Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Overlegent. Milan kunne jo reelt set ikke andet end at smide blinde indlæg ind i feltet i håb om at Zlatan kunne skabe lidt magi.

Nu er det os og Juventus!
Skrevet af Søren F er gud
Så er det bare at håbe, at det ikke er skader til Barella og Skriniar.
Dejligt med en sejr, men på papiret er Milan godt nok også middelmådige.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Det er i øvrigt værd at nævne at Handas tryllerier udelukkende blev relevante fordi Doveri ikke kunne finde ud af at dømme et helt åbenlyst målspark.
Skrevet af Soren32
JA ja, jeg er dansker, men: Jeg rejste mig sgu lige fra stolen og klappede CE af banen. Og de smil på bænken efterfælgende var fandme dejlige!

God kamp, minus 10 minutter, hvor Handa havde magneter på hele kroppen!

4 point ned, kom så!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Tillykke med sejren drenge!
Skrevet af Søren F er gud
Milans taktik med en 4-back kæde hvor Theo er offensiv og Calabria er dårlig, skulle jo også bare give os store chancer.
Vel tæt på at Lautaro og Lukaku burde have fået mere ud af det.
Skrevet af Interforlivet
@Albanian.Rossoneri: Tak! Det er stort af dig. Jeg tror ikke jeg selv ville være i stand til at skrive det samme hvis I havde vundet. Respekt for det.
Skrevet af Observatøren
Puha - det er sgu nærmest til at blive helt rørt over sådan en kamp.
Der er reelt ikke en eneste Interspiller som jeg kan kritisere i dag!
Eneste malurt i bægeret er den fiber i baglåret til Barella (den var vist ikke til at tage fejl af) og så er jeg også lidt bekymret for om Skriniar blev skadet. Men de bekymringer må gemmes til i morgen. For lige nu skal det her bare nydes!

God søndag til alle!
Skrevet af Flying Dutchman
Stort Albanian - respekt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
Suveræn kamp af hele holdet. Lukaku med endnu et Adriano-agtigt mål, kæmpe præstation. Lautaro tilbage i topform. Handanovic slår tilbage. Og Perisic og Eriksen, der begge var dømt ude, blandt de bærende spillere. Fedt at se Eriksen være en profil for tredje kamp i træk. Og sjældne smil fra danskeren.

Seks mål i to overlegne sejre mod Lazio og Milan. Sikke et Inter-hold, Conte har skabt. Jeg kan ikke huske, hvor mange år siden, jeg har set en Inter-kamp, hvor det spillede på så mange tangenter. Virkelig flotte opspil. Det er slut med den der ensidige måde at angribe på, som vi har været vidne til i årevis.

Jeg håber virkelig, at det her spil kan få de mange Conte-skeptikere, som har svært ved at begrave hans Juve-fortid, til at anerkende, hvor meget han har flyttet Inter. Det er altså lidt fjollet at blive ved med at holde fast i, at han har rykket holdet "nul komma nul".
Skrevet af Interforlivet
Chino:
Jeg håber virkelig, at det her spil kan få de mange Conte-skeptikere, som har svært ved at begrave hans Juve-fortid, til at anerkende, hvor meget han har flyttet Inter. Det er altså lidt fjollet at blive ved med at holde fast i, at han har rykket holdet "nul komma nul".
Jeg kunne ikke være mere enig.
Skrevet af bruger
Kan være at alle Conte elskerne burde snart fatte at mesterskabet først er i hus når det matematisk ikke kan være vi kan hentes og at 4 point ned til nr 2 med 15 kampe tilbage ikke er ensbetydende at vi ikke kan hentes...

Derudover at stå foran eget mål og køre på kontra er lig med at være suveræn, så hvad er Barca tiki taka hold, Citys og Liverpool i forrige og sidste sæson og Bayern magtdemonstration de sidste par år så? Det er at være suværene...vi er ik suværene...vi er bare et mega godt kontra hold, der skal være glade for vores 3 midterstoppere og keepere, der tit redder kastanjerne.

