Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, passende afslutning på en forfærdelig periode.

Fuck det her lort.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lonni1919
Det må i sgu undskylde. Smed en 500 mand på inter sejr i pausen, og med mit held på oddset kan det godt have været et jinx fra min side af.
Skrevet af jzprG
Hahah Lonni, hold kæft en konge kommentar!!!
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af L'Imperatore
Skuffende at vi ikke formår at omsætte så stort et pres til et mål mere.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Interforlivet
Utur. Der var klasseforskel de sidste 75 minutter.

Heldigvis er det ingen katastrofe med 2 tabte point når nu Sassuolo slog Milan. Nu skal vi blot vinde 3 af de sidste 6 kampe for at sikre os Scudettoen.

Vi nærmer os..
Skrevet af Flying Dutchman
Ja ja, vi er stadigvæk i pole position og en sejr over Hellas i næste runde skal nok bringe lidt ro tilbage. Fanme også typisk, at når vi endelig spiller en god kamp og gør stort set alt rigtigt, at det ender i pointtab.

Handanovic koster godt nok for tiden. Igen. Han havde en længere god periode i vinters og foråret - men det er ikke just tillidsvækkende, det vi ser for tiden. Både målet i dag og mod Napoli var jo aldeles unødvendige.

Skriniar, De Vrij og Bastoni spillede igen igen en glimrende kamp, mens Hakimi også havde én af sine gode dage. Midtbanen og især Lukaku stod svagt for mig i dag.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fuffu
Flying - har Hakimi dårlige dage? Synes de kampe jeg har set med Inter, der er han altid flyvende..

Juve vandt idag, så de smider point i weekenden, sys jeg lidt historien har været i år - vi KAN simpelthen ikke sammensætte en stime. Tænker næsten at Atalanta med en sejr i morgen kan være eneste "rigtige" udfordre, da Milan "desværre" også har fået gummiben. Så helst en tæt kamp i toppen, ikke om de resterende pladser.
Skrevet af Lonni1919
Fuffu
Hvad mener du med at i ikke kan sammensætte en stime? Inden kampene mod Napoli og Spezia stod den på 11 sejre i streg i ligaen.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fuffu

Jo, det har han da bestemt. Inden kampen mod Napoli havde han en længere periode, hvor det var under vant standard og hvor han med rette også kom en tur på bænken som resultat deraf. Niveauet har generelt været svingende - men når han så endelig spiller godt, så er han altså også virkelig, virkelig god.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Hørte du eller har du læst Contes udtalelser efter kampen i går? De var interessante set i lyset af vores tidligere diskussion omkring hvorvidt det er ekstra pres på spillerne i øjeblikket. Conte gav udtryk for at det kan ses på spillernes præstationer at de nærmer sig målstregen og at det i den forbindelse er udslagsgivende at mange af dem ikke har stået i denne situation før.
Skrevet af Nickdkinter
Vildt vi ikke vandt. Der var så mange chancer, jeg tager det stille og roligt ang vi ikke vandt. Det var ren uheld. Så bare videre gutter!
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Jo, jeg så det godt. Han siger vel egentlig ikke så meget andet, end han gjorde dengang - men det kan da godt være, der er mere i det.

Gårsdagens kamp bar for mig dog ikke præg af pressede præstationer, men snarere rendyrket uheld.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Jeg læste også Conte´s udtalelse i går. Men da jeg ikke er interista, hæftede jeg mig mest ved den anden del af interviewet, som handlede om Super League:

"Som sportsmand mener jeg, at traditioner aldrig må glemmes, fordi de hører til historien og skal opretholdes. Der skal være lidenskab i sport, og sport skal være meritokratisk. Vi arbejder for at vinde eller fortjene noget.

Meritokrati kommer altid først, men det er på sin plads, at UEFA også reflekterer over alt dette: de tager alle rettighederne og reserverer kun en mindre del til deltagerne. I stedet for er de nødt til at foretage en stor overvejelse: klubberne stiller spillere til disposition, som så bliver presset som citroner (af UEFA) og i sidste ende er det klubberne, der taber.

UEFA skal tænke på, at klubberne skal belønnes mere passende. Det er klubberne, der investerer i spillere, trænere, alt. Hvis du tager 10 og kun giver 3 tilbage til klubberne, er det ikke fair. Det er klubberne, der lægger pengene, så proportionerne skal ændres".


Jeg bryder mig normalt ikke om Conte, men med overstående udtalelse steg han lige en tak i graderne, idet han på fornuftig og velafbalanceret vis fik spiddet begge parter: Super League og UEFA.

Cadeau herfra.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Chino
Men er det rigtigt, hvad han påstår? Jeg spørger, fordi jeg ikke aner det.
Skrevet af OC
Men er det rigtigt, hvad han påstår? Jeg spørger, fordi jeg ikke aner det.


