Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Tja, jeg synes ikke at huske, at GdS er kommet med historier, så siden viste sig at være tæt på eller helt fabrikerede. Til gengæld er det efter frit hukommelse oftest dem, der "breaker" hvad viser sig at være sande historier. Jeg kan i hvert fald huske, at jeg første gang læste om alt fra Sneijder til Hakimi og Thohir til Spalletti i GdS. De plejer også at være spot-on med deres probabile formazione.

Jeg lægger også en sjat vægt på, at de er Milanobaserede.

EDIT: Det med Hakimi passer ikke (helt) - det var faktisk Gusten der kom med den. Men jeg fulgte op på det ved bl.a. at læse det i GdS også.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@flying
Du kan meget vel have ret - jeg er som sagt ikke ajour på deres Inter-inside.

For Milan er det dog gældende, at der ikke går en dag uden rygter der ret hurtigt skydes ned igen.
Jeg har faktisk ofte undret mig over der manglende indsigt i Milan, da de jo, som du skriver, er Milano-baseret.

Det kan dog hænge sammen med at Maldini og Massara synes, at være rigtig gode til at arbejde under radaren. Og så må man jo komme op med noget selv, hvis man skal dække det lokale stof.

Nuvel, det var bare en betragtning. Det var ikke, for en god ordens skyld, for at miskreditere de rygter du bragte ovenfor.
Skrevet af Magnifico
Hvis man endelig skal bruge definitionen "sædvanligvis veloplyste" - hvilket ellers er forbundet med en vis risiko i et land, hvor hele fire sportsaviser dagligt skal fylde mange spalter - er GdS nok det sportsmedie, der oftest rammer bedst, når det specifikt drejer sig om Inter og Milan, bl.a. fordi mediet er baseret i byen og har gode kontakter i Milano-klubberne.

Deres træfsikkerhed i Milano og omegn er i hvert fald generelt set større end CdS (Rom), Stadio/CdS (Bologna) og Tuttosport (Torino).

Rygter i andre og især udenlandske sportsmedier - som f.eks. den populære Football Italia - skal altid tages med et ekstra gran salt, da deres historier hentes fra alverdens mere eller mindre seriøse medie- og fanplatforme i Italien.

Ellers vil den bedste klubviden i de "mindre" klubber - uden for Italiens allerstørste byer - ofte kunne fås i de lokale/regionale aviser, som tit har en pænt stor sportsredaktion, der er tæt på klubberne og deres ledelser. Eksempelvis har La Nazione i Firenze/Toscana tit nyere og bedre viden om netop Fiorentina end sportsaviserne har.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
For mig handler det mest om validiteten i rygterne.

GdS kører dagligt med at Milan er interesseret i den og den spiller. Men som Schira skrev den anden dag, har Maldini og Massara en konkret shortlist på mindst 80-100 navne.

Derfra er der selvsagt langt i mål, når GdS skriver, at Milan er "interesseret" i fx De Ketelaere (den anden dag var det Verschaeren).

Jeg er ret overbevist om at Milan ikke forhandler med nogen som helst spiller til den position pt - i en tid hvor CL ikke er sikret og man ikke ved om Calhanolgu bliver.

Dermed bliver det click bait i mit univers.
Skrevet af Facchetti
Der er gang i rygterne. Det er rart at spillere med niveau rent faktisk rygtes til klubben. De Paul, Musso og nu igen Tagliafico. Han skulle iflg. Tuttosport have udtalt at hans alltime idol er Zanetti og at han med sine italienske rødder gerne så sig selv i den bedste række i Italien.

En klog og moden spiller, som stadig har gode år tilbage. Jeg ser ham dog mest som en forsvarsback-type og ikke en fremadstormende playmaker som Maicon, Theo Hernandez (føj!) osv..
Skrevet af Magnifico
@ Rosso

Uden at det skal blive flueknepperi om ord kan man vel godt sige, at der i "shortlist" implicit ligger, at man er "interesseret". Og ingen af de to ord er jo udtryk for - eller giver indtryk af - at man specifikt "forhandler".
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
@mag
Det har du naturligvis, rent sematisk, ret i.

Jeg vil dog påstå, at det ikke er formålet med at bringe den slags historier. Som oftest indikerer de jo netop, at det er en relativt sandsynlighed, at netop dette sker.
Og heri min anke mod hele rygtemøllen i sin helhed - hvortil jeg mener GdS bidrager ret væsentligt.

Eksempelvis ser man ikke Schira, Di Marzio og Romano (eller Agresti hvad angår Juventus) slynge om sig med navne med samme frekvens.

Dermed synes jeg "blot", at det er for letkøbt, når der kastes om sig med navne på daglig basis - og formålet må nødvendigvis være, at sælge aviser - fremfor at bringe nogenlunde troværdig journalistik.
Og ja, aviserne skal naturligvis sælge aviser.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Well, som Mag og du også er lidt ind på, så falder GdS lidt mellem to stole, hvor oprigtig, ærlig og ibundgående journalistik og daglige salgstal skal gå op i en højere enhed - så jo, der skydes lidt mere med spredehagl, end i.e. Di Marzio, Romano og Biasin gør. Men min oplevelse med GdS er trods alt, at de ikke er uhæmmede og blot støvsuger diverse netmedier for rygter og deslige. Her er eksempelvis CdS og især Tuttosport markant værre, i min bog - og de får hos mig heller aldrig lov til at stå alene. Min erfaring med GdS er, at de set over det hele er ganske pålidelige og ofte kommer enten først eller noget nær først med rigtige nyheder. Men jeg ser det meget fra et Inter-perspektiv.