PS: Italiens åbenbart bedste hold kan ikke finde ud af at levere på europæisk niveau....nå de kan det, så kan vi snakke om at man har rykket sig.
Skrevet af Interforlivet
@km2014: Man tror gang på gang at det ikke kan blive dummere fra din side, men så finder man ud af at man tager fejl.
Skrevet af bruger
Bare tag Chino og jeres positive venner og hold mesterskabsfesten nu...bare husk at gøre det hjemme hos en af jer, så jeres fest ikke afbrydes og I får bøder for ikke at overholde Mettes restriktioner...nogen af os venter med at fejre noget før den er 100% hjemme.
Skrevet af Chino
Hej KM. Jeg har ikke skrevet, at mesterskabet er hjemme. Det er simpelthen for sort-hvidt, hvis man ikke kan glæde sig over og anerkende en proces og et projekt, der i den grad går i den rigtige retning.

Fint nok, at du ikke er imponeret over spillestilen. Jeg er voldsomt godt tilfreds med, hvordan vi spiller i dag. Vi spiller i øjeblikket det bedste spil i ti år, og det skal Conte selvfølgelig have en meget stor del af æren for at have implementeret og (sammen med den sportslige ledelse) fundet spillere, der passer perfekt til.
Skrevet af Urban
Chino:
Kæmpe enig.

Det må siges at være en magtdemonstration idag. Nu bliver det spændende mod de mindre hold, om vi kan holde gejsten.

Jeg er især imponeret af Eriksen og Perisic. Fantastisk at de har slået Vidal og Young af!
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg håber virkelig, at det her spil kan få de mange Conte-skeptikere, som har svært ved at begrave hans Juve-fortid, til at anerkende, hvor meget han har flyttet Inter

Min holdning om Conte er uændret. Han og holdet skal have stor ros for både Lazio og Milan kampen, samt de sikre sejre over Fiorentina og Benevento - men det ændrer jo stadigvæk ikke på, at der skal et mesterskab i hus, hvis Project Conte kan erklæres en succes, ej heller at vi efter min mening ikke har rykket holdet en tøddel, hvis ikke det mesterskab kommer i hus. Det er jo ikke første gang i de sidste par sæsoner, at vi vinder over Milan...

Angående kampen, så var det jo bare fremragende! Intet mindre end en magtdemonstration mod et Milan hold, der af den årsag så decideret gennemsnitligt ud. Det var ikke meget, man så til Calhanoglu, Ibrahimovic og Theo (og her fortjener hhv. Brozovic, Den Hellige Treenighed og Hakimi stor, stor ros). Conte ramte den også helt rigtigt. Vi havde Milan på bagbenene fra første sekund og udover fem minutter i starten af anden halvleg, samt et par muligheder hist og pist, kan man vel ikke påstå andet, end at vi sad tungt, tungt, tungt på begivenhederne. Også dejligt med en kamp, hvor samtlige elleve spillere præsterer på et højt niveau.

Af samme årsag er det også fucking svært at udpege en kampens spiller... Handanovic fortjener dog en bemærkning for at holde os i kampen på et kritisk tidspunkt, mens Lautaro pludselig igen ligner en spiller, der engang kostede mere end 100 mio. €. Lukaku er selvfølgelig også en historie for sig selv, mens det trehovede monster der er vores midterforsvar ikke tillod noget som helst nævneværdigt.

Nu kommer der et par spændende kampe, hvor vi skal møde to hold, som vi skal slå, men som nok kommer til at pakke sig og satse på at stjæle point. Vinder vi de to næste opgør, begynder jeg for alvor at tro på det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Km2014
Jeg har ikke hørt en eneste fejre mesterskabet. Det var da en mærkelig kommentar.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan ikke komme over Lukaku´s mål. Jeg tror ikke engang og jublede, men bare sad og måbede lidt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Att. Spalletti kontra Conte debatten:

https://www.football-italia.net/166695/handanovic-inter-change-started-spalletti

My point exactly.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0