Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Urban
Jeg bryder mig ikke om Epic Brozo, og har givet udtryk for det mange gange. Jeg husker FD som værende pro Brozo!

Og Rossoneri; at man nævner to som værende eneste bærende, er altså ikke ensbetydende med at man kritiserer andre/enkelte.
Brozo har jo over lang tid været bedre end Kessi. Selvom jeg er træt af Brozo, vælger jeg personligt ham fremfor Kessi.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Når du skriver, at Lukaku og Barella er de eneste der bærer holdet, så er der nødvendigvis en dobbeltstandard ift at Brozovic pludselig er bedre end en af ligaens allerbedste spillere.

Det tamme citat beviser nul komma ingenting.

1) Bare fordi Barella og Lukaku bærer holdet på det tidspunkt, betyder ikke at Brozovic gjorde det dårligt. Det betyder blot at Barella og Lukaku på det tidspunkt var holdets bedste spillere. Det siger intet skidt eller godt om Brozovic - hverken set over det hele eller i det pågældende øjebliksbillede.
2) At Kessie er "en af ligaens allerbedste spillere" er din holdning og skal ses som det.
3) At Brozovic på det tidspunkt i november ikke var blandt de to bedste spillere på holdet, betyder ikke at jeg ikke synes han er bedre end Kessie. Det syntes jeg dengang og det synes jeg nu.
4) Du hiver det citat ud af konteksten af en verserende debat.

Du skal sikkert kunne finde flere udtalelser, hvor jeg udtaler mig negativt om Brozovic. Sådan er det jo, intet er perfekt - heller ikke Brozovic.

Jeg pådutter dig ingen holdninger du ikke selv har givet udtryk for.

Det gør du uomtvisteligt. Jeg har på intet tidspunkt kritiseret Brozovic i en sådan grad eller så vedvarende, at jeg kan betegnes som "bannerfører" for kritikken. Du tager fejl, slet og ret - men det vil du, vanen tro, ikke indrømme.

Præcis som tilfældet med Conte og hans taktiske evner.

Så fordi jeg ændrer holdning i løbet af halvanden sæson, betyder at jeg ændrer mening til lejlighed? Gotcha... Så falder du for samme hammer; der var vel næppe en større Kessie kritikker i Milan tråden, end netop du. Men nu er han lige pludselig blandt de "allerbedste spillere" i ligaen?

Det forekommer mig, du ændrer din holdning til lejligheden.

Tsk tsk...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
...at man nævner to som værende eneste bærende, er altså ikke ensbetydende med at man kritiserer andre/enkelte.

Nej (?!). Det er jo heller ikke humlen. Det handler om at Brozovic pludselig skulle være bedre end en absolut profil på Serie As førerhold. Det er umiddelbart svært at kombinere med, at han ikke er en bærende kraft på holdet (i hvert fald i min bog).

Brozo har jo over lang tid været bedre end Kessi.
For det første dækker de to ikke samme rolle. Skal man sammenligne spillere på de to hold og deres respektive roller, er det Brozovic og Bennacer.

Sekundært ved jeg ikke hvad "over lang tid" betyder. Kessíe har reelt kun fungeret optimalt i Milan i 2020 (efter Pioli ændrede hans rolle). Her har han til gengæld også været absolut outstanding. Han er, i min øjne, ikke langt fra Kanté-niveau.

Selvom jeg er træt af Brozo, vælger jeg personligt ham fremfor Kessi.

Hvorfor? En spiller du er "træt af" over en spiller der leverer på absolut topniveau? Hvad gør, at du vælger Brozovic?
Skrevet af Urban
Rossoneri:
Det gør jeg fordi Brozo har præsteret over en lang række sæsoner. I hvert fald tre hvis ikke fire.
Kessi har præsteret en sæson i Atalanta, og lidt over en halv i Milan. Der har bare været utallige døgnfluer - jeg siger ikke dermed at Kessi er en sådan, men han skal bevise sig i længere tid end det han har gjort førend jeg vil give ham det stempel at han er en absolut topspiller.
Han spiller rigtig godt nu, og er måske en af ligaens bedste på sin plads, lige nu. Men der skal mere til, end lige nu, i min optik.

Jeg er rigtig træt af Brozos attitude. Helt simpelt! Men hans attitude behøver ikke være en faktor for hvor god en fodboldspiller han er.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Rossoneri
1) Bare fordi Barella og Lukaku bærer holdet på det tidspunkt, betyder ikke at Brozovic gjorde det dårligt. Det betyder blot at Barella og Lukaku på det tidspunkt var holdets bedste spillere.

Jeg har nu heller ikke beskyldt dig for at kalde Brozovic dårlig. Jeg konstaterer blot, at din holdning ændrer sig ift det standpunkt du indtager den pågældende dag. Det betyder jo ikke, at holdningen skal findes i den absolutte modpol.