Nej.

In the 2018/19 season, UEFA generated €3.25 billion. It deducted €295m to cover for administration costs and €510 for the Europa League and the Super Cup. It also paid out €227.5m to the football associations of most of the leagues that participate in the tournament.
After the deductions, Champions League participants competed for €2.04 billion. It is important to note the competing clubs include those that participate in the qualifiers but fail to clinch a spot in the group stage. These teams share €30 million.

Måske er administrationsomkostninger for høje, men i så fald snakker vi om, at alt der her handler om 300 millioner euro som skulle udbetales til klubberne. Det ville ikke have ændret noget som helst, og - vigtigst af alt - nok ikke have lukket munden på dem.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Der var et spændende interview i P1 i morges med Dan Hammer (vist nok tidligere direktør i FCK), hvor han satte ESL lidt i perspektiv - altså, set fra ejernes side. Jeg er stadigvæk glad for, at vi er ude af lortet og at det aldrig blev til noget, men han havde nogle gode pointer, bl.a. at den nuværende UEFA model gør, at klubejerne altid er i rødt, selvom fodbold tjener milliarder efter atter milliarder, år efter år.

Der mangler stadigvæk et opgør mod UEFA, fordi den nuværende model fungerer påviseligt heller ikke. Det kan man også se i dagens nyheder, hvor Steve Zhang, i mangel af 320 mio. € p/a, igen skal låne 250 mio. € for at få det hele til at køre rundt. Det er bare ikke ubetinget godt, at ESL aldrig blev til noget - i hvert fald ikke for os...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Jeg har oversat Conte´s ord 1:1, og han sagde, "Se prendi dieci e dai tre ai club, non è giusto". Men jvfr. OC´s indlæg er det ikke sandheden. Måske har Conte ment storklubberne. Altså at disse udgør en stor mængde på indtægtssiden, men kun får en mindre del retur. Han taler jo trods som repræsentant for netop en storklub, og skal til dels også loyalt forklare Inters interesse i Super League.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Personligt hæftede jeg mig ikke så meget ved tallene 10 og 3. Jeg tog dem som illustrative, for hvad ved en træner om dét.Jeg hæftede mig faktisk mere ved udsagnet, "I stedet for er de nødt til at foretage en stor overvejelse: klubberne stiller spillere til disposition, som så bliver presset som citroner (af UEFA) og i sidste ende er det klubberne, der taber". Her tænkte jeg især på UEFAs evindelige udvidelse af landskampsprogrammet, senest med den overflødige Nations League. Citronen presses til det yderste.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af OC
Her tænkte jeg især på UEFAs evindelige udvidelse af landskampsprogrammet, senest med den overflødige Nations League. Citronen presses til det yderste.


Det er ikke uvedkommende, enig.

Det klinger dog bare lidt hult, når (stor)klubberne øjensyligt har presset på for en udvidelse af CHL, som betyder 10 gruppespilskampe i stedet for 6 og dermed et endnu-yderligere presset kampprogram og et udvandet produkt.

"Presset kampprogram" er kun et argument de ledende skikkelser bruger belejligt, og hvis det ikke også bringer en stor mængde guldklumper ned i lommerne. Ellers er de ligeglade.

Conte skal i øvrigt holde sin kæft med at spillerne er pressede, når han eksempelvis i går kun bruger 2 ud af 5 udskiftninger.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Jo, jeg så det godt. Han siger vel egentlig ikke så meget andet, end han gjorde dengang - men det kan da godt være, der er mere i det.
Altså for mig at se berører det netop det aspekt jeg forsøgte at udpensle sidst, nemlig det her med at presset løbende får en større og større indvirkning på spillerne og dermed spillet jo tættere vi kommer på målstregen. Det er bare sværere at skaffe de nødvendige point når man ved at de her point er afgørende for om man står med Scudettoen om en måneds tid for første gang i hele 11 år. Og det er klart at det bliver særligt svært hvis man er en gruppe som består af spillere der ikke har særlig stor erfaring med at håndtere sådan en situation.

I den forbindelse er det i øvrigt interessant at bemærke hvor få af vores spillere der har prøvet at vinde et nationalt mesterskab i deres professionelle karriere.
Gårsdagens kamp bar for mig dog ikke præg af pressede præstationer, men snarere rendyrket uheld.
Det er jeg faktisk helt enig med dig i. Jeg synes egentlig vi spillede en rigtig fin kamp blottet for den forkrampning vi ellers har set lidt af på det seneste. Det eneste der umiddelbart kunne være en lille smule influeret af kampens vigtighed var vel Handas drop og Lukakus formøbling af den gigantiske chance han fik foræret i 2. halvleg. Men det kan vi jo ret beset ikke ane noget som helst om.
annonce
0