Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Soren32
@FD
Lige for at følge op: Jeg kan sagtens se, hvor du vil hen og jeg deler holdningen til Handa.

Det at kommentatorer m.fl. pludselig ser en ”historie” i at Handa har haft svipsere gør ham ikke til en ringe målmand. Han er bestemt stadig god – og som Nerazzurri fint siger, er det nok heller ikke førsteprioriteten at få en erstatning ind her.

Min anke er blot, at jeg ikke er helt så sikker på ham som tidligere, hvor jeg altid har anset ham som toppen af kransekagen. Det ville komme bag på mig, hvis en så erfaren målmand ikke var koncentrationsmæssigt klar hele tiden. Men nu er jeg jo ikke ligefrem topatlet og hvis Van der Sar har oplevet ”samme”, så kunne der jo sagtens være noget om det. Mon ikke også, han selv arbejder på de ting.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Soren

Jeg understreger lige igen, bare for en god ordens skyld, at alt det om Handanovic er gisninger, der står for egen regning. Men det er da sjovt, at svipserne kommer i kampe og perioder, hvor vi ellers dominerer.

Hvorom alt, så byder både Handanovic´ generelle niveau og vores økonomiske situation, at den flotte slovener er førstevalg mellem stængerne i næste sæson også - måske med lidt flere kampe til Radu også.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Mag

Meldingerne skifter lidt, synes jeg. Nogle steder står, at Oaktree køber LionRock ud, andre steder at Suning gør, men at disse aktier er reserveret til Oaktree, mens jeg også har læst, at LionRock stadigvæk sidder på de der 31% af aktierne.

Men jo, hele manøvren lugter da langt væk af, at Suning har været pressede og egentlig lidt spiller fast and loose med, at de bliver seriøse aktører igen indenfor de næste tre år.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
De sidste meldinger lyder på Oaktree kun yder et lån og altså ikke køber aktier i klubben.

Jeg tror ærligt talt det ender med Suning ikke kan betale deres bidrag og Oaktree dermed kan overtage deres andel i klubben.
Skrevet af Rossoneri
Marco Bellinazzo, der skriver for Il Sole 24 og Sky Italia, siger, at der ikke er tale om et aktieopkøb, men et rent lån.

€275m på tre år, er næppe det store problem for Suning. Spørgsmålet er hvordan pengene kommer til Inter. Bedste bud er via lån fra Suning og så er spørgsmålet på hvilke vilkår.
Man så jo tidligere hvor Thohir lånet penge til klubben på noget der mindede om SMS-lån betingelser (overdrivelse fremmer forståelsen).

Hvad situationen hør ved langtidsplanerne for Suning er svært at sige. Jeg er dog ret sikker på, at de ikke kommer til at havne i samme situation som Li (Milan). Suning er jo et kæmpe konglomerat, mens Li var en enlig lykkeridder - Kasi-Jesper style.
Skrevet af Rossoneri
Der ligger dog nogle ret interessante betragtninger i at Oaktree ikke bliver aktionærer. Det skal nævnes, at Sunings pressemeddelelse omkring aftalen med Oaktree, ikke indeholder info omkring et opkøb, hvorfor det nok må ses som det mest sandsynlige.

Der var spekuleret i at opkøbet (på meget favorable vilkår) skulle bero på to aspekter; en mere favorabel rentesætning for selve lånet og ikke mindst, at Oaktree ville være en aktiv del af Inter - måske endda med henblik på fuld overtagelse.

Dette kan selvsagt fortsat være et potentiel scenarie, men vejen derhen er ikke lige så åbenlys.
Skrevet af Nickdkinter
Ser ud til at Giorgio Chiellini smutter til USA efter sæson. Det jeg fandme glad for. Så slipper vi for en så usportslig fodbold spiller i serie a. Så kan tilmed begynde på skuespiller skolen i Hollywood :)
Skrevet af Nickdkinter
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Tak for input. Detaljerne i aftalen er lidt forskellige, afhængigt af hvilket medie man abonnerer på. Summa summarum er dog, at vores umiddelbare problemer ser ud til at være løst og at der fra kinesisk side gambles på, at kunne rette økonomisk kurs i de næste tre år - hvilket der trods alt er en fin chance for.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Glædelig 22. maj, gutter!! Det er næsten synd, San ikke løfter pokalen i dag. Det havde været en fed sløjfe på de sidste elleve år.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Bare en tanke:
Nu er jeg med på at mange nok bruger "ad blocker" på computeren.

