Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Problemet er jo så at det slet og ret ikke passer at vi ikke gør os på det område.

Males, Salcedo, Brazao, Agoume, Karamoh, Vagiannidis, Gravillon, Manaj er bare få eksempler på en lang, lang liste af unge spillere vi har købt i små eller mellemstore klubber for relativt små summer de senere år.

Forskellen er, at man ikke på samme måde har de samme udfoldelsesmuligheder på Inters førstehold som i Atalanta eller Genoa, samt at transfersummen ret automatisk bliver højere når Inter blander sig.
Sådan er naturloven bare.
La prende Vecino.
Skrevet af jzprG
Enig med det du skriver OC. Dog synes jeg stadig at vi har haft tendenser til at være dårlige til at give tid til de unge, på trods af førsteholdstruppen. Håber Esposito kan spille den reserverolle for Lautaro som Sanchez spiller næste år!
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Interforlivet
Jeg er sådan set også enig i (som jeg også allerede har skrevet) at vilkårene er og bliver meget forskellige.

Dog er jeg ikke enig i at de nævnte spillere "flopper" fordi de ikke får nok muligheder. For mig flopper de ganske enkelt fordi de ikke er gode nok.

Som sagt vil jeg derfor hellere pege på vores scouting som det store problem/den store hurdle.
Skrevet af Urban
Lautaro, Brozovic, Barella og Skriniar er jo eksempeler på handler vi har gjort hvor vi har givet relativt lidt, ift. hvilken værdi vi kan hive hjem på dem her og nu.

Jeg er med på at argumentet er mere indkøb i de små ligaer, men jeg synes faktisk vores scouting (og træner) arbejde er rigtig godt.

Vi har vel mere en køb ungt, lej dem ud, byt til bedre spillere, strategi.

Ooooog, så har vi en rigtig spændende ung ledertype og forsvarsgeneral rendende rundt i Belgien, nemlig Vanheudsen (tror jeg nok det staves). Ham tror jeg der er krummer i, og en spiller vi har haft i vores ungdomsrækker i mange år, ham købte vi som 16 årig tror jeg nok. Og hvad jeg har studset op af rygter, så vil vi gerne hente ham tilbage og bruge ham som reserve. Det liker jeg.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nerazzurri
Er hhv. 34 og 40 mio. lidt for Skriniar og Barella? Det synes jeg ikke, slet ikke ift. det marked der er pt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Urban
Nerazzurri:
Det synes jeg, ift. hvad vi kan hive ind på dem nu. Det er dét der er mit argument.
Skriniar står jo til omkring de 80 mio, altså langt over en fordobling. Barella formentlig de 60 mio, og han er stadig i rivende udvikling.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Urban
Nerazzurri:
Jeg ved heller ikke lige hvor du får Barellas pris fra?
Barella er hentet til 27,5 mio. iflg. Transfermackt.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Urban
Martinovic:
Kan man regne bedre med FBI, end transfermackt?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Martinovic
Skal jeg ikke kunne sige, men jeg vil mene, at 40-50 mio. euro er mere sandsynligt end 27.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Vi betalte 12 mio. € for at leje ham, med en obligation på 27,7 mio. € derefter - altså til sammenlagt 39,7 mio. €.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Chino

Men nu havde hverken Gosens eller SMS brug for tid til at blomstre. Gosens skiftede i sommer 2017 og delte reelt set venstrebacktjansen med Spinazolla med det samme. Han var også straks god, i og med jeg husker, vi var efter ham sommeren efter.

Det samme med SMS. Skiftede i 2015 som tyveårige og var efter Biglia og Parolo den midtbanespiller, der endte på flest minutter - hvor han i øvrigt missede mindst fem kampe til skader og deslige.

Jeg kan i de sidste ti-tolv sæsoner kun pege på én Interspiller, der har samme historie - og det er netop Brozovic, hvilket netop var godt set. Så hvorfor vi ikke kan gøre det på en bredere basis, kan jeg ikke se. Det handler heller ikke om, hvorvidt vi henter talenter - som OC fint påpeger, er vi okay til den disciplin. Det handler om at blive bedre til at hente billigere spillere, der kan styrke holdet enten med det samme eller indenfor rimelig tid.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Jeg synes ikke, at 25 mio. € for Lautaro, 39,7 mio. € for Barella og 34 mio. € for Skriniar er "relativt lidt". Bevares, det er heller ikke (for) meget, men billigt har det ikke været.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
FD:
Som jeg skrev, så synes jeg det, da deres værdi langt overgår købesummen.
Det er god scouting og købmandskab, hvilket vel også var dét diskussion blandt andet gik ud på, så vidt jeg forstod, eller bare drejede den ind på.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Det er ikke det, debatten går ud på. Det handler ikke om, at vi helt skal stoppe med at smide beløb efter gode spillere. Det fungerer jo tydeligvis for os. Jeg plæderer bare for, at vi sagtens kan tåle at skele til især Atalanta, men også Lazio, for at se hvordan de gør, så vi ikke skal ud og give +30 mio. €, hver gang vi skal hente en spiller, der skal præstere med det samme.