Når du skriver, at Barella og Lukaku er de eneste der bærer holdet, må det umiddelbart være en fair antagelse, at Brozovic ikke just funkler (efter din mening).

Men når konteksten er en anden, er han pludselig bedre end Kessíe, der har været en absolut profil på et Milan-hold der i pointhøst kun er overgået af Real Madrid og Bayern München i Europas største ligaer.

Det forekommer umiddelbart "en smule" søgt.

2) At Kessie er "en af ligaens allerbedste spillere" er din holdning og skal ses som det.

Ja da, man kan også synes, at Lukaku er ligaens dårligste spiller, at Conte er en fed fyr osv.
Jeg vil nu mene, at der er relativ konsensus om at Kessíe er blandt de allerbedste i sin rolle i ligaen (og måske Europa pt).

3) At Brozovic på det tidspunkt i november ikke var blandt de to bedste spillere på holdet, betyder ikke at jeg ikke synes han er bedre end Kessie. Det syntes jeg dengang og det synes jeg nu.

OK - du må naturligvis synes hvad du vil når du vil.

4) Du hiver det citat ud af konteksten af en verserende debat.

Ja, hvad skulle jeg ellers gøre - referere 10 siders kommentarer frem og tilbage? Men det ændrer jo ikke ved at det er et udtryk for din holdning (må man antage).

Du skal sikkert kunne finde flere udtalelser, hvor jeg udtaler mig negativt om Brozovic. Sådan er det jo, intet er perfekt - heller ikke Brozovic.

Aaaarh - nu kryber du. Du udtaler dig ikke om en enkelt episode eller kamp. Du udtaler dig generelt om en periode.

Du tager fejl, slet og ret - men det vil du, vanen tro, ikke indrømme.

Du tager fejl, slet og ret. Jeg har netop skrevet, at jeg meget vel kan være dumpet ned i nogle udsagn der disproportionelt repræsenterer din generelle holdning.

Men altså, det handler jo ikke om hvorvidt Brozovic skulle være en dårlig spiller.

Det handler om at han (for kort tid siden) ikke var med til at bære holdet og nu er hans så bedre end en af ligaens største profiler.

Så fordi jeg ændrer holdning i løbet af halvanden sæson...

Det er jo regulær historieforfalskning - den debat var (hvis jeg husker ret) i indeværende sæson. Det var i hvert fald i forlængelse af en Shakhtar-kamp, så det kan også have været i slutningen af sidste. Men altså, det er stadig indenfor et halvt års tid.

Dengang var Conte, i dine øjne, en meget dygtig taktisk træner. Nu besidder han simpelthen ikke evnen længere. Han må simpelthen have glemt hvordan man er en dygtig taktisk træner, forstås.

...der var vel næppe en større Kessie kritikker i Milan tråden, end netop du.

Du misser jo en meget væsentlig "detalje". Netop at jeg hele tiden har sagt, at Kessíe blev brugt forkert. Nu da han agerer som balancespiller, kommer hans evner til udtryk - det gjorde de ikke som mezzala.

Det er ikke sammenligneligt med at Conte skulle have glemt hvordan man er en dygtig taktisk træner.

Så, du rammer ved siden af.

Det forekommer mig, du ændrer din holdning til lejligheden.

Ja, det gør det vel.
Men her rammer du, som skrevet, langt forbi skiven.

Husk nu at lave din research ordentligt. Ellers ryger sagligheden.
Skrevet af Flying Dutchman
Godnat Rosso.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@urban
...men han skal bevise sig i længere tid end det han har gjort førend jeg vil give ham det stempel at han er en absolut topspiller.

Synes egentlig argumentet holder. Altså sådan helt overordnet.

Du misser dog en meget væsentlig pointe.

Kessíes rolle er væsentligt forandret under Pioli, hvilket netop er derfor hans niveau er steget så markant. Det samme med en spiller som Calhanoglu.

De er, sådan lidt forsimplet, blevet sat til at gøre det de er bedst til. Og det gør de så på allerhøjeste niveau (Hakan er fx den spiller der (med længder) har skabt flest chancer i de store Europæiske ligaer i indeværende sæson).
Skrevet af Gustenv@rius
@Martinovic

“ Et eller andet sted bør Inter også have mere kvalitet i truppen. Der er brugt langt flere penge på spillere”

Milan har ellers brugt betydeligt mere de sidste 4 sæsoner, end Inter. €288 mio. i nettoudgifter for Milan mod Inters €211 mio.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Fox@Mulder
@Gustenv@rius

Det inkluderer "kineser vanviddet" - hvor stort set alle er væk. Milan trup består jo primært af indkøb fra de sidst 2 sommere plus homegrown som Calabria og Donna.

