Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Lidt en mæh-handel. Fint at komme af med en spiller, der tydeligvis - som i tydeligvis - var træt af at være i Inter. Også fint at komme af med hans løn - men jeg håber da, han snart helt er fortid.

Pinamonti skulle vist allerede være på vej ud igen, med Genoa, Benevento eller Parma nævnt som de mest sandsynlige destinationer. Han blev vel også i høj grad hentet ind for at imødekomme CL/EL-registrering, så det giver fint mening. Som erstatning nævnes Gervinho, Pelle eller Dzeko... Ikke videre inspirerende, selvom Dzeko da stadigvæk scorer pænt med basser.

Eriksen tror jeg afhænger meget af hvad der sker i Paris... Såfremt Pocc kommer (hvilket forventes), tror jeg han gerne vil have Eriksen dertil. Paredes bliver nævnt igen og igen, hvilket ikke ville være tosset. Jeg kan også se, vores gamle ven Rafinha render rundt i Paris, men der er vel næppe en spiller der er mindre Conte´sk end netop ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Urban:
Eriksen bliver rygtet til alle mulige steder, men Romano mener ikke han at han kommer nogle steder.
Som skrevet før, har jeg også personligt en ret klar fornemmelse af at Eriksen bliver. Så vidt jeg kan læse mig til, er det kun Conte han er utilfreds med (plus selvfølgelig hvad sådan et dårlig forhold til en cheftræner så medfører) omkring tilværelsen i Milano.
Skrevet af Urban
Er der nogle der kan forklare mig hvad i al verden Conte vil med Gervinho? Han er nævnt mange steder. Men jeg kan simpelthen ikke se ham, andet end en bænkevarmer der ikke passer i en 3-5-2?

Eriksen:
Jeg håber ikke det udvikler sig som en transfersaga, men kan godt se at der er en del der tyder på det. Men et bytte for Paredes er okay og formentlig bet step op, medmindre Paredes er en spiller som Poch meget gerne vil bruge?

Pinamonti:
Jeg synes faktisk det er ærgerligt at han kommer afsted igen. Jeg kan godt lide ham, og fysisk passer han jo fint ind i targetman rollen. Alt andet lige er han et billigere alternativ end Dzeko, og hvem der ellers er nævnt.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Godt nytår, d´herrer! Tak for et 2020 i, som altid, fornem selskab og jeg glæder mig til et 2021 med flere gode diskussioner, dårlige jokes og - forhåbentligt - et mesterskab.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Godt nytår, FD, og rigtig meget i lige måde!

@OC: Tak.

Skrevet af Flying Dutchman
Jep, stærkt visit OC.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Spændende læsning! Nu overvejer Sunning om de skal sælge klubben.
Hvorvidt det reelt har noget på sig, ved jeg selvfølgelig ikke, men sidste gang de rygter begyndte at florere solgte Thohir inden for kort tid.

Det skulle være pga. covid-19, og dennes indtog i klubbens økonomi at kineserne skulle overveje at sælge.

Jeg ved ikke med jer, men lige siden Sunnig kom til vidste man godt at de var forretningspræget, og at et salg ville ske før eller siden. Jeg havde dog ikke troet at det ville være så hurtigt, hvis rygtet skulle have noget som helst på sig.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
Det har så absolut været mit indtryk at Suning gik ind i Inter for the long haul. Så det vil umiddelbart overraske mig hvis de overvejer at sælge nu.

På den anden side har COVID-19 jo virkelig vendt op og ned på tingene, og som Stankovic var inde på her i tråden for nylig, er det i dén grad også noget der påvirker kinesernes muligheder for at drive klubben.

Set i det lys vil det derfor ikke være så overraskende alligevel hvis de vælger at kaste håndklædet i ringen. Det vil dog være superærgerligt, synes jeg, for de har virkelig gjort meget godt for klubben.
Skrevet af Urban
Helt enig, de har ført os skidtet videre. Jeg håber de bliver og får løst hvad der skal løses.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nickdkinter
Ville også komme bag på mig.
Men lad os nu se, jeg håber virkelig se bliver. De har gjort rigtigt meget positivt for os og klubben.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Selvom Suning/Zhang overordnet set været et positivt bekendskab der har fået klubben tilbage på rette kurs både sportsligt såvel som økonomisk, vil jeg absolut være foretaler for en ikke kinesisk overtagelse. Forklaringen er at siden regering satte foden ned har det bremset vores muligheder på markedet og det gavner ikke klubben at der er og kan være statslig indblanding og dermed blive infiltreret i et politisk spil og agenda.

Lad os for guds skyld blive solgt.
Skrevet af Nickdkinter
Så er det afvist fra klubbens side af
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har nu heller aldrig set Suning som andet, end langtidsejere. Jeg tror ikke, de er gået ind i Inter for profittens skyld - der er fodboldklubber nok ikke det rigtige valg. Jeg er også enig i, at Suning overordnet set har været et positivt bekendskab. De har s´gu været kløgtige og dygtige, synes jeg.

