resultater, om man så måtte mene om det er realistisk er noget helt andet.

Vi er hverken i en genopbygning eller udvikling, det sidste temmeligt åbenlyst da mængden af unge spillere og gennemsnits alderen slet ikke er nær de tal hvor det kan defineres som sådan.

Genopbygning er vi blevet det hold som skulle kæmpe med om mesterskaber som var målsætningen fra start af, hvilket jo tydeligt indikere at vi ikke længere er i en sådan face.

Som FD skriver har vi jo ikke hentet en træner ind for at opbygge holdet omkring en klar filosofi over en længere årrække. Hvis man kigger på de seneste spillere og Contes ønsker om modne udviklede spillere understreger jo blot billedet endnu tyderligere, at det så er endt som lidt af en maveplasker, er lidt hvad det er. Det er dog klart og tydeligt at det 100% er tale om her og nu satsning og at det er nu resultaterne skal komme og ikke i om nogle år.
Skrevet af Caroe
Og når man samtidig investerer netto lige knap 150 mio euro på lidt over en år, så kan man vist ikke bruge "past performances" til alt for meget.

Jeg har godt nok også svært ved at se hvordan man stadig er i en genopbygningsfase. Der er jo ikke rigtigt nogle spillere, hvor man tænker at de kommer til at udvikle sig voldsomt over de næste par sæsoner. Samtidig er truppen så stærk, at selv hvis man går ud og bruger 100-150 mio. til sommer, så bliver Start-11 i min verden ikke mærkbart forbedret.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Interforlivet
@Z4E og Caroe: Læs hvad jeg skriver. Jeg skriver jo ikke at det at vi er i en genopbygningsfase betyder at der ikke skal trofæer på bordet nu. Jeg skriver sådan set bare at det ikke har kunnet forventes før. Derfor kan man sagtens argumentere for at vi nu befinder os i det sidste stadium af fasen - og at der dermed skal en Scudetto i hus til sommer.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Men når man giver manden alt hvad han ønsker - både i form af midler, spillere, frihed og ikke mindst goodwill - så man da ikke forvente andet, end at han så også hiver titler i hus. Det har han ikke gjort, hvorfor vi efter min mening ikke er betydeligt længere end vi var under Spalletti - blot fattigere, både økonomisk og moralsk.

For det er som bekendt ikke sommer endnu.

Nej, men medmindre der sker magi i vintertransfervinduet - hvilket der sjældent gør - og truppen bliver endnu mere forstærket, end den er, så kan man fortsat ikke postulere, at opbygningsfasen stadigvæk er i gang. Det skal kulminere i denne sæson - og han har ret beset allerede fejlet med første del af projektet, nemlig at blive en fast bestanddel i Europa.

Igen, jeg kan ikke helt forligne "Conte" med "opbygning". Conte er ikke en træner, man hiver ind for at påbegynde én eller anden rejse, der skal kulminere er i noget om et par sæsoner. Han hentes ind for at opnå resultater her og nu. Det tyder hele klubbens ageren også på.

Det går ikke for godt indtil videre - men det kan da slutte i et mesterskab. Hvis ikke det gør, så må han ud - og så kan man eventuelt overveje at hive en træner ind, der med lidt tålmod kan påbegynde et projekt, hvor mesterskaber ikke forventes fra dag ét, men hvor der bygges hen til netop det, Zhangerne gerne vil have os hen.

Der er i al fald en kæmpe dissonans mellem Zhangernes erklærede mål og ansættelsen af Conte.

Derfor kan man sagtens argumentere for at vi nu befinder os i det sidste stadium af fasen - og at der dermed skal en Scudetto i hus til sommer.

Jeg synes, det er forkert at påstå, vi stadigvæk er i opbygningsfasen. Der bliver ikke længere bygget. Der er ikke flere mursten tilbage; huset står ligesom færdigt og mangler kun at blive solgt til sommer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det kan godt være det bare er mig. Men jeg føler faktisk ikke der er så stor forskel på vores perspektiver. Eneste forskel er vel egentlig vores holdning til hvornår fasen slutter.

For mig at se er det logisk at sige at fasen først slutter når målet er nået. Målet er Scudettoen, og dermed er fasen ikke slut endnu. Det bør den dog være til sommer hvor der med rette kan forventes en Scudetto.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Men der ligger vel også i den forventning, at Inter, som minimum skal spille sig videre fra gruppespillet i CL (?)
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Det gør der helt klart. Jeg kan heller ikke forestille mig andet end at ledelsen er temmelig skuffet over vores exit.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Og i det lys må man vel så også antage, at jeres ejere netop ikke afskriver det med at holdet er i en opbygningsfase.

Det er sådan set det der har været pointen hele vejen igennem.
annonce
0