Det giver vel et mere aktuelt billede at kigge på lønudgifterne, som jo gerne skulle reflektere truppens kvalitet (Milan har været et prima eksempel på at det ofte ikke er tilfældet). Inter betaler altså 1 1/2 det Milan betaler i løn, så jeres trup skulle gerne være bedre på papiret.

Ift. debatten så synes jeg personligt kvaliteten af de to trupper er nogenlunde ens - jeg kan finde 3-4 spillere hos Inter som jeg gerne ville snuppe og tilsvarende tror jeg også de fleste af jer kunne se fornuft i Donna, Theo, Kessie/Bennacer :)

Jeg ser tilgengæld en klar fordel for jer ift. erfaring og omvendt en klar fordel hos os ift. alder (restitution, sult, gåpåmod, energi) og ikke mindst holdånd. Jeg synes de videoklip man ser af Milan spillere i jubelscener, efter kampene, i bussen på vej hjem osv. vidner om et HOLD som har det super godt sammen og det tror jeg faktisk er en af hovedårsagerne til vores success I 2020. Det at næsten hele truppen møder ind på en fridag og træner alligevel er et andet eksempel på dette.

Jeg finder det lidt naivt at man som Milan fan tror man kan gå ind i et Inter forum og overbevise folk om at Milan har en bedre trup - den kamp er sgu nok tabt på forhånd.
Skal vi ikke istedet bare konstatere at forskellen på de to trupper er tættere end den har været i mange år, nyde at vi ligger nummer 1 og 2 og begge går et spændende forår i møde og så ellers ønske hinanden et godt nytår.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
@fox
Jeg finder det lidt naivt at man som Milan fan tror man kan gå ind i et Inter forum og overbevise folk om at Milan har en bedre trup...

Men det er jo ingenlunde tilfældet.

En anden bruger var ganske enkelt overbevist om at jeg måtte mene, at Inters trup var/er bedre end Milans.

Derfra argumenterede jeg blot for, hvorfor jeg åbenlyst ikke mener det.

Blot lige for at få den rigtige kontekst på plads.
Skrevet af Interforlivet
Rosso:
Hahahaha - hold kæft en komisk selvmål. Det tangerer jo bananskraldshumor det her.
Jeg ved seriøst ikke om jeg skal grine eller græde.
Ja, meget. Så nu kan du altså godt se at det med ingen data var en malplaceret beskyldning? Det er da altid noget.
Igen igen igen igen igen igen igen igen igen - gider du ikke stoppe dine løgne på min bekostning tak?!
Jo da. Sådan noget gør jeg generelt aldrig (på nær når jeg engang imellem tager fejl. Så det behøver du faktisk slet ikke bekymre dig om.
Nej, det er en holdning (nu kan jeg se hvorfor du så tit går forkert i byen), der signalerer, at de mener, at Inter har størst sandsynlighed for at vinde mesterskabet.
Det er det ja. Dermed er det heller ikke et direkte bevis på at de mener Inter har den bedste trup. Der ligger dog stadig en kausalitet gemt i svarene som alle almindeligt tænkende mennesker fanger, nemlig at kvalitet i truppen og favoritværdighed hænger uløseligt sammen.
Skal vi tilføje en lille omgang "data" mere? Inter giver odds 2.40 som mestre hos Bet365, Milan giver odds 4.00. Det kan godt være det bare er mig, men med en bedre og mere harmonisk trup samt en bedre træner og et points forskel, virker det sgu lidt mærkeligt. Medmindre selvfølgelig at Bet365 er enig med alle os andre og dermed også mener at Inter er bedre på papiret.
Skrevet af Interforlivet
@Fox: Helt enig. Der er lidt guldfisk over det. Denne her "debat" har kørt i snart to år. Og det er stort set de samme argumenter og beskyldninger der farer frem og tilbage hver gang. Det er i øvrigt ærgerligt, for det kunne jo sagtens være en interessant diskussion.

Jeg er ikke helt enig med dig hvad angår trupperne. Jeg synes stadig Inter har en del mere individuel kvalitet over hele banen samt en markant bedre bredde. Jeg så dog personligt meget gerne Theo, Kessié og Hakan i Inter. Desuden har Milan andre spillere som gør det fremragende men som bare ikke lige passer systemmæssigt ind, såsom Simon Kjær, Calabria og Donnarumma. Og så er der fantastiske Zlatan som ville klæde langt de fleste hold men som jeg dog ikke ville bytte selveste Lukaku for.

Jeg er i øvrigt både dybt imponeret og meget overrasket over at Milan stadig præsterer så flot. Det havde jeg på ingen måde regnet med inden sæsonen. Man må sige at Pioli fortsat er utrolig god til at få Milan til at agere som et hold på en måde som altså (i min optik) får dem til at præstere bedst på trods af at de ikke har de bedste spillere.

Nu er der vel egentlig kun tilbage for ham at vise at han også kan gøre det i et mesterskabskapløb. Dét har han aldrig vist før at han kan. Af den grund tror personligt stadig at han vil trække det korte strå (og Conte det lange).
Skrevet af Interforlivet
@Martinovic:
Ikke nødvendigvis.

De kan lige så vel pege på Inter, fordi Inter over de sidste tre-fire år har været med i toppen og har mere rutine i truppen.
Men det ville jo i så fald også samtidig betyde at de mener Inters trup er "bedst".

PS. Et eller andet sted bør Inter også have mere kvalitet i truppen. Der er brugt langt flere penge på spillere, og tilmed betaler Inter også mere end halvanden gang så meget i lønposen som Milan.
Jeg er helt enig. Det er nu engang også den gængse holdning at Inter har den bedste trup af de to. Milan har dog en trup der i dén grad er bygget til fremtiden. Det tror jeg ligeledes alle (og her tror jeg endda vi kan tælle Rosso med) kan se. Så det kan meget vel se anderledes ud om et par sæsoner.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
En anden bruger var ganske enkelt overbevist om at jeg måtte mene, at Inters trup var/er bedre end Milans.
Derfra argumenterede jeg blot for, hvorfor jeg åbenlyst ikke mener det.
Blot lige for at få den rigtige kontekst på plads.
Prøv engang at gå tilbage på siden og se hvordan du "blot argumenterede" for dit synspunkt. Prøv så bagefter at se om du kan regne ud hvorfor du alt for ofte havner i mudderkastning frem for konstruktiv debat.

Så tilbagestående kan du vel for helvede ikke være at du ikke kan se det. Ingen respekt er lig med lortedebat.
Skrevet af Martinovic
Jo jo, Gusten. Jeg skulle måske skrevet, at jeg mente et nutidsbillede. Milan anno 2017 og Milan anno 2020 er slet ikke sammenligneligt, som Fox også skriver.

@ Interforlivet

Vi bliver nok ikke enige, og det havde jeg heller ikke forventet. Godt nytår til jer herinde.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Martinovic: Nej, det gør vi sgu nok ikke. Fred være med det. Men vi kan da vel blive enige om at ønske Scudettoen tilbage til Milano trods alt;)

Godt nytår til dig også!
Skrevet af Rossoneri
@inter
Jeg har gået på kompromis med et valg jeg ellers havde taget - ikke at indgå i dialog med dig.

Jeg gider simpelthen ikke bruge min tid på folk der lyver, kaster om sig med stråmænd, konsekvent går efter manden og som jeg i øvrigt anser som svagt begavet ift de indpsark der kommer.

Du repræsenterer, som jeg tidligere har skrevet, alt hvad jeg afskyr og jeg anser din adfærd som et skoleeksempel på den internetkrigerkultur der (desværre) også findes på bold.dk.

Det er ditvalg og din ret, jeg skal ikke blande mig i din brug af et åbent forum, men jeg gider simpelthen ikke spilde mere af min tid på dig.

Så dette bliver min sidste kommentar til dig.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Hehe. That´s what I thought. Uden selvindsigt og cojones er det svært at håndtere kritik.

I mellemtiden debatterer jeg videre med resten af de mange bold.dk-brugere som har en helt anden opfattelse af mig end du har. Det er nu engang sjovt som det hele hænger sammen.

og som jeg i øvrigt anser som svagt begavet ift de indpsark der kommer.
Mit PhD-diplom og min universitetsguldmedalje siger noget andet. Men hey, mon ikke bare der var tale om at de internationale opponenter ikke var lige så kloge som dig - eller noget? Fucking douche.
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, tilbage på sporet.

Cagliari skulle have bestilt en medical til Nainggolan, så mon ikke der sker noget på den front. Gad vide, hvordan aftalen ser ud. Alt andet end et tørt lån, vil være fint.

Corriere della Sera mener at vide, at vi har en aftale på plads med Papu og kun mangler at blive enige med Atalanta. Spændende!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Så til lidt mere bekymrende nyheder...

I Italien overvejer de at fjerne det, man på engelsk kalder Growth Decree - altså, det der gør og gjorde, at vi kunne tilbyde Eriksen, Lukaku og deslige lavere brutto kontrakter, fordi man fik rabat på 50% af den skat der betales over lønnen. Det vil ramme de fleste italienske klubber, men især Rube og vi har røven i vandskorpen, da det vil betyde vi skal betale 23,3 mio. € til skattefar.

Regeringen skal tage stilling til forslaget og jeg krydser da fingre for, at det i mindste fald blivr besluttet, en eventuel annullering af ordningen ikke rammer retroaktivt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0