Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Candela
At sammenligne med Milans projekt er måske lige at stramme den. I starter ikke fra 0. Og der er forskel på at starte med en stamme spillere som De Vrij, Skriniar, Bastoni, Hakimi, Lukaku og så skulle starte med det Milan startede med.

Det burde simpelthen være muligt at finde de penge på marginalspillerne, der jo har fået en alt for stor gage.

Og så tror jeg heller ikke man skal frygte en flugt af profilerne. Det er ikke et marked hvor de kan få bedre kontrakter andre steder og slet ikke et marked hvor klubber kan tilfredsstille en tranfersum request fra Inter på ex.Lukaku, Hakimi osv.

At Conte kan forsvinde ville jo ske før eller siden. Manden kan jo ikke sidde stille. Han ville være utilfreds med sin trup og klub om han så trænede alle stjerner i verden. Ud med ham og ind med Allegri, så bør i da være ok stillet.
Skrevet af Flying Dutchman
Jo jo, men marginalspillere skal også erstattes.

Desuden peger meget jo på, at der skal sælges ud af netop grundstammen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Candale

80m euro transfer profit kan ikke skabes ved at sælge bredde spillere, de fleste vil vi få minimalt for, flere har kontraktudløb andre vil vi kun kunne leje ud i nuværende marked.

Jeg er enig i lønninger til Kolorov, Vidal, Sanchez, Rano mfl. rotation er et problem der skal adresseres, men for at nå den løn reduktion og hente 80m euro kræver det selvsagt man sælger stamspillere såsom Lukaku
Skrevet af KnockOut
Mange rygter omkring at Lukaku ville koste 80mil EUR og at Chelsea skulle lure hvis denne mulighed kom for dage.

Men nægter at tro man frivillig vil opgive en top angriber som ham i Inter, så skal det godt nok stå slemt til. (Det ved jeg ikke nok om det gør).
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Candela
Hvis det er en bunden opgave med transferindtægter på 80 mio euro, så er man ja. Men man er ikke videre realistisk hvis man tror man kan sælge for de penge i et corona marked.

Mon ikke man tager den i to bider og skærer fedtet fra med lønningerne og hiver nogle unge op og hjem fra udlån denne sommer og så næste sommer ser på salg når markedet er i gang igen. Dertil er 80 mio euro trods alt en størrelse man skal kunne låne sig til i en klub som Inter.
Skrevet af NickRomano
Hvis man igen og igen vil løbe ind i økonomiske hak i tuden, fordi man gentagne gange låner penge, kunne noget vel også tyde på, at Inter er overdimensioneret på udgiftssiden i forh. til indtægterne.

På den måde giver det vel god mening at justere udgifterne ned.

Det er blot en overordnet betragtning.

Til gengæld er det en typisk fanreaktion, at en klub skal sælges til nye ejere, når klubbens nuværende ejere kløjs i drift og udgifter/indtægter.

Sælg nu blot Lukaku, De Vrij, Lautaro og Brozovic i stedet, kunne man sige, men sådan virker det jo ikke.....men det gør det så heller ikke for en klubs ejere.

Hvis man vil have ejeres penge, må man også lære, at de ikke ser på klubben som fans. Og at de ikke sælger, blot fordi det går dårligt i en periode.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Et eller andet sted så håber jeg det bliver Martinez han har den højeste salgs værdi men har den mindste sportslige værdi af spillere fra grundstammen.

Jeg vil betegne Lukaku, Brozovic, Hakimi, Skriniar, De Vrij, Bastonic, Barella og ja selv Eriksen som vigtigere for holdet sportsligt set.
Skrevet af Nickdkinter
Bliver nogle spændene uger vi går i møde. Men for satan! Endelig fik vi det mesterskab. Nu ender det vel med vi bliver straffet af FFP. Også sælger spillere. Ej men for helved!
Skrevet af Martinovic
Inter kan vel også hente penge på Icardi?
Mojn do!
Skrevet af Nickdkinter
Nå på den positive side er vel vi spare conte vilde løn.
Hvem ser i vi henter ind??
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja vi skære ca. 13% bare ved at afskedige ham.
Skrevet af Nerazzurri
@FD


Den er jeg med på, altså Conte øffer igen-igen. I en normal verden ville han udføre sit arbejde jf. sin kontrakt eller betale for at komme ud af den. Jeg har intet til overs for Conte, scudetto eller ej, men anerkender hans betydning, og vil være ærgerlig over et exit nu. På den anden side, så er det ikke befordrende med dette cirkus hvert år, det burde holdes internt, men medierne har jo en skabelon hvert år de følger om Inters fremtid uanset virkeligheden. Desværre leverer klubben ofte ammunition til pressen, eksempelvis ved ikke at få dette overwtået her og nu. Jeg har aldrig været begejstret over det kinesiske ejerskab/kineserne, og det bliver ikke bedre nu med den kinesiske regerings investeringspolitik, men pt. handler det vel om at ride stormen af og få nedbragt udgifterne over de næste 2-3 år og stadigvæk komme i top 4, ligesom 6-7 andre hold i serie a.


Hvis kineserne vil skaffe 80 mio i dette vindue, må det inkl. lønbesparelser. Det er næppe muligt at skaffe 80 mio. På transfer som det ser ud pt., med mindre man sælger til prm. lea., hvilket alle godt ved.

Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af paolomaldini
Ja vi skære ca. 13% bare ved at afskedige ham.


Jeg ved ikke, hvor realistisk det er, men der er rygter om Max A., hvis løn nok vil nærme sig Contes - omend rygterne siger, at Max venter på Real Madrid og Zidanes eventuelle afsked.

En anelse billigere løsning er selvfølgelig Fonseca eller Sarri - men hvad vil man så helst, som Inter-fan?
Forza Milan!
Skrevet af paolomaldini
På den anden side, så er det ikke befordrende med dette cirkus hvert år, det burde holdes internt, men medierne har jo en skabelon hvert år de følger om Inters fremtid uanset virkeligheden.


Det ved man vel, når man vælger at ansætte Conte?
Forza Milan!
Skrevet af Nerazzurri
Sarri af de to, men helst ikke. Truppen er ikke skabt til Sarriball, hvad det så er, og klubben skal ikke hente Jorginho imø.

Allegri ville være fint, passe godt til klubben, men så sparer man intet ift. Conte.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Nerazzurri
@PM

Jojo, det er Conte Classic, men der havde været noget lignende, omend i mindre omfang, hvis træneren havde heddet Mancio, Spal osv.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af paolomaldini
@Nera:

Men så havde men formentlig heller ikke vundet et mesterskab (helt subjektivt).
Forza Milan!
Skrevet af Nerazzurri
Der var imø. et par andre navne, dee kunne have hente nr. 19, men holdet har i 2 sæsoner været bygget op til det under Conte og det virkede.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Nickdkinter
Hvad med Simone Inzaghi i Lazio. Han har altid fået det meste ud af holdet. Plus han spiller den formation vi har. Også kan jeg forstille mig han er billig i løn. Og han har været i gamet i mange år
Skrevet af Nerazzurri
Godt bud. Han har fået meget ud af en smal trup (kvalitetsmæssigt), hvor spillet primært har.været bygget op om Immobiles styrker.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0