Jeg var dog træt af ikke at have et alternativ til netop dét, på mobilen, særligt når man besøgte sempreinter mfl. hvor der er flere reklamer end bogstaver i artikler.
Jeg fandt så "Free Adblocker Browser", og den er faktisk virkelig god, jeg bemærker ingen forskel mellem Chrome og denne browser. F.eks. Sempreinter er en helt ren hjemmeside nu.

Bare en tanke, hvis andre også var træt af reklamer.. :)

BTT:
Er der nogle kyndige der kan forklare mig hvad disse 275 mio euro helt præcist gør?
Det tilføjer vel bare mere gæld i en allerede stor gældspulje? Kunne man have reddet det ved at sælge spillere, eller hvordan skal denne "indsprøjtning" forståes?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Rossoneri
@urban
Der kan være flere scenarier.

Mest oplagte er umiddelbart, at Suning låner pengene til Inter. Spørgsmålet er så hvilke vilkår det er på - hvor lang løbetid, til hvilken rente osv.

Dette har en negativ indflydelse ift FFP. Men, nu må vi se om der kommer ændringer/lempelser i den forbindelse.

Alternativt kunne Inter foretage en aktieudvidelse, hvor Suning køber de nye aktier.
Det ville dog være en "lidt" pudsig manøvre, da Suning dermed primært udvander sig selv for egne penge.
Skrevet af Urban
Hmm, ja okay.
Men er det ikke det der er hele fidusen ved at Kina holder på egne midler? Altså at Sunnig ikke må investere i Inter? Så forstår jeg ikke hvordan Sunning kan låne penge og alligevel ligge dem i Inter?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Rossoneri
Reelt er det vel Great Horizon (altså, det Suning-ejede holdingselskab der ejer aktierne i Inter), der formelt optager lånet. Det vil i hvert fald give mening, eftersom aktieposten skulle være sat som sikkerhed.

Great Horizon er registreret i Luxembourg og lånet fra Oaktree kommer givetvis fra USA eller UK.

Dermed holder Suning det (i hvert fald på papiret) ud i strakt arm.
Skrevet af Urban
Ja, så giver det mere mening for mig. Man kan vel sige at de vil gå (meget) langt for at holde deres projekt i live. Hvilket jo vidner om to ting:
1. Stor kærlighed til Inter
2. At de virkelig ikke vil tabe penge i sidste ende.

Det kan jeg forholde mig til. Jeg håber det virker!
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Rossoneri
Jeg skal naturligvis ikke kaste mig ud i gætværk omkring jeres ejeres "kærlighed" til klubben.

Det er dog oplagt at tro, at motivationen for at undgå en konkurs, er relativt stor.
Skrevet af Flying Dutchman
Sæsonens sidste startopstilling ser ud til at være lidt møntet på at give enkelte spillere et ordentligt farvel:

San; Bastoni, Rano, Dambro; Young, Sensi, Gags, Vecino, Hakimi; Pinamonti, Lautaro

Det bliver 90 minutters sommerbold - og tak for det! Derefter er lommetørklæderne klare.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af andib
Haha godt Udinese heller ikke har meget at spille for. Ellers kunne der godt være blevet ballade med den opstilling.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Nickdkinter
Ja det bliver en kamp med mange mål over 5 i kampen :)
Skrevet af Flying Dutchman
Det håber jeg! Jeg tror dog, det bliver en halvsløj affære, uden intensitet. Jeg kommer nok til at sidde og skifte mellem kampen og Monte Carlo.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0