Det bør i øvrigt nævnes, at i det her konkrete tilfælde, GdS blot nævner fire af fem områder, som de fleste Interisti nok også kan nikke genkendende til alligevel. Der er såmænd intet overraskende i, der netop kigges på de fire pladser.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Facc

Ja, enig. Som skrevet før, kunne jeg ganske udtalt ikke se pointen i De Paul i sidste og forrige sæson - men enten har jeg taget fejl eller så har han taget et kvalitativ hop i indeværende, fordi han har været aldeles glimrende for et svagt Udinese hold og vil, som du skriver, niveaumæssigt fint passe ind i, hvad i forvejen er en stærk midtbane.

Musso har jeg også været ganske åbent begejstret for, og er, sammen med Perin og Cragno, min foretrukne Handanovic-afløser.

Jeg er også enig med dig hvad angår Tagliafico, som sporadisk er blevet nævnt i forbindelse med os de sidste par år. Hvis ikke det kan blive Gosens eller Alaba, så står Tagliafico ganske højt på min personlige ønskeseddel. Som du skriver lidt mere en forsvarer end Hakimi - men jf. Ajax tiden bestemt ikke en bly viol når det kommer til den offensive del af spillet. Også en fin alder. Og så har han bare et fantastisk indlæg...

De tre spillere giver mening i en Intertrøje.

Eneste unavngivne faktor er vice-Lukaku. Tuttosport nævner Moise Kean, men det står de ganske alene med - ellers er der lidt stille omkring konkrete navne.

Jeg har ikke læst noget nogen steder, men jeg kunne godt tænke mig, vi kiggede nærmere på ham Simy, der render rundt i Crotone. Der er lidt Paul Onoachu/Peter Crouch over ham; høj, øjensynligt lidt ranglet, men temmelig stærk, og så har han altså scoret seksten mål i Serie A...

... for Crotone.

Som pinchhitter, afløser og joker kunne han være ganske spændende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
GdS er nu kommet på banen med et nyt navn på rygtebørsen; Alessandro Florenzi. Den forstår jeg ikke helt, må jeg indrømme. Florenzi er en fin, ja sågar god spiller, der kender ligaen og som niveaumæssigt fint vil passe ind - men med Hakimi, Darmian og muligvis D´Ambrosio til den plads, virker det lidt som overkill.

Hvad er holdningen?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Florenzi kan også spille en habil midt, det kan være det vægter?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Kan han det? Det vidste jeg ikke. Tja, det kan være, at han, helt Darmiansk, er tiltænkt blæksprutte rollen.

Sådan isoleret set synes jeg da, at Florenzi vil være en fin spiller at få ind (til den rette pris) og hvis han kan bestride flere pladser, giver det da også god mening (til den rette pris...).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Jeg synes Florenzi giver helt fin mening.
Formentlig er han tilfreds med en indskifter rolle, han kan spiller flere pladser, han er italiensk og forhåbentlig god indflydelse på de unge. Jeg tænker som gradering er han fin.

Men ikke på bekostning af Darmian og D´Ambro efter min mening.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nickdkinter
Nej lad os nu gå efter dem som kan forstærke os. Vi har jo Darmian og D´Ambro. Så lad nu vær :).
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban og Nick

Det ville overraske mig meget, hvis Darmian ryger - jeg har derudover også en klar forhåbning om, at den gode Dambro lige tager et år eller to mere. Han gør det bare godt hver gang, kan spille samtlige pladser i forsvaret, virker til at have det fint med rollen som reserve - og så er det bare lidt fedt med en spiller, der har været der hele vejen igennem dyndet og tilbage igen.

Dambro, Rano, Brozo og Handanovic har en kæmpe plads i mit hjerte af den grund.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Florenzi startede karrieren som central midt, så blev han kant og til sidst back. Han har også spillet offensiv midt engang. Det eneste han ikke kan er vel angriber, CB og målmand.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Rossoneri
...jeg har derudover også en klar forhåbning om, at den gode Dambro lige tager et år eller to mere.

Skal man tro Romano, vil Inter kun give D´Ambrosio ét ekstra år, hvilket han ikke selv skulle være så lun på.

Hans agent var til møde i Casa Milan for et par uger siden. Mens den lidt mere kulørte dagspresse spekulerede i at mødet handlede om Insigne, mener førnævnte Romano (sammen med Schira og, vist nok også, Di Marzio), at mødet omhandlede netop D´Ambrosio.

Det ville også, rent logisk, give langt bedre mening, i det han passer fint på beskrivelsen af det en højre back skal kunne i Milan.

Jeg har dog andetsteds læst, at Inter skulle have en option for forlængelse af kontrakten, men det har jeg ikke kunne verificere.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Efter min mening, bør man "bare" give Dambro det ekstra år så - han er simpelthen så solid og dygtig, især for en backup.

Jeg har i øvrigt godt set rygterne der sender ham jeres vej - det vil netop også give mening, for begge parter endda.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Præcis giv ham 2 år hvis det er
Skrevet af Rossoneri
@flying
Jeg synes bestemt han holder niveau, så det kunne nemt give mening.

Jeg er dog ikke nok ikke inde i Inters trup til at vide, om der kan være noget ift talenter der forventes at skulle indgå i truppen efter næste sæson.
annonce
0