Det er god scouting og købmandskab

Jeg synes nu ikke, at det er et udtryk for god scouting og købmandskab, at vi smed 25, 40 og 34 mio. € efter hhv. Lautaro, Barella og Skriniar, nej. Det er dælme mange penge, uanfægtet hvor gode de spillere har præsteret for os. De 74 mio. € vi smed efter Lukaku er også tjent ind - men det gør det ikke til specielt godt købmandsskab.

Endvidere berører det jo ikke rigtigt min pointe, da både SMS (18 mio. € i Genk) og Gosens (1 mio. € i Heracles) ville stryge direkte ind i vores startellever - så der findes altså billige løsninger derude, som vil enten passe til eller sågar løfte niveauet af den eksisterende trup, og dem så jeg gerne, vi var lidt bedre til selv at spotte også.

Hvilket ligesom er og har været min pointe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
FD:
Jeg forstår din pointe nu.

Men jeg holder alligevel fast i at det er god købmandskab at købe de listede spillere, til relativt billige penge, ift. deres værdier nu, og hvad de pt. kan sælges for.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Det er vel afhængigt af definitionen på "god købmandskab". Hvis definitionen er, at man køber noget og det stiger i værdi, så har du da ret. Det synes jeg dog, er lige nemt nok. Vi gjorde bare reelt set det, vi altid gør; smed nok penge efter spillere, til de kom. At Barella så nu er halvanden, måske to gange så meget værd, er da super fint - men vi smed stadigvæk 40 mio. € (40 Robin Gosens´er eller over to SMS´er) efter ham. Det synes jeg egentlig ikke er "god købmandskab".

Endvidere er det da super, at vi fik Barella, Skriniar og Lautaro - men for hver af dem, er der altså også en Joao Mario (40 mio.), Nainggolan (38 mio.) og Kondogbia (36 mio.)... Det tyder altså på knap så god købmandskab (uanfægtet hvordan man definerer det) og/eller scouting.

Pointen er dog, at jeg ikke synes vi skal ændre kurs 100% - bare at vi skal holde øjnene godt åben for de billigere mulighed, alt i mens vi ikke glemmer hvem vi er og hvordan vi kom hertil.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af andib
Jeg er som sådan enig med Chino, Urban m.fl. Når Inter eller en af de andre store klubber kommer på banen, så stiger priserne uagtet at spilleren måske ikke har verdens største navn. Ellers er det spillere man slet ikke rigtig har hørt om og dem køber en klub som fx Liverpool også (jeg ved ikke lige hvad Inter gør). Men de spillere får så heller aldrig en chance i Liverpool, da den anden spiller på pladsen ofte har kostet markant mere og derfor "skal" spille.

Det kan en klub som Atalanta bedre tillade sig at gøre.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Flying Dutchman
https://www.football-italia.net/170211/uefa-negotiate-lesser-super-league-sanctions

ESPN mener, at UEFA i skrivende stund er i gang med at lave aftaler med de otte klubber, som oprindelig var med i ESL, men som hoppede ud igen - altså, deriblandt os. Det forlyder, at de pågældende klubber får lette straffe, mod at de formelt undsiger ESL. Det forlyder samtidigt også, at de fire der stadigvæk er med i ESL risikerer store bøder eller sågar ekskludering fra UEFA´s turneringer.

Dette kombineret med Infantino´s udtalelser om, at eventuelle sanktioner ikke skal gå ud over spillere, stab og fans (hvor jeg for første gang i en evighed er enig med Infantino), gør at jeg tolker det som at vores ledelse formentlig får et rap over nallerne i form af en bøde af en vis størrelse, hvorefter man kommer videre i teksten. UEFA skal selvfølgelig konstituere én eller anden form for eksempel (men har jo "heldigvis" fire andre klubber at bruge dertil), men er samtidigt også klare over, at forholdet til klubberne skal masseres lidt. Endvidere har klubber næppe et incitament en anden gang at trække sig i tide, hvis UEFA lader hammeren falde - mens de nok også mister støtten blandt fansene af samme årsag.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Zanetti har i øvrigt så småt bekræftet, hvorfor Zhangerne hoppede med på ESL til at begynde med; riget fatter penge.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0