Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Soren32
Vidal er ikke min kop te, men han er nu heller ikke SÅ dum, at han kysser Juve-logoet op til derbyet. Og god kamp fra ham i øvrigt.

Men som Mag skriver, så ser det ud til, vi skal have nyt logo: https://www.football-italia.net/165006/inter-change-name-and-badge - hvilket jeg ikke forstår, da vi har et smukt et i forvejen.

switch from “Football Club Internazionale Milano” to “Inter Milano” to highlight the legacy between the club and the city”. What a load of horse****.

Det kommercielle er fint, men der er ingen grund til at ændre hver en krog af klubben. Da slet ikke vores ikoniske logo. Jeg forstår hat af det.

EDIT: Og så læser jeg ordentligt og ser, det ikke kun er logo, men også NAVN. Jeg er rystet. Vores fødsel og identitet ligger i det navn. Det udhuler sgu lidt vores sjæl det her. Av.
Skrevet af Flying Dutchman
Vores logo er trods alt ikke mere ikonisk, end at den er blevet skiftet femten gange i vores historie (Ambrosiana ikke medregnet). Hell, bare i min tid som fan, har der været fem logoer.

Det med navnet nager mig. Vi har haft samme navn siden 1908 og en stor del af klubbens kultur og historik ligger gemt i navnet. Vi har, bortset fra i 1928-1945, altid heddet Football Club Internazionale Milano, og det kommer én eller anden ligegyldig PR-marketing afdeling ikke til at ændre på. De kan ændre det officielt alt hvad de lyster - det bliver ikke anerkendt herfra og jeg vil konsekvent omtale klubben som det altid har heddet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Det giver ingen mening! Som i andre siger så det jo vores sjæl! For helvede altså. Der kunne godt komme en del protester fra fans!
Skrevet af Magnifico
Tror alligevel, at I kan tage det roligt. Ifølge journalist på La Repubblica, der følger Inter, er den rette historie:

La ragione sociale resterà Fc Internazionale Milano. Il nome del club non cambia. "Inter Milano" sarà la campagna di lancio del nuovo logo (merch, game etc).

Klubbens officielle navn skifter altså ikke. Inter Milano benyttes alene som kampagnenavn ifm lancering af ny IM-logo.

Lyder mere rigtigt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Det lyder straks... bedre...? Lidt ligegyldigt. Men altså, så længe de ikke piller ved klubbens navn, er jeg fint tilfreds. Logoer kommer og går, men navnet forbliver.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Jeg synes også det virkede.... atypisk, for Sunings ageren indtil videre. I det store hele har de været tro mod Inters historie og tradition (blandt andet symboliseret ved implementeringen af Hall of Fame) uden at rokere ved det store, så det her virkede ukarakteristisk.

Så længe logoet ikke bliver en ren kopi af Juventus´ lort, så er det måske ikke så slemt.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig OC - den kom lidt fra left field.

Logoet er jeg egentlig ikke så bekymret om. Det skal nok blive noget new-agey bullshit, men det er alligevel ikke det samme, som det var i 1908 - eller 1998 for den sags skyld. Så længe byvåbenet indgår (hvilket "[...] the legacy between the club and the city" godt kunne tyde lidt på), vil det være fint.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af andib
Kan I så ændre navn på tråden, Inter Milano fans
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Chino
Det navneskift, eller hvad fanden det er, ødelægger altså lidt års lobbyarbejde for mit vedkommende med at få journalister til at stoppe med at kalde klubben for "Inter Milan". Ja ja, det er stadig forkert, men "Inter Milano" lyder også frygteligt.

Et nyt logo er ingen sorg, for som FD påpeger, så ændres det løbende i stort set alle virksomheder. Når det er sagt, så kan jeg bestemt ikke lide Juves J-logo, der er alt for enkelt og poppet og ikke giver indtryk af nogen historie overhovedet, så hvis det er dét, der er inspirationen, så hopper kæden af for mig.

Må jeg bare lige tilføje: Vi skal tilbage til Mourinhos tid for at finde en kamp, der har sat et dybere aftryk end søndag aftens demontering af Juventus. Det var et tronskifte for åbent tæppe. Og hold nu op, hvor har vi gjort det godt med at hente folk som Bastoni og Barella. Sikke et arbejde, der er gået forud. Kæmpe ros til den sportslige ledelse. Det er jo spillere, der vil være bærende profiler for Italien og Inter (hvis vi kan holde fast i dem) i det næste årti. Virkelig fedt at have en italiensk stamme på holdet.
Skrevet af Søren F er gud
Logoet fra 1908 ligner nu ret meget det vi har nu.
Men ja en ændring af logoet, er jo gjort mange gange.
En ændring af navnet vil være skandaløst.
Og så specielt, hvis dem der ændrer navnet måske snart er fortid
Skrevet af Martinovic
Nemlig, Chino.

Inter Milan lyder så dumt og forkert. Inter. Slut prut.

Milan hedder i daglig tale heller ikke AC Milan, men bare Milan. Sådan er det i hvert fald for mig som fan af klubben, men åbenbart ikke for alle.
Mojn do!
Skrevet af Stankovic
Fra marts er det farvel til det historiske navn Internazionale og goddag til Inter Milano.


No surprise. Suning ser klubben som en investering. Næste skridt bliver vel at inkorporere deres åndsvage gule figur i klublogoet.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Deki

Jeg tror, du skal læse resten af tråden efter det indlæg først...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Inter Milano WHY...

Kunne de i deres kampagne ikke blot kalde det alle kalder klubben, Inter. Der er jo ingen udenfor Italien der reelt kalder klubben andet end Inter.

I det mindste forbliver klubbens officelle navn uforandret. Det er i det mindste en sølle trøst.
Skrevet af Janus
No way Inter fans vil finde sig i navnet Inter Milano.
Skrevet af Flying Dutchman
Men det sker så tilsyneladende heldigvis heller ikke...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Det er en genistreg, drevet af en innovation og opportunistisk CFO.

Han/hun har set, at andre ikke helt har styr på hvor pengene skal sendes hen og satser dermed på at der kan komme indbetalinger der ellers skulle være gået til Inter Miami.
Skrevet af Chino
Inter Milan lyder så dumt og forkert. Inter. Slut prut.


Og kan vi så ved samme lejlighed få ryddet ud i folk (og især kommentatorer), der udtaler navnet "Inder" i stedet for "Inter" med et hårdt t, så ville 50 pct. af min frustration ved at se Inter-kampe være fjernet.
Skrevet af Jussi
Uaspireret T ville være at foretrække, dog.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Soren32
Det er muligt, vores logo har varieret meget. Men vores logo i dag minder meget om det originale fra 1908.

De sidste 30 år har det været sådan. Jeg synes det er smukt og elsker den historiske reference.

Nå, men sådan har vi vel alle vores meninger – og man kan så kun håbe, det ikke ender med et logoskift a la det man så hos Juve.
annonce
0