Det skrevet, så er jeg lidt på Z4E´s linie her. Den kinesiske regering under Winnie er i gang med at skrænke så tilpas meget ind i både den økonomiske og personlige frihed, at Zhang´erne i den kommende tid får svært ved at investere det, de gerne vil. Tilføj dertil, at grænsen mellem hvor kinesiske virksomheder stopper og regeringen starter i bedste fald er vag derovre, hvilket selvfølgelig også er en bekymring.

Jeg håber og tror ikke, vi bliver solgt for eller til hvem som helst - men jeg er ikke ubetinget afvisende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gustenv@rius
“Så er det afvist fra klubbens side af”

Breaking news!

Hvad skulle de ellers have sagt?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Flying Dutchman
Om lidt mindre en 24 timer fortsætter sæsonen - og vi går jo ind i den frygtede januarmåned, hvor vi i de foregående sæsoner har smidt mange dumme point. Nu er jeg som bekendt ikke den helt store tilhænger af at lade fortidens præstationer bestemme nutidens ditto, men jeg bliver da alligevel lidt smånervøs.

Crotone er netop én af de kampe, hvor vi kan vise hvad vi er lavet af - og som vi i foregående sæsoner havde smidt dumme point. Det bliver spændende!

Derefter kommer et halvt farligt opgør mod et Sampdoria hold, der ikke gør det helt så skidt som i sidste sæson. Så står den på Roma i Rom og en kamp mod Rube på hjemmebane. Fire afgørende opgør, på hver deres måde!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Nick: Gusten har ret. Det dementi kan vi vist desværre ikke bruge til så meget.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg deler faktisk slet ikke din nervøsitet. Specielt Crotone-kampen tror jeg bliver en formsag. Sampdoria er gode når de spiller op til deres bedste. Men det er nu engang langt fra hver gang at de gør det. Så dem tror jeg også vi slår uden de store problemer. Roma kunne jeg godt se os smide point mod da de af en eller anden grund har det med at finde storformen frem mod os. Juventus har kun én spiller efterhånden der er værd at frygte, så også den kamp er jeg langt mindre nervøs for end jeg plejer at være.

Alt i alt vil jeg sige at jeg bliver meget overrasket hvis vi ikke står med minimum 8 yderligere point efter de fire kampe, og jeg bliver på ingen måde overrasket hvis høsten hedder 10 eller 12.
Skrevet af Observatøren
Jeg er vild med din optimisme, I4L!

Jeg håber da du får ret - dog må jeg også melde mig i koret, som værende én med nervøs mavefornemmelse. Historikken gør, at jeg ikke tør at være for optimistisk - dertil er jeg blevet skuffet for mange gange.
Skrevet af Urban
Jeg må ærligt også sige, at jeg gruer for januar, og lidt februar også.
Det er for alvor nu, Conte skal stå sin prøve!

Det sagt, så er Crotone selvsagt en modstander vi skal kværne.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
@Observatøren: Min optimisme kan vist nemt misforstås, så jeg føler lige et behov for at uddybe den.

Jeg mener ligesom de fleste andre at Conte på mange måde har leveret alt andet end en overbevisende præstation på bænken i denne sæson. Som jeg har været inde på flere gange, har jeg personligt set en virkelig ærgerlig ændring på midtbanen hvor han har prioriteret balance og muskler over kreativitet. Ud over at det har fjernet Brozo fra den rolle som metronom (tak, FD) han ellers administrerer så formidabelt, har det også gjort at vi ofte har stillet med Barella som den mest offensive og kreative kraft på midtbanen. Det er for mig at se en kæmpe fejl, og jeg mener det generelt set har været en af de mest væsentlige årsager til at spillet med bolden langt fra har kørt så smooth som det burde.

Men min optimisme skal sådan set findes i selvsamme kritik. For hvis vi kan ligge nr. 2 sølle 1 point efter et Milan-hold som efter min mening har præsteret hvis ikke over evne så i hvert fald optimalt på trods af at vi altså rent spillemæssigt langt fra har fungeret, jamen så kan det kun betyde én ting:

Vi har en så god trup i år med en så formidabel bredde at vi kan vinde Scudettoen selv uden at præstere optimalt. Vi kan simpelthen vinde alene baseret på spillernes individuelle kvaliteter.

Det er der selvsagt grund til at være optimistisk på baggrund af. At Conte så samtidig har vist sig at gå mere tilbage til den gamle konstellation på midtbanen, giver mig kun endnu mere tro på tingene.

Så jo, selvfølgelig lurer vinterdepressionen. Men jeg vælger altså at tro på at vi denne gang undgår den ligesom vi har undgået krisen selv med Contes famlen på bænken. Vi har simpelthen et for godt hold til det.
